1. Jong Vitesse verslaat Achilles '29

  Jong Vitesse verslaat Achilles '29

  Jong Vitesse heeft een 3-2 zege geboekt op Achilles '29. Doelpunten van Thomas Oude Kotte en Kai Koreniuk (2x) drukten het krachtsverschil goed uit. In de slotfase kwamen de bezoekers echter nog verrassend terug via Omid Popalzay (penalty) en Niek Versteegen. Het bleef, in een uitermate boeiend duel, bij 3-2.

  - Lees verder
 2. Supportersdag op Papendal

  Supportersdag op Papendal

  Ruim 800, voornamelijk jonge, supporters streken dinsdagmiddag neer op Papendal voor de supportersdag. Nadat De Valk Roofvogels een show gaf op het hoofdveld van Papendal, betrad de selectie en staf het veld.

  - Lees verder
 3. Michael Tornes op weg naar Vitesse

  Michael Tornes op weg naar Vitesse

  Doelman Michael Tornes staat dinsdagochtend op het trainingsveld op Papendal. Tornes reisde al met Vitesse mee naar het trainingskamp in Sloveniƫ, waar hij een halve wedstrijd keepte in het oefenduel vs Rubin Kazan. Het is de bedoeling dat zijn overstap op korte termijn wordt afgerond.

  - Lees verder
 4. Edwin Petersen nieuwe hoofd Vitesse Voetbal Academie

  Edwin Petersen nieuwe hoofd Vitesse Voetbal Academie

  Edwin Petersen wordt de nieuwe hoofd Vitesse Voetbal Academie. Petersen komt over van de KNVB waar hij onder meer trainer was van Oranje O16, assistent-trainer bij Oranje O19 en manager talentontwikkeling. Hij tekent voor drie jaar in Arnhem.

  - Lees verder

image

Uitshirt 16|17

€ 74,95 Bestel nu