Ook vrije verkoop in finale play-offs!

Vitesse staat in de finale van de play-offs voor Europees voetbal. Dankzij de resultaten tegen PEC Zwolle, kunnen de geel-zwarten zich opmaken voor nog twee belangrijke wedstrijden. Koop dan snel een kaart en ben er bij, te beginnen donderdag in Heerenveen!

Donderdag 28 mei gaat Vitesse op bezoek bij sc Heerenveen. Zondag 31 mei is de beslissende return in GelreDome (aanvang 16.45 uur), Ben jij er ook bij om de mannen van trainer Peter Bosz aan te moedigen in de jacht op weg naar een nieuw Europees avontuur? 

Voor deze finaleronde van de play-offs zijn seizoenkaarten niet geldig. Kaarten zijn verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief.

Voorverkoop thuiswedstrijd
Voor deze thuiswedstrijd geldt een vrije verkoop. Dit betekent dat iedereen kaarten kan kopen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij MijnVitesse (Jansbinnensingel 19, Arnhem Centrum), Online (www.vitesse.nl/online) en TicketBox. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10,- euro. Jeugd t/m 16 jaar kan er al vanaf 6,- euro bij zijn!

Vanwege Pinksteren is MijnVitesse maandag gesloten. Dinsdag 26 mei is MijnVitesse vanaf 10.00 uur geopend.

Supporters in een rolstoel kunnen voor kaarten terecht in MijnVitesse of via Vitesse Fanservice (026-880 7337)

Dagverkoop
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 14.45 uur geopend. Ook hier geldt een vrije verkoop. Om lange wachttijden te voorkomen wordt aangeraden je kaart al eerder te kopen dan op de wedstrijddag.

Parkeren
Seizoenparkeerkaarten zijn deze wedstrijd wél geldig. Losse parkeerkaarten zijn verkrijgbaar voor 10,- euro.

Busvervoer
Op vertoon van je seizoenkaart kun je gratis gebruik maken van het busvervoer van Connexxion. Houd deze dus nog even goed bij je!

image
SC HEERENVEEN VS VITESSE | donderdag 28 mei 20.45 uur

Donderdag 28 mei speelt Vitesse de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De wedstrijd in Friesland begint om 20.45 uur. Voor deze uitwedstrijd zijn kaarten verkrijgbaar voor de autocombi en busvervoer. Pasfotoregistratie is verplicht. 

De kaartverkoop start maandag 25 mei om 9.00 uur op Vitesse.nl/online. De kaartverkoop via MijnVitesse en TicketBox start op dinsdag 26 mei. Kaarten voor de autocombi kosten 13,50 euro. Servicekaarthouders betalen 20,- euro, seizoen- en fankaarthouders betalen 25,- euro.

Let op: supporters hebben tot en met dinsdag 26 mei de tijd om een kaart voor deze belangrijke uitwedstrijd te kopen!
image

Reacties (42)

Belachelijk, dat je met je seizoenkaart de wedstrijd van 31 mei tegen feyenoord niet kan zien.....<br /> Zo komt het stadion nooit vol.

Kan gewoon hoor. Had je iemand mee moeten nemen, had je twee kaarten gehad voor de wedstrijd tegen Heerenveen!

Sommigen denken dat alles gratis moet zijn. Het is nu eenmaal zo dat Vitesse inkomsten moet hebben om niet nog meer in de min te komen. Een kaartje € 10 euro lijkt me redelijk voor een echte fan. En als je eerder ingegaan bent op de aktie een extra fan dan had je gratis naar de wedstrijd gekund.

Wordt zwaar heerenveen ligt ons niet.<br /> en het zijn sluwe vossen

<span class="blockquote">Belachelijk, dat je met je seizoenkaart de wedstrijd van 31 mei tegen feyenoord niet kan zien.....<br /> Zo komt het stadion nooit vol.</span><br /> <br /> Belachelijk is bovenstaande kritiek.

<span class="blockquote">Belachelijk, dat je met je seizoenkaart de wedstrijd van 31 mei tegen feyenoord niet kan zien.....<br /> Zo komt het stadion nooit vol.</span><br /> Ik ben het met je eens. Ik heb voor het hele seizoen betaald. Dat het elftal ondermaats heeft gepresteerd waardoor er 4 wedstrijden bijkomen daar kan ik niks aan doen. Ik vind het bekertoernooi iets anders, maar dit is gewoon een verlenging van de competitie

Natuurlijk zal ik er bij zijn om Vitesse winnaar te zien worden van de play-offs.

Tegen heerenveen wordt een lastige wedstrijd, als Vitesse niet scherp is kan het zo tegen een nederlaag oplopen. Ik schat Vitesse iets hoger in en hoop van harte dat ze het halen, maar het wordt lastig.

Verzoekje aan de Vitesse-organisatie: plan dat omwisselpunt voor de uit-kaarten aanstaande donderdag svp NIET ergens halverwege de snelweg van Arnhem naar het noorden, maar gewoon bij het Heerenveen-stadion. <br /> Ja, dit is inderdaad eigenbelang: ik kom met de auto naar Heerenveen, maar niet vanuit Arnhem. Dus vandaar. Alvast dank!

