1. Jong Vitesse start seizoen 15|16

  Jong Vitesse start seizoen 15|16

  Jong Vitesse begint maandag aan het nieuwe seizoen. De kampioensploeg van trainer John Lammers komt dan voor het eerst bijeen na het succesvolle afgelopen seizoen. Om 13.30 uur gaat de bal weer rollen voor het beloftenteam.

  - Lees verder
 2. Gelders Mozaïek en Vitesse verlengen samenwerking

  Gelders Mozaïek en Vitesse verlengen samenwerking

  De Vitesse Voetbal Academie en scholengroep Gelders Mozaïek werken intensief samen om jeugdspelers ook buiten de lijnen tot topprestaties te laten komen. Spelers van de Vitesse Voetbal Academie krijgen bij het Beekdal Lyceum en 't Venster, beiden behorend tot scholengroep Gelders Mozaïek, een uniek topsportprogramma.

  - Lees verder
 3. Werken aan je gezondheid bij Vitesse

  Werken aan je gezondheid bij Vitesse

  Vitesse biedt mannen* tussen de 30 en 65 jaar die last hebben van overgewicht de kans om bij hun favoriete club aan hun gezondheid te werken. Wil je meer bewegen en daarbij geholpen worden door Vitesse? Meld je dan nu aan voor het wetenschappelijke programma EuroFIT.

  - Lees verder
 4. Gewijzigde openingstijden MijnVitesse door verhuizing

  Gewijzigde openingstijden MijnVitesse door verhuizing

  Dinsdag 7 juli gaat de nieuwe MijnVitesse in GelreDome open. In verband met de verhuizing is MijnVitesse aan de Jansbinnensingel 19 vandaag, donderdag 2 juli voor het laatst geopend. Om 18.00 uur sluit de winkel in het centrum van Arnhem haar deuren.

  - Lees verder

Seizoenkaart 2015|2016

Thuisshirt 15|16

€ 74,95 Bestel nu