KWF voor 1 dag shirtsponsor van Vitesse

De naam KWF Kankerbestrijding prijkt zondag op het shirt van Vitesse. Hoofdsponsor Truphone maakt een gebaar door het wedstrijdshirt voor de laatste competitiewedstrijd tegen FC Utrecht eenmalig beschikbaar te stellen aan deze partner van Vitesse Betrokken.

De wedstrijd tegen FC Utrecht staat  traditiegetrouw in het teken van KWF Kankerbestrijding. De stelling is dat iedereen in zijn  eigen omgeving wel iemand kent die is overleden aan kanker of die kanker heeft. Begin 2013 overleed Vitesse-icoon Theo Bos aan alvleesklierkanker. Theo Bos was de vaste drager van het shirt met rugnummer 4. Het verzoek aan de Vitesse-supporters is  op te staan voor hun  eigen ‘nummer 4’, iemand uit hun omgeving die kanker heeft of aan kanker is overleden.  Truphone wil met deze actie KWF kankerbestrijding in staat stellen meer aandacht te vragen voor de  ziekte die dagelijks slachtoffers maakt onder alle leeftijdscategorieën en het wetenschappelijk onderzoek dat de ziekte de wereld uit moet helpen.

Rob van Velzen van Truphone Nederland vertelt: “De samenwerking tussen Vitesse en Truphone hebben we vanaf moment één ingestoken met het idee om samen kansen te vergroten. Dat geldt voor sportieve ambities en zakelijke doelstellingen, maar zeker ook in de maatschappelijk doelen. Door het beschikbaar stellen van onze plek op het thuisshirt van Vitesse proberen wij om ook de kansen voor KWF Kankerbestrijding te vergroten. Op deze manier laten wij zien hoe  Truphone is verbonden met Vitesse, de kernwaarden van de club en haar partners. Wij hopen zondag op een overwinning voor Vitesse, maar ook een overwinning voor KWF Kankerbestrijding.  Zo kunnen we steeds dichter bij een wereld komen waarin de verschrikkelijke ziekte nog beter te behandelen valt.”

Algemeen directeur van Vitesse, Joost de Wit, over de geste van Truphone: “Wij zijn trots op zo’n bijzonder gebaar van Truphone naar onze maatschappelijke partner KWF Kankerbestrijding. Vitesse staat in de eerste plaats voor toonaangevend voetbal, maar we willen ook maatschappelijk een toonaangevende rol van betekenis spelen. Voetbal kan veel mensen bereiken en in beweging brengen. Wij doen dat op deze manier.”

Michel Rudolphie, directeur KWF Kankerbestrijding: “Door de jarenlange investering in kankeronderzoek, zijn we de ziekte kanker steeds beter gaan begrijpen. De kennis over kanker is er. We zien dat het onderzoek naar toepassingen nu in een stroomversnelling zit. Ik ben van mening dat als we krachten bundelen op een dag kanker kunnen verslaan. Het partnership tussen Vitesse en KWF is hier een mooi voorbeeld van. Nu Truphone aanhaakt kunnen we samen een nog sterkere vuist tegen de ziekte maken." 

image
Vitesse & KWF Kankerbestrijding
Sinds eind 2012 hebben Vitesse en KWF Kankerbestrijding een nauwe samenwerking. Op verschillende momenten in het seizoen versterken beide partijen elkaar. Zo hielp Marko Vejinovic mee tijdens een collecte in het centrum van Arnhem. Burgemeester van Arnhem, Herman Kaiser, huldigde in de trainingsaccommodatie van Vitesse KWF-collecteheld Tineke Hieminga-Ruiter. Jaarlijks vindt er een collecte plaats bij de thuiswedstrijd van Vitesse vs FC Utrecht. En Vitesse ondersteunde vorig jaar de Arnhemse Samenloop voor Hoop.

Reacties (6)

ik vindt het ee erg goed doel en ben blij dat dit kan sterkte met utrecht jullie kunnen het gaan

Goede actie ook van de hoofdsponsor Top.

Klasse!!! Van Vitesse, maar nog meer van de goed betalende hoofdsponsor Truphone.

Klasse , nu nog winnen morgen. Denk 2-1 en lastige wedstrijd. Succes mannen

AZ en Feyenoord spelen gelijk/verliezen en Vitesse krijgt in blessure tijd de 2-2 om de oren

Goed bezig Truphone, klasse!!


Inloggen en reactie plaatsen

Nieuws delen