Nieuw op de Oost-tribune: ouder-kind vak

Op de Oost-tribune worden vanaf het seizoen 2015|2016 twee ouder-kind vakken gecreëerd. Dit zijn de vakken 117 en 123. Voor maar 1 euro meer neem jij jouw kind (t/m 16 jaar) een geheel seizoen mee naar Vitesse in GelreDome.

De prijs van een ouder-kind kaart is in totaal 340,- euro. Op deze manier komt Vitesse tegemoet aan de wens van veel gezinnen en wordt een seizoenkaart voor het gezin nog aantrekkelijker. De voordelige jeugdseizoenkaart blijft ook voor alle tribunes bestaan.

Heel jaar voordeel
Seizoenkaarthouders genieten een heel seizoen lang van veel voordeel. Naast het hebben van een eigen plaats in GelreDome kunnen seizoenkaarthouders rekenen op:

  • prijsvoordeel t.o.v. het kopen van losse kaarten, oplopend tot € 315,-
  • 10% korting op merchandise
  • 4 x per jaar het clubmagazine MijnVitesse 
  • GRATIS gebruik van het openbaar busvervoer naar en van GelreDome bij thuiswedstrijden
  • voorrang bij losse kaartverkoop
  • exclusieve aanbiedingen
  • 10% korting bij Only for Men Doesburg
  • en als de seizoenkaart voor 20 mei wordt verlengd ontvang je een speciale DVD met de vier Vitesse-documentaires en exclusief beeldmateriaal

Seizoenkaart verlengen
Voor het derde seizoen op rij zijn de prijzen voor de seizoenkaart niet gestegen! Al vanaf 189,- euro kijk jij een heel seizoen Vitesse in GelreDome. Doe je dit voor woensdag 20 mei, dan ontvang je ook nog eens een bijzondere DVD met de vier Vitesse-documentaires en exclusief beeldmateriaal! Verleng via www.vitesseseizoenkaart.nl jouw seizoenkaart met gebruik van de unieke code die in de brief staat.

Nieuwe seizoenkaarthouders
Geen seizoenkaarthouder maar wil je volgend seizoen wel een heel jaar lang genieten van Arnhems trots? Bestel dan nu een seizoenkaart voor het seizoen 2015|2016 via www.vitesseseizoenkaart.nl.


image

 

 

Reacties (20)

Hopelijk is de animo groot om een seizoenkaart te nemen voor het nieuwe seizoen. Misschien hebben de acties aan het einde van het seizoen veel voetballiefhebbers enthousiast gemaakt een seizoenkaart te nemen voor het nieuwe seizoen. Afwachten maar!

Ja kan een kind zijn ouders,zo gek maken ook al heb de ouders niks met voetbal?<br /> Vraag me toch af,of deze aktie slaagd?

Mooi initiatief. Maar dan moet Vitesse ook ophouden met de losse kaart verkoop voor de vakken 117 en 123. In het verleden is gebleken dat er geregeld problemen ontstaan met supporters van andere clubs die tussen het Vitesse publiek zitten op de oost tribune. Ik moet er niet aan denken dat ik daar dan bij zit met mijn dochtertje.

<span class="blockquote">Mooi initiatief. Maar dan moet Vitesse ook ophouden met de losse kaart verkoop voor de vakken 117 en 123. In het verleden is gebleken dat er geregeld problemen ontstaan met supporters van andere clubs die tussen het Vitesse publiek zitten op de oost tribune. Ik moet er niet aan denken dat ik daar dan bij zit met mijn dochtertje. </span><br /> <br /> Wat denk je zelf?.... Zo lang er niet elke wedstrijd een vol tribunevak zal zijn blijft de vrije verkoop van kracht en dus ook altijd een aantal, neuzen, kakkerlakken of ander randvolk tussen de Vitesse supporters in.<br /> Geldt deze regel ook voor een tweede of een derde kind, of moeten ze daar thuis lootjes voor trekken wie er een seizoen lang mee mag?<br /> <br /> <br />

