Afmelden wedstrijd(-en) seizoenkaarthouders

Ik meld me af voor:Beste seizoenkaarthouder,

Wat jammer dat je niet bij één of meerdere thuiswedstrijden aanwezig kunt zijn. Toch willen we je bedanken dat jij je plekje openstelt voor een andere Vitessenaar. Dankzij jou krijgen andere supporters de mogelijkheid om ook een thuiswedstrijd te kunnen bijwonen!

Geef via het formulier hiernaast aan bij welke thuiswedstrijd(-en) je afwezig bent. Let op: dit is een definitief besluit. Wanneer je je hebt afgemeld voor één of meerdere wedstrijden, is jouw zitplaats voor deze wedstrijd(-en) definitief beschikbaar gesteld voor een andere supporter en dit kan niet meer teruggedraaid worden. Nogmaals bedankt voor jouw steun!

(Het veld Klantnummer is niet verplicht. Als je deze niet meer weet, vul de rest dan zo volledig mogelijk in)

HET PROCES IN HET KORT

  • Meld je via het formulier hiernaast af voor de wedstrijd(-en) waar je niet bij wil of kan zijn. Je kunt je afmelden voor het hele seizoen of per wedstrijd.
  • Op deze manier komen Vitessenaren zonder seizoenkaart in aanmerking voor de tickets waar seizoenkaarthouders zich voor hebben afgemeld.

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom is het belangrijk om mij af te melden voor één of meerdere thuiswedstrijden?

Je steunt Vitesse hier enorm mee! Door jouw afmelding komt er een ticket vrij. Op deze manier komt een Vitessenaar zonder seizoenkaart in aanmerking voor de tickets waar seizoenkaarthouders zich voor hebben afgemeld.

Wat gebeurt er met mijn zitplaats?

Jouw zitplaats wordt voor de wedstrijd(-en) waar jij je voor hebt afgemeld, verstrekt aan een andere supporter. Je behoudt je stoel met de wedstrijden waar je aanwezig bent, dus waar je je niet voor hebt afgemeld.

Is er een tegemoetkomingsregeling van toepassing als ik mij voor één of meerdere thuiswedstrijden afmeld?

Indien je de seizoenkaart 'Motten Ze Dan!' (100% betaald) of 'Ernemse trots' (70% betaald) hebt aangeschaft, is geen tegemoetkomingsregeling van toepassing. Als je de seizoenkaart 'Samen Geel Swert' (100% betaald met een voucher) hebt, is de voucherregeling niet geldig voor de wedstrijden waar je je voor hebt afgemeld. Enkel als wij je uitloten of als de capaciteit in het stadion met de wedstrijd(-en) wordt beperkt, krijg je je tickettegoed voor de desbetreffende wedstrijd(-en).

VITESSE FANSERVICE

Whatsapp:  06 82 45 42 76
E: fanservice@vitesse.nl