1. Seizoenkaarthouders gratis toegang zondag!

  Seizoenkaarthouders gratis toegang zondag!

  Vitesse heeft donderdagavond een goede eerste stap gezet. Peter Bosz gaf het tijdens de persconferentie na de met 1-2 gewonnen wedstrijd aan. "Dit is een goede uitgangspositie voor de return. Maar we zijn er nog niet." Het duel in GelreDome begint zondag om 12.30 uur. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot dit duel.

  - Lees verder
 2. Tim Cornelisse en Patrick Ax nieuwe jeugdtrainers Vitesse

  Tim Cornelisse en Patrick Ax nieuwe jeugdtrainers Vitesse

  Volgend seizoen gaan zowel Tim Cornelisse als Patrick Ax onderdeel uitmaken van de staf van de Vitesse Voetbal Academie. Cornelisse wordt assistent-trainer bij O17, Ax gaat dezelfde rol vervullen bij O16. Beide trainers tekenden vandaag een contract voor één jaar.

  - Lees verder
 3. Lieftink volgend seizoen naar eerste elftal

  Lieftink volgend seizoen naar eerste elftal

  Elmo Lieftink maakt vanaf volgend seizoen deel uit van de selectie van Vitesse. De 21-jarige middenvelder tekende bovendien een contract dat hem tot de zomer van 2016 aan de club verbindt met een optie tot medio 2018. In de winterstop ging Lieftink met de ploeg van Peter Bosz al mee op trainingskamp naar Alicante.

  - Lees verder
 4. Peter Bosz: 'Het wordt nog een hete wedstrijd'

  Peter Bosz: 'Het wordt nog een hete wedstrijd'

  De dag na de 2-1 zege in Zwolle stond voor de basisspelers een wandeling door de bossen van Papendal op het programma. Aansluitend sprak de redactie van Vitesse.nl met hoofdtrainer Peter Bosz en doelman Eloy Room.

  - Lees verder

image

Trainingstrui

€ 29,95 Bestel nu