<span class="blockquote">Mooi initiatief. Maar dan moet Vitesse ook ophouden met de losse kaart verkoop voor de vakken 117 en 123. In het verleden is gebleken dat er geregeld problemen ontstaan met supporters van andere clubs die tussen het Vitesse publiek zitten op de oost tribune. Ik moet er niet aan denken dat ik daar dan bij zit met mijn dochtertje. <br /> <br /> Wat denk je zelf?.... Zo lang er niet elke wedstrijd een vol tribunevak zal zijn blijft de vrije verkoop van kracht en dus ook altijd een aantal, neuzen, kakkerlakken of ander randvolk tussen de Vitesse supporters in.<br /> Geldt deze regel ook voor een tweede of een derde kind, of moeten ze daar thuis lootjes voor trekken wie er een seizoen lang mee mag?<br /> <br /> <br /> </span><br /> Ik denk inderdaad dat Vitesse de losse kaarten gewoon zal blijven verkopen en dan is dit gewoon een ronduit waardeloos initiatief. Als ouder ben je beter af met 2 seizoenkaarten op de Theo Bos tribune, zeker met de korting voor jeugdige bezoekers. Overigens denk ik dat deze aktie inderdaad voor maar 1 kind geldt.

Off topic: Het is vreselijk om te zien dat zelfs zon kutclub als Groningen met dat laffe afbraak voetbal eerder een prijs pakt dan Vitesse. Wat is het toch klote dat Vitesse niet een paar dagen eerder wakker is geworden. Waardoor Vitesse naaier Kuiper de mogelijkheid kreeg om Vitesse in zijn eentje de nek om te draaien.

Groningen krijgt maarliefst 2,4 mln euro aan deelname europa league groepsfase doordat ze de beker hebben gewonnen. Stuk beter dan die Play offs.. Plus we mogen ook wel een keer een prijs als de beker in de wacht slepen, dat moet gewoon kunnen.

Heel jammer, dat Vitesse in de kwartfinale uitgeschakeld werd door FC Groningen. Ik denk, dat Peter Bosz en zijn spelers zich wel voor de kop kunnen slaan. Vitesse was in die wedstrijd niet voldoende gefocust om kost wat kost een ronde verder te komen. Zo dichtbij om de finale te bereiken van de KNVB-beker kom je niet elk jaar.

<span class="blockquote">Off topic: Het is vreselijk om te zien dat zelfs zon kutclub als Groningen met dat laffe afbraak voetbal eerder een prijs pakt dan Vitesse. Wat is het toch klote dat Vitesse niet een paar dagen eerder wakker is geworden. Waardoor Vitesse naaier Kuiper de mogelijkheid kreeg om Vitesse in zijn eentje de nek om te draaien.</span><br /> De geschiedenis herhaalt zich vaak want Groningen speelde tot gisteren voor het laatst in 1989 de bekerfinale, Vitesse een jaar later in 1990, dus.............

<span class="blockquote">Off topic: Het is vreselijk om te zien dat zelfs zon kutclub als Groningen met dat laffe afbraak voetbal eerder een prijs pakt dan Vitesse. Wat is het toch klote dat Vitesse niet een paar dagen eerder wakker is geworden. Waardoor Vitesse naaier Kuiper de mogelijkheid kreeg om Vitesse in zijn eentje de nek om te draaien.</span><br /> <br /> Dit jaar was de kans op succes uniek.. Alle grote tegenstanders er uit, waarbij Vitesse eigenhandig ajax weg heeft gevaagd. De uitpot bij Groningen was je de bovenliggende partij, waarbij Groningen de bagger dun door de broek liep in de eerste helft.. Tot het moment dat Kashia oneerlijk rood kreeg en de penalty Groningen in het zadel hielp. De instorting die toen volgde kan ik nog steeds niet begrijpen. <br /> Groningen kreeg daarna het onmachtige Excelsior thuis en pas de tweede tegenstander uit de eredivisie. In de finale tegen een uitgeblust Pec hebben ze hun kans gepakt.. Ik denk niet dat er snel nog zo'n jaar komt dat PSV, Ajax en Feyenoord niet in de halve finale of finale staan. De weg naar bekerwinst is natuurlijk altijd mogelijk, maar dan moet je het nodige geluk (en een gunfactor vanuit Zeist) telkens aan je zijde hebben. Ik vraag me inmiddels af of dat in de genen van onze club ligt. <br />

