1. Laatste 3 duels voor de prijs van 2

  Laatste 3 duels voor de prijs van 2

  Er staan dit seizoen nog drie thuiswedstrijden op het programma. FC Groningen, FC Dordrecht en FC Utrecht komen nog op bezoek in GelreDome. Het einde komt in zicht, de prijzen worden verdeeld. Vitesse is vol in de race voor een play-off ticket.

  - Lees verder
 2. Vitesse vs FC Groningen: vader-zoon* actie!

  Vitesse vs FC Groningen: vader-zoon* actie!

  Zaterdag 4 april speelt Vitesse tegen FC Groningen. Deze wedstrijd staat in het teken van de vader-zoon* actie. Voor deze wedstrijd nodigt Vitesse ouders met kinderen uit om voor een speciaal actietarief de wedstrijd te bezoeken. Sta jij op zaterdagochtend altijd bij jouw zoon/dochter langs de lijn? Dan is dit jullie kans om samen naar een wedstrijd van Vitesse te gaan.

  - Lees verder
 3. Zondag Vitesse Onder11 TopToernooi

  Zondag Vitesse Onder11 TopToernooi

  Aanstaande zondag staat het tweede Vitesse Onder11 TopToernooi op het programma. Op de trainingsaccommodatie strijden acht teams vanaf 10.00 uur om de felbegeerde beker.

  - Lees verder
 4. Vitesse wint besloten oefenduel tegen Lierse SK

  Vitesse wint besloten oefenduel tegen Lierse SK

  Vitesse heeft woensdag een oefenwedstrijd tegen Lierse SK met 3-1 gewonnen. Het duel werd om praktische redenen in relatieve rust afgewerkt op het veld van vv Loenermark in Loenen. Na een 1-1 ruststand was Vitesse na een prima tweede helft met 3-1 te sterk voor de Belgische formatie.

  - Lees verder
 5. Rob Harmsen wint Parkmobile VIP-arrangement

  Rob Harmsen wint Parkmobile VIP-arrangement

  Parkmobileklant en Vitesse-seizoenkaarthouder Rob Harmsen won met de Parkmobile-actie een VIP-arrangement van Vitesse. Hij bezocht samen met zoon de wedstrijd Vitesse vs PEC Zwolle. Bekijk zijn ultieme voetbalbeleving.

  - Lees verder

image

T-shirt elftal van de eeuw

€ 24,95 Bestel nu