1. Seizoenkaart nu extra in prijs verlaagd!

  Seizoenkaart nu extra in prijs verlaagd!

  Wil je dit seizoen geen wedstrijd van Vitesse missen? Bestel dan nu de in prijs verlaagde seizoenkaart! Deze is verkrijgbaar vanaf € 155,-. Bovendien ontvang je bij aanschaf van een seizoenkaart een cadeaubon t.w.v. € 10,- (Jeugdkaarten € 5,-) voor MijnVitesse. Ben jij er de rest van het seizoen bij?

  - Lees verder
 2. Vito viert 16e verjaardag

  Vito viert 16e verjaardag

  Vito, de mascotte van Vitesse, wordt zaterdag 3 oktober zestien jaar. Leden van de Kids Club ontvangen binnenkort een uitnodiging om bij het verjaardagsfeestje van Vito te zijn.

  - Lees verder
 3. Weekendprogramma Vitesse Voetbal Academie

  Weekendprogramma Vitesse Voetbal Academie

  Komend weekend staat weer een aantal competitiewedstrijden voor de spelers van de Vitesse Voetbal Academie op het programma. Voor Vitesse O11 geen competitie, zij spelen een toernooi in Duitsland.

  - Lees verder
 4. Wedstrijdinformatie vs FC Groningen

  Wedstrijdinformatie vs FC Groningen

  Vitesse speelt zondag de vierde thuiswedstrijd van het seizoen. De ploeg van Peter Bosz wist dit seizoen in eigen huis al te winnen van Roda JC (3-0), SC Cambuur (4-1) en De Graafschap (3-0). Met tien treffers in eigen stadion is Vitesse de meest scorende thuisploeg dit seizoen. Kortom, er valt weer veel te genieten in GelreDome! Ben jij er zondag ook bij? Hieronder meer informatie om de wedstrijd zo prettig mogelijk te beleven.

  - Lees verder

Seizoenkaart 2015|2016

Airborne polsbandje

€ 2,- Bestel nu

image