Programma Eredivisie 2015|2016

De KNVB heeft zojuist het competitieprogramma voor de Eredivisie bekend gemaakt. Vitesse opent het seizoen op zondag 9 augustus met een uitwedstrijd tegen Willem II. Op vrijdag 14 augustus staat het eerste duel in GelreDome op het programma. Dan is promovendus Roda JC de tegenstander.

Dit seizoen staan vier derby’s op het programma. De Graafschap is de eerste Gelderse tegenstander in GelreDome. Tijdens het traditionele Airborne-weekend is de ploeg uit Doetinchem op zondag 20 september de tegenstander. De Gelderse derby tegen NEC wordt in Arnhem gespeeld op zondag 29 november. De uitduels vinden zondag 21 februari (De Graafschap-uit) en zondag 3 april (NEC-uit) plaats.

1. Willem II vs Vitesse | zondag 9 augustus, 16.45 uur
2. Vitesse vs Roda JC | vrijdag 14 augustus, 20.00 uur
3. Feyenoord vs Vitesse | zondag 23 augustus, 16.45 uur
4. Vitesse vs SC Cambuur | zondag 30 augustus, 14.30 uur
5. FC Utrecht vs Vitesse | zondag 13 september, 16.45 uur
6. Vitesse vs De Graafschap | zondag 20 september, 14.30 uur
7. sc Heerenveen vs Vitesse | zaterdag 26 september, 18.30 uur
8. Vitesse vs FC Groningen | zondag 4 oktober, 14.30 uur
9. PEC Zwolle vs Vitesse | zondag 18 oktober, 16.45 uur
10. Vitesse vs Ajax | zondag 25 oktober, 14.30 uur
11. Excelsior vs Vitesse | zaterdag 31 oktober, 19.45 uur
12. Vitesse vs AZ | zondag 8 november, 16.45 uur
13. ADO Den Haag vs Vitesse | zondag 22 november, 16.45 uur
14. Vitesse vs NEC | zondag 29 november, 12.30 uur
15. Vitesse vs PSV | zaterdag 5 december, 19.45 uur
16. Heracles Almelo vs Vitesse | zondag 13 december, 16.45 uur
17. Vitesse vs FC Twente | vrijdag 18 december, 20.00 uur

18. SC Cambuur vs Vitesse | zaterdag 16 januari, 18.30 uur
19. Ajax vs Vitesse | zaterdag 23 januari, 19.45 uur
20. Vitesse vs PEC Zwolle | woensdag 27 januari, 20.45 uur
21. Vitesse vs Excelsior | zaterdag 30 januari, 18.30 uur
22. AZ vs Vitesse | zaterdag 6 februari, 19.45 uur
23. Vitesse vs sc Heerenveen | zaterdag 13 februari, 20.45 uur
24. De Graafschap vs Vitesse | zondag 21 februari, 12.30 uur
25. Vitesse vs Willem II | zaterdag 27 februari, 20.45 uur
26. Roda JC vs Vitesse | zondag 6 maart, 14.30 uur
27. Vitesse vs Feyenoord | zondag 13 maart, 14.30 uur
28. FC Groningen vs Vitesse | zondag 20 maart, 14.30 uur
29. NEC vs Vitesse | zondag 3 april, 12.30 uur
30. Vitesse vs ADO Den Haag | zaterdag 9 april, 19.45 uur
31. Vitesse vs Heracles Almelo | zaterdag 16 april, 18.30 uur
32. PSV vs Vitesse | dinsdag 19 april, 20.45 uur
33. Vitesse vs FC Utrecht | zondag 1 mei, 14.30 uur
34. FC Twente vs Vitesse | zondag 8 mei, 14.30 uur

Reacties (39)

Leuk om mee te starten Willem-II uit! Ben d'r zeker weer bij.

Het is een gunstig programma om mee te starten. Uit de eerste 10 wedstrijden moet Vitesse met gemak minimaal 20 punten pakken. Ook de daarop volgende 17 wedstrijden zijn eigenlijk erg goed te doen. Ik denk dat het vernijn hem in de staart zal zitten met lastige wedstrijden tegen PSV uit, NEK uit, Feyenoord, Twente uit en Groningen uit. Juist op het moment dat het erom gaat krijgt Vitesse een erg lastig programma voor de kiezen. Ik hoop dat Bosz dit jaar de boel al in augustus voor elkaar heeft want zo'n eindsprint als het afgelopen seizoen wordt verdomt moeilijk met dit programma.

