1. Vacatures manager Veiligheidszaken en persvoorlichter ingevuld

  Vacatures manager Veiligheidszaken en persvoorlichter ingevuld

  Na het vertrek van manager Veiligheidszaken en Zilveren Vitessenaar Leo van der Vliet naar het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en persvoorlichter Wiebe Nelissen naar AZ, is de voorbije periode gekeken naar een passende invulling voor de vacante posities.

  - Lees verder
 2. In Memoriam: Anton van As

  In Memoriam: Anton van As

  Op 30 mei jl. is Anton (Tonnie) van As op 93-jarige leeftijd in Canada overleden. Anton speelde in de seizoenen 1947|1948 en 1948|1949 in het geel-zwart en was daarmee, zover bekend, de oudste eerste elftalspeler nog in leven.

  - Lees verder
 3. Directie-update: ‘Nagenieten van prachtige 4e plaats’

  Directie-update: ‘Nagenieten van prachtige 4e plaats’

  Met de thuiswedstrijd vs Ajax afgelopen zondag kwam er een einde aan een in veel opzichten memorabel voetbalseizoen 2020|2021. Een prachtige 4e plaats op de ranglijst, 61 punten, 18 overwinningen en het spelen van de bekerfinale. ‘Doelstelling bereikt voor het ingaan van de laatste speelronde’, sprak onze hoofdtrainer Thomas Letsch trots.

  - Lees verder
 4. Velpse Voetbalclub Olympia 50ste partnerclub Vitesse

  Velpse Voetbalclub Olympia 50ste partnerclub Vitesse

  De Velpse Voetbalclub Olympia (VVO) mag zich de vijftigste partnerclub van Vitesse noemen. Namens de geel-zwarten uit Velp zette voorzitter Coen Zwiers zijn handtekening onder het convenant. ‘Prachtig om met een andere geel-zwarte voetbalvereniging deze mijlpaal te mogen vieren’, aldus de trotse voorzitter vanaf de trainingsaccommodatie op Papendal.

  - Lees verder