Passe-partout thuiswedstrijden 

Na de mooie overwinningen op Dundalk FC en RSC Anderlecht mag Vitesse zich opmaken voor de poulefase van de UEFA Europa Conference League. Op dit decor staan er prachtige affiches te wachten op de Arnhemmers. En het mooie is: jij kan erbij zijn als Tottenham Hotspur, Stade Rennais FC en NŠ Mura op bezoek komen in een wervelend GelreDome. De verkoop van passe-partouts voor de drie groepswedstrijden is inmiddels geopend!

Please note: tickets are only available for Vitesse supporters within the Netherlands. It is not possible to order tickets from other countries.

PASSE-PARTOUT BESTELLEN 

PASSE-PARTOUT PARKEREN

 

Donderdag 16 september | 18:45 uur

 

NŠ Mura vs VITESSE

 

 

Donderdag 30 september | 21.00 uur

 

VITESSE vs Stade Rennais FC

TICKETS

 PARKING

Donderdag 21 oktober | 18.45 uur

 

 

VITESSE vs Tottenham Hotspur

TICKETS

 PARKING

Donderdag 9 december | 21.00 uur

 

 

VITESSE vs NŠ Mura

TICKETS

 PARKING

 Please note: tickets are only available for Vitesse supporters within the Netherlands. It is not possible to order tickets from other countries.

VEELGESTELDE VRAGENPasse-partouts direct verkrijgbaar
Supporters (uitsluitend binnen Nederland) hebben vanaf nu de kans om voor een aantrekkelijk tarief een passe-partout voor de drie thuiswedstrijden in de groepsfase van de UEFA Europa Conference League aan te schaffen. Hiermee krijg je toegang tot alle pouleduels van Vitesse, maar betaal je slechts voor de eerste twee wedstrijden. Het treffen met NŠ Mura krijg je er dus gratis bij. Wees er snel bij, want op is op!

Seizoenkaarthouders krijgen, naast de gratis derde wedstrijd, 10 procent extra korting bij aanschaf van een passe-partout. Voor hen geldt zodoende dat het voordeel kan oplopen tot maar liefst 33,3 procent. Seizoenkaarthouders hebben tot de ochtend van het uitduel met NŠ Mura (donderdag 16 september, 9.00 uur).
De mogelijkheid om hun eigen plek te reserveren is inmiddels verlopen.


Losse wedstrijdtickets vanaf 16 september

Op donderdag 16 september om 10.00 uur opent tevens de losse verkoop (tevens uitsluitend binnen Nederland) voor de thuiswedstrijden van Vitesse in de poulefase. Deze duels worden gespeeld op 30 september (Stade Rennais FC, 21.00 uur), 21 oktober (Tottenham Hotspur, 18.45 uur) en 9 december (NŠ Mura, 21.00 uur). Een passe-partout is dus wel een stuk voordeliger.

Let op: er vindt geen dagverkoop plaats voor de poulewedstrijden. Dat betekent dat er op de wedstrijddagen geen tickets verkrijgbaar zijn bij de stadionkassa’s van GelreDome. Voor vragen kunnen supporters terecht bij Fanservice via WhatsApp (06-82454276), telefoon (026-8807337) of e-mail (fanservice@vitesse.nl).

Please note: tickets are only available for Vitesse supporters within the Netherlands. It is not possible to order tickets from other countries.


Openingstijden stadionkassa

Op de wedstrijddag is er geen stadionverkoop.

Maandag 13.00 uur - 17.00 uur
Woensdag 13.00 uur - 17.00 uur
Vrijdag 9.00 uur - 13.00 uur 


Toegangsbewijs
Per e-mail ontvang jij jouw e-ticket welke jij dient te gebruiken voor alle 3 de thuiswedstrijden in Gelredome, tijdens de Conference League. Goed bewaren dus!

Richtlijnen
Vanaf 25 september mag GelreDome weer volledig gevuld worden, zonder dat er anderhalve meter afstand gewaarborgd hoeft te worden. Het tonen van een test-, vaccinatie- of herstelbewijs in de CoronaCheck-app is wel vereist om het stadion te betreden, samen met het bestelde e-ticket en een identiteitsbewijs.

Uitsupporters
De UEFA heeft groen licht gegeven voor de aanwezigheid van uitpubliek bij de wedstrijden in de UEFA Europa Conference League. Vooralsnog houdt dit in ieder geval in dat er een trip naar de uitwedstrijd tegen NŠ Mura (donderdag 16 september, 18.45 uur) mogelijk is voor Vitesse-supporters. De kaartverkoop voor seizoenkaarthouders is inmiddels gestart. Vrijdag om 9.00 uur worden de tickets ook beschikbaar gesteld voor fankaarthouders.

Informatie uitsupporters

image

VITESSE FANSERVICE

E: fanservice@vitesse.nl
T: 026 - 880 7337

FAQ >