Taal: NederlandsEnglish

U bent nog niet ingelogd.

Vitesse bindt jonge talenten Vink en Darri

donderdag 17 november 2011 - 17:30

Wimilio Vink (18) en Brahim Darri (17) hebben donderdag aan het einde van de middag hun handtekening gezet onder een contract bij Vitesse. Beide talenten staan nu tot 30 juni 2014 onder contract. 

Beide spelers uit de Voetbal Academie hebben inmiddels hun debuut mogen maken in het eerste elftal. Zowel middenvelder Vink als aanvaller Darri deden dit onder leiding van hoofdtrainer John van den Brom. 

Technisch directeur Ted van Leeuwen sprak van het sprookje van Wimilio Vink en Brahim Darri. "Het zijn allebei jongens uit de eigen opleiding en daar zijn wij enorm trots op. Complimenten dan ook aan onze jeugdtrainers, hun ouders en ook hoofdtrainer John van den Brom die ze de kans heeft gekregen de kunnen debuteren. Het is weer een moment die wij met Vitesse willen koesteren en het geeft eens te meer aan dat wij eerst in de eigen keuken kijken alvorens elders naar spelers te zoeken. Ik wens ze allebei heel veel succes." 

Wimilio Vink: ''Dat ik meteen al een contract voor drie jaar mag tekenen, is geweldig. Daar spreekt vertrouwen uit van Vitesse. Vorig seizoen speelde ik nog in de A1 en dit seizoen heb ik al mijn debuut mogen maken in het eerste. Nota bene bij Ajax-uit. Ja, dit is een mooie dag."

"Heel erg mooi", was het eerste dat uit de mond van Brahim Darri kwam. Nog een beetje beduusd van de vele handtekeningen die de dribbelaar moest zetten. "Natuurlijk ben ik nog erg jong", vervolgt de pas 17-jarige aanvaller met scorend vermogen, "maar ik heb wel het gevoel dat ik er klaar voor ben. Stiekem hoop ik zo snel mogelijk meer speelminuten te mogen maken bij Vitesse. Tot die tijd blijf ik mij doorontwikkelen bij de beloften." 

KLIK HIER VOOR DE VIDEO VAN VITESSE TV MET REACTIES VAN TED VAN LEEUWEN, BRAHIM DARRI EN WIMILIO VINK.

Brahim Darri met de eerste van vele handtekeningen

Wimilio Vink zet trots zijn handtekening onder de 3-jarige verbintenis

Deel deze pagina:

Reacties (9)

U moet ingelogd zijn om reacties te plaatsen

Wachtwoord vergeten?

Webcare