Zei je nou Bosz?

Zei je nou Bosz?
Doe ik wel vaker. Ik heb niet altijd zin om die man een compliment als onbenul te geven.

wel leuk om naar Tilburg te gaan om ze de eerste wedstrijd aan te moedigen.

Vejinovic kennelijk in gesprek met Feyenoord. Zou jammer zijn als ie naar een concurrent vertrekt, maar als er een goede prijs tegenover staat is ie wel vervangbaar. Liever hem kwijt dan Pröpper. Al zullen beiden wel gaan.

Vejinovic kennelijk in gesprek met Feyenoord. Zou jammer zijn als ie naar een concurrent vertrekt, maar als er een goede prijs tegenover staat is ie wel vervangbaar. Liever hem kwijt dan Pröpper. Al zullen beiden wel gaan.
Mocht Vitesse Veijnovic aan Feyenoord verkopen en Propper aan PSV dan is dit wanbeleid van het hoogste niveau. Niet alleen maak je jezelf dan zwakker, maar de ambitie om concurrent te zijn van deze clubs gooi je dan ook over boord omdat je hun juist weer in het zadel helpt. Eigenlijk voer je dan het beleid van een middermotertje zoals Groningen of Heerenveen. In Engeland krijgen de clubs belachelijk veel geld het aankomende seizoen als Vitesse verstandig is wachten ze op een gek bod uit dat land.

ik hoop dan toch voor een bedrag tussen 7 en10 miljoen ! Feyenoord durft zelf voor die kleine kut kabouter ( Clasie ) 18 miljoen te vragen .?

Helemaal mee eens Dicky! Als Vitesse die tour opgaat kan je beter ophouden met de opmars die je als club wilt maken. Maar gek genoeg zie ik ''gewoon'' gebeuren. Typisch Vitesse... Naar het buitenland mag hij van mij wel (tegen de juiste prijs), en wij Mceachran nog een seizoen kunnen huren en/of eventueel Yeini voor die positie kunnen gebruiken. Hij lijkt me overigens ook niet geschikt voor het afbraakvoetbal van Feyenoord, want dat niveau ligt bij Vitesse toch wel een stukkie hoger.

Kijk, dit is nou wat menig ander forumlid bedoeld. Altijd super negatief. Je hebt je eigen mening, je hoeft ergens niet mee eens te zijn. Maar altijd dat zeer negatieve gezeik, samen met je broertje Henry, wordt dit ook door mij niet gewaardeerd.
Wat denk je nu, dat als ze in de gelegenheid zouden zijn zulke spelers te houden of te verbieden naar een concurrent te gaan, dat ze dat niet zouden doen? Ik vraag me af wat voor een functie jij ooit hebt gehaald voordat je je eerste pensioentje ontving?

Nu kun je zeggen: lees dan lekker niet mijn teksten. Dat doe ik ook zeer weinig. Maar als je andere leest, die geven nogal eens commentaar op jouw teksten, dus kom je daar niet onderuit.

Ik hoop voor jou dat je ooit nog het zonnetje ziet schijnen, saluut.Vejinovic kennelijk in gesprek met Feyenoord. Zou jammer zijn als ie naar een concurrent vertrekt, maar als er een goede prijs tegenover staat is ie wel vervangbaar. Liever hem kwijt dan Pröpper. Al zullen beiden wel gaan.
Mocht Vitesse Veijnovic aan Feyenoord verkopen en Propper aan PSV dan is dit wanbeleid van het hoogste niveau. Niet alleen maak je jezelf dan zwakker, maar de ambitie om concurrent te zijn van deze clubs gooi je dan ook over boord omdat je hun juist weer in het zadel helpt. Eigenlijk voer je dan het beleid van een middermotertje zoals Groningen of Heerenveen. In Engeland krijgen de clubs belachelijk veel geld het aankomende seizoen als Vitesse verstandig is wachten ze op een gek bod uit dat land.

van mij mag vejinovic best weg..indien er een vervanger inbeeld is en er een leuk bedrag tegen over staat.

ik ben zelf vaak de gene die loopt te roepen hier in tegen stelling tot velen anderen hoe de ffp regels zijn en dat vitesse mega moet snijden in salaris kosten en andere verliezen plus de 2 miljoen die vitesse extra gaat bezuinigen op de salaris pot.

maar het bedrag van 4 miljoen dat in het ALGEMEEN DAGBLAD word genoemd vind ik dan wel heel erg weinig.

