1. Ruime winst op FC Groningen: 5-0

  Ruime winst op FC Groningen: 5-0

  Vitesse heeft zondagmiddag een ruime zege op FC Groningen geboekt. In GelreDome waren de Arnhemmers met name in de tweede helft heer en meester. Dominic Solanke, Kevin Diks, Valeri Qazaishvili, Nathan de Souza en Abiola Dauda waren namens Vitesse trefzeker. Er werd met 5-0 gewonnen. Dit was voor Vitesse de vierde thuisoverwinning op rij. De Arnhemmers zijn in eigen huis het meest scorende elftal van de Eredivisie.

  - Lees verder
 2. Seizoenkaart nu extra in prijs verlaagd!

  Seizoenkaart nu extra in prijs verlaagd!

  Wil je dit seizoen geen wedstrijd van Vitesse missen? Bestel dan nu de in prijs verlaagde seizoenkaart! Deze is verkrijgbaar vanaf € 155,-. Bovendien ontvang je bij aanschaf van een seizoenkaart een cadeaubon t.w.v. € 10,- (Jeugdkaarten € 5,-) voor MijnVitesse. Ben jij er de rest van het seizoen bij?

  - Lees verder
 3. Spelers Vitesse Voetbal Academie in definitieve nationale selecties

  Spelers Vitesse Voetbal Academie in definitieve nationale selecties

  Voor spelers uit de selectie van de Vitesse Voetbal Academie staat er in oktober weer een aantal interlandwedstrijden op het programma. De voorlopige selecties zijn bekend gemaakt. Net als eind augustus zitten er dit keer opnieuw veel jeugdspelers van Vitesse bij de nationale selecties.

  - Lees verder
 4. Vito viert 16e verjaardag

  Vito viert 16e verjaardag

  Vito, de mascotte van Vitesse, wordt zaterdag 3 oktober zestien jaar. Leden van de Kids Club ontvangen binnenkort een uitnodiging om bij het verjaardagsfeestje van Vito te zijn.

  - Lees verder

Seizoenkaart 2015|2016

Airborne polsbandje

€ 2,- Bestel nu

image