<span class="blockquote">Belachelijk, dat je met je seizoenkaart de wedstrijd van 31 mei tegen feyenoord niet kan zien.....<br /> Zo komt het stadion nooit vol.<br /> Ik ben het met je eens. Ik heb voor het hele seizoen betaald. Dat het elftal ondermaats heeft gepresteerd waardoor er 4 wedstrijden bijkomen daar kan ik niks aan doen. Ik vind het bekertoernooi iets anders, maar dit is gewoon een verlenging van de competitie</span><br />

<span class="blockquote">Belachelijk, dat je met je seizoenkaart de wedstrijd van 31 mei tegen feyenoord niet kan zien.....<br /> Zo komt het stadion nooit vol.</span><br /> <br /> Niet alles kan gratis zijn he. Voor een 180 euro krijg je alle eredivisiewedstrijden, bekerwedstrijdjes af en toe een oefenwedstrijd en de eerste playoff wedstrijd. Prima prijs toch? Wees een keer tevreden. Altijd dat negativisme hier.

Ik koop natuurlijk en kaartje, voor zowel donderdag als zondag. Ik vind het toch ook jammer dat zondag niet gratis is. Niet vanwege het geld, dat zal me een worst wezen. Wel omdat dit er toe zal leiden dat er minder mensen komen. Het levert Vitesse wellicht € 80.000 op van mensen die tegen PEC geen extra kaartje hebben gekocht. Je mist denk ik ook 4.000 mensen die hierdoor niet komen. Nu zullen sommigen op dit forum deze mensen wel nepsupporters vinden. Ik had ze er graag bij gehad in wat ongetwijfeld een moeilijke wedstrijd gaat worden zondag......

Wat voor reden heeft Peter Bosz eigenlijk om Labyad elke wedstrijd op te stellen? Deze speler voegt totaal niets toe aan deze selectie, maar iedere keer weer staat hij in de basisopstelling. Ook Bosz vindt hem niet geweldig, want hij wisselt hem elke wedstrijd omdat hij er geen pepernoot van bakt. Ik ben reuze benieuwd of hij hem tegen Heerenveen opnieuw de voorkeur geeft boven een andere speler!

Ik denk dat velen de uitslag van de uitwedstrijd zullen afwachten voordat er kaarten gekocht worden. Daarna is het kort dag om in Arnhem een kaart te gaan kopen. Omdat het technisch niet mogelijk zal zijn online (en via i-deal betaling) seizoenkaarten te activeren voor deze wedstrijd zullen ook veel mensen deze pot laten schieten. <br /> Voetbalfans zijn verwend in dit land en een uur in een rij staan om een kaartje aan de stadionkassa te kopen zal een barrière zijn. Wat dat betreft ben ik het helemaal eens met BertK, Vitesse had in dit geval beter het zekere voor het onzekere kunnen nemen. Support zal belangrijk zijn en daarin kunnen ze de vaste kern van supporters nu niet missen.<br /> De inschatting van BertK is niet onrealistisch en gebasseerd op de 16.000 die er tegen PEC schijnen te zijn geweest volgens Vitesse betekent dat 10.000 - 12.000 mensen in de play-off finale. Dat is natuurlijk erg weinig in een stadion waar er 25.000 in gaan...

<span class="blockquote">Wat voor reden heeft Peter Bosz eigenlijk om Labyad elke wedstrijd op te stellen? Deze speler voegt totaal niets toe aan deze selectie, maar iedere keer weer staat hij in de basisopstelling. Ook Bosz vindt hem niet geweldig, want hij wisselt hem elke wedstrijd omdat hij er geen pepernoot van bakt. Ik ben reuze benieuwd of hij hem tegen Heerenveen opnieuw de voorkeur geeft boven een andere speler!</span><br /> Ik denk dat het te maken heeft met wat Dogo al eerder zei op dit forum. Bosz gokt op de individuele akties van spelers om aan goals te komen. Labyad kan je een hoop verwijten maar dat hij zon aktie in huis heeft is wel duidelijk. Bovendien scoort hij geregeld en heeft hij ook nog wel eens een beslissende pas in huis. Begrijp mij niet verkeerd Theo ik vind Labyad ook een speler met de totaal verkeerde mentaliteit en ik beschouw hem als 1 van de vele grote blunders van Allach, vooral omdat hij een betere speler als Tigahoudini zo de deur uit heeft laten lopen om vervolgens € 1000.000 voor Labyad uit te trekken. Maar de onbenul Bosz zal zelf ook deze speler gewild hebben en daarom zal hij hem ook altijd laten spelen. Als Bosz nu Labyad wil passeren moet hij anders gaan spelen en dat wil Bosz niet

Het gaat me helemaal niet om die €10, maar gewoon een gebaar van de club voor de seizoenkaarthouders!<br /> Bij bekerwedstrijden vind ik het heel anders! Dit is inderdaad een soort verlenging van de competitie!

Ik maak geen punt van de kosten maar wat ik persoonlijk wel teleurstellend vind is dat je als seizoenkaarthouder online geen kaartje kunt bestellen voor je "eigen" plaats. Nu moet je persé daarvoor naar de winkel in de stad.

