Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn seizoenkaart verlengen?
KLIK HIER om je seizoenkaart te verlengen.

Hoe vraag ik een nieuwe seizoenkaart aan?
KLIK HIER om je seizoenkaart te bestellen.

Het lukt me niet om in te loggen, wat nu?
Neem contact op met Vitesse Fanservice.

Wat betekent de prijsverhoging?
De prijs voor jouw seizoenkaart stijgt licht, als gevolg van verplichte belastingverhoging. Omdat wij jou als trouwe seizoenkaarthouder willen ontzien, wordt niet de gehele verhoging doorbelast, maar nemen wij een deel voor onze rekening. Maak je gebruik van het Early Bird tarief, dan ben je het meest voordelig uit.  

Wat houdt het Early Bird tarief in?
Wanneer je uiterlijk 31 mei jouw seizoenkaart bestelt, geldt het Early Bird tarief, de vroegboekkorting.

Wanneer kan ik gebruik maken van het jeugdtarief?
De jeugdkorting is van toepassing voor iedereen geboren vanaf 1-7-2002.  

Waarom vallen jeugdkaarten niet onder de Early Bird?
Op de seizoenkaart voor Vitesse-jeugd geldt geen Early Bird tarief, het is namelijk al een kaart met ongelooflijke korting!

Is het mogelijk om te betalen in termijn?
Ja dit is mogelijk. Kies je voor betaling middels het termijn-incasso, dan betaal je in 4 maandelijkse termijnen. Voor deze betaalwijze worden € 12,50 administratiekosten in rekening gebracht. Eind juni zal de eerste afschrijving (25% van het totaalbedrag) plaatsvinden. Hetzelfde bedrag wordt afgeschreven aan het eind van de maanden juli, augustus en september. Bestel je jouw seizoenkaart op het moment dat er al een betalingstermijn is geweest, dan betaal je direct ook de betalingstermijnen die al zijn geweest. 


Tot wanneer blijft mijn stoel gereserveerd? 
De stoelen van de seizoenkaarthouder worden t/m 31 mei gereserveerd. Tot deze datum geldt het Early Bird tarief. Hierna kun je de seizoenkaart wel verlengen echter niet meer tegen het Early Bird tarief. De gereserveerde stoelen vervallen op 3 juni.


Hoe kan ik verplaatsen?

Klik hier en klik vervolgens op de button ‘verplaatsen’. Doorloop vervolgens de stappen om te verlengen  Is de stoel die je graag wilt hebben op dit moment niet vrij, Verleng dan op je eigen plek om van het Early Bird tarief te profiteren. Op 3 juni na 13.00 kun je dan contact opnemen met Vitesse Fanservice om alsnog te verplaatsen. 

Waar kan ik een parkeerkaart aanvragen?
Het aanvragen van een parkeerkaart kan aan het einde van het bestelproces. Iedereen die graag een parkeerkaart wil ontvangen moet deze bij de bestelling direct aanvragen. Dit geldt ook voor de supporters met een mindervalide-parkeerkaart die recht hebben op een gratis parkeerkaart.

Waar kan ik mij aanmelden voor het sfeervak?
Er is dit seizoen geen apart sfeervak meer. Wil je op de tribune zitten waar de sfeer wordt gemaakt dan raden wij aan om plaats te nemen op de Theo Bos-tribune (Zuid).

Hoe kan ik als mindervalide/rolstoelgebruiker een seizoenkaart kopen? 
Ben je al seizoenkaarthouder dan kun je online jouw seizoenkaart verlengen.
Ben je een nieuwe seizoenkaarthouder, neem dan contact op met Vitesse Fanservice.