Vitessenaren ontvangen Koninklijk Lintje

Jan Snellenburg en Hein van Boxel zijn vrijdag bij de traditionele ‘Lintjesregen’ Koninklijk onderscheiden. Snellenburg en Van Boxel kregen het lintje voor hun bijzondere verdiensten voor de maatschappij. In Velp (Snellenburg) en Oosterbeek (Van Boxel) werden de heren in het bijzijn van familie, vrienden en een Vitesse-delegatie in het zonnetje gezet.

Jan Snellenburg 
Snellenburg is al sinds mensenheugenis als trotse betrokkenen aan Vitesse verbonden. Als supporter, bestuurder en Vriend van Vitesse. Naast zijn geel-zwart hart staat Snellenburg bekend als de uitvinder van de recyclebare petfles. De lichte petfles werd dankzij Snellenburg een gemeengoed dat niet meer uit de maatschappij is weg te denken. Na jarenlang in het bestuur te hebben gezeteld, maakt Snellenburg sinds kort deel uit van de Raad van Advies. Vitesse droeg middels een aanbevelingsbrief bij aan de bijzondere benoeming.

image
Hein van Boxel
Van Boxel richtte, samen met vrouw Tonny, Stichting Jaimy op na het overlijden van hun zoontje en Vitesse-supporter Jaimy op negenjarige leeftijd aan kanker. Stichting Jaimy voorziet vijf kinderoncologische centra in Nederland van geld en goederen. Voornamelijk met speelgoed en leermiddelen probeert de stichting het verblijf voor de patiënten wat minder zwaar te maken.

imageAl vele jaren hebben Vitesse Betrokken en Stichting Jaimy een warme band. In januari 2014 werd de samenwerking officieel bekrachtigd en sindsdien is Stichting Jaimy een regionale partner van Vitesse Betrokken. Zo collecteert de stichting jaarlijks bij een thuiswedstrijd, werden patiëntjes uitgenodigd om een wedstrijd bij te wonen en is er een bijzondere Vitesse-postvakje in ziekenhuis Rijnstate. Vitesse Betrokken heeft ook een aanbevelingsbrief geschreven om Van Boxel in aanmerking te laten komen voor een lintje.

image

Reacties (3)

Van Harte Gefeliciteerd

Beiden verdienen het. Gefeliciteerd. Mede dankzij Jan Snellenburg bestaat Vitesse nog. Bedankt.

Van harte gefeliciteerd, dik verdiend'. Vitesse kan er trots op zijn.


Inloggen en reactie plaatsen

Nieuws delen