1. Terugblik Vitesse vs FC Groningen

  Terugblik Vitesse vs FC Groningen

  Vitesse won zondag met 5-0 van FC Groningen. De ploeg van Peter Bosz speelde een prima wedstrijd. De doelpunten werden gemaakt door vijf verschillende spelers. Kevin Diks maakte zijn eerste doelpunt. Vitesse is de meest scorende thuisploeg dit seizoen. Bekijk de terugblik van VitesseTV.

  - Lees verder
 2. Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Afgelopen zondag boekte Vitesse een ruime overwinning op FC Groningen. In GelreDome eindigde de wedstrijd in 5-0. Ook de jeugdteams van Vitesse kwamen dit weekend in actie. Er stond voor de Vitesse Voetbal Academie zaterdag een aantal competitiewedstrijden op het programma. Vitesse O11 speelde een toernooi in Mulheim. Vitesse Media maakte een overzicht.

  - Lees verder
 3. Tien Vitesse-spelers opgeroepen voor nationale selecties

  Tien Vitesse-spelers opgeroepen voor nationale selecties

  Deze maand staat er weer een aantal interlands op het programma. Liefst tien spelers uit de A-selectie van Vitesse zijn opgeroepen voor de nationale selectie van eigen land. Er worden deze interlandperiode veel kwalificatiewedstrijden gespeeld. Ook staat er voor een aantal Vitesse-spelers een oefeninterland en een internationaal toernooi op het programma.

  - Lees verder
 4. Stel jouw vraag aan technisch directeur Mo Allach

  Stel jouw vraag aan technisch directeur Mo Allach

  Na de ruime overwinning vs FC Groningen (5-0) vindt er komend weekeinde geen speelronde in de Eredivisie plaats. De komende week staat in het teken van de interlands. Tien A-selectiespelers komen deze periode in actie voor hun vaderland. Nu de competitie een week stil ligt, is het een goed moment om technisch directeur Mo Allach te vragen naar het reilen en zeilen van het technisch beleid bij de club.

  - Lees verder

Seizoenkaart 2015|2016

Airborne polsbandje

€ 2,- Bestel nu

image