1. Deelnemers sluiten EuroFIT-traject met succes af

  Deelnemers sluiten EuroFIT-traject met succes af

  Donderdagavond 11 februari kwamen de veertig deelnemers van het leefstijlprogramma EuroFIT voor de laatste keer samen. De mannen sloten het project gezamenlijk af met een meting in GelreDome. Een succesvolle meting, want de deelnemers zijn gezamenlijk maar liefst 135 kilo afgevallen.

  - Lees verder
 2. Rob Maas: ‘We werken er hard aan’

  Rob Maas: ‘We werken er hard aan’

  Zaterdag 13 februari neemt Vitesse het op tegen sc Heerenveen. Om 20.45 uur wordt het laatste duel van de zaterdagavond in deze Eredivisieronde afgetrapt in GelreDome. Vrijdagmiddag was de afsluitende training voor het duel met de Friezen op Papendal. VitesseTV sprak met hoofdtrainer Rob Maas, doelman Eloy Room en middenvelder Sheran Yeini.

  - Lees verder
 3. Weekendprogramma Vitesse Voetbal Academie

  Weekendprogramma Vitesse Voetbal Academie

  Na een competitieloze week, staat het weekendprogramma ditmaal weer vol met wedstrijden. Zo wordt er tweemaal gespeeld tegen Feyenoord en Willem II. VitesseMedia maakt een overzicht.

  - Lees verder
 4. Succesvolle VoetbalMasters in Valkenhuizen

  Succesvolle VoetbalMasters in Valkenhuizen

  Jeugdland, Vitesse Betrokken, Sportbedrijf Arnhem en KNVB sloegen afgelopen woensdag, net als voorgaande jaren, de handen in één. De vier organisaties organiseerde voor 300 kinderen tussen de zeven en twaalf jaar een voetbaltoernooi: VoetbalMasters. De kinderen waren in Sporthal Valkenhuizen verdeeld over 37 teams.

  - Lees verder

Handschoenen

€ 12,50 Bestel nu