1. Aflopende contracten bij Vitesse

  Aflopende contracten bij Vitesse

  Vitesse heeft recent uitsluitsel gegeven aan en reacties ontvangen van spelers die over een aflopend contract beschikken. Bij Vitesse is de situatie als volgt:

  - Lees verder
 2. Debuut Vitesse OldStars op NK OldStars

  Debuut Vitesse OldStars op NK OldStars

  De Vitesse OldStars hebben afgelopen vrijdag 27 maart hun eerste Nederlands kampioenschap voor OldStars teams gespeeld in Almelo. In het Polman Stadion van Heracles speelden 24 teams uit heel Nederland tegen elkaar. Vitesse speelde met twee teams. De twee Vitesse-teams wisten geen prijs te bemachtigen tijdens het vooral sportieve en gezellige toernooi.

  - Lees verder
 3. PSV winnaar Onder11 TopToernooi

  PSV winnaar Onder11 TopToernooi

  De tweede editie van het Vitesse Onder11 TopToernooi is gewonnen door PSV. De jonge Eindhovenaren versloegen Feyenoord in de grote finale met 2-1. Vitesse eindigde als vijfde.

  - Lees verder
 4. Laatste 3 duels voor de prijs van 2

  Laatste 3 duels voor de prijs van 2

  Er staan dit seizoen nog drie thuiswedstrijden op het programma. FC Groningen, FC Dordrecht en FC Utrecht komen nog op bezoek in GelreDome. Het einde komt in zicht, de prijzen worden verdeeld. Vitesse is vol in de race voor een play-off ticket.

  - Lees verder
 5. Vitesse vs FC Groningen: vader-zoon* actie!

  Vitesse vs FC Groningen: vader-zoon* actie!

  Zaterdag 4 april speelt Vitesse tegen FC Groningen. Deze wedstrijd staat in het teken van de vader-zoon* actie. Voor deze wedstrijd nodigt Vitesse ouders met kinderen uit om voor een speciaal actietarief de wedstrijd te bezoeken. Sta jij op zaterdagochtend altijd bij jouw zoon/dochter langs de lijn? Dan is dit jullie kans om samen naar een wedstrijd van Vitesse te gaan.

  - Lees verder

image

T-shirt elftal van de eeuw

€ 24,95 Bestel nu