WEDSTRIJDOMLIJSTING: DJ WALTER WITLOV

Jan Willem Gijsbers, beter bekend als DJ Walter Witlov, is sinds het seizoen 2011|2012 dé Huis DJ van Vitesse. Samen met stadionspeakers Theo van Baal en Emile Hartkamp is hij tijdens thuiswedstrijden in GelreDome verantwoordelijk voor de muzikale wedstrijdomlijsting.

DJ Walter Witlov is vooralsnog de eerste en enige huis DJ die de club heeft gehad. In HET seizoen 2011|2012 zocht de club er één, om de sfeer in het stadion te verhogen. Jan Willem won in dat jaar met verve de DJ competitie.

Vitesse is voor Jan Willem geen onbekende. “Als kind woonde ik in de schaduw van stadion Nieuw Monnikenhuize. Samen met mijn vader bezocht ik geregeld de wedstrijden en het gejuich na doelpunten was zelfs te horen in mijn achtertuin.” Ook heeft hij al jarenlang een seizoenkaart bij zijn club. Als DJ weet dus als geen ander hoe de sfeer in een stadion hoort te zijn en probeert met zijn muziek elke wedstrijd tot een beleving te maken.

Naast het muziek draaien bij de wedstrijden is Jan Willem met regelmaat te vinden op het trainingscomplex bij Papendal. Hier is hij speaker bij diverse toernooien en begeleidt hij de wedstrijden van Jong Vitesse. Ook buiten Vitesse is hij een graag gehoorde dj/speaker. Ook bij de KNVB wordt hij geregeld gevraagd voor wedstrijden van Jong Oranje. Op deze manier kan hij naast zijn muziek ook zijn stem laten horen bij wedstrijden. Een droom die hij nog verder zou willen uitbouwen  in het Gelredome.

DJ Walter Witlov probeert voor iedereen wat te draaien. Hij wil ervoor zorgen dat iedere doelgroep de juiste muziek hoort. Daarnaast vindt hij de steun van supporters erg belangrijk. “Ook de spelers moeten weten dat de supporters achter hen staan, deze band wil ik versterken.” DJ Walter Witlov heeft al bewezen dat hij de 12de man kracht bij zet. Onder andere met hits als 'Waar is dat feestje' en 'Daddy Cool' brengt hij de juiste sfeer in het stadion. In het seizoen 2012|2013 kwam daar 'Lose My Mind' bij als afsluiter bij een gewonnen wedstrijd.

Het is ook mogelijk om DJ Walter Witlov in te huren voor uw eigen feest! Voor meer informatie of boekingen verwijzen wij u door naar zijn website. Neem een kijkje op www.walterwitlov.com of stuur hem een e-mail via info@walterwitlov.com.

Naast zijn eigen website is DJ Walter Witlov ook via social media te volgen! Zo blijft u op de hoogte van nieuwe nummers, nieuwe goaltunes en nieuws! Klik op een van de onderstaande links!

 

image  imageimage

 


image  image

 

 

 

 

image

Beste Vitesse-supporter,

Om de sfeer te verbeteren zijn wij benieuwd welke nummers jij graag wil horen rondom de thuiswedstrijden. 

Onze huis-DJ Walter Witlov kiest elke donderdag drie liedjes uit. Deze worden gedraaid tijdens de warming-up voor de wedstrijd. 

Muziek in GelreDome