VITESSE GROEPSARRANGEMENT (VANAF 20 PERSONEN)

Een leuk bedrijfsuitje, kinderfeestje of een andere groepsactiviteit bij Vitesse? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een leuk uitje! Van een wedstrijdbezoek tot een Highlight Tour door GelreDome. Kijk hieronder voor meer informatie over de verschillende opties. Groepsarrangementen zijn te bestellen vanaf 20 personen.

image

 

Groepsarrangement 2021|2022

Een groepsarrangement is te bestellen vanaf 20 personen

Selecteer hieronder van welke opties je gebruik wilt maken:

Wil je gebruik maken van een van de onderstaande opties? Vink deze dan aan!

WEDSTRIJDTICKETS

Kom met een groep naar GelreDome om daar te genieten van een wedstrijd van Vitesse. Neem met z'n allen plaats op de Charly Bosveld-tribune (Familietribune) of de Just Göbel-tribune (Hoofdtribune) en geniet van het voetbal, de sfeer en alles wat er te beleven is in- en rondom het stadion!

Prijzen:

  • Ticket Familietribune: € 19,-
  • Jeugdticket Familietribune*: € 4,75
  • Ticket Hoofdtribune: € 26,50
  • Jeugdticket Hooftribune*: € 13,-

*Jeugd t/m 16 jaar

image

(BUS)PARKEERKAARTEN

Het terrein van GelreDome biedt een ruim aantal parkeerplaatsen. Voor zowel supporters als sponsoren is er de unieke mogelijkheid om te parkeren vlakbij de ingang.

Op het parkeerterrein van GelreDome geldt éénrichtingsverkeer. Supporters die gebruik maken van de ingangen H t/m R kunnen parkeren aan de Oost-zijde van het stadion. Hiervoor dien je aan te rijden via het Nijmeegseplein. Supporters die gebruik maken van de ingangen A t/m G, evenals de hoofdingang, kunnen parkeren aan de West-zijde. Deze is te bereiken door aan te rijden via de Batavierenweg, vanuit Elderveld of de Nelson Mandelabrug. 

Prijs Autoparkeerkaart: €10,-
Prijs busparkeerkaart: Gratis!

image

HIGHLIGHT TOUR

Heb jij altijd al een kijkje willen nemen in GelreDome? Bezoek het Home of History, de persruimte, de Loges, het televisieplatform en natuurlijk de kleedkamers! Vitesse maakt het mogelijk. Het vertrekpunt van de rondleiding is het Home of History.

Het multifunctionele stadion, GelreDome, is de thuisbasis van Vitesse. Tevens vinden er in het grootste theater van Nederland vele concerten en bedrijfsevenementen plaats. Uniek in dit stadion is het verplaatsbare veld. Tijdens de rondleiding bezoek je de kleedkamers, media ruimte, restaurants, VIP-loges en verder maak je een wandeling over de publiekspromenade.

Prijs Highlight Tour: € 8,95 p.p.

image

VITESSE-FANSJAALS

Met de hele groep een mooie Vitesse-fansjaal dragen? Dat kan! Een leuk item om te geven om de dag onvergetelijk te maken!

Prijs Vitesse-fansjaals: €10 p.p.

 

 

image

BUFFET/LUNCH

Een wedstrijd mag langer dan twee keer vijfenveertig minuten speeltijd duren. Start met een lunch of diner vooraf bijvoorbeeld. Huiscateraar Buitenpoort GelreDome serveert voor elke thuiswedstrijd - ontvangst twee uur voor de aftrap - een smakelijke entree. Een gastvrije binnenkomer voor elke thuiswedstrijd!

Prijs Buffet: €27,50 p.p. (incl. 2 consumptiemunten p.p.) 

image

BUSINESSPAKKET

Heeft u interesse in business seat-, loge- en/of tribunekaarten, of denkt u wellicht na over de exposuremogelijkheden bij de wedstrijd in de Eredivisie, dan kunt u via onderstaande link rechtstreeks naar de bestelpagina gaan om uw kaarten of exposuremogelijkheden te bestellen.

 Klik hier voor meer informatie over de businessopties!

image