1. Solanke tekent contract bij Vitesse

  Solanke tekent contract bij Vitesse

  Nadat de Engelsman vanochtend al meetrainde met de selectie van Peter Bosz, tekende de aanvaller vanmiddag een contract op Papendal. In afwachting van de administratieve procedure bij FIFA is Solanke de komende weken nog niet speelgerechtigd, maar mag hij wel meetrainen met de selectie.

  - Lees verder
 2. Willem II vs Vitesse noodgedwongen naar andere datum

  Willem II vs Vitesse noodgedwongen naar andere datum

  De eerste competitiewedstrijd van het seizoen is noodgedwongen afgelast. Het is het gevolg van de aangekondigde politieacties, die middels publieksacties strijdt voor een betere cao. De loco-burgemeester van Tilburg heeft op advies van de lokale driehoek besloten de wedstrijd niet door te laten gaan.

  - Lees verder
 3. Vitesse bezoekt nieuwbouw Supportershome Monnikenhuize

  Vitesse bezoekt nieuwbouw Supportershome Monnikenhuize

  Het nieuwe Supportershome Monnikenhuize krijgt inmiddels behoorlijk gestalte. Direct na de laatste competitiewedstrijd werd afscheid genomen van het oude Home. De bouwwerkzaamheden werden vlot opgepakt, zodat over enkele weken het supportershome in gebruik genomen kan worden.

  - Lees verder
 4. Vitesse viert half jaar Vitesse-tankstation

  Vitesse viert half jaar Vitesse-tankstation

  Iets meer dan een half jaar geleden werd het unieke Vitesse-tankstation geopend. Om het succes te vieren worden er op woensdag 5 augustus vanaf 13.00 uur diverse activiteiten gehouden.

  - Lees verder

Seizoenkaart 2015|2016

Fansjaal Europa League

€ 10,- Bestel nu