Taal: NederlandsEnglish

U bent nog niet ingelogd.

Vitesse trots: Kelvin Leerdam Vitessenaar

dinsdag 2 juli 2013 - 15:19

Vitesse heeft zich versterkt met Kelvin Leerdam. De 23-jarige verdediger komt transfervrij over van Feyenoord. In Arnhem tekende Leerdam dinsdag een contract voor vier seizoenen. Na Marko Vejinović is Leerdam de tweede aanwinst in de selectie van hoofdtrainer/coach Peter Bosz.

Leerdam debuteerde op 16 november 2008 in de Eredivisie. Na drie seizoenen in de jeugd van Feyenoord, maakte Leerdam vanaf seizoen 2008|2009 vijf seizoenen deel uit van de A-selectie. De verdediger speelde bijna 100 wedstrijden voor de Rotterdamse club. Leerdam was in juni met Jong Oranje actief op het EK O21 in Israël.  


Leerdam voor de ingang van de trainingsaccommodatie

Algemeen directeur Joost de Wit: "Kelvin is al enige tijd in beeld bij Vitesse, maar afgelopen januari kwam de transfer zoals bekend niet tot stand. De interesse vanuit Vitesse bleef actueel en toen ook Kelvin, na een goed gesprek, nog steeds open stond voor een overgang naar Vitesse, zijn we weer met elkaar in gesprek gegaan. Voor Vitesse is het een goede zaak dat het gelukt is om één van de grote talenten op de Nederlandse velden naar Arnhem te halen."


Kelvin Leerdam met algemeen directeur Joost de Wit

Peter Bosz: "Ik ken Kelvin nog uit mijn Feyenoord-periode. Los van zijn voetballende kwaliteiten, gaat hij qua mentaliteit iets toevoegen aan deze groep. Kelvin is een winnaar en die kan elke ploeg goed gebruiken."

Klik op het TV icoontje om het eerste interview met Kelvin Leerdam te bekijken.

 

Video's van Vitesse zijn ook te bekijken via www.youtube.com/vitessetv. Word direct abonnee van het kanaal en krijg een melding als er een nieuwe video op staat.  

Kelvin Leerdam tijdens zijn interview voor VitesseTV

Deel deze pagina:

Reacties (42)

U moet ingelogd zijn om reacties te plaatsen

Wachtwoord vergeten?

Webcare