1. 21 en 23 juli in GelreDome: de Fox Sports Cup

  21 en 23 juli in GelreDome: de Fox Sports Cup

  FOX Sports organiseert in samenwerking met de Eredivisie en Match IQ op 21 en 23 juli de FOX Sports Cup. In een tweedaags toernooi vormen Eredivisieclubs PSV en Vitesse samen met FC Porto en West Bromwich Albion het deelnemersveld. De FOX Sports Cup wordt gespeeld in GelreDome.

  - Lees verder
 2. Informatie kaartverkoop oefenduels

  Informatie kaartverkoop oefenduels

  Vitesse speelt zaterdag 2 juli het eerste oefenduel van dit seizoen. In Loenen is Shakhtar Donetsk de tegenstander (aanvang 17.00 uur). Een week later, zaterdag 9 juli, volgt de oefenwedstrijd tegen KV Oostende. Dat duel wordt in Driel gespeeld en begint om 16.00 uur. Kaarten voor deze oefenwedstrijden zijn te koop op de wedstrijddag op het desbetreffende sportpark.

  - Lees verder
 3. Vitesse oefent tegen Shakhtar Donetsk

  Vitesse oefent tegen Shakhtar Donetsk

  De eerste oefenwedstrijd van Vitesse vindt plaats op zaterdag 2 juli. Shakhtar Donetsk is de tegenstander op het sportpark van voetbalvereniging Loenermark uit Loenen. De wedstrijd begint om 17.00 uur.

  - Lees verder
 4. Lelieveld en Klein Holte bij voorlopige selectie Oranje O19

  Lelieveld en Klein Holte bij voorlopige selectie Oranje O19

  Julian Lelieveld en Joris Klein Holte bereiden zich met Oranje O19 voor op het EK in Duitsland. KNVB-coach Aron Winter maakt na de laatste trainingsstage zijn definitieve selectie bekend. Op het EK wordt gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Engeland, Frankrijk en Kroatiƫ.

  - Lees verder

image

Uitshirt 15|16

€ 37,45 Bestel nu