<span class="blockquote">Ik denk dat velen de uitslag van de uitwedstrijd zullen afwachten voordat er kaarten gekocht worden. Daarna is het kort dag om in Arnhem een kaart te gaan kopen. Omdat het technisch niet mogelijk zal zijn online (en via i-deal betaling) seizoenkaarten te activeren voor deze wedstrijd zullen ook veel mensen deze pot laten schieten. <br /> Voetbalfans zijn verwend in dit land en een uur in een rij staan om een kaartje aan de stadionkassa te kopen zal een barrière zijn. Wat dat betreft ben ik het helemaal eens met BertK, Vitesse had in dit geval beter het zekere voor het onzekere kunnen nemen. Support zal belangrijk zijn en daarin kunnen ze de vaste kern van supporters nu niet missen.<br /> De inschatting van BertK is niet onrealistisch en gebasseerd op de 16.000 die er tegen PEC schijnen te zijn geweest volgens Vitesse betekent dat 10.000 - 12.000 mensen in de play-off finale. Dat is natuurlijk erg weinig in een stadion waar er 25.000 in gaan...</span><br /> Ook al willen ze terugkomen op hun besluit, dat kunnen ze met goed fatsoen niet meer. Dan heb je namelijk weer supporters die gaan klagen dat ze tegen PEC een extra kaartje hebben gekocht en daar nu minder voor worden beloond....Ik begrijp niet zo goed waarom Vitesse en veel supporters altijd zo bezig zijn met een tientje meer of minder. 1 uurtje rijden van hier zit je in Dortmund waar iedere twee weken 90.000 hondstrouwe supporters hun club in geel en zwart steunen, waarbij minimaal de helft met een voetbalshirt op de tribune zit. Een sfeer om jaloers op te worden en waar de synergie tussen club en supporters ondanks een slecht seizoen nog steeds optimaal is. Hopelijk wordt het vonkje dat bij veel mensen voor Vitesse brandt ooit nog eens een vuurtje.

<span class="blockquote">Tegen heerenveen wordt een lastige wedstrijd, als Vitesse niet scherp is kan het zo tegen een nederlaag oplopen. Ik schat Vitesse iets hoger in en hoop van harte dat ze het halen, maar het wordt lastig.</span><br /> <br /> Ja het wordt m.i. heel lastig. Donderdag moet Vitesse de basis leggen voor de returnwedstrijd van zondag om een goede uitgangspositie te creëeren. Een gelijkspel zou ik ook al toejuichen aankomende donderdag om het zondag in de Gelredome proberen af te maken.<br /> Dat wordt een zware kluif voor Vitesse, want Heerenveen heeft een prima afmaker in huis in Uth. Die heeft aan één kans genoeg om hem in het netje te leggen. Een fantastische spits voor Vitesse in het nieuwe seizoen! Het thuisvoordeel kan van beslissende waarde zijn en dat moet Vitesse kunnen uitbuiten. Het is beslist nog geen gelopen race.<br />

<span class="blockquote">Ik denk dat velen de uitslag van de uitwedstrijd zullen afwachten voordat er kaarten gekocht worden. Daarna is het kort dag om in Arnhem een kaart te gaan kopen. Omdat het technisch niet mogelijk zal zijn online (en via i-deal betaling) seizoenkaarten te activeren voor deze wedstrijd zullen ook veel mensen deze pot laten schieten. <br /> Voetbalfans zijn verwend in dit land en een uur in een rij staan om een kaartje aan de stadionkassa te kopen zal een barrière zijn. Wat dat betreft ben ik het helemaal eens met BertK, Vitesse had in dit geval beter het zekere voor het onzekere kunnen nemen. Support zal belangrijk zijn en daarin kunnen ze de vaste kern van supporters nu niet missen.<br /> De inschatting van BertK is niet onrealistisch en gebasseerd op de 16.000 die er tegen PEC schijnen te zijn geweest volgens Vitesse betekent dat 10.000 - 12.000 mensen in de play-off finale. Dat is natuurlijk erg weinig in een stadion waar er 25.000 in gaan...<br /> Ook al willen ze terugkomen op hun besluit, dat kunnen ze met goed fatsoen niet meer. Dan heb je namelijk weer supporters die gaan klagen dat ze tegen PEC een extra kaartje hebben gekocht en daar nu minder voor worden beloond....Ik begrijp niet zo goed waarom Vitesse en veel supporters altijd zo bezig zijn met een tientje meer of minder. 1 uurtje rijden van hier zit je in Dortmund waar iedere twee weken 90.000 hondstrouwe supporters hun club in geel en zwart steunen, waarbij minimaal de helft met een voetbalshirt op de tribune zit. Een sfeer om jaloers op te worden en waar de synergie tussen club en supporters ondanks een slecht seizoen nog steeds optimaal is. Hopelijk wordt het vonkje dat bij veel mensen voor Vitesse brandt ooit nog eens een vuurtje.</span><br /> <br /> Helemaal mee eens Bert. We zijn er goed in om op alle slakken zout te leggen en wat er ook besloten wordt, je doet het toch nooit goed en krijgt altijd kritiek. Wat is nou eigenlijk 10 euro voor een wedstrijd. Enkele biertjes minder drinken en je kunt naar deze wedstrijd.

