1. Column voetbalacademie: Edwin Petersen

  Column voetbalacademie: Edwin Petersen

  De Vitesse Voetbal Academie is een toonaangevende jeugdopleiding binnen Nederland. De uitstekende faciliteiten, gecombineerd met professionals in de staf, een uitgekiende scouting en het vooruitstrevende Vitesse Voetballab moet er voor zorgen dat de voetbalacademie structureel bij de top 5 van Nederland gaat behoren. Elke maand wordt een column geschreven vanuit een expert van de voetbalacademie. In deel 1 neemt hoofd Vitesse Voetbal Academie Edwin Petersen het woord. “Voetbal is ons vertrekpunt voor verbetering.”

  - Lees verder
 2. Vitesse-spelers internationaal actief

  Vitesse-spelers internationaal actief

  Acht spelers van de A-selectie vliegen de komende dagen uit om voor hun land te spelen. Zo speelt Zhang met China tegen Syrië en Oezbekistan en neemt Rashica het met Kosovo op tegen Kroatië en Oekraïne. De redactie van Vitesse.nl maakte een overzicht van de acht internationals.

  - Lees verder
 3. Voorbeschouwing op Vitesse vs FC Groningen

  Voorbeschouwing op Vitesse vs FC Groningen

  Vitesse speelt zaterdag haar vierde thuiswedstrijd van het seizoen. Waar de laatste wedstrijd in GelreDome in een overwinning eindigde gaat de geel-zwarte formatie proberen nogmaals een goed resultaat te behalen tegen FC Groningen.

  - Lees verder
 4. Vitesse Voetbal Academie weekendprogramma

  Vitesse Voetbal Academie weekendprogramma

  De spelers van de Vitesse Voetbal Academie komen dit weekend weer in actie. Er staan een aantal interessante affiches op het programma zoals Vitesse O15 vs PSV O15 en Vitesse O19 vs Roda JC O19. Vitesse O17 en O16 spelen beiden geen competitiewedstrijden. Lees hieronder hoe het complete programma eruit ziet.

  - Lees verder

image