Vitesse Seizoensoverzicht 2014|2015

Het seizoen 2014|2015 zit erop. We sluiten traditiegetrouw af met ons overzicht van het voetbaljaar. Van de eerste training tot het behalen van Europees voetbal via de play-offs. VitesseTV heeft deze voetbaljaargang per maand samengevat.

Het aanvallende voetbal van Vitesse leverde de eerste seizoenshelft niet de punten op die het verdiende. Na vijf speelrondes behaalde Vitesse de eerste overwinning. De visie en werkwijze veranderde niet, de resultaten wél. Na de winterstop ging het lopen en steeg Vitesse op ranglijst. In februari pakte de ploeg van Bosz het maximale aantal van 18 punten. Een record in de Eredivisie. Uiteindelijk behaalde Vitesse eind mei in GelreDome Europees voetbal. 

image
Er werd dit seizoen ook een aantal mijlpalen gevierd. Tegen Go Ahead Eagles speelde Vitesse haar 1000e eredivisiewedstrijd. In maart maakte Bertrand Traore het 1500e doelpunt van Vitesse in de Eredivisie. Aan het begin van het seizoen maakten Abiola Dauda, Valeri Qazaishvili en Marko Vejinovic alle drie een hattrick.

Bekijk het Vitesse voetbaloverzicht van het seizoen 2014|2015. Tot volgend seizoen! Tot zondag 28 juni bij de eerste training.

image

Reacties (2)

Wat een 2de seizoenshelft was het zeg!!
hoop dat Bosz deze lijn voor kan zetten en sneller zn poppetjes op de goede plek krijgt komend seizoen.
hoop dat het leuke spel en de winningflow wat twijfelende seizoenkaarthouders en nieuwe kaart houders over de streep gaat trekken.

Als je de finalewedstrijd in de Gelredome als neutrale toeschouwer hebt bezocht, dan kun je toch alleen maar vol lof zijn over de speelwijze en het vermaak wat je krijgt voorgeschoteld door dit team van Vitesse. Neem nou alleen maar het enthousiasme waarmee de doelpunten van Vitesse werden verwelkomd door de supporters dan kan het niet anders dat veel voetballiefhebbers hierdoor werden verrast en dus toch besluiten een seizoenskaart te nemen.


Inloggen en reactie plaatsen

Nieuws delen