De kosten boeien mij helemaal niet. Ik heb drie seizoenskaarten samen met mijn 2 zoontjes en wij hebben geen eens 1e keus voor onze vaste plaatsen en daarnaast kunnen wij dit ook niet online regelen. Vitesse vind ik daarin behoorlijk tekort schieten in de service naar zijn seizoenskaarthouders. Ik vind dat een seizoenskaarthouder altijd de gelegenheid en een paar dagen de tijd moet krijgen om kaarten voor de eigen vaste plaatsen te bemachtigen. Jammer dat Vitesse hier geen rekening mee houdt. Best wel een teleurstelling. Wellicht kan hier in de toekomst wel rekening mee worden gehouden. Met het verlengen van de seizoenskaarten had Vitesse overigens wel een goede online-service.

<span class="blockquote">Wat voor reden heeft Peter Bosz eigenlijk om Labyad elke wedstrijd op te stellen? Deze speler voegt totaal niets toe aan deze selectie, maar iedere keer weer staat hij in de basisopstelling. Ook Bosz vindt hem niet geweldig, want hij wisselt hem elke wedstrijd omdat hij er geen pepernoot van bakt. Ik ben reuze benieuwd of hij hem tegen Heerenveen opnieuw de voorkeur geeft boven een andere speler!<br /> Ik denk dat het te maken heeft met wat Dogo al eerder zei op dit forum. Bosz gokt op de individuele akties van spelers om aan goals te komen. Labyad kan je een hoop verwijten maar dat hij zon aktie in huis heeft is wel duidelijk. Bovendien scoort hij geregeld en heeft hij ook nog wel eens een beslissende pas in huis. Begrijp mij niet verkeerd Theo ik vind Labyad ook een speler met de totaal verkeerde mentaliteit en ik beschouw hem als 1 van de vele grote blunders van Allach, vooral omdat hij een betere speler als Tigahoudini zo de deur uit heeft laten lopen om vervolgens € 1000.000 voor Labyad uit te trekken. Maar de onbenul Bosz zal zelf ook deze speler gewild hebben en daarom zal hij hem ook altijd laten spelen. Als Bosz nu Labyad wil passeren moet hij anders gaan spelen en dat wil Bosz niet</span><br /> <br /> Wat ook meespeelt is dat Labyad gehuurd is door Vitesse "met voorwaarden". Dat houdt in regelmatige speeltijd en ik denk dat het ook zo is, dat wanneer er interesse voor een bepaalde speler is van buiten, dat die speler in de etalage moet worden gezet dmv speeltijd. <br /> <br /> Nu bij Wallace zie je het ook gebeuren. Er is belangstelling van Benfica en van twee andere clubs voor hem en prompt krijgt hij weer speelminuten. In zijn geval pakt het voor Vitesse niet slecht uit nu hij op de rechtervleugel wordt neergezet. Het valt niet te bewijzen, maar ik denk echt dat wanneer er bij Chelsea melding komt dat een club interesse heeft voor één van hun huurlingen er ook meteen een belletje wordt gedaan naar de hurende club, met het verzoek betreffende speler minuten te laten maken..

Ik had gehoopt op feijenoord. Met Heerenveen ben ik niet blij. maar wie weet? De laatste jaren waren de resultaten tegen Heerenveen niet optimaal. Heerenveen speelt afbraakvoetbal met supersnelle counters. Dit ligt ons niet zo. Maar wie weet. 0-0 in Heerenveen a.s. donderdag zou mooi zijn. daarna thuis afmaken.

Seizoenkaarthouders moeten zondag gewoon gratis naar Vitesse!! Ik ga dus niet. Belachelijk dat Vitesse bij deze wedstrijd dit ook niet aan bieden. Als ze donderdag geen goed resultaat neer zetten weet je zeker dat het stadion slecht gevuld is. Trouwens ze mogen voor mij de play-off helemaal afschaffen je kunt niet zeggen dat dit een meer waarden is.

<span class="blockquote">Ik had gehoopt op feijenoord. Met Heerenveen ben ik niet blij. maar wie weet? De laatste jaren waren de resultaten tegen Heerenveen niet optimaal. Heerenveen speelt afbraakvoetbal met supersnelle counters. Dit ligt ons niet zo. Maar wie weet. 0-0 in Heerenveen a.s. donderdag zou mooi zijn. daarna thuis afmaken.</span><br /> <br /> Ik hoop het met jou. Maar als je de laatste wedstrijden van Vitesse evalueert zie je dat Vitesse heel moeilijk op de nul kan spelen. Er is altijd wel een speler die een beslissende fout maakt. Helaas!

Heb er alle vertrouwen in a.s. donderdag. Wanneer Vitesse gewoon een goede dag heeft zal het de punten meenemen uit Heerenveen. Hopelijk wordt bij deze uitwedstrijd het team massaal gesteund wat het team zeker een boost zal geven.

