1. Ook vrije verkoop in finale play-offs!

  Ook vrije verkoop in finale play-offs!

  Vitesse staat in de finale van de play-offs voor Europees voetbal. Dankzij de resultaten tegen PEC Zwolle, kunnen de geel-zwarten zich opmaken voor nog twee belangrijke wedstrijden. Koop dan snel een kaart en ben er bij, te beginnen donderdag in Heerenveen!

  - Lees verder
 2. Vitesse naar finale play-offs

  Vitesse naar finale play-offs

  In GelreDome heeft Vitesse zondagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen PEC Zwolle. Bertrand Traore maakte de openingstreffer namens de Arnhemmers, Tomas Necid zorgde in de tweede helft voor de gelijkmaker. Dankzij deze remise hebben de Arnhemmers zich gekwalificeerd voor de finale van de play-offs om Europees voetbal.

  - Lees verder
 3. Vitesse vs PEC Zwolle: kassa's zijn geopend; vrije verkoop

  Vitesse vs PEC Zwolle: kassa's zijn geopend; vrije verkoop

  Vitesse heeft donderdagavond een goede eerste stap gezet. Peter Bosz gaf het tijdens de persconferentie na de met 1-2 gewonnen wedstrijd aan. "Dit is een goede uitgangspositie voor de return. Maar we zijn er nog niet." Het duel in GelreDome begint zondag om 12.30 uur. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot dit duel.

  - Lees verder
 4. Tim Cornelisse en Patrick Ax nieuwe jeugdtrainers Vitesse

  Tim Cornelisse en Patrick Ax nieuwe jeugdtrainers Vitesse

  Volgend seizoen gaan zowel Tim Cornelisse als Patrick Ax onderdeel uitmaken van de staf van de Vitesse Voetbal Academie. Cornelisse wordt assistent-trainer bij O17, Ax gaat dezelfde rol vervullen bij O16. Beide trainers tekenden vandaag een contract voor één jaar.

  - Lees verder

image

Trainingstrui

€ 29,95 Bestel nu