1. Terugblik Vitesse vs SC Cambuur

  Terugblik Vitesse vs SC Cambuur

  Veel kansen, twee strafschoppen en uiteindelijk vier doelpunten voor de Arnhemmers in GelreDome vs SC Cambuur. Vitesse won haar tweede thuiswedstrijd met 4-1. Bekijk de terugblik van VitesseTV.

  - Lees verder
 2. Overzicht weekend Vitesse Voetbal Academie

  Overzicht weekend Vitesse Voetbal Academie

  Voor een aantal selecties stond er dit weekend competitiewedstrijden op het programma. Verder werd er een bekerwedstrijd gespeeld en nam een aantal selecties deel aan toernooien.

  - Lees verder
 3. Nieuwe grasmat in GelreDome

  Nieuwe grasmat in GelreDome

  De ochtend na de ruime 4-1 overwinning op SC Cambuur is begonnen met het afgraven van de grasmat in GelreDome. Medio volgende week wordt begonnen met de aanleg van het revolutionair hybride natuurgrasveld XtraGrass™ van GreenFields. Tijdens de Airborne-wedstrijd vs De Graafschap wordt voor het eerst op het gloednieuwe veld gespeeld.

  - Lees verder
 4. Tien Vitessenaren opgeroepen voor nationale selecties

  Tien Vitessenaren opgeroepen voor nationale selecties

  Tien A-selectiespelers komen in actie voor hun nationale selecties. Onder meer Kashia, Room, Diks, Solanke en Rashica zijn opgenomen in vertegenwoordigende elftallen van hun land. Vitesse Media maakte een overzicht en volgt de verrichtingen van de spelers op de voet.

  - Lees verder
 5. Keurige winst Vitesse op SC Cambuur: 4-1

  Keurige winst Vitesse op SC Cambuur: 4-1

  In de tweede thuiswedstrijd van dit eredivisieseizoen heeft Vitesse opnieuw een overwinning behaald. Na de zege op Roda JC Kerkrade van twee weken terug, waren de Arnhemmers zondagmiddag met 4-1 te sterk voor SC Cambuur. Namens Vitesse scoorden Lewis Baker, Abiola Dauda, Guram Kashia en Dominic Solanke. Baker miste in de tweede helft een strafschop.

  - Lees verder

Seizoenkaart 2015|2016

Vitesse agenda

€ 14,95 Bestel nu

image