1. Vitesse Kids Persconferentie: woensdag 17 februari

  Vitesse Kids Persconferentie: woensdag 17 februari

  Heb jij altijd al een echte verslaggever willen zijn? Woensdag 17 februari zitten Vitesse-spelers Eloy Room, Maikel van der Werff en keeperstrainer en oud-Manchester United keeper Raimond van der Gouw klaar om jouw vragen te beantwoorden!

  - Lees verder
 2. TD Mo Allach beantwoordt vragen van supporters

  TD Mo Allach beantwoordt vragen van supporters

  De winterse transferwindow in Nederland is inmiddels gesloten. Een goed moment om vragen van supporters over het sportief beleidsmatige reilen en zeilen voor te leggen aan technisch directeur Mo Allach.

  - Lees verder
 3. Training dinsdag 9 februari in beeld

  Training dinsdag 9 februari in beeld

  De selectie van hoofdtrainer Rob Maas stond dinsdagmorgen weer op het veld. Aanstaande zaterdag spelen de geel-zwarten in GelreDome vs sc Heerenveen. Milot Rashica stond dinsdag ook weer op het trainingsveld. Bekijk enkele beelden.

  - Lees verder
 4. Vitesse Legends onderuit tegen Victoria, onder 13 wint wel

  Vitesse Legends onderuit tegen Victoria, onder 13 wint wel

  Vitesse Legends speelde zaterdagavond in Loosdrecht een wedstrijd voor het goede doel KIKA. Het team dat deze keer onder leiding van coach Jan Jongbloed stond ging onderuit tegen HC & FC Victoria 1893. Het werd 3-1 voor de thuisploeg. Later op de avond werd bekend gemaakt dat er 3.000 euro was opgehaald voor KIKA.

  - Lees verder
 5. Jong Vitesse verslaat Jong FC Utrecht: 0-3

  Jong Vitesse verslaat Jong FC Utrecht: 0-3

  Jong Vitesse heeft maandagavond op bezoek in de Domstad Jong FC Utrecht met 0-3 verslagen. Voor rust was Danilo Pantic twee keer trefzeker. In de slotfase schoot Arshak Koryan de 0-3 eindstand op het scorebord.

  - Lees verder

Handschoenen

€ 12,50 Bestel nu