Clubactie Arnhemse Boys Schuytgraaf

Als partnerclub van Vitesse kunnen leden van Arnhemse Boys Schuytgraaf op 7 november met zijn allen naar de wedstrijd Vitesse vs FC Utrecht. In een speciaal vak is er plek voor alle leden van de vereniging. Alle leden ontvangen een flyer met een unieke kortingscode. Met deze code kan jij ook 3 extra kaarten bestellen.

Kaarten zijn te koop voor € 10,- per persoon; kinderen tot 16 jaar hebben al een kaartje voor € 5,-. Per verkochte kaart krijgt Arnhemse Boys Schuytgraaf € 2,50 terug voor in haar clubkas. Met een kaartje voor Vitesse vs FC Utrecht steun je naast Vitesse dus ook je eigen voetbalvereniging!

Klik hier om te bestellen

Hoe werkt het?

  1. Maak een account aan op Vitesse.nl mocht je deze nog niet hebben (dit staat rechtsboven in het scherm).
  2. Lees alle informatie over de huidige coronamaatregelen goed door op deze pagina.
  3. Vervolgens druk je op ‘klik hier om te bestellen’.
  4. Nu kan je op de Oost-tribune (Charly Bosveld-tribune) & op de groene en rode vakken van de West tribune (Just Göbel-tribune) kiezen waar je wil zitten.
  5. Nadat je op het vak gedrukt hebt kan je rechts aangeven hoeveel kaarten je wil (Je kan 3 extra tickets bestellen naast je eigen ticket).
  6. Vervolgens druk je op ‘doorgaan met bestellen’ en scroll je naar beneden tot kortingscode.
  7. Bij kortingscode vul je de code van je unieke flyer in en druk je op ‘toevoegen’. (nu is de korting toegepast op je ticket).
  8. Scroll naar beneden en klik op ‘Afronden bestelling’.
  9. Je ontvangt de tickets per e-mail.

Coronamaatregelen

Het tonen van een test-, vaccinatie- of herstelbewijs in de CoronaCheck-app is vereist om het stadion te betreden, samen met het bestelde e-ticket en een identiteitsbewijs.

Informatie wedstrijdbezoek

Bij vragen over de clubactie kun je mailen naar: partnerclub@vitesse.nl

image

VITESSE FANSERVICE

E: fanservice@vitesse.nl
T: 026 - 880 7337