1. Sfeerverslag Southampton vs Vitesse

  Sfeerverslag Southampton vs Vitesse

  1.500 Vitessenaren hebben een ongekend positieve indruk achtergelaten bij de Engelsen. De Vitesse-supporters vierden al vroeg op de wedstrijddag feest in de binnenstad. Als collectief liepen honderden supporters vanuit het centrum naar het stadion, waar het feest onverminderd en op indrukwekkende wijze werd voortgezet.

  - Lees verder
 2. Schorea tekent contract, Verloo en Munter geblesseerd

  Schorea tekent contract, Verloo en Munter geblesseerd

  Het seizoen van Jong Vitesse begint maandag 10 augustus met een uitwedstrijd vs FC Twente. Een week later spelen de beloften tegen FC Utrecht op Papendal. Het oudste jeugdelftal, O19, begint op 26 augustus aan de competitie met een thuiswedstrijd vs Ajax.

  - Lees verder
 3. Southampton pakt thuis zege op Vitesse: 3-0

  Southampton pakt thuis zege op Vitesse: 3-0

  Vitesse heeft donderdagavond in de derde kwalificatieronde voor de Europa League verloren van Southampton. In het St. Mary's Stadium werd het duel voor rust beslist door twee spelers die voorheen in de Eredivisie actief waren: Graziano Pellè en Dusan Tadic. Vlak voor tijd werd het nog 3-0.

  - Lees verder
 4. Southampton kleurt geel-zwart

  Southampton kleurt geel-zwart

  Al vroeg in de ochtend stroomde het centrum vol met supporters van Vitesse. In totaal komen er 1500 naar het duel donderdagavond, de sfeer echter was al rond het middaguur gezellig.

  - Lees verder
 5. Kashia: zoveel supporters geeft een kick

  Kashia: zoveel supporters geeft een kick

  Vitesse trad om 19.00 uur Engelse tijd aan op het biljartlaken in het St. Mary’s Stadium in Southampton. Het stadion, met een capaciteit van ruim 30.000, is morgen tijdens de wedstrijd zo goed als uitverkocht, inclusief 1.500 meereizende Vitessenaren. Vitesse trainde woensdagavond een klein uur. Na wat pass- en trapoefeningen werd de training, waarbij alle negentien spelers op het veld stonden, afgesloten met een partijspel.

  - Lees verder

image

Seizoenkaart 2015|2016

Fansjaal Europa League

€ 10,- Bestel nu