1. Praktische informatie Vitesse vs SC Cambuur

  Praktische informatie Vitesse vs SC Cambuur

  Vitesse neemt het zondag om 14.30 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. Het eerste thuisduel van de competitie werd overtuigend gewonnen. Tegen Roda JC werd het 3-0. Kom jij zondag ook naar GelreDome als Vitesse op jacht gaat naar de tweede thuisoverwinning van het seizoen? Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 18,- euro (jeugd t/m 16 jaar vanaf 11,- euro). Hieronder vind je enkele adviezen om het wedstrijdbezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

  - Lees verder
 2. Fotodag Vitesse Voetbal Academie

  Fotodag Vitesse Voetbal Academie

  Een dag na de 2-1 overwinning van Vitesse O19 op de leeftijdsgenoten van Ajax, ging de complete Vitesse Voetbal Academie op de foto. Van elk team werd een teamfoto gemaakt. En ook van de ruim 150 jeugdspelers, en alle stafleden, zijn individuele portretten gemaakt. Tenslotte werd de volledige voetbalacademie op één grote groepsfoto gezet.

  - Lees verder
 3. Supportershome Monnikenhuize gaat zondag proefdraaien

  Supportershome Monnikenhuize gaat zondag proefdraaien

  Het compleet vernieuwde Supportershome Monnikenhuize gaat zondag voor de eerste keer open. Rondom de wedstrijd vs SC Cambuur wordt er proefgedraaid. Supporters zijn dan van harte welkom in het nieuwe onderkomen. Het Home gaat één thuiswedstrijd eerder open dan oorspronkelijk gepland.

  - Lees verder
 4. Jeugdspelers Vitesse bij definitieve selecties

  Jeugdspelers Vitesse bij definitieve selecties

  In september staat er weer een aantal interlands op het programma. Zo ook voor de nationale jeugdteams. Voor deze wedstrijden zijn liefst dertien spelers van de Vitesse Voetbal Academie opgeroepen. Hieronder een overzicht van de spelers die door zijn gedrongen tot de definitieve selecties.

  - Lees verder

Seizoenkaart 2015|2016

Vitesse agenda

€ 14,95 Bestel nu

image