Taal: NederlandsEnglish

U bent nog niet ingelogd.

Bertrand Traore komt, Kakuta en Hutchinson vertrekken bij Vitesse

donderdag 2 januari 2014 - 18:00

Vitesse heeft zich versterkt met Bertrand Traore. De achttienjarige speler komt op huurbasis over van Chelsea FC. Gaël Kakuta, die anderhalf jaar voor de Arnhemmers uitkwam, gaat de omgekeerde weg. De Fransman speelde in totaal 34 competitiewedstrijden voor Vitesse. Behalve Kakuta keert ook verdediger Sam Hutchinson terug naar Londen.

Bertrand Traore tekende op 1 januari een contract bij Chelsea FC. Afgelopen zomer was hij al op proef bij de club uit Londen en speelde hij tijdens de Asia Tour drie oefenwedstrijden voor het vlaggenschip. In 2011 debuteerde Traore, een paar dagen voor zijn zestiende verjaardag, voor Burkina Faso. Ook tijdens de Africa Cup of Nations in 2012 kwam hij uit voor zijn land.

Technisch directeur Mohammed Allach: "Bertrand Traore wordt algemeen gezien als een toptalent. Hij is een aanvallend ingestelde speler, waar wij heel enthousiast over zijn. We zijn goed bekend met zijn kwaliteiten, omdat hij vorig seizoen al bij ons op stage is geweest. De verwachting is dat hij zich het komende half jaar in Arnhem verder ontwikkelt."

Bertrand Traore reist zondag met de selectie van Peter Bosz mee naar Abu Dhabi. 

Deel deze pagina:

Reacties (66)

U moet ingelogd zijn om reacties te plaatsen

Wachtwoord vergeten?

Webcare