1. Kunnen ze van jou de ballen krijgen?

  Kunnen ze van jou de ballen krijgen?

  Meld je dan nu aan als ballenjongen/-meisje. Voor de thuiswedstrijden van Jong Vitesse op Papendal zijn we op zoek naar een groep die afwisselend bij de wedstrijden aanwezig wil zijn.

  - Lees verder
 2. Competitie start en China O19 op Papendal

  Competitie start en China O19 op Papendal

  Voor Vitesse O17, O16, O13, O12 en O11 begint zaterdag de competitie. Vitesse O19 en Vitesse O15 spelen oefenduels tegen de nationale jeugdteams van China. Hieronder worden alle jeugdwedstrijden van deze week op een rijtje gezet.

  - Lees verder
 3. Terugblik Vitesse vs FC Utrecht 1-1

  Terugblik Vitesse vs FC Utrecht 1-1

  Vitesse deelde in speelronde 4 de punten met FC Utrecht. De doelpunten kwamen van de beide spitsen, Ricky van Wolfswinkel en Sébastien Haller. VitesseTV maakte een terugblik.

  - Lees verder
 4. O19 verliest Supercup

  O19 verliest Supercup

  De Vitesse Voetbal Academie kwam afgelopen weekend weer volop in actie. Vitesse O19 verloor de strijd om de Supercup van landskampioen Ajax O19. In de beker wisten Vitesse O17 en Vitesse O9 ruim te winnen. De overige teams speelden oefenduels of toernooien.

  - Lees verder
 5. Veiling unieke KWF-shirts

  Veiling unieke KWF-shirts

  Vrijdag 26 augustus speelde Vitesse de traditionele KWF-wedstrijd tegen FC Utrecht. Er werd gespeeld in speciale shirts waarbij de naam KWF op de voorkant van de shirts prijkte. Jij kunt vanaf nu meebieden op één van deze shirts.

  - Lees verder

image

image