<span class="blockquote">Ik had gehoopt op feijenoord. Met Heerenveen ben ik niet blij. maar wie weet? De laatste jaren waren de resultaten tegen Heerenveen niet optimaal. Heerenveen speelt afbraakvoetbal met supersnelle counters. Dit ligt ons niet zo. Maar wie weet. 0-0 in Heerenveen a.s. donderdag zou mooi zijn. daarna thuis afmaken.<br /> <br /> Ik hoop het met jou. Maar als je de laatste wedstrijden van Vitesse evalueert zie je dat Vitesse heel moeilijk op de nul kan spelen. Er is altijd wel een speler die een beslissende fout maakt. Helaas!</span><br /> <br /> Helemaal waar Theo. Ik denk daarom donderdag 2-2 en zondag thuis 1-1... Met de hakken over de sloot Europa in.

ben bang dat het donderdag al 3-1 wordt en dat je zondag slechts voor de formaliteit nog in eigen stadion kan komen opdraven voor max. een gelijkspel.<br /> helaas maar dit counterende Heerenveen straft ons gebrek aan scherpte en onvermogen 100% kansen te verzilveren genadeloos af.

10 euro is niets voor een kwalitatief team als dit Vitesse. Iedereen moet erbij zijn, dit is de belangrijkste wedstrijden vh seizoen, hier hebben ze een heel seizoen voor gewerkt. Bovendien gaan andere clubs de prijzen opvoeren komend seizoen en blijft het bij Vitesse nagenoeg gelijk.

Ik vind het jammer dat de seizoenskaart houders moeten betalen na alle actie na de winterstop waar wij geen voordeel van hebben gehad.en dan moet je iemand mee brengen om gratis na binnen te mogen en zit je op oost of west dan is het geen 10 maar 15 euro.<br /> Jammer hoor

Hoop dat bosz en het team zich nu niet voor de zoveelste x laten afcounteren in een cruciale wedstrijd.<br /> daar moet nu echt wat aan gedaan worden aan het noordenvirus...

Ik ben er zondag zeker bij om Vitesse te steunen. € 10 is te doen. Maar ik ben het met Raimondbeek eens dat seizoenkaarthouders een kaartje op hun vaste plek moeten kunnen kopen.

Zojuist naar de winkel in de stad geweest om "mijn eigen plekje" op West te kopen. Een superplek. Ik betaal voor mijn seizoenkaart iets van € 475,-. Ik ga ook naar uitwedstrijden. Ik vind het geen probleem om € 15,- te betalen voor de wedstrijd tegen Heerenveen. Ik was er al om 10.10 uur. Tien minuten dus nadat de winkel open ging na Pinksteren. Er bleek al een behoorlijke rij te staan van mensen die hun eigen plek wilden kopen. Toen ik eenmaal aan de beurt was bleek dat iemand anders mijn plek reeds gekocht had. Het is dus in theorie mogelijk dat iemand die dit jaar nog geen enkele keer een wedstrijd van Vitesse heeft bezocht op het moment supreme op mijn plek zit. Ik moet er niet aan denken! Volgens de medewerker in de winkel was dit technisch niet mogelijk om dat het online ticketingsysteem verouderd was. Klinkklare onzin want voorheen kon het gewoon. Mijn seizoenkaart voor het volgend seizoen heb ik al verlengd en zal ik ook blijven doen de komende jaren maar deze gang van zaken doet me echt pijn in mijn Vitessehart. Ik ga dan ook onder protest naar de wedstrijd en ik roep via dit forum een ieder op die het met mij eens is dit ook te doen. Dit houdt in dat ik hierover zal klagen tegen de suppoost die bij de ingang van het vak staat. Misschien bereik je er mee dat ze de volgende keer bij Vitesse dit beter regelen. Graag jullie reacties.

<span class="blockquote">Zojuist naar de winkel in de stad geweest om "mijn eigen plekje" op West te kopen. Een superplek. Ik betaal voor mijn seizoenkaart iets van € 475,-. Ik ga ook naar uitwedstrijden. Ik vind het geen probleem om € 15,- te betalen voor de wedstrijd tegen Heerenveen. Ik was er al om 10.10 uur. Tien minuten dus nadat de winkel open ging na Pinksteren. Er bleek al een behoorlijke rij te staan van mensen die hun eigen plek wilden kopen. Toen ik eenmaal aan de beurt was bleek dat iemand anders mijn plek reeds gekocht had. Het is dus in theorie mogelijk dat iemand die dit jaar nog geen enkele keer een wedstrijd van Vitesse heeft bezocht op het moment supreme op mijn plek zit. Ik moet er niet aan denken! Volgens de medewerker in de winkel was dit technisch niet mogelijk om dat het online ticketingsysteem verouderd was. Klinkklare onzin want voorheen kon het gewoon. Mijn seizoenkaart voor het volgend seizoen heb ik al verlengd en zal ik ook blijven doen de komende jaren maar deze gang van zaken doet me echt pijn in mijn Vitessehart. Ik ga dan ook onder protest naar de wedstrijd en ik roep via dit forum een ieder op die het met mij eens is dit ook te doen. Dit houdt in dat ik hierover zal klagen tegen de suppoost die bij de ingang van het vak staat. Misschien bereik je er mee dat ze de volgende keer bij Vitesse dit beter regelen. Graag jullie reacties.</span><br /> <br /> Ter aanvulling: Nog voor de eerste wedstrijd tegen Zwolle heb ik gebeld met Vitesse en toen werd er verteld dat het gewoon mogelijk zou zijn om online je eigen plek te kopen mocht Vitesse de finale van de playoffs halen.

