1. Clubactie: een onvergetelijk teamuitje!

  Clubactie: een onvergetelijk teamuitje!

  Zondag 4 oktober speelt Vitesse in eigen huis tegen FC Groningen. Vitesse nodigt alle voetbalclubs uit om deze mooie wedstrijd in GelreDome tegen een aantrekkelijk actietarief te bekijken.

  - Lees verder
 2. Vitesse voetbaltrainingen van start met record aantal deelnemers

  Vitesse voetbaltrainingen van start met record aantal deelnemers

  De trainingen van de Vitesse Voetbalschool op Papendal gaan aanstaande zondag weer van start. In drie leeftijdsgroepen wordt er op twaalf zondagen op de Vitesse-manier getraind. Er hebben zich op dit moment al 120 deelnemers aangemeld. Dit is een record in de historie van de Vitesse Voetbalschool. Inschrijven is nog altijd mogelijk.

  - Lees verder
 3. Negen jeugdspelers bij definitieve selecties

  Negen jeugdspelers bij definitieve selecties

  In september staat er weer een aantal interlands op het programma. Zo ook voor de nationale jeugdteams. Voor deze wedstrijden zijn negen spelers van de Vitesse Voetbal Academie opgeroepen. Hieronder een overzicht van de spelers die door zijn gedrongen tot de definitieve selecties.

  - Lees verder
 4. Terugblik Vitesse vs SC Cambuur

  Terugblik Vitesse vs SC Cambuur

  Veel kansen, twee strafschoppen en uiteindelijk vier doelpunten voor de Arnhemmers in GelreDome vs SC Cambuur. Vitesse won haar tweede thuiswedstrijd met 4-1. Bekijk de terugblik van VitesseTV.

  - Lees verder
 5. Overzicht weekend Vitesse Voetbal Academie

  Overzicht weekend Vitesse Voetbal Academie

  Voor een aantal selecties stond er dit weekend competitiewedstrijden op het programma. Verder werd er een bekerwedstrijd gespeeld en nam een aantal selecties deel aan toernooien.

  - Lees verder

Seizoenkaart 2015|2016

Vitesse agenda

€ 14,95 Bestel nu

image