1. Vitesse en Bud starten samenwerking

  Vitesse en Bud starten samenwerking

  Vitesse-supporters en businessclub-leden kunnen vanaf de thuiswedstrijd tegen Feyenoord voor het eerst Bud van de tap drinken. Op zowel de publiekstribunes als in de Toon Huiberts-businessruimte wordt er Bud geschonken. Op basis van dit nieuwe partnership tussen Bud en GelreDome gaat Bud ook samenwerken met Vitesse.

  - Lees verder
 2. Slutskiy weg bij Vitesse

  Slutskiy weg bij Vitesse

  Na de nederlaag tegen sc Heerenveen heeft Leonid Slutskiy zijn functie als hoofdtrainer per direct neergelegd. Ook assistent-trainers Oleg Yarovinskiy, Vasily Berezutskiy en Alexey Berezutskiy vertrekken bij Vitesse. De club beraadt zich de komende dagen over de invulling van de staf.

  - Lees verder
 3. Vitesse & Prins: The Battle (video)

  Vitesse & Prins: The Battle (video)

  Prins Petfoods is partner van Vitesse. We zochten een mooie manier om onze gedeelde interesses in beeld te brengen. Wie zijn er allebei gek op ballen en bewegen? Inderdaad, voetballers en honden!

  - Lees verder
 4. Dagje uit in Arnhem met familie Fowler

  Dagje uit in Arnhem met familie Fowler

  De Engelse familie Fowler was afgelopen week aanwezig in Arnhem om de Airborne-herdenkingen bij te wonen. Zij kwamen naar Arnhem om hun oom, die tijdens de Slag om Arnhem om het leven kwam, te herdenken. Om de familie een bijzondere tijd in Arnhem te laten beleven, werden zij op zaterdag 21 september, precies 75 jaar na het overlijden van hun oom, uitgenodigd door Koninklijke Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum voor een ‘Dagje uit in Arnhem’.

  - Lees verder
 5. De V van vrijheid en verzet

  De V van vrijheid en verzet

  Een historisch moment was het toen de elftallen van Vitesse en Ajax zich op 17 mei 1942 opstelde in een V-teken. Vanwege het vijftigjarig jubileum van Vitesse speelde Vitesse vs Ajax een erewedstrijd (2-5 verlies). Voor de Duitse machthebbers die op de tribune zaten, was het simpel: dit was de V van Vitesse. Voor alle aanwezige Nederlanders op de tribune was het duidelijk wat deze actie moest voorstellen. Hier werd de V van victorie bedoeld. het teken dat Winston Churchill, de Engelse-premier tijdens de tweede wereldoorlog, met zijn vingers maakte.

  - Lees verder