1. Peter Bosz: ‘Dit zijn geweldige wedstrijden’

  Peter Bosz: ‘Dit zijn geweldige wedstrijden’

  Zondag 29 november neemt Vitesse het in eigen huis op tegen NEC. Voor Peter Bosz is het de tweede derby in Arnhem als hoofdtrainer van Vitesse. Zondag wordt er om 12.30 uur afgetrapt in GelreDome. Marvelous Nakamba keert terug van een schorsing, Guram Kashia is geblesseerd.

  - Lees verder
 2. VITESSE KIDS CLUB PERSCONFERENTIE

  VITESSE KIDS CLUB PERSCONFERENTIE

  Woensdag 2 december staat de jaarlijkse kinderpersconferentie op het programma. Alle Kids Club-leden zijn welkom om hun voetbalvragen te stellen. Assistent-trainer Jon Dahl Tomasson en Vitesse-spelers Milot Rashica en Dominic Solanke zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Daarnaast komt er ook een speciale gast naar de persruimte op Papendal!

  - Lees verder
 3. Theo Bos-tribune bijna uitverkocht voor derby

  Theo Bos-tribune bijna uitverkocht voor derby

  De Theo Bos-tribune is voor aanstaande zondag bijna uitverkocht. Er zijn nog enkele kaarten voor 'Zuid'. Ruim 6.000 supporters zorgen op de tribune, die is vernoemd naar Mister Vitesse, zondag voor een geel-zwarte kleuren zee.

  - Lees verder
 4. De derby wordt op het veld gespeeld!

  De derby wordt op het veld gespeeld!

  Zondag wordt de Gelderse derby weer gespeeld. Beide clubs onderstrepen dat 'de derby op het veld wordt gespeeld' en rekenen op sportieve rivaliteit die alleen óp het veld tot uiting komt.

  - Lees verder
 5. De Gelderse derby is terug

  De Gelderse derby is terug

  Na een jaar afwezigheid keert zondag 29 november de Gelderse derby terug in GelreDome. Om 12.30 uur trappen Vitesse en NEC de achttiende editie in Arnhem af. Een duel dat gaat om drie belangrijke punten. Ben jij er bij?

  - Lees verder

image

Vlag

€ 14,95 Bestel nu

image