Drie dagen trainen als echte prof?
De Vitesse Voetbalschool organiseert in de voorjaarsvakantie het Vitesse Voetbalkamp. Op maandag 27, dinsdag 28 februari en woensdag 1 maart vindt het driedaagse voetbalfestijn voor alle kinderen van 6 tot en met 14 jaar plaats. Tijdens het Voetbalkamp ervaren de deelnemers hoe het is om een echte profvoetballer te zijn!

Programma
Het Voetbalkamp vindt plaats op de trainingsaccommodatie op Papendal. Het programma start om 09.00  uur en duurt tot 16.00 uur. Elke dag wordt er gestart met een voetbaltraining, verzorgd door de trainers van de Vitesse Voetbalschool. Daarna volgt een echte sportlunch, waarna de deelnemers nog een keer het veld op gaan voor de tweede training. De laatste middag wordt afgesloten met een toernooi voor alle deelnemers. De ultieme manier voor de kinderen om nieuwe vriendjes te maken en te trainen op de velden van Vitesse onder professionele begeleiding.

Daarnaast ontvangen alle deelnemers:

-          een Vitesse Voetbalkamp shirt

-          een Vitesse-cadeau

-          een certificaat van deelname met handtekeningen van Vitesse-spelers

Het Vitesse Voetbalkamp kost € 199,-. Inschrijven is mogelijk door het inschrijfformulier hiernaast in te vullen. Het Vitesse Voetbalkamp gaat door bij een minimale opkomst van 50 inschrijvingen.

image

 

 

Voetbalkamp


Gegevens ouderGegevens deelnemer

Geslacht *

 

Betalen via iDeal