1. Peter Bosz: 'Wij zullen spel weer moeten maken'

  Peter Bosz: 'Wij zullen spel weer moeten maken'

  Donderdag 28 mei reist Vitesse af naar Heerenveen voor de eerste wedstrijd in de finale van de play-offs om Europees voetbal. Drie dagen later vindt de return plaats in GelreDome. Het duel in Friesland begint om 20.45 uur.

  - Lees verder
 2. 100-jarige seizoenkaarthouder in zonnetje gezet

  100-jarige seizoenkaarthouder in zonnetje gezet

  Ad Sonneveld, maar liefs 81 jaar supporter van Vitesse, is vorige week donderdag 100 jaar geworden. Om die reden werd de seizoenkaarthouder afgelopen zondag tijdens de play-off wedstrijd Vitesse vs PEC Zwolle door de club in het zonnetje gezet.

  - Lees verder
 3. Terugblik Vitesse vs PEC Zwolle

  Terugblik Vitesse vs PEC Zwolle

  Met een 1-1 gelijkspel zondag in GelreDome verzekerde Vitesse zich van een tweeluik met sc Heerenveen. Bertrand Traore was met zijn treffer weer van grote waarde. Donderdag en zondag ben jij er toch ook weer bij? Bekijk de terugblik van VitesseTV. Peter Bosz: "We hebben nog niets. We moeten nog een week knallen."

  - Lees verder
 4. Vitesse O19 derde op Copa Amsterdam

  Vitesse O19 derde op Copa Amsterdam

  Vitesse O19 is afgelopen pinksterweekend derde geworden op de Copa Amsterdam. De ploeg van Joseph Oosting ging als poulewinnaar de halve finale van het prestigieuze jeugdvoetbaltoernooi in. De wedstrijd tegen RSC Anderlecht, de uiteindelijke winnaar van het toernooi, werd na strafschoppen verloren. Vervolgens wist O19 het duel om de derde plaats via strafschoppen te winnen van Club Guarini.

  - Lees verder
 5. Informatie business kaartverkoop Vitesse vs sc Heerenveen

  Informatie business kaartverkoop Vitesse vs sc Heerenveen

  Komende donderdag speelt Vitesse in en tegen sc Heerenveen de heenwedstrijd in de finale van de play-offs om Europees voetbal. De aftrap van deze wedstrijd is 20.45 uur. De return is aankomende zondag in GelreDome. De aftrap van deze wedstrijd is om 16.45 uur.

  - Lees verder

image

Windjack

€ 27,50 Bestel nu