image

Steeds vaker krijgen wij de vraag van onze Partnerclubs of wij wedstrijden/trainingen filmen en hoe wij dit precies doen. Voorheen deden we dit altijd handmatig met een eigen camera. Maar sinds vorig seizoen zijn wij gestart met een samenwerking met Spiideo. 

Wij zijn enorm tevreden met deze samenwerking en hebben daarom een online demonstratie gegeven van zowel het camerasysteem als de software van Spiideo. We bespreken tijdens deze demonstratie de voordelen, de verschillende camera's en laten we de aanwezigen zelf ervaren hoe gebruiksvriendelijk het software programma is. 

Uiteraard willen we al deze informatie met onze Partnerclubs delen en willen we iedereen laten ervaren hoe Spiideo werkt. Daarom is het mogelijk om de gehele presentatie terug te kijken. Het enige wat u hiervoor moet doen is het formulier hiernaast in te vullen en u ontvangt een downloadlink in uw mailadres.

Mocht u na het zien van de presentatie nog vragen of opmerkingen hebben. Of wil je ook graag een oefenaccount aanmaken om te testen met de software van Spiideo? Stuur dan een mail naar Partnerclub@vitesse.nl 

 

Presentatie demonstratie Spiideo Camerasystem 20-01-2022