1. Veel Arnhemse helden aanwezig bij Vitesse vs AZ

  Veel Arnhemse helden aanwezig bij Vitesse vs AZ

  Vrijdag 13 maart vindt rondom de wedstrijd Vitesse vs AZ de driejaarlijkse Vitesse Reünie plaats. Voor deze bijzondere avond hebben vele oud-spelers, oud-trainers, zilveren en gouden Vitessenaren aangegeven aanwezig te zijn. Ben jij er ook bij? Dit kan al voor 9 euro.

  - Lees verder
 2. Bertrand Traore: scoren en dansen!

  Bertrand Traore: scoren en dansen!

  Bertrand Traore is de man in vorm bij Vitesse. De aanvaller uit Burkina Faso is dit seizoen bij tien Arnhemse goals betrokken. De spits, met zijn eigen dansje, heeft sinds kort ook zijn eigen goaltune en treedt daarmee in de voetsporen van spitsen als Nikos Machlas en Wilfried Bony. Bekijk een clip van VitesseTV met de goals en Traore over het dansje.

  - Lees verder
 3. Kennismakingsaanbod Business Club Vitesse-GelreDome

  Kennismakingsaanbod Business Club Vitesse-GelreDome

  Bij de laatste vier eredivisie-thuiswedstrijden van dit seizoen kunt u gebruik maken van een wel heel aantrekkelijk kennismakingsaanbod! U maakt in korte tijd (hernieuwd) kennis met Vitesse en de leden van onze Business Club Vitesse-GelreDome.

  - Lees verder
 4. Supporters geven gul voor borstbeeld Theo Bos

  Supporters geven gul voor borstbeeld Theo Bos

  Rondom de wedstrijd Vitesse vs PEC Zwolle hebben supporters € 9.071,44,- geschonken voor het borstbeeld van Theo Bos. De initiatiefnemers en Vitesse zijn ontzettend blij met de giften van de supporters aan de collectanten.

  - Lees verder
 5. Vitesse vs AZ: alle kaarten 9 euro!

  Vitesse vs AZ: alle kaarten 9 euro!

  De driejaarlijkse Vitesse Reünie komt er weer aan! Op vrijdag 13 maart, rondom de wedstrijd Vitesse vs AZ, komen Vitesse-coryfeeën (oud-spelers, oud-trainers, etc.) naar GelreDome. Oud ontmoet nieuw. Zo ontmoet Dejan Curovic bijvoorbeeld Uros Djurdjevic. Alle kaarten voor Vitesse vs AZ zijn 9 euro.

  - Lees verder

image

Trainingset

€ 39,95 Bestel nu