1. Vitesse met tien man ruim voorbij PEC Zwolle

  Vitesse met tien man ruim voorbij PEC Zwolle

  Vitesse heeft op de 31e speeldag een belangrijke overwinning geboekt op PEC Zwolle. De Arnhemmers speelde lange tijd met tien man. Pas in de tweede helft wist Vitesse afstand te nemen van PEC: 4-1. De grote man aan de kant van Vitesse was Bryan Linssen. Hij scoorde drie keer.

  - Lees verder
 2. Fotoverslag Vitesse vs PSV

  Fotoverslag Vitesse vs PSV

  Op zondag 7 april 2019 speelde Vitesse de thuiswedstrijd tegen PSV. Om 16.45 werd er afgetrapt in een zonnig GelreDome. In een spannend duel moesten Vitesse en PSV uiteindelijk de punten delen. Vitesse kwam drie keer op voorsprong via doelpuntenmakers Thulani Serero, Martin Ødegaard en Tim Matavz. Aan PSV-zijde vonden Luuk de Jong en Hirving Lozano (twee penalty's) het net. Hieronder vind je een fotoverslag van de wedstrijd!

  - Lees verder
 3. Servicebericht Vitesse vs PSV

  Servicebericht Vitesse vs PSV

  De topwedstrijd vs PSV staat zondag op het programma (aftrap 16.45 uur). Om er met z’n allen een geel-zwart feestje van te maken in GelreDome, lees je hieronder meer informatie.

  - Lees verder
 4. SALE! 50 % korting op Macron-artikelen

  SALE! 50 % korting op Macron-artikelen

  Ben jij op zoek naar een Vitesse-trainingspak? Of het thuisshirt van Vitesse? Ga dan nu naar MijnVitesse (GelreDome) of de webshop en maak gebruik van 50 % korting die geldt op alle Macron-artikelen.

  - Lees verder