1. ACTUEEL Opstelling Vitesse vs PEC Zwolle

  ACTUEEL Opstelling Vitesse vs PEC Zwolle

  Om 12.30 uur trappen Vitesse en PEC Zwolle af in GelreDome. Vitesse start met dezelfde elf spelers als donderdag. Het duel staat onder leiding van Eric Braamhaar. Het uitduel werd door Vitesse met 1-2 gewonnen.

  - Lees verder
 2. Vitesse vs PEC Zwolle: kassa's zijn geopend; vrije verkoop

  Vitesse vs PEC Zwolle: kassa's zijn geopend; vrije verkoop

  Vitesse heeft donderdagavond een goede eerste stap gezet. Peter Bosz gaf het tijdens de persconferentie na de met 1-2 gewonnen wedstrijd aan. "Dit is een goede uitgangspositie voor de return. Maar we zijn er nog niet." Het duel in GelreDome begint zondag om 12.30 uur. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot dit duel.

  - Lees verder
 3. Tim Cornelisse en Patrick Ax nieuwe jeugdtrainers Vitesse

  Tim Cornelisse en Patrick Ax nieuwe jeugdtrainers Vitesse

  Volgend seizoen gaan zowel Tim Cornelisse als Patrick Ax onderdeel uitmaken van de staf van de Vitesse Voetbal Academie. Cornelisse wordt assistent-trainer bij O17, Ax gaat dezelfde rol vervullen bij O16. Beide trainers tekenden vandaag een contract voor één jaar.

  - Lees verder
 4. Lieftink volgend seizoen naar eerste elftal

  Lieftink volgend seizoen naar eerste elftal

  Elmo Lieftink maakt vanaf volgend seizoen deel uit van de selectie van Vitesse. De 21-jarige middenvelder tekende bovendien een contract dat hem tot de zomer van 2016 aan de club verbindt met een optie tot medio 2018. In de winterstop ging Lieftink met de ploeg van Peter Bosz al mee op trainingskamp naar Alicante.

  - Lees verder

image

Trainingstrui

€ 29,95 Bestel nu