1. Terugblik Vitesse vs NEC

  Terugblik Vitesse vs NEC

  Zondagmiddag won Vitesse in GelreDome de Gelderse derby van NEC. Voorafgaand aan het duel was een schitterende sfeeractie van SV Vitesse en VIVO 1892 te zien op de Theo Bos-tribune. Vako bracht het stadion in de 49e minuut in extase. Met een mooie krul besliste hij de derby. Bekijk de terugblik van VitesseTV.

  - Lees verder
 2. Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Het was een mooi weekend voor alle voetballiefhebbers met een geel-swert hert. De ploeg van hoofdtrainer Peter Bosz won afgelopen weekend met 1-0 van NEC. Ook de spelers van de Vitesse Voetbal Academie kwamen dit weekend in actie. Alle jeugdteams speelden competitiewedstrijden. Vitesse Media maakte een overzicht.

  - Lees verder
 3. Doe mee met de Vitesse Adventskalender

  Doe mee met de Vitesse Adventskalender

  Dinsdag is het zover. De start van de maand december. In deze traditionele feestmaand maak je bij Vitesse elke dag kans op fantastische prijzen, kortingen en andere Vitesse-verrassingen. Open van 1 tot en met 24 december elke dag een Vitesse-pakje in de Vitesse Adventskalender.

  - Lees verder
 4. Diks en Baker woensdagavond in MijnVitesse (GelreDome)

  Diks en Baker woensdagavond in MijnVitesse (GelreDome)

  De feestdagen komen er weer aan. Voor al jouw Sinterklaas- en Kerstcadeautjes kun je terecht bij MijnVitesse (GelreDome). In de feestelijke decembermaand is de winkel, gevestigd in het stadion, daarom extra geopend op woensdagavond 2 december.

  - Lees verder
 5. Dominant Vitesse wint Gelderse derby van NEC

  Dominant Vitesse wint Gelderse derby van NEC

  Vitesse heeft zondagmiddag in GelreDome drie belangrijke punten binnengesleept. De Arnhemmers hadden de controle over de wedstrijd en wonnen daarom verdiend met 1-0. Valeri Qazaishvili scoorde vlak na rust op prachtige wijze. Door de overwinning gaat Vitesse de Nijmegenaren voorbij op de ranglijst.

  - Lees verder

image

Sjaal Nummer 1 van Gelderland

€ 12,50 Bestel nu