Ted van Leeuwen naar Twente, de meeste Vitesse supporters vonden Ted 3 x niets, maar ik baal ervan. Hij was absoluut niet minder dan allach die ook de nodige mistappen heeft gemaakt.

Dit zegt Pröpper.<br /> <br /> Pröpper. "We spelen goed voetbal. Maar dat zegt allemaal niks. Ook tegen PEC hadden we het al eerder kunnen beslissen, maar we scoren moeilijk."

<span class="blockquote">Zojuist naar de winkel in de stad geweest om "mijn eigen plekje" op West te kopen. Een superplek. Ik betaal voor mijn seizoenkaart iets van € 475,-. Ik ga ook naar uitwedstrijden. Ik vind het geen probleem om € 15,- te betalen voor de wedstrijd tegen Heerenveen. Ik was er al om 10.10 uur. Tien minuten dus nadat de winkel open ging na Pinksteren. Er bleek al een behoorlijke rij te staan van mensen die hun eigen plek wilden kopen. Toen ik eenmaal aan de beurt was bleek dat iemand anders mijn plek reeds gekocht had. Het is dus in theorie mogelijk dat iemand die dit jaar nog geen enkele keer een wedstrijd van Vitesse heeft bezocht op het moment supreme op mijn plek zit. Ik moet er niet aan denken! Volgens de medewerker in de winkel was dit technisch niet mogelijk om dat het online ticketingsysteem verouderd was. Klinkklare onzin want voorheen kon het gewoon. Mijn seizoenkaart voor het volgend seizoen heb ik al verlengd en zal ik ook blijven doen de komende jaren maar deze gang van zaken doet me echt pijn in mijn Vitessehart. Ik ga dan ook onder protest naar de wedstrijd en ik roep via dit forum een ieder op die het met mij eens is dit ook te doen. Dit houdt in dat ik hierover zal klagen tegen de suppoost die bij de ingang van het vak staat. Misschien bereik je er mee dat ze de volgende keer bij Vitesse dit beter regelen. Graag jullie reacties.</span><br /> <br /> Je kan klagen wat je wilt maar die suppoost bij de deur interesseert het geen ene reet of jij wel of niet niet op je eigen plek kan zitten.<br />

Ik ben allang blij dat ik nu een keer met het hele gezin naar Arnhem kan komen.<br /> door mijn werk heb ik nu komend weekend een keer vrij en mag dan gelukkig voor de zevende keer dit seizoen naar binnen.<br /> En voor 10 euro p.p. kun je het nog een keer doen.<br /> <br /> Voor de laatste keer dit seizoen: COME ON VITES...

<span class="blockquote">Zojuist naar de winkel in de stad geweest om "mijn eigen plekje" op West te kopen. Een superplek. Ik betaal voor mijn seizoenkaart iets van € 475,-. Ik ga ook naar uitwedstrijden. Ik vind het geen probleem om € 15,- te betalen voor de wedstrijd tegen Heerenveen. Ik was er al om 10.10 uur. Tien minuten dus nadat de winkel open ging na Pinksteren. Er bleek al een behoorlijke rij te staan van mensen die hun eigen plek wilden kopen. Toen ik eenmaal aan de beurt was bleek dat iemand anders mijn plek reeds gekocht had. Het is dus in theorie mogelijk dat iemand die dit jaar nog geen enkele keer een wedstrijd van Vitesse heeft bezocht op het moment supreme op mijn plek zit. Ik moet er niet aan denken! Volgens de medewerker in de winkel was dit technisch niet mogelijk om dat het online ticketingsysteem verouderd was. Klinkklare onzin want voorheen kon het gewoon. Mijn seizoenkaart voor het volgend seizoen heb ik al verlengd en zal ik ook blijven doen de komende jaren maar deze gang van zaken doet me echt pijn in mijn Vitessehart. Ik ga dan ook onder protest naar de wedstrijd en ik roep via dit forum een ieder op die het met mij eens is dit ook te doen. Dit houdt in dat ik hierover zal klagen tegen de suppoost die bij de ingang van het vak staat. Misschien bereik je er mee dat ze de volgende keer bij Vitesse dit beter regelen. Graag jullie reacties.<br /> <br /> Je kan klagen wat je wilt maar die suppoost bij de deur interesseert het geen ene reet of jij wel of niet niet op je eigen plek kan zitten.<br /> </span><br /> <br /> Wel als hij/zij continue een inhoudelijke reactie moet geven aan bijna iedere seizoenkaarthouder die normaal gesproken zo door loopt naar zijn/haar plek. Neem maar van mij aan dat het wel effect heeft voor een volgende vergelijkbare situatie. Op een gegeven moment zal zo'n suppoost namelijk bij de leidinggevende aangeven dat Vitesse de kaartverkoop beter moet regelen want het is geen pretje om elke weer een inhoudelijke reactie te geven aan ontevreden mensen. En misschien heeft het ook wel geen effect maar als je helemaal geen actie onderneemt dan kan je er gif op innemen dat Vitesse het de volgende keer weer zo doet. Maar als jij een suggestie hebt voor een effectievere manier van klagen dan hoor ik het graag.

