1. Vitesse organiseert de Vitesse Europa Voetbalquiz

  Vitesse organiseert de Vitesse Europa Voetbalquiz

  Naast de eerste training en oefenwedstrijden organiseert Vitesse in de #voorbereiding1516 ook andere activiteiten. Op donderdag 16 juli vindt om 19.00 uur de eerste Vitesse Europa Voetbalquiz plaats op Papendal. Doe jij ook mee?

  - Lees verder
 2. Vitesse en Van Speyk presenteren Vitesse-horloge

  Vitesse en Van Speyk presenteren Vitesse-horloge

  Sinds januari 2015 is Van Speyk horloges officieel tijdsponsor van Vitesse. Naast vermelding op Vitesse.nl en de schermen in GelreDome heeft het Nederlandse horlogemerk een prachtig Vitesse-horloge ontwikkeld. Deze is vanaf 30 juni verkrijgbaar in de webshop.

  - Lees verder
 3. Selectie traint in nieuwe trainingskleding

  Selectie traint in nieuwe trainingskleding

  De dag na de eerste training op het kunstgrasveld stond de selectie van Peter Bosz op het vertrouwde, maar nieuw ingezaaide trainingsveld. De spelers werkten de sessie af in het trainingstenue 2015|2016.

  - Lees verder
 4. Van Ginkel opent Cruyff Court in Scherpenzeel

  Van Ginkel opent Cruyff Court in Scherpenzeel

  Scherpenzeel krijgt op 1 juli een Cruyff Court dat de naam van Marco van Ginkel draagt. Het Cruyff Court Marco van Ginkel is een onderdeel van de beloning die is verbonden aan het winnen van de Johan Cruyff Prijs. De oud-speler van Vitesse opent woensdag 1 juli om 13.30 uur zijn eigen Cruyff Court in de plaats waar hij opgroeide.

  - Lees verder

Seizoenkaart 2015|2016

Thuisshirt 15|16

€ 74,95 Bestel nu