<span class="blockquote">Off topic: Het is vreselijk om te zien dat zelfs zon kutclub als Groningen met dat laffe afbraak voetbal eerder een prijs pakt dan Vitesse. Wat is het toch klote dat Vitesse niet een paar dagen eerder wakker is geworden. Waardoor Vitesse naaier Kuiper de mogelijkheid kreeg om Vitesse in zijn eentje de nek om te draaien.<br /> De geschiedenis herhaalt zich vaak want Groningen speelde tot gisteren voor het laatst in 1989 de bekerfinale, Vitesse een jaar later in 1990, dus.............</span><br /> <br /> Werkt dat zo bij de KNVB? Hebben die een terugkerende kalender waarmee de prijzen telkens in het voren verdeeld worden?..

<span class="blockquote">Groningen krijgt maarliefst 2,4 mln euro aan deelname europa league groepsfase doordat ze de beker hebben gewonnen. Stuk beter dan die Play offs.. Plus we mogen ook wel een keer een prijs als de beker in de wacht slepen, dat moet gewoon kunnen.</span><br /> <br /> De 2,4 miljoen is wel echt peanuts als je het afzet tegenover bijv. CL. Die 2,4 miljoen kan Grunn denk ik goed gebruiken voor het afdekken van de kosten die het met zich meebrengt om in Europa te spelen. De Europa League speel je sowieso niet voor het geld (tenzij je halve finale/finale haalt), dat is gewoon voor de leukigheid en om ervaring op te doen.

<span class="blockquote">Groningen krijgt maarliefst 2,4 mln euro aan deelname europa league groepsfase doordat ze de beker hebben gewonnen. Stuk beter dan die Play offs.. Plus we mogen ook wel een keer een prijs als de beker in de wacht slepen, dat moet gewoon kunnen.<br /> <br /> De 2,4 miljoen is wel echt peanuts als je het afzet tegenover bijv. CL. Die 2,4 miljoen kan Grunn denk ik goed gebruiken voor het afdekken van de kosten die het met zich meebrengt om in Europa te spelen. De Europa League speel je sowieso niet voor het geld (tenzij je halve finale/finale haalt), dat is gewoon voor de leukigheid en om ervaring op te doen.</span><br /> <br /> en om betere voetballers aan je te binden..

<span class="blockquote">Off topic: Het is vreselijk om te zien dat zelfs zon kutclub als Groningen met dat laffe afbraak voetbal eerder een prijs pakt dan Vitesse. Wat is het toch klote dat Vitesse niet een paar dagen eerder wakker is geworden. Waardoor Vitesse naaier Kuiper de mogelijkheid kreeg om Vitesse in zijn eentje de nek om te draaien.<br /> <br /> Dit jaar was de kans op succes uniek.. Alle grote tegenstanders er uit, waarbij Vitesse eigenhandig ajax weg heeft gevaagd. De uitpot bij Groningen was je de bovenliggende partij, waarbij Groningen de bagger dun door de broek liep in de eerste helft.. Tot het moment dat Kashia oneerlijk rood kreeg en de penalty Groningen in het zadel hielp. De instorting die toen volgde kan ik nog steeds niet begrijpen. <br /> Groningen kreeg daarna het onmachtige Excelsior thuis en pas de tweede tegenstander uit de eredivisie. In de finale tegen een uitgeblust Pec hebben ze hun kans gepakt.. Ik denk niet dat er snel nog zo'n jaar komt dat PSV, Ajax en Feyenoord niet in de halve finale of finale staan. De weg naar bekerwinst is natuurlijk altijd mogelijk, maar dan moet je het nodige geluk (en een gunfactor vanuit Zeist) telkens aan je zijde hebben. Ik vraag me inmiddels af of dat in de genen van onze club ligt. <br /> </span><br /> Nou Dogo ik heb mij behoorlijk verdiept in de geschiedenis van onze club en ik ben al lang geleden tot de conclusie gekomen dat Vitesse altijd zal falen op de momenten dat het er om gaat. Of dat nou om de landstitel gaat zoals in 1898 tegen RAP of om een beker finale tegen PSV in 1990 of een wedstrijd tegen ADO die mogelijk de 3e plaats op kan leveren in 2015, Vitesse faalt altijd. Ik ben van mening dat het genetisch bepaald is. Ik verwacht het ook, en toch voelt het telkens weer als een klap in mijn smoel die ik krijg van mijn eigen club

