1. Voorbeschouwing Vitesse vs FC Dordrecht

  Voorbeschouwing Vitesse vs FC Dordrecht

  Zaterdag 18 april speelt Vitesse in GelreDome tegen FC Dordrecht. Het duel in speelronde 31 begint om 19.45 uur. De ploeg van Peter Bosz kan zaterdag voor de twaalfde keer op rij ongeslagen blijven.

  - Lees verder
 2. Seizoenkaart 2015|2016 in prijs gelijk

  Seizoenkaart 2015|2016 in prijs gelijk

  Zaterdag ontvangen seizoenkaarthouders een brief om hun seizoenkaart te verlengen. Voor het derde seizoen op rij zijn de prijzen voor de seizoenkaart niet gestegen! Al vanaf 189,- euro kijk jij een heel seizoen Vitesse in GelreDome.

  - Lees verder
 3. Vitesse vs FC Dordrecht: vrije verkoop!

  Vitesse vs FC Dordrecht: vrije verkoop!

  Zaterdag won Vitesse na doelpunten van Bertrand Traore (2) en Renato Ibarra met 3-1 van Excelsior. Hierdoor is Vitesse nu al elf wedstrijden op rij ongeslagen. Zaterdag 18 april staat het thuisduel tegen FC Dordrecht op het programma. Wil jij Traore live in actie zien? Kom dan naar Vitesse vs FC Dordrecht. Er geldt een vrije verkoop.

  - Lees verder
 4. Winnaar Vitesse-bughunt bekend!

  Winnaar Vitesse-bughunt bekend!

  Nadat Vitesse.nl ruim twee maanden geleden vernieuwd werd is er een oproep gedaan bugs te vinden op Vitesse.nl, aangezien het bij nieuwe websites of nieuwe software voor kan komen dat sommige dingen nog niet optimaal werken. Door deel te nemen aan deze Vitesse-bughunt maakte je kans op een iPad Mini.

  - Lees verder
 5. Peter Bosz weer genomineerd

  Peter Bosz weer genomineerd

  Hoofdtrainer Peter Bosz is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Rinus Michels-award. Ook trainers Phillip Cocu (PSV), Fred Rutten (Feyenoord), Ron Jans (PEC Zwolle) en Ruud Brood (N.E.C. Nijmegen) zijn in de race om ‘Trainer van het Jaar’ te worden.

  - Lees verder

image

Supportersvlag

€ 5,- Bestel nu