1. Spelersvrouwen sieren cover eerste Vitesse Magazine (video)

  Spelersvrouwen sieren cover eerste Vitesse Magazine (video)

  Vitesse lanceert in samenwerking met Audax Media het allereerste Vitesse Magazine. Een uitgebreid jaarlijks magazine met volop ruimte voor verhalen van trotse betrokkenen. Vitesse-spelers Bryan Linssen, Vyacheslav Karavaev en Rasmus Thelander reikten de eerste exemplaren uit aan seizoenkaarthouders, partners en burgemeester Ahmed Marcouch. Het magazine valt vanaf vrijdag 7 december bij alle seizoenkaarthouders en businessclub-leden op de mat.

  - Lees verder
 2. Vitesse en Connexxion verlengen samenwerking

  Vitesse en Connexxion verlengen samenwerking

  Vitesse en Connexxion hebben de samenwerking, die al vanaf 1998 bestaat, verlengd. Het gratis busvervoer voor Vitesse-seizoenkaarthouders rondom thuiswedstrijden blijft gehandhaafd. Het contract is getekend voor twee seizoenen. Connexxion geniet van een groot aantal sponsorfaciliteiten en is bovendien sponsor geworden van eSports programma en eSporter Paskie Rokus.

  - Lees verder
 3. Sponsoren dragen steentje bij aan Maatschappelijk vak

  Sponsoren dragen steentje bij aan Maatschappelijk vak

  Tijdens de wedstrijd Vitesse vs FC Emmen op zaterdag 1 december aanstaande nemen ruim 600 supporters plaats in het Maatschappelijke vak. Dankzij een aantal van onze sponsoren krijgen deze supporters de kans om een wedstrijd van Vitesse te bezoeken. Stichting Vitesse Betrokken is erg blij met het beschikbaar stellen van de tickets door sponsoren.

  - Lees verder