<span class="blockquote">Off topic: Het is vreselijk om te zien dat zelfs zon kutclub als Groningen met dat laffe afbraak voetbal eerder een prijs pakt dan Vitesse. Wat is het toch klote dat Vitesse niet een paar dagen eerder wakker is geworden. Waardoor Vitesse naaier Kuiper de mogelijkheid kreeg om Vitesse in zijn eentje de nek om te draaien.<br /> <br /> Dit jaar was de kans op succes uniek.. Alle grote tegenstanders er uit, waarbij Vitesse eigenhandig ajax weg heeft gevaagd. De uitpot bij Groningen was je de bovenliggende partij, waarbij Groningen de bagger dun door de broek liep in de eerste helft.. Tot het moment dat Kashia oneerlijk rood kreeg en de penalty Groningen in het zadel hielp. De instorting die toen volgde kan ik nog steeds niet begrijpen. <br /> Groningen kreeg daarna het onmachtige Excelsior thuis en pas de tweede tegenstander uit de eredivisie. In de finale tegen een uitgeblust Pec hebben ze hun kans gepakt.. Ik denk niet dat er snel nog zo'n jaar komt dat PSV, Ajax en Feyenoord niet in de halve finale of finale staan. De weg naar bekerwinst is natuurlijk altijd mogelijk, maar dan moet je het nodige geluk (en een gunfactor vanuit Zeist) telkens aan je zijde hebben. Ik vraag me inmiddels af of dat in de genen van onze club ligt. <br /> <br /> Nou Dogo ik heb mij behoorlijk verdiept in de geschiedenis van onze club en ik ben al lang geleden tot de conclusie gekomen dat Vitesse altijd zal falen op de momenten dat het er om gaat. Of dat nou om de landstitel gaat zoals in 1898 tegen RAP of om een beker finale tegen PSV in 1990 of een wedstrijd tegen ADO die mogelijk de 3e plaats op kan leveren in 2015, Vitesse faalt altijd. Ik ben van mening dat het genetisch bepaald is. Ik verwacht het ook, en toch voelt het telkens weer als een klap in mijn smoel die ik krijg van mijn eigen club</span><br /> <br /> Ik denk dat dat onzin is, heeft allemaal met kwaliteit te maken.