<span class="blockquote">Zojuist naar de winkel in de stad geweest om "mijn eigen plekje" op West te kopen. Een superplek. Ik betaal voor mijn seizoenkaart iets van € 475,-. Ik ga ook naar uitwedstrijden. Ik vind het geen probleem om € 15,- te betalen voor de wedstrijd tegen Heerenveen. Ik was er al om 10.10 uur. Tien minuten dus nadat de winkel open ging na Pinksteren. Er bleek al een behoorlijke rij te staan van mensen die hun eigen plek wilden kopen. Toen ik eenmaal aan de beurt was bleek dat iemand anders mijn plek reeds gekocht had. Het is dus in theorie mogelijk dat iemand die dit jaar nog geen enkele keer een wedstrijd van Vitesse heeft bezocht op het moment supreme op mijn plek zit. Ik moet er niet aan denken! Volgens de medewerker in de winkel was dit technisch niet mogelijk om dat het online ticketingsysteem verouderd was. Klinkklare onzin want voorheen kon het gewoon. Mijn seizoenkaart voor het volgend seizoen heb ik al verlengd en zal ik ook blijven doen de komende jaren maar deze gang van zaken doet me echt pijn in mijn Vitessehart. Ik ga dan ook onder protest naar de wedstrijd en ik roep via dit forum een ieder op die het met mij eens is dit ook te doen. Dit houdt in dat ik hierover zal klagen tegen de suppoost die bij de ingang van het vak staat. Misschien bereik je er mee dat ze de volgende keer bij Vitesse dit beter regelen. Graag jullie reacties.<br /> <br /> Je kan klagen wat je wilt maar die suppoost bij de deur interesseert het geen ene reet of jij wel of niet niet op je eigen plek kan zitten.<br /> <br /> <br /> Wel als hij/zij continue een inhoudelijke reactie moet geven aan bijna iedere seizoenkaarthouder die normaal gesproken zo door loopt naar zijn/haar plek. Neem maar van mij aan dat het wel effect heeft voor een volgende vergelijkbare situatie. Op een gegeven moment zal zo'n suppoost namelijk bij de leidinggevende aangeven dat Vitesse de kaartverkoop beter moet regelen want het is geen pretje om elke weer een inhoudelijke reactie te geven aan ontevreden mensen. En misschien heeft het ook wel geen effect maar als je helemaal geen actie onderneemt dan kan je er gif op innemen dat Vitesse het de volgende keer weer zo doet. Maar als jij een suggestie hebt voor een effectievere manier van klagen dan hoor ik het graag.</span><br /> <br /> Ik hoop voor je dat je gehoord wordt door de bobo's maar ik ben er bang voor.suggesties heb ik helaas niet voor je.ook ik heb wel eens een klacht neergelegd bij vitesse en ook de SV maar krijg er nooit een antwoord op dus daar ben ik maar mee gestopt.<br /> Waarschijnlijk vinden ze het niet belangrijk genoeg maar ik wens je er sucses mee<br />

<span class="blockquote">Zojuist naar de winkel in de stad geweest om "mijn eigen plekje" op West te kopen. Een superplek. Ik betaal voor mijn seizoenkaart iets van € 475,-. Ik ga ook naar uitwedstrijden. Ik vind het geen probleem om € 15,- te betalen voor de wedstrijd tegen Heerenveen. Ik was er al om 10.10 uur. Tien minuten dus nadat de winkel open ging na Pinksteren. Er bleek al een behoorlijke rij te staan van mensen die hun eigen plek wilden kopen. Toen ik eenmaal aan de beurt was bleek dat iemand anders mijn plek reeds gekocht had. Het is dus in theorie mogelijk dat iemand die dit jaar nog geen enkele keer een wedstrijd van Vitesse heeft bezocht op het moment supreme op mijn plek zit. Ik moet er niet aan denken! Volgens de medewerker in de winkel was dit technisch niet mogelijk om dat het online ticketingsysteem verouderd was. Klinkklare onzin want voorheen kon het gewoon. Mijn seizoenkaart voor het volgend seizoen heb ik al verlengd en zal ik ook blijven doen de komende jaren maar deze gang van zaken doet me echt pijn in mijn Vitessehart. Ik ga dan ook onder protest naar de wedstrijd en ik roep via dit forum een ieder op die het met mij eens is dit ook te doen. Dit houdt in dat ik hierover zal klagen tegen de suppoost die bij de ingang van het vak staat. Misschien bereik je er mee dat ze de volgende keer bij Vitesse dit beter regelen. Graag jullie reacties.<br /> <br /> Je kan klagen wat je wilt maar die suppoost bij de deur interesseert het geen ene reet of jij wel of niet niet op je eigen plek kan zitten.<br /> <br /> <br /> Wel als hij/zij continue een inhoudelijke reactie moet geven aan bijna iedere seizoenkaarthouder die normaal gesproken zo door loopt naar zijn/haar plek. Neem maar van mij aan dat het wel effect heeft voor een volgende vergelijkbare situatie. Op een gegeven moment zal zo'n suppoost namelijk bij de leidinggevende aangeven dat Vitesse de kaartverkoop beter moet regelen want het is geen pretje om elke weer een inhoudelijke reactie te geven aan ontevreden mensen. En misschien heeft het ook wel geen effect maar als je helemaal geen actie onderneemt dan kan je er gif op innemen dat Vitesse het de volgende keer weer zo doet. Maar als jij een suggestie hebt voor een effectievere manier van klagen dan hoor ik het graag.<br /> <br /> Ik hoop voor je dat je gehoord wordt door de bobo's maar ik ben er bang voor.suggesties heb ik helaas niet voor je.ook ik heb wel eens een klacht neergelegd bij vitesse en ook de SV maar krijg er nooit een antwoord op dus daar ben ik maar mee gestopt.<br /> Waarschijnlijk vinden ze het niet belangrijk genoeg maar ik wens je er sucses mee<br /> </span><br /> <br /> Sinds Merab weg is, is de klantvriendelijkheid naar de supporter mede vertrokken. Bij klachten wordt er inderdaad weer gereageerd als onder het tijdperk van Van de Kraan; GEEN REACTIE.<br /> Wat dat betreft zijn ze daar op Papendal nog erger dan de ambtenaren.

