1. Vitesse verliest uitduel van ADO Den Haag

  Vitesse verliest uitduel van ADO Den Haag

  Vitesse heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag met 1-0 verloren. In het Kyocera-stadion maakte Michiel Kramer vlak voor tijd de winnende treffer. Zodoende kwam er een einde aan een ongeslagen reeks van twaalf duels.

  - Lees verder
 2. Vitessenaren ontvangen Koninklijk Lintje

  Vitessenaren ontvangen Koninklijk Lintje

  Jan Snellenburg en Hein van Boxel zijn vrijdag bij de traditionele ‘Lintjesregen’ Koninklijk onderscheiden. Snellenburg en Van Boxel kregen het lintje voor hun bijzondere verdiensten voor de maatschappij. In Velp (Snellenburg) en Oosterbeek (Van Boxel) werden de heren in het bijzijn van familie, vrienden en een Vitesse-delegatie in het zonnetje gezet.

  - Lees verder
 3. Puck Smit Arnhemse sportvrijwilliger van het jaar

  Puck Smit Arnhemse sportvrijwilliger van het jaar

  Puck Smit is woensdagavond uitgeroepen tot Arnhemse sportvrijwilliger van het jaar. Dit gebeurde tijdens de uitreikingen van de Arnhemse sportverkiezing in Luxor Live. Vitesse Betrokken ondersteunt al jarenlang de vrijwilligersprijs. Namens Vitesse reikt Gerry Hamstra, hoofd opleidingen, de prijs uit. Vitesse-ambassadeur Huis DJ Walter Witlov verzorgde de muziek tijdens de feestelijke avond.

  - Lees verder
 4. Vitesse-jeugdtrainers toegelaten tot cursus

  Vitesse-jeugdtrainers toegelaten tot cursus

  Drie Vitesse-jeugdtrainers zijn toegelaten tot de cursus UEFA A Youth / Trainer-Coach I Jeugd die in het nieuwe seizoen van start gaat. Michael Jansen (hoofdtrainer-coach O14), Bart van Rooijen (assistent-trainer O14 en trainer-coach O10) en Remco van der Schaaf (hoofdtrainer-coach O16) melden zich op 18 mei bij de KNVB in Zeist voor een kennismakingsbijeenkomst.

  - Lees verder
 5. Peter Bosz: 'Djurdjevic verdient een kans in de spits'

  Peter Bosz: 'Djurdjevic verdient een kans in de spits'

  Vrijdag 24 april gaat Vitesse op bezoek bij ADO Den Haag. Donderdagmiddag trainde de selectie voor de laatste keer voor de wedstrijd in speelronde 32. Het duel begint om 20.00 uur. Vitesse wordt in de Hofstad gesteund door bijna 400 supporters.

  - Lees verder

image

Supportersvlag

€ 5,- Bestel nu