Vitesse houdt van alle supporters, jong en oud, met een geel swert hart. Support is onmisbaar en de sfeer in GelreDome bereikt een toppunt als we er met z’n allen voor gaan. Met publiek dat zich als één man achter de ploeg schaart. Op de Charly Bosveld-tribune (Oost) komen families samen, dit is de plek waar de liefde voor voetbal groeit, waar (klein)kinderen met hun (groot)ouders onvergetelijke ervaringen scoren.

Vitesse investeert in beleving, juist op Oost. Puur plezier voor het hele gezin! Met Vitesse-mascotte Vito, springkussens en verschillende events met eSporter Paskie Rokus wordt het nieuwe seizoen op de Charly Bosveld-tribune (Oost) completer dan ooit. Deze tribune wordt dé plek waar elke supporter met een geel swert hart herinneringen bouwt, waar de liefde voor Vitesse wortelt voor het leven.

Al vanaf €49,75 bieden we voor jeugd tot en met 16 jaar een seizoenkaart op de Charly Bosveld-tribune (Oost): voortaan dé familietribune van Vitesse. Dat is nog geen € 3,- per wedstrijd! Puur plezier voor het hele gezin.

seizoenkaart bestellen

 

Voordelen overige tribunes

Bekijk hier de voordelen

 

image