ONDERNEMEN IN EEN SFEER DIE VOETBAL ADEMT

Nationaal Sportcentrum Papendal, het talentcentrum voor Olympische atleten, is sinds 2013 de thuisbasis van Vitesse. Dankzij perfecte voorzieningen is het één van de meest geavanceerde voetbaltrainingsaccommodaties van Europa en een unieke plek voor talentontwikkeling. Open van karakter, zodat voetballiefhebbers hun club ook buiten de wedstrijden van dichtbij kunnen volgen. Hier traint niet alleen de selectie, maar ook Jong Vitesse en alle teams uit de Vitesse Voetbalacademie. Ook vinden veel oefenwedstrijden van alle teams plaats op Papendal.

Naast de trainingsvelden biedt de accommodatie alle faciliteiten die een professionele topclub zich wenst en mogelijkheden voor uw onderneming. Profiteer zelf van de positieve sfeer die voetbal ademt, met voorzieningen die passen bij ondernemen van nu! Vitesse biedt u exclusieve mogelijkheden om in een inspirerende omgeving te netwerken, aan teambuilding te doen of bijvoorbeeld een klantendag te organiseren. Van voetbalclinics tot een sales kick-off in de Vitessemediaruimte, wij kijken graag hoe wij uw wens om kunnen zetten in een maatoplossing.

Enthousiast geworden over onze locatie? Vul dan het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in om onze sales brochure aan te vragen.

Wilt u direct contact? Bel dan met 026-8807111 of stuur een mail naar bcvg@vitesse.nl

image

Brochure partnermogelijkheden