Ik hoop voor je dat je gehoord wordt door de bobo's maar ik ben er bang voor.suggesties heb ik helaas niet voor je.ook ik heb wel eens een klacht neergelegd bij vitesse en ook de SV maar krijg er nooit een antwoord op dus daar ben ik maar mee gestopt.<br /> Waarschijnlijk vinden ze het niet belangrijk genoeg maar ik wens je er sucses mee<br /> </span><br /> <br /> Als je niet eens het fatsoen hebt om je supporters te woord te staan dan neem je ze dus niet serieus.<br /> <br /> Hoe dom en arrogant kun je zijn Vitesse?<br /> <br />


Inloggen en reactie plaatsen

Nieuws delen

<div class="widget widget--gallery"> <div class="widget-body"> <div class="widget-content"> <h2>Foto&#039;s <span class="sub">Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle</span></h2> <div class="stretcher"> <div class="spaces spaces--gallery"> <ul class="unstyled"> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/a24a8b738e72c2b3209c539556cf1214_mediastore_thumbnail_image.jpg/1-vitzwo_po_sfeerbeeld_tribune.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/38bc4d3a13a137ea88240db7731fa85b_mediastore_thumbnail_image.jpg/2-vitzwo_po_dhr-Sonneveld_100.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/2a861c9ac4740a6dc3ce9a4e8dae27bc_mediastore_thumbnail_image.jpg/2-vitzwo_po_TBT.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/27aee085a872349848e5a8addb9e53e7_mediastore_thumbnail_image.jpg/1-vitzwo_po_aanvoerders.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/f53079a6e44fd727f274c3fea95fb049_mediastore_thumbnail_image.jpg/3-vitzwo_po_play-off-seat.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/a4a95a98a8fbb6c08fee752661c0d0f7_mediastore_thumbnail_image.jpg/4-vitzwo_po_Hertog.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/bd719471c9727dcef97c2315347ec5d1_mediastore_thumbnail_image.jpg/5-vitzwo_po_duel.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/62aabac9c9115bec1451e5145764775f_mediastore_thumbnail_image.jpg/6-vitzwo_po_Propper_.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/2648f0d7fdf5429635c042645026ef6e_mediastore_thumbnail_image.jpg/7-vitzwo_po_Vako_duel.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/484430ce9a96cd96331431099bbbd589_mediastore_thumbnail_image.jpg/8-vitzwo_po_Traore.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/3809b0c2ff5ca1b8845932940edc14fa_mediastore_thumbnail_image.jpg/9-vitzwo_po_Traore_1-0.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/11ee34be67da1f135316a6ee97e540ff_mediastore_thumbnail_image.jpg/10-vitzwo_po_Traore_dansje.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/c5cb432aff6bada7c95430539743a601_mediastore_thumbnail_image.jpg/11-vitzwo_po_supporters.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/43749467df5407c01759532f56f9bff5_mediastore_thumbnail_image.jpg/12-vitzwo_po_Ron-Jans.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/f2604932cf1d1609633aa9cbfcb221a2_mediastore_thumbnail_image.jpg/13-vitzwo_po_VdHeijden-kopduel.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/ea60a8206e8e3fc77c260909082305be_mediastore_thumbnail_image.jpg/14-vitzwo_po_Bosz.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/f2c6d0ef3b5e6694dbebf61055cffef1_mediastore_thumbnail_image.jpg/15-vitzwo_po_blessures.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/3953c124a26ad1b104c3f9e1ace6548e_mediastore_thumbnail_image.jpg/16-vitzwo_po_spandoek.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/7d66e3d5d3047290a5ecffebf417f3f1_mediastore_thumbnail_image.jpg/17-vitzwo_po_Traore.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> <li> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"> <img src="https://api.vitesse.nl/generate/stores/Vitesse.nl/cached/2efbe92f29bcd98e62704d86d64126f1_mediastore_thumbnail_image.jpg/18-vitzwo_po_juichende-supporters2.jpg" alt="Play-offs: Vitesse vs PEC Zwolle"/> </a> </li> </ul> </div> </div> </div> <div class="widget-action"> <a href="https://www.vitesse.nl/nl/media/album/1447" title="20 Foto&#039;s" class="link">31 Foto&#039;s</a> </div> </div> </div>