1. Primeur voor Onder 15-teams op Papendal

  Primeur voor Onder 15-teams op Papendal

  Afgelopen zaterdag vond op Papendal een primeur plaats die uniek was in het Nederlandse voetbal. Alle spelers van de O15 teams van Vitesse en PSV droegen tijdens de competitiewedstrijd in Arnhem een Inmotio-vestje dat het fysiologisch en tactisch presteren van de spelers meet.

  - Lees verder
 2. Seizoenkaart nu extra in prijs verlaagd!

  Seizoenkaart nu extra in prijs verlaagd!

  Wil je dit seizoen geen wedstrijd van Vitesse missen? Bestel dan nu de in prijs verlaagde seizoenkaart! Deze is verkrijgbaar vanaf € 155,-. Bovendien ontvang je bij aanschaf van een seizoenkaart een cadeaubon t.w.v. € 10,- (Jeugdkaarten € 5,-) voor MijnVitesse. Ben jij er de rest van het seizoen bij?

  - Lees verder
 3. Terugblik Vitesse vs FC Groningen

  Terugblik Vitesse vs FC Groningen

  Vitesse won zondag met 5-0 van FC Groningen. De ploeg van Peter Bosz speelde een prima wedstrijd. De doelpunten werden gemaakt door vijf verschillende spelers. Kevin Diks maakte zijn eerste doelpunt. Vitesse is de meest scorende thuisploeg dit seizoen. Bekijk de terugblik van VitesseTV.

  - Lees verder
 4. Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Afgelopen zondag boekte Vitesse een ruime overwinning op FC Groningen. In GelreDome eindigde de wedstrijd in 5-0. Ook de jeugdteams van Vitesse kwamen dit weekend in actie. Er stond voor de Vitesse Voetbal Academie zaterdag een aantal competitiewedstrijden op het programma. Vitesse O11 speelde een toernooi in Mulheim. Vitesse Media maakte een overzicht.

  - Lees verder

Seizoenkaart 2015|2016

Airborne polsbandje

€ 2,- Bestel nu

image