VOORAFGAAND AAN DE WEDSTRIJD

 

GEZONDHEIDSCHECK

Doe voorafgaand aan de wedstrijd de gezondheidscheck op deze pagina. Moet u één van de vragen met 'ja' beantwoorden? Dan mag u het stadion helaas niet betreden. Bij het betreden van het stadion wordt nogmaals naar uw gezondheidscheck gevraagd.

TASSEN

Wegens veiligheidsredenen mag u alleen tassen van A4-formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner meenemen naar het stadion. Let op: tassen, koffers of goederen groter dan A4-formaat zijn dus niet toegestaan.

image

E-TICKETS  

Een paar dagen voorafgaand aan de wedstrijd ontvangt u een e-mail met uw e-ticket(-s) voor de desbetreffende thuiswedstrijd. Op vertoon van uw e-ticket(-s) heeft u toegang tot GelreDome via de hoofdingang.

PARKEERKAART

Per twee business seat of -logekaarten ontvangt u een VIP-parkeerkaart per e-mail. Deze dient door de parkeersteward bij het oprijden van het terrein van GelreDome gescand te worden. Wij verzoeken u vriendelijk het e-ticket geprint of op uw telefoon bij de hand te houden. Wij vragen u bovendien instructies van de parkeerstewards op te volgen.

Heeft u de e-mail met uw e-ticket(-s) en VIP-parkeerkaart(-en) niet ontvangen? Kijk dan in uw spam-box of neem contact op met uw accountmanager of de afdeling Hospitality, Meetings & Events (T 026 7601892 of E bcvg@vitesse.nl). 

image

IN GELREDOME

 

OPENING STADION

Op vertoon van uw business seat- of logekaart heeft u vanaf twee uur voor de wedstrijd toegang tot GelreDome.

DE BASISREGELS

Tijdens uw bezoek aan GelreDome dient u zich aan de volgende basisregels te houden, geheel in lijn met de overheids- en RIVM-richtlijnen:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was regelmatig uw handen
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Vermijd drukte
  • Spreekkoren, hard zingen en schreeuwen zijn niet toegestaan
  • Volg te allen tijde aanwijzingen van het personeel op

De Galaxy

Business seat-houders, die toegang hebben tot de Toon Huiberts-business club (Galaxy) op de derde etage, krijgen bij binnenkomst in GelreDome een bandje voor een bepaalde zone in de business club. Plaatsnemen op een van de zitplaatsen in de betreffende zone is verplicht. Drankjes kunnen aan de bar/het buffet in de betreffende zone gehaald worden – houd hierbij 1,5 meter afstand tot andere personen. Hierna dient u weer te gaan zitten.

DAK OPEN

Bij de aankomende wedstrijden is het dak van GelreDome open. Vergeet dus niet om u warm aan te kleden indien nodig.

LOOPROUTE EN MONDKAPJESADVIES

Bij alle ingangen is desinfectiegel beschikbaar om handhygiëne toe te passen. In GelreDome is een duidelijke looproute aangegeven om mensen zo min mogelijk te laten passeren bij het betreden of verlaten van GelreDome. Ondanks dat hierdoor voldoende afstand (1,5 meter) gehouden kan worden, adviseren wij u toch een mondkapje te dragen. Mocht u gebruik willen maken van een mondkapje, dan dient u deze zelf mee te brengen. Ons personeel draagt in ieder geval een mondkapje.

Looproute business logehouders: Toegang via hoofdingang – via trappenhuis naar business loge op vierde of vijfde etage (bereikbaar via de trap en mindervaliden via de lift). Logehouders hebben gedurende de coronapandemie geen toegang tot de Toon Huiberts-business club.

Looproute business seat-houders: Toegang via hoofdingang naar de Toon Huiberts-business club (Galaxy) op de derde etage (bereikbaar via de roltrap).

ROKEN

GelreDome is al jarenlang een rookvrij stadion. Dat betekent dat roken in het stadion niet toegestaan is. 

BEDANKT!

Wij kijken er naar uit om u eindelijk weer te mogen ontvangen in het stadion. Daarnaast willen wij u op voorhand bedanken voor uw begrip. Het stadionbezoek ziet er helaas noodgedwongen anders uit dan wij gewend zijn. Samen hebben wij een verantwoordelijkheid om het wedstrijdbezoek goed te laten verlopen. Alvast heel veel plezier bij de komende wedstrijd. Wij kunnen eindelijk weer gaan genieten van onze jongens. Tot snel in GelreDome! Wij rekenen op uw support en medewerking voor een veilig wedstrijdbezoek voor iedereen.