Business Club

De Business Club Vitesse-GelreDome is een bijzondere club. Alleen al door de opvallende samenstelling van de leden. Grote bedrijven en organisaties, kleine zelfstandige ondernemers, MKB-ers, voetballiefhebbers, Vitessenaren in hart en nieren of ‘gewoon’ zakelijke leden. We passen allemaal bij elkaar door de verbindende liefde voor voetbal en Vitesse in het bijzonder. Vanuit welke overweging de leden dan ook lid zijn van onze business club, onder aan de streep is het altijd goed voor de zaken.

Bijvoorbeeld om huidige relaties te verstevigen door tijdens een thuiswedstrijd van Vitesse gebruik te maken van de business accommodatie in GelreDome. Of door te netwerken binnen onze business club. Het nuttige wordt bij Vitesse in GelreDome gecombineerd met het aangename en daarmee is de basis gelegd voor een succesvolle business club.

Gedurende het seizoen worden er, exclusief voor de leden van de business club, maandelijks zeer diverse bijeenkomsten georganiseerd. Dit varieert van een borrel, een diner, golfen tot een bedrijventour. Tijdens deze goed bezochte evenementen leren de business club-leden elkaar in een ongedwongen sfeer (hernieuwd) kennen, wat zeker tot business leidt. Kortom; de leden van de business club ontmoeten elkaar in een leuke informele sfeer, nodigen klanten uit, leggen nieuwe contacten en doen onderling zaken.

Vanzelfsprekend hebben we als business club ook ambities. Behalve een gevarieerd programma, waarin de leden elkaar kunnen ontmoeten, willen we ook graag groeien. Met circa 300 actieve leden nu, willen we doorgroeien naar minimaal 400 leden.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Vitesse u kan bieden op zakelijk gebied?! Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met de afdeling Zakelijke Relaties.

Neem contact op

 

Brochure partnermogelijkheden