WORD AMBASSADEUR VAN EEN SPORTIEF EN GEZOND LEVEN

Liefde voor je club? Dat begint vaak all-in the family en op jonge leeftijd. Samen beleven, samen vieren, samen opgaan in de spanning van een mooie wedstrijd. En vooral laten zien waar je bij hoort, in geel en zwart! Verbondenheid geeft een fijn gevoel en gedeeld plezier telt dubbel. De Vitesse Kids Club is in 1999 gestart en telt 2.500 leden, jongens en meisjes tot 15 jaar. Zij zijn dol op Vitesse, Vitesse is dol op hen. In het stadion zijn jonge fans van evident belang: geen sportief familiefeest zonder kinderen. Natuurlijk hopen wij dat de liefde voor Vitesse diep wortelt, zodat wij ook in de toekomst op volle stadions en trouwe support mogen rekenen.

Minstens zo belangrijk vinden wij onze rol op sportief en educatief vlak. Door het plezier in sport en teamgevoel te stimuleren brengen wij kinderen in beweging, op elk niveau. Onze spelers pakken hun rol tijdens de Vitesse Kids Club-events, als ambassadeurs van sportief en gezond leven, toegankelijk en speels.

Wilt u meer weten over de Vitesse Kids Club? Vul dan het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in om onze sales brochure aan te vragen.

Wilt u direct contact? Bel dan met 026-8807111 of stuur een mail naar bcvg@vitesse.nl

image

Brochure partnermogelijkheden