1. Koop zaterdag nog kaarten voor Vitesse vs sc Heerenveen

  Koop zaterdag nog kaarten voor Vitesse vs sc Heerenveen

  Zondag 31 mei staat in GelreDome de allesbeslissende finale wedstrijd op het programma. Na de 2-2 in Heerenveen volgt zondag om 16.45 uur de return. Zondag nog één keer knallen. Samen met jou! Juich Vitesse naar Europees voetbal. Come on Vites.

  - Lees verder
 2. Terugblik eerste duel vs Heerenveen

  Terugblik eerste duel vs Heerenveen

  Het eerste duel in de finale van de play-offs om Europees voetbal eindigde donderdag in een 2-2 gelijkspel. Vitesse kwam twee keer op voorsprong in Friesland. Na het gelijkspel gaat de ploeg met een goed gevoel richting zondag. Ben jij erop bij? Bekijk de terugblik van sc Heerenveen vs Vitesse.

  - Lees verder
 3. Zondag muziek op Promenade Oost-tribune

  Zondag muziek op Promenade Oost-tribune

  Bij de laatste wedstrijd in de finaleronde van de play-offs, wordt er vanaf de opening van het stadion (15.15 uur) muziek gedraaid op de Promenade van de Oost-tribune. Een DJ zorgt er voor dat de sfeer er al goed in komt, voordat de belangrijke wedstrijd om 16.45 uur begint. Supporters wordt aangeraden om op tijd naar het stadion te komen.

  - Lees verder
 4. Zondag allesbeslissende wedstrijd: vrije verkoop, 10 euro

  Zondag allesbeslissende wedstrijd: vrije verkoop, 10 euro

  Donderdagavond speelde Vitesse met 2-2 gelijk tegen sc Heerenveen. Met de steun van het goed gevulde uitvak kwam Vitesse twee keer op voorsprong. Zondag (16.45 uur) volgt de allesbeslissende finale wedstrijd in GelreDome. Hier ben jij toch ook bij? Juich Vitesse naar Europees voetbal. "Ik hoop dat de supporters in groten getale naar GelreDome komen zondag", zei Peter Bosz na het duel.

  - Lees verder

image

Windjack

€ 27,50 Bestel nu