Samen geel swert: Vitesse dat ben jij, dat zijn wij!

Samen beleven, samen vieren, soms samen balen maar bovenal… samen achter Vitesse! Als seizoenkaarthouder van Vitesse beleef je iedere thuiswedstrijd in GelreDome tot in je vezels. Op jouw vaste plek in het stadion deel je liefde voor geel swert met vrienden, je familie en bekenden. Zelfs al kom je alleen, dan nog is het samen. Want dat doet geel swert: Vitesse is en blijft van ons samen, Vitessenaar ben je nooit alleen.

Een seizoenkaart is verkrijgbaar vanaf € 185,- (€ 51,25 voor jeugd t/m 16 jaar).

seizoenkaart bestellen

Edward Sturing-tribune (noord)

image

In GelreDome is iedereen gelijk, staan we als één man achter Vitesse. Kijk om je heen op de Edward Sturing-tribune (Noord). Hier beleef je als Vitesse-supporter voetbal het best voor de beste prijs. 

Vanaf € 185,-   (jeugd t/m 16 jaar vanaf € 92,50)  

MEER INFORMATIE Bestellen

Charly Bosveld-tribune (Oost)

 image

Met een geel swert hart word je geboren. Sommigen krijgen het op latere leeftijd cadeau, ook dat is geluk. In liefde voor Vitesse telt leeftijd niet, dat voel je op de Charly Bosveld-tribune (Oost). Hier zit je tussen oudere Vitesse-supporters, maar ook tussen gezinnen met jonge kinderen.

Vanaf € 205,-   (jeugd t/m 16 jaar vanaf € 51,25)

MEER INFORMATIE Bestellen

Theo bos-tribune (zuid)

image

Een wedstrijd duurt twee keer drie kwartier, maar op de Theo Bos-tribune (Zuid) wordt daar met het grootste gemak tijd bij opgeteld. Dit is de plek waar je met familie, vrienden, collega’s of je bekenden goed zit. Het is ook de tribune waar fanatieke supporters van zich laten horen en zich thuis voelen.

Vanaf € 205,-   (jeugd t/m 16 jaar vanaf € 102,50)

 MEER INFORMATIE Bestellen

Just göbel-tribune (west)

 image

Geniet van de wedstrijden op een informele en relaxte manier, met het beste zicht op het veld. Voor-, tijdens- en na de wedstrijd is dit de beste plek om met supporters van Vitesse een mooie middag of avond te beleven.

Vanaf € 300,-   (jeugd t/m 16 jaar vanaf € 150,-)

MEER INFORMATIE Bestellen