1. Seizoenkaart nu extra in prijs verlaagd!

  Seizoenkaart nu extra in prijs verlaagd!

  Wil je dit seizoen geen wedstrijd van Vitesse missen? Bestel dan nu de in prijs verlaagde seizoenkaart! Deze is verkrijgbaar vanaf € 155,-. Bovendien ontvang je bij aanschaf van een seizoenkaart een cadeaubon t.w.v. € 10,- (Jeugdkaarten € 5,-) voor MijnVitesse. Ben jij er de rest van het seizoen bij?

  - Lees verder
 2. Elftal vragen aan technisch directeur Mo Allach

  Elftal vragen aan technisch directeur Mo Allach

  Supporters hadden de afgelopen dagen de kans om vragen in te sturen aan technisch directeur Mo Allach. Ruim vijftig supporters stelden hun vraag aan de technisch directeur. Bekijk op Vitesse.nl de antwoorden van Allach.

  - Lees verder
 3. Tien Vitesse-spelers opgeroepen voor nationale selecties

  Tien Vitesse-spelers opgeroepen voor nationale selecties

  Deze maand staat er weer een aantal interlands op het programma. Liefst tien spelers uit de A-selectie van Vitesse zijn opgeroepen voor de nationale selectie van eigen land. Er worden deze interlandperiode veel kwalificatiewedstrijden gespeeld. Ook staat er voor een aantal Vitesse-spelers een oefeninterland en een internationaal toernooi op het programma.

  - Lees verder
 4. Spelers Vitesse Voetbal Academie in definitieve nationale selecties

  Spelers Vitesse Voetbal Academie in definitieve nationale selecties

  Voor spelers uit de selectie van de Vitesse Voetbal Academie staat er in oktober weer een aantal interlandwedstrijden op het programma. De meeste selecties zijn definitief bekend gemaakt. Net als eind augustus zitten er dit keer opnieuw veel jeugdspelers van Vitesse bij de nationale selecties.

  - Lees verder
 5. Vito’s Sweet Sixteen Verjaardagsfeest!

  Vito’s Sweet Sixteen Verjaardagsfeest!

  Vito, de mascotte van Vitesse, is zaterdag 3 oktober zestien jaar geworden. Hij viert zijn verjaardag op woensdagmiddag 14 oktober bij Chimpie Champ, de overdekte speeljungle in Oosterhout. Leden van de Vitesse Kids Club hebben deze week via de mail een uitnodiging ontvangen.

  - Lees verder

Seizoenkaart 2015|2016

Airborne polsbandje

€ 2,- Bestel nu

image