Geen brug te ver! Scoor jouw seizoenkaart
We gaan weer beginnen. Onze hoofdtrainer Thomas Letsch is met zijn selectie gestart aan een nieuw seizoen. Een seizoen waar jij hopelijk weer echt onderdeel van kunt zijn. Niet op afstand, maar fysiek in GelreDome. Juichend, aanmoedigend, soms balend of teleurgesteld. Maar altijd in de geel-zwarte kleuren en honderd procent achter Vitesse.
Het is de start van een mooi en belangrijk seizoen, beginnend met de UEFA European Conference League, wij gaan Europa in!

En het allermooiste? We verwachten dat jij er weer bij kan zijn! En daar zijn wij ongelooflijk blij mee. Terug naar GelreDome. De wandeling naar jouw trouwe stoel, eindelijk weer. Afgelopen seizoen was één van de meest succesvolle in onze geschiedenis. Dit hebben wij helaas zonder jou moeten doen.

Maar, hoe groot de afstand soms ook was, het was nooit een brug te ver. Zoals voorafgaand aan de bekerfinale, het was letterlijk geen brug te ver om de club te steunen. Jij maakt ons Vites de mooiste van allemaal!

Vanaf nu kan jij jouw seizoenkaart verlengen. Jouw plek claimen, weer achter onze club staan, weer terug naar GelreDome en volgend seizoen samen met ons Europa in!

Voor Arnhem, onze stad en trots. Jouw trots.