1. Vitesse ook te sterk voor PEC Zwolle: 2-1

  Vitesse ook te sterk voor PEC Zwolle: 2-1

  Vitesse heeft voor de zesde keer op rij gewonnen. In een nagenoeg vol Gelredome versloegen de Arnhemmers PEC Zwolle met 2-1. De ploeg van Peter Bosz kwam op een uitstekende manier terug van een 0-1 achterstand. Namens Vitesse scoorden Bertrand Traore en Davy Pröpper. De openingstreffer van PEC Zwolle kwam op naam van Mustafa Saymak.

  - Lees verder
 2. Vitesse vs PEC Zwolle: vrije verkoop, kassa's open vanaf 16.30 uur

  Vitesse vs PEC Zwolle: vrije verkoop, kassa's open vanaf 16.30 uur

  Zaterdag 28 februari speelt Vitesse tegen PEC Zwolle. Om 18.30 uur wordt er afgetrapt in GelreDome. Vitesse gaat voor de zesde overwinning op rij. Bij winst gaat de ploeg van Bosz over PEC Zwolle heen en wordt de maand februari feestelijk afgesloten. Ben jij er zaterdag bij? Kaarten zijn voor iedereen verkrijgbaar. De stadionkassa's zijn zaterdag vanaf 16.30 uur geopend.

  - Lees verder
 3. Peter Bosz: ‘Vitesse leeft’

  Peter Bosz: ‘Vitesse leeft’

  Vitesse speelt zaterdagavond om 18.30 uur in eigen huis vs PEC Zwolle. Een belangrijk duel tussen de nummers vijf en zeven in de Eredivisie. Ontspannen en geconcentreerde koppies tijdens de afsluitende training. GelreDome is zaterdag lekker vol. “Vitesse leeft”, aldus Peter Bosz.

  - Lees verder
 4. GelreDome loopt vol voor Vitesse vs PEC Zwolle

  GelreDome loopt vol voor Vitesse vs PEC Zwolle

  De goede resultaten van Vitesse werpen hun vruchten af, want het aantal toeschouwers over de laatste thuiswedstrijden blijft stijgen. Het thuisduel met PEC Zwolle wordt zaterdagavond de best bezochte thuiswedstrijd van dit seizoen.

  - Lees verder
 5. Collecte borstbeeld Theo Bos bij Vitesse vs PEC Zwolle

  Collecte borstbeeld Theo Bos bij Vitesse vs PEC Zwolle

  Voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse vs PEC Zwolle, vindt de collecte voor het borstbeeld van Theo Bos plaats. Een groot aantal collectanten staat vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd verspreid rondom GelreDome voor uw bijdrage aan dit prachtige initiatief.

  - Lees verder

image

Trainingset

€ 39,95 Bestel nu