1. Michael Tornes op weg naar Vitesse

  Michael Tornes op weg naar Vitesse

  Doelman Michael Tornes staat dinsdagochtend op het trainingsveld op Papendal. Tornes reisde al met Vitesse mee naar het trainingskamp in Slovenië, waar hij een halve wedstrijd keepte in het oefenduel vs Rubin Kazan. Het is de bedoeling dat zijn overstap op korte termijn wordt afgerond.

  - Lees verder
 2. Edwin Petersen nieuwe hoofd Vitesse Voetbal Academie

  Edwin Petersen nieuwe hoofd Vitesse Voetbal Academie

  Edwin Petersen wordt de nieuwe hoofd Vitesse Voetbal Academie. Petersen komt over van de KNVB waar hij onder meer trainer was van Oranje O16, assistent-trainer bij Oranje O19 en manager talentontwikkeling. Hij tekent voor drie jaar in Arnhem.

  - Lees verder
 3. Jong Vitesse speelt tegen Achilles ‘29

  Jong Vitesse speelt tegen Achilles ‘29

  Jong Vitesse speelt aanstaande dinsdag om 17.00 uur tegen Achilles ’29. De oefenwedstrijd tegen de Jupiler League-club uit Groesbeek is gratis toegankelijk. De ploeg van trainer John Lammers speelt nog drie oefenwedstrijden voordat de nieuwe Tweede Divisie op zaterdag 13 augustus van start gaat.

  - Lees verder
 4. Kaartverkoop thuisduels van start

  Kaartverkoop thuisduels van start

  De kaartverkoop voor de eerste vier thuisduels van dit seizoen is maandag om 12.00 uur van start gegaan. De kaarten voor deze wedstrijden zijn dus vanaf nu te koop via Vitesse.nl/online of in MijnVitesse.

  - Lees verder

image

Uitshirt 16|17

€ 74,95 Bestel nu