<span class="blockquote">Off topic: Het is vreselijk om te zien dat zelfs zon kutclub als Groningen met dat laffe afbraak voetbal eerder een prijs pakt dan Vitesse. Wat is het toch klote dat Vitesse niet een paar dagen eerder wakker is geworden. Waardoor Vitesse naaier Kuiper de mogelijkheid kreeg om Vitesse in zijn eentje de nek om te draaien.<br /> <br /> Dit jaar was de kans op succes uniek.. Alle grote tegenstanders er uit, waarbij Vitesse eigenhandig ajax weg heeft gevaagd. De uitpot bij Groningen was je de bovenliggende partij, waarbij Groningen de bagger dun door de broek liep in de eerste helft.. Tot het moment dat Kashia oneerlijk rood kreeg en de penalty Groningen in het zadel hielp. De instorting die toen volgde kan ik nog steeds niet begrijpen. <br /> Groningen kreeg daarna het onmachtige Excelsior thuis en pas de tweede tegenstander uit de eredivisie. In de finale tegen een uitgeblust Pec hebben ze hun kans gepakt.. Ik denk niet dat er snel nog zo'n jaar komt dat PSV, Ajax en Feyenoord niet in de halve finale of finale staan. De weg naar bekerwinst is natuurlijk altijd mogelijk, maar dan moet je het nodige geluk (en een gunfactor vanuit Zeist) telkens aan je zijde hebben. Ik vraag me inmiddels af of dat in de genen van onze club ligt. <br /> <br /> Nou Dogo ik heb mij behoorlijk verdiept in de geschiedenis van onze club en ik ben al lang geleden tot de conclusie gekomen dat Vitesse altijd zal falen op de momenten dat het er om gaat. Of dat nou om de landstitel gaat zoals in 1898 tegen RAP of om een beker finale tegen PSV in 1990 of een wedstrijd tegen ADO die mogelijk de 3e plaats op kan leveren in 2015, Vitesse faalt altijd. Ik ben van mening dat het genetisch bepaald is. Ik verwacht het ook, en toch voelt het telkens weer als een klap in mijn smoel die ik krijg van mijn eigen club<br /> <br /> Ik denk dat dat onzin is, heeft allemaal met kwaliteit te maken. </span><br /> Vitesse heeft veel beter materiaal dan Groningen en ADO en toch gaan deze 2 cruciale wedstrijden weer verloren. Ik denk dat jouw redenatie realistischer is en de mijne vooral op onderbuik gevoel en statistieken is gebaseerd. laten we hopen dat Vitesse mijn theorie in de toekomst volledig onderuit haalt

<span class="blockquote">Off topic: Het is vreselijk om te zien dat zelfs zon kutclub als Groningen met dat laffe afbraak voetbal eerder een prijs pakt dan Vitesse. Wat is het toch klote dat Vitesse niet een paar dagen eerder wakker is geworden. Waardoor Vitesse naaier Kuiper de mogelijkheid kreeg om Vitesse in zijn eentje de nek om te draaien.<br /> <br /> Dit jaar was de kans op succes uniek.. Alle grote tegenstanders er uit, waarbij Vitesse eigenhandig ajax weg heeft gevaagd. De uitpot bij Groningen was je de bovenliggende partij, waarbij Groningen de bagger dun door de broek liep in de eerste helft.. Tot het moment dat Kashia oneerlijk rood kreeg en de penalty Groningen in het zadel hielp. De instorting die toen volgde kan ik nog steeds niet begrijpen. <br /> Groningen kreeg daarna het onmachtige Excelsior thuis en pas de tweede tegenstander uit de eredivisie. In de finale tegen een uitgeblust Pec hebben ze hun kans gepakt.. Ik denk niet dat er snel nog zo'n jaar komt dat PSV, Ajax en Feyenoord niet in de halve finale of finale staan. De weg naar bekerwinst is natuurlijk altijd mogelijk, maar dan moet je het nodige geluk (en een gunfactor vanuit Zeist) telkens aan je zijde hebben. Ik vraag me inmiddels af of dat in de genen van onze club ligt. <br /> <br /> Nou Dogo ik heb mij behoorlijk verdiept in de geschiedenis van onze club en ik ben al lang geleden tot de conclusie gekomen dat Vitesse altijd zal falen op de momenten dat het er om gaat. Of dat nou om de landstitel gaat zoals in 1898 tegen RAP of om een beker finale tegen PSV in 1990 of een wedstrijd tegen ADO die mogelijk de 3e plaats op kan leveren in 2015, Vitesse faalt altijd. Ik ben van mening dat het genetisch bepaald is. Ik verwacht het ook, en toch voelt het telkens weer als een klap in mijn smoel die ik krijg van mijn eigen club<br /> <br /> Ik denk dat dat onzin is, heeft allemaal met kwaliteit te maken. <br /> Vitesse heeft veel beter materiaal dan Groningen en ADO en toch gaan deze 2 cruciale wedstrijden weer verloren. Ik denk dat jouw redenatie realistischer is en de mijne vooral op onderbuik gevoel en statistieken is gebaseerd. laten we hopen dat Vitesse mijn theorie in de toekomst volledig onderuit haalt</span><br /> <br /> Ado was na een hele goede reeks gewonnen partijen, dan zit er welleens een mindere tussen. Maar of groningen een veel mindere selectie heeft durf ik te betwisten. Chery, botteghin, de leeuw, antonia en rusnak zijn meer dan prima spelers en echt niet minder dan wat er bij Vitesse in de basis staat. Rusnak is beter dan oliinyk, botteghin doet niets onder voor kashia of is zelfs beter, de leeuw is minder dan traore maar gelijkwaardig of beter dan djurdjevic op het moment. Chery vind ik al tijden een vd betere middenvelders die onderschat is. En daarnaast hebben we iemand in de selectie die het salaris van 2 groningenspelers opslokt: labyrat. Die ook nog eens flink overschat is, mahi en antonia zijn niet minder. Over achenteh hoeven we het niet te hebben, ik ken die linksback van groningen niet maar die is ongetwijfeld beter! In het jaar van rutten was ik ervan overtuigd dat we minimaal 3e hadden kunnen eindigen, echter misten we bony en van ginkel net op de juiste momenten, onder andere in de belangrijke wedstrijd tegen feyenoord uit. Dat zijn belangrijke pijlmomenten. En zonder bony en van ginkel kwam het natuurlijk ook aan op kwaliteit. Tuurlijk is kwaliteit niet de enige factor, maar het speelt wel een belangrijke rol.

