Menzis-Vitesse clinic op Papendal

Vitesse Betrokken en maatschappelijk partner Menzis organiseren jaarlijks een clinic voor de leerlingen van speciaal onderwijsschool Lichtenbeek. De school is gelegen vlakbij de trainingsaccommodatie van Vitesse. Vandaag vond de clinic plaats op het hoofdveld van de trainingsaccommodatie.

De clinic werd aangeboden door trainers van de Vitesse Voetbalschool. Ook mascotte Vito was van de partij en deed enthousiast mee met de trainingsvormen en keepte zelfs tijdens het partijspel.

image
Vitesse Betrokken en Menzis zetten dagelijks de kracht van voetbal in om de leefsituatie van individuen, groepen of wijken te verbeteren. Beide partijen kijken terug op een zeer geslaagde clinic!

Eerder op de dag vond er een bijeenkomst plaats van Fonds Gehandicaptensport. Minister Edith Schippers presenteerde het nieuwe gehandicaptensportbeleid “Grenzeloos Actief”. Dit ter gelegenheid van de 40e verjaardag van Fonds Gehandicaptensport. De genodigden bekeken de Menzis-Vitesse clinic vanaf het terras van de trainingsaccommodatie.

image

Nieuws delen