image

 

Het Geel Swert Hart van ... BCVG-lid Edwin Vonk

In deze editie van ‘Het Geel Swert Hart van …’ spreken wij met Edwin Vonk. Edwin is sinds 2006 lid van de Business Club Vitesse-GelreDome. Echter is hij niet alleen lid, ook is de eigenaar van Vonk Financieel Adviseurs vicevoorzitter in het bestuur van de BCVG en zet hij zich actief in voor de Vitesse Jong Business Club.

Sinds Edwin zijn huurcontract tekende is zijn kantoor gevestigd in de thuisbasis van Vitesse, GelreDome, en is hij verbonden met de Arnhemse club. Dagelijks ziet hij tientallen supporters naar MijnVitesse gaan. De betrokkenheid van Vitesse met haar achterban ziet Edwin als grote overeenkomst tussen zijn bedrijf en de club. ‘’Vitesse is erg betrokken met haar achterban. Dat is iets wat ik natuurlijk ook met mijn klanten ben. Daarnaast geeft Vitesse zakelijk gezien sponsoren de kans om zaken te doen. Ik kijk ook eerst in mijn klantennetwerk, voordat ik de markt op ga.’’ Aldus Edwin.

‘’Het gaat mij nauw aan het hart dat het goed gaat met Vitesse. De sfeer is goed en dit leidt vaak tot business-to-business’’ Edwin Vonk – Vonk Financieel Adviseurs

Vitesse Jong Business Club

‘’Ik vind de VJBC erg belangrijk, omdat jonge ondernemers zo op een mooie manier een kans krijgen voor een budget technisch interessant tarief toch te kunnen ruiken en proeven aan de business club en de wereld van het netwerken.’’ Onlangs heeft Edwin zijn 22-jarige zoon, die ook werkzaam is bij Vonk Financieel Adviseurs, aangedragen als lid van de VJBC. Het is voor jonge ondernemers erg belangrijk om een netwerk op te bouwen. De start van hun carrière ergens zijn.

‘’Ik denk dat de VJBC een mooie kweekvijver kan zijn. Het kan uitgroeien tot een groot aantal nieuwe businessclub-leden voor Vitesse.’’ Edwin Vonk – Vonk Financieel Adviseurs

BCVG-bijeenkomst Droomparken

De eerste BCVG-bijeenkomst bij Droomparken van dit seizoen ervaarde Edwin als uitstekend en erg leuk. ‘’Iedereen was erg enthousiast en het was na een aantal maanden leuk iedereen weer te zien. Een aantal nieuwe VJBC-leden heb ik ontmoet tijdens de bijeenkomst. Daarnaast stimuleer ik sommige BCVG-leden om juist wél de bijeenkomsten te bezoeken en daar zag ik resultaat van.’’

In de loop der jaren is het Geel Swert Hart bij Edwin ontstaan. ‘’Ik ben van oorsprong Utrechter met Amsterdams bloed, dus dan weet jij het wel. Daarnaast gingen wij toen ik tiener was naar FC Wageningen. Daar woonde ik vlakbij. Voor 2006 had ik wel enkele wedstrijden van Vitesse bezocht hoor.’’ Aldus Edwin. Nu bezoekt Edwin iedere thuiswedstrijd van de Arnhemmers, is hij ook actief in het BCVG-voetbalteam en juicht hij de laatste jaren tijdens Vitesse vs Ajax voor de Geelzwarte.

 

ZAKELIJKE RELATIES

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van de Business Club Vitesse-GelreDome en wat Vitesse voor u kan betekenen?  Klik hier  voor meer informatie.

T: 026-8807111
E: bcvg@vitesse.nl