1. Kennismakingsaanbod Business Club Vitesse-GelreDome

  Kennismakingsaanbod Business Club Vitesse-GelreDome

  Bij de laatste vier eredivisie-thuiswedstrijden van dit seizoen kunt u gebruik maken van een wel heel aantrekkelijk kennismakingsaanbod! U maakt in korte tijd (hernieuwd) kennis met Vitesse en de leden van onze Business Club Vitesse-GelreDome.

  - Lees verder
 2. Supporters geven gul voor borstbeeld Theo Bos

  Supporters geven gul voor borstbeeld Theo Bos

  Rondom de wedstrijd Vitesse vs PEC Zwolle hebben supporters € 9.071,44,- geschonken voor het borstbeeld van Theo Bos. De initiatiefnemers en Vitesse zijn ontzettend blij met de giften van de supporters aan de collectanten.

  - Lees verder
 3. Vitesse vs AZ: alle kaarten 9 euro!

  Vitesse vs AZ: alle kaarten 9 euro!

  De driejaarlijkse Vitesse Reünie komt er weer aan! Op vrijdag 13 maart, rondom de wedstrijd Vitesse vs AZ, komen Vitesse-coryfeeën (oud-spelers, oud-trainers, etc.) naar GelreDome. Oud ontmoet nieuw. Zo ontmoet Dejan Curovic bijvoorbeeld Uros Djurdjevic. Alle kaarten voor Vitesse vs AZ zijn 9 euro.

  - Lees verder
 4. Terugblik Vitesse vs PEC Zwolle

  Terugblik Vitesse vs PEC Zwolle

  Zaterdag 28 februari werd een fantastische voetbalavond voor Vitesse. De ploeg van Peter Bosz won met 2-1 van PEC Zwolle. De zesde overwinning op rij en dat allemaal in de maand februari. De avond begon met een eerbetoon aan de twee geleden overleden Mister Vitesse, Theo Bos. Bekijk de terugblik van VitesseTV.

  - Lees verder

image

Trainingset

€ 39,95 Bestel nu