1. O19 pakt de beker en schrijft historie

  O19 pakt de beker en schrijft historie

  Vitesse O19 heeft vanmiddag de bekerfinale na het nemen van strafschoppen gewonnen van NEC O19. Het werd 4-2 in de penaltyserie. De reguliere wedstrijd eindigde in 1-1. In de bloedstollende verlenging scoorden beide ploegen een keer, waardoor er penalty’s moesten worden genomen. Dankzij penaltykiller Stef Brummel wint onze hoogste jeugdploeg voor de eerste keer in de historie de nationale beker.

  - Lees verder
 2. Vitesse en MDH Uitgeverij tekenen meerjarig contract

  Vitesse en MDH Uitgeverij tekenen meerjarig contract

  MDH Uitgeverij heeft het huidige sponsorcontract met Vitesse geïntensiveerd. Vrijdag 27 mei werd het contract verlengd tot juni 2020. Naast de huidige sponsoring en de uitgave van de Vitesse-krant gaat MDH Uitgeverij ook een gedeelte van het zakelijke online TV-circuit invullen. Daarnaast is MDH Uitgeverij komend seizoen onder andere zichtbaar op de LED-Boarding bij Vitesse.

  - Lees verder
 3. Weekendprogramma Vitesse Voetbal Academie

  Weekendprogramma Vitesse Voetbal Academie

  De competitie voor de Vitesse Voetbal Academie is geheel ten einde. Door een aantal teams van de Vitesse Voetbal Academie wordt er in verschillende toernooien gestreden om het eremetaal. Zo speelt onder andere Vitesse O19 de finale van het nationale bekertoernooi en speelt Vitesse O13 een internationaal toernooi in Boedapest.

  - Lees verder
 4. Team van de Week: Vitesse O16

  Team van de Week: Vitesse O16

  Het team van trainer Remco van der Schaaf kende een seizoen met wisselend succes. Zowel voor- als na de winterstop eindigden ze vijfde in de competitie. Over het hele seizoen kwam het af en toe tot ruime uitslagen. Voor de winterstop won het met 6-1 van PEC Zwolle O16 en in de tweede seizoenshelft werd Excelsior O16 in Rotterdam met 0-7 verslagen.

  - Lees verder
 5. Onder 19 op weg naar bekerfinale vs NEC/FC Oss

  Onder 19 op weg naar bekerfinale vs NEC/FC Oss

  Nog één belangrijk duel staat er voor Vitesse Onder 19 op het programma. Zaterdag 28 mei wordt in Nijmegen de bekerfinale gespeeld. De ploeg van Joseph Oosting is klaar voor de finale van de Nike Cup. Bekijk een aantal foto's van de training op donderdag en de route van beide ploegen richting de finale.

  - Lees verder

Uitshirt 15|16

€ 37,45 Bestel nu