<span class="blockquote">Off topic: Het is vreselijk om te zien dat zelfs zon kutclub als Groningen met dat laffe afbraak voetbal eerder een prijs pakt dan Vitesse. Wat is het toch klote dat Vitesse niet een paar dagen eerder wakker is geworden. Waardoor Vitesse naaier Kuiper de mogelijkheid kreeg om Vitesse in zijn eentje de nek om te draaien.<br /> <br /> Dit jaar was de kans op succes uniek.. Alle grote tegenstanders er uit, waarbij Vitesse eigenhandig ajax weg heeft gevaagd. De uitpot bij Groningen was je de bovenliggende partij, waarbij Groningen de bagger dun door de broek liep in de eerste helft.. Tot het moment dat Kashia oneerlijk rood kreeg en de penalty Groningen in het zadel hielp. De instorting die toen volgde kan ik nog steeds niet begrijpen. <br /> Groningen kreeg daarna het onmachtige Excelsior thuis en pas de tweede tegenstander uit de eredivisie. In de finale tegen een uitgeblust Pec hebben ze hun kans gepakt.. Ik denk niet dat er snel nog zo'n jaar komt dat PSV, Ajax en Feyenoord niet in de halve finale of finale staan. De weg naar bekerwinst is natuurlijk altijd mogelijk, maar dan moet je het nodige geluk (en een gunfactor vanuit Zeist) telkens aan je zijde hebben. Ik vraag me inmiddels af of dat in de genen van onze club ligt. <br /> <br /> Nou Dogo ik heb mij behoorlijk verdiept in de geschiedenis van onze club en ik ben al lang geleden tot de conclusie gekomen dat Vitesse altijd zal falen op de momenten dat het er om gaat. Of dat nou om de landstitel gaat zoals in 1898 tegen RAP of om een beker finale tegen PSV in 1990 of een wedstrijd tegen ADO die mogelijk de 3e plaats op kan leveren in 2015, Vitesse faalt altijd. Ik ben van mening dat het genetisch bepaald is. Ik verwacht het ook, en toch voelt het telkens weer als een klap in mijn smoel die ik krijg van mijn eigen club<br /> <br /> Ik denk dat dat onzin is, heeft allemaal met kwaliteit te maken. </span><br /> <br /> Als je onder kwaliteit ook fanatisme, inzet en teamgeest hieronder verstaat dan kan ik het met je eens zijn. Aan dat laatste(teamgeest) schort het veel te vaak. De gunfactor wie de goals maakt heeft Vitesse in teveel wedstrijden opgebroken. Met name Labyad heeft een te groot eigen ego en in mindere mate is dit ook het geval bij Oliinyk. Deze spelers zijn veel te voorspelbaar voor de tegenpartij en dus gemakkelijk te verdedigen, want zij gaan vaak voor eigen succes door zelf altijd naar binnen te trekken en dan een hopeloos schot te produceren ipv zijn medespelers van een perfecte voorzet te bedienen. Zolang Peter Bosz deze eigenheimers blijft opstellen wordt Vitesse nooit een TEAM. Geef mij Ibarra maar, want hij is de ideale teamspeler. Helpt Kevin Diks bij het verdedigen en gooit de ballen wel vanaf de flank voor het doel. Alleen de produktiviteit moet beter.

