Vitesse OldStar ontvangt Merida mountainbike

Helprich Boer, deelnemer van Vitesse OldStars, heeft een spiksplinternieuwe mountainbike van Merida mogen ontvangen. Peter Koperdraad, directeur van Merida, overhandigde de mountainbike donderdagochtend op Papendal.

Merida heeft de mountainbike belangeloos beschikbaar gesteld voor Vitesse OldStars. Via een loting kwam Boer als gelukkige uit de koker. Boer is betrokken bij Vitesse OldStars, de fanatiekelingen die elke week het Walking Football spelen. De mountainbike komt hem goed uit, aangezien hij veel per fiets reist en zijn huidige fiets aan vervanging toe was.

image
Merida verzorgt al sinds het seizoen 2012|2013 in de rust van competitiewedstrijden in GelreDome het spel ‘Raak een Spaak’. Supporters maken kans om een mountainbike te winnen door vanaf de penaltystip zo vaak mogelijk de fiets te raken, die aan de lat hangt. Ook krijgt de SMS-winnaar van de Man of the Match een mountainbike, naast een foto met de betreffende speler van de wedstrijd. Bij het kampioensduel van Jong Vitesse op Papendal werd in de rust een variant op Jeu de boules gespeeld.

Directeur Koperdraad over de betrokkenheid van Merida bij Vitesse OldStars: “Vitesse en Merida werken al een aantal jaar heel prettig samen. Het is daarom een mooi moment om ook een bijdrage te leveren aan een activiteit van Vitesse Betrokken. Op die manier weten we elkaar steeds vaker te vinden. De fiets is bij Helprich in uitstekende handen.”

image

 

Nieuws delen