1. Vitesse breidt business club uit met de Vitesse Business Academy

  Vitesse breidt business club uit met de Vitesse Business Academy

  Vanaf seizoen 2020|2021 presenteert Vitesse een speciale business club voor jonge professionals, genaamd de Vitesse Business Academy (VBA). Deze business club is exclusief voor jonge ondernemers, ZZP’ers en talenten binnen organisaties tussen de 20 en 35 jaar. Met de intreding van de Vitesse Business Academy bieden wij op laagdrempelige wijze de mogelijkheid om toekomstige leden te verbinden aan het grote bestaande netwerk van Vitesse en haar Business Club Vitesse-GelreDome.

  - Lees verder
 2. Vitesse en Media Managers verlengen samenwerking

  Vitesse en Media Managers verlengen samenwerking

  Vitesse en Media Managers hebben het contract met drie seizoenen verlengd. Media Managers is al jarenlang de producent van Vitesse TV, het programma dat wekelijks op FOX Sports te zien is. Vanaf komend seizoen gaan zij ook de Vitesse-documentaires, in opdracht van FOX Sports, voor hun rekening nemen. De Arnhemse videoproducent is met deze verlenging officieel een mediapartner van Vitesse.

  - Lees verder
 3. Voorbereiding nieuw seizoen: protocol en eerste oefenwedstrijden bekend

  Voorbereiding nieuw seizoen: protocol en eerste oefenwedstrijden bekend

  De KNVB heeft vandaag, donderdag 9 juli, het protocol bekend gemaakt. Voor alle clubs en andere betrokken partijen rondom de wedstrijdorganisatie is het protocol de handleiding om toe te kunnen werken naar de start van het Eredivisie-seizoen, waarbij (beperkt) publiek aanwezig kan zijn. Het nieuwe Eredivisie-seizoen start in het weekend van zaterdag 12 september. Het speelschema wordt binnenkort bekend gemaakt.

  - Lees verder
 4. Unica ICT Solutions verlengt samenwerking met drie seizoenen

  Unica ICT Solutions verlengt samenwerking met drie seizoenen

  Unica ICT Solutions blijft voor nog eens drie jaar verbonden aan Vitesse. Het bedrijf met vestigingen in Deventer, Lemelerveld, Geleen en Son is al jarenlang een trouwe partner van Vitesse en heeft ondanks de coronacrisis ook nog eens gekozen voor een upgrade van het contract. Daardoor is Unica ICT Solutions tot en met seizoen 2022|2023 ICT-partner en sponsor van Vitesse.

  - Lees verder