<span class="blockquote">Off topic: Het is vreselijk om te zien dat zelfs zon kutclub als Groningen met dat laffe afbraak voetbal eerder een prijs pakt dan Vitesse. Wat is het toch klote dat Vitesse niet een paar dagen eerder wakker is geworden. Waardoor Vitesse naaier Kuiper de mogelijkheid kreeg om Vitesse in zijn eentje de nek om te draaien.<br /> <br /> Dit jaar was de kans op succes uniek.. Alle grote tegenstanders er uit, waarbij Vitesse eigenhandig ajax weg heeft gevaagd. De uitpot bij Groningen was je de bovenliggende partij, waarbij Groningen de bagger dun door de broek liep in de eerste helft.. Tot het moment dat Kashia oneerlijk rood kreeg en de penalty Groningen in het zadel hielp. De instorting die toen volgde kan ik nog steeds niet begrijpen. <br /> Groningen kreeg daarna het onmachtige Excelsior thuis en pas de tweede tegenstander uit de eredivisie. In de finale tegen een uitgeblust Pec hebben ze hun kans gepakt.. Ik denk niet dat er snel nog zo'n jaar komt dat PSV, Ajax en Feyenoord niet in de halve finale of finale staan. De weg naar bekerwinst is natuurlijk altijd mogelijk, maar dan moet je het nodige geluk (en een gunfactor vanuit Zeist) telkens aan je zijde hebben. Ik vraag me inmiddels af of dat in de genen van onze club ligt. <br /> <br /> Nou Dogo ik heb mij behoorlijk verdiept in de geschiedenis van onze club en ik ben al lang geleden tot de conclusie gekomen dat Vitesse altijd zal falen op de momenten dat het er om gaat. Of dat nou om de landstitel gaat zoals in 1898 tegen RAP of om een beker finale tegen PSV in 1990 of een wedstrijd tegen ADO die mogelijk de 3e plaats op kan leveren in 2015, Vitesse faalt altijd. Ik ben van mening dat het genetisch bepaald is. Ik verwacht het ook, en toch voelt het telkens weer als een klap in mijn smoel die ik krijg van mijn eigen club<br /> <br /> Ik denk dat dat onzin is, heeft allemaal met kwaliteit te maken. <br /> Vitesse heeft veel beter materiaal dan Groningen en ADO en toch gaan deze 2 cruciale wedstrijden weer verloren. Ik denk dat jouw redenatie realistischer is en de mijne vooral op onderbuik gevoel en statistieken is gebaseerd. laten we hopen dat Vitesse mijn theorie in de toekomst volledig onderuit haalt</span><br /> <br /> Dicky, jij hebt de goden verzocht, want Björn Kuipers fluit de wedstrijd Feijenoord-Vitesse, dus kan onze club die 3e plaats definitief vergeten!

A.s zondag fluit Kuipers, weg 3 punten.


Inloggen en reactie plaatsen

Nieuws delen