1. Southampton pakt thuis zege op Vitesse: 3-0

  Southampton pakt thuis zege op Vitesse: 3-0

  Vitesse heeft donderdagavond in de derde kwalificatieronde voor de Europa League verloren van Southampton. In het St. Mary's Stadium werd het duel voor rust beslist door twee spelers die voorheen in de Eredivisie actief waren: Graziano Pellè en Dusan Tadic. Vlak voor tijd werd het nog 3-0.

  - Lees verder
 2. Southampton kleurt geel-zwart

  Southampton kleurt geel-zwart

  Al vroeg in de ochtend stroomde het centrum vol met supporters van Vitesse. In totaal komen er 1500 naar het duel donderdagavond, de sfeer echter was al rond het middaguur gezellig.

  - Lees verder
 3. Kashia: zoveel supporters geeft een kick

  Kashia: zoveel supporters geeft een kick

  Vitesse trad om 19.00 uur Engelse tijd aan op het biljartlaken in het St. Mary’s Stadium in Southampton. Het stadion, met een capaciteit van ruim 30.000, is morgen tijdens de wedstrijd zo goed als uitverkocht, inclusief 1.500 meereizende Vitessenaren. Vitesse trainde woensdagavond een klein uur. Na wat pass- en trapoefeningen werd de training, waarbij alle negentien spelers op het veld stonden, afgesloten met een partijspel.

  - Lees verder
 4. Vitesse arriveert in Southampton, Koeman vertelt

  Vitesse arriveert in Southampton, Koeman vertelt

  Vitesse is woensdagmiddag geland in Southampton. De ploeg van Peter Bosz reisde met negentien spelers naar de Engelse havenstad. Vanavond traint Vitesse in het stadion. Voorafgaand aan de afsluitende training voor het Europese treffen vindt er een persconferentie plaats. Later vanavond volgt een verslag van het mediamoment.

  - Lees verder
 5. Selectie op weg naar Engeland

  Selectie op weg naar Engeland

  De 19-koppige selectie vertrekt woensdagmorgen om half 10 vanaf Papendal richting Engeland. De ploeg van Peter Bosz vliegt woensdagochtend om 11.45 uur vanaf het Duitse vliegveld Weeze naar Southampton.

  - Lees verder

image

Seizoenkaart 2015|2016

Fansjaal Europa League

€ 10,- Bestel nu