De Vitesse Kids Club Dag komt eraan! Op woensdag 17 april is het zover. Dit jaar vindt de Kids Club Dag plaats in het Nederlands Openluchtmuseum. Reis met ons mee door de tijd, geniet van leuke activiteiten, geef Vito een high-five en scoor handtekeningen van jouw favoriete spelers en eSporter Paskie!


Het programma is als volgt:

Kids Club Leden hebben op woensdag 17 april vrij toegang tot het Nederlands Openluchtmuseum van 10.00-17.00 uur

Van 13.30-16.30 uur is het Vitesse Kidsplein (Entréeplein en Picknickweide) geopend met diverse activiteiten. Wat deze activiteiten precies zijn is nog een verrassing! Ook is Vito aanwezig voor een Meet and Greet

Van 14.00-15.15 uur kunnen jullie handtekeningen van het eerste eltal en de technische staf scoren.

Om 15.30 uur is er een FIFA eSports demo van Vitesse eSporter Paskie.


Nog geen lid?
Ben jij nog niet ingeschreven voor de Vitesse Kids Club Dag maar wil je er wel graag bij zijn? Kom dan op woensdag 17 april naar de balie van de Vitesse Kids Club Dag bij het Nederlands Openluchtmuseum. Leden van de Kids Club krijgen een gratis entreeticket voor het museum en de Kids Club Dag. Ouders/begeleiders kunnen tegen gereduceerd tarief een extra ticket aanschaffen. Dit gereduceerd tarief bedraagt: € 9,50 inclusief parkeerkaart (normaal tarief = € 25,-).

Ben je nog geen lid van de Vitesse Kids Club? Schrijf je dan hier in! Een lidmaatschap kost tot het einde van dit seizoen slechts € 8,-.

image

 

De inschrijvingen zijn gesloten!

Ben jij nog niet ingeschreven voor de Vitesse Kids Club Dag maar wil je er wel graag bij zijn? Kom dan op woensdag 17 april naar de balie van de Vitesse Kids Club Dag bij het Nederlands Openluchtmuseum.

Let op: voor een gratis ticket moet je lid zijn van de Vitesse Kids Club! Extra tickets kosten €9,50 (incl. parkeerkaart).

Veelgestelde vragen

Op welke manier kan ik het Nederlands Openluchtmuseum bereiken?

Het Nederlands Openluchtmuseum is goed te bereiken met de auto en beschikt over een parkeerterrein. Het adres is:

Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem

Ook met het openbaar vervoer is het Nederlands Openluchtmuseum goed te bereiken. Vanaf station Arnhem Centraal is het advies om een van de volgende bussen te pakken:

Stadsbus 3 richting Burgers' Zoo - uitstaphalte Openluchtmuseum West. 

Lijn 8 richting Velp Ziekenhuis - uitstaphalte Openluchtmuseum Oost.

Mag ik eten en drinken meenemen naar het Nederlands Openluchtmuseum?

Zelf meegebracht eten en drinken mag in het museumpark worden genuttigd. Hier zijn ook speciale plekken voor, zoals de Picknickweide. Het is niet toegestaan om zelf meegebracht eten en drinken te nuttigen in de trams, besloten ruimtes, presentatieruimtes en in de horecagelegenheden.

Mag ik mijn broertje/zusje meenemen?

Uiteraard mag je je broertje of zusje meenemen. Als hij of zij lid is van de Kids Club mag hij of zij gratis naar binnen! Is hij/zij nog geen lid? Voor € 8 kun je nu lid worden van de Kids Club! Schrijf je hier in!

Reguliere kinderprijzen zijn:
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: gratis
Kinderen van 4 t/m 12 jaar: € 9,50