( even ter vergelijking bij ODW loopt een spits uit IRAN die voor 2 miljoen naar de 2de divisie kan en daar word 2,5/3 miljoen voor betaald)...dan moet je voor vejinovic die nog een door lopen contract heeft meer kunnen vangen.

plus bij feyenoord loopt een buiten speler met een ontyp en uitspreekbare naam waar veel meer voor is betaald.

ik denk dat je bij het aantal assists, goals en de specialiteit van de vrijetrap en hoekschop die hij heeft toch minimaal 6-8 miljoen moet kunnen krijgen. en dan moet je toch echt naar duitsland/engeland /italie kijken ..want denk niet dat een nederlandse club dat wilt betalen.
maar 4 miljoen voor hem is gratis weg geven bijna..of hij moet zo een mega salaris hebben dat dat zo een verlichting is maar dat betwijfel ik want hij is stukken later gekomen en was bij heracles niet eens een basis speler. dus hoop dat er wel verder word gekeken voor hem dan alleen feyenoord

Vejinovic in onderhandelingen met feyenoord.. Ik hoop dat de leiding een beetje ruggegraat toont in de onderhandelingen. Persoonlijk zou ik never nooit verkopen aan feyenoord als je ambities hebt, die willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Ik heb alleen het idee dat de leiding onvoldoende connecties met engelse en andere buitenlandse clubs hebben om te verkopen..

Ik moet dicky hieromtrent volledig gelijk geven.. Waar is de ruggengraat? Beste spelers met meerjarige contracten voor 4 mln de deur uit? Ambitie was toch structureel top 5? Nu wordt je structureel een supermarkt van het rechterrijtje, de grijze middenmoot.

ik hoop dan toch voor een bedrag tussen 7 en10 miljoen ! Feyenoord durft zelf voor die kleine kut kabouter ( Clasie ) 18 miljoen te vragen .?

Inderdaad lachwekkend een tuinkabouter die 1 goal in de mickey mouse competitie maakt heeft een vraagprijs van 18 mln en onze beste spelers moeten 4 mln met hangen en wurgen opleveren..

Met dit beleid van dat stelletje sukkels ben je binnen 2 jaar gedegradeerd, Mocht Vitesse Veijnovic aan Feyenoord verkopen en Propper aan PSV dan zijn ze niet goed bezig die clubs betalen geen 7 of 8 miljoen wat ze wel waard zijn . Naar het buitenland ermee en niet naar je concurrenten ze hebben geen cent om uit te geven hier, dat is het een zielige zooi. En de aanwinsten zoals van de Werf die aan alle kanten voorbij werd gelopen tegen Vitesse zal ook niet top zijn we zullen het wel zien. Maar we hebben de Academie nog die brengt zijn geld wel op.

kan iemand mss ff een lijstje posten van waar de selectie uit bestaat vanaf 1juli? (zonder vermoedelijke aan-/verkopen)
namen + positie (keeper, verdediger, midden, aanval).
ben t overzicht ff kwijt nml.... thnx voor degene die hier gehoor aan geeft :-)

Natuurlijk zou het niet goed zijn voor dat bedrag naar Feyenoord. Maar het gaat om de intonatie. Alleen maar negativiteit.

Ik moet dicky hieromtrent volledig gelijk geven.. Waar is de ruggengraat? Beste spelers met meerjarige contracten voor 4 mln de deur uit? Ambitie was toch structureel top 5? Nu wordt je structureel een supermarkt van het rechterrijtje, de grijze middenmoot.

Natuurlijk zou het niet goed zijn voor dat bedrag naar Feyenoord. Maar het gaat om de intonatie. Alleen maar negativiteit.
Zoals ook Mijnheertje Henry hierboven weer ten overvloede uitdraagt.


Ik moet dicky hieromtrent volledig gelijk geven.. Waar is de ruggengraat? Beste spelers met meerjarige contracten voor 4 mln de deur uit? Ambitie was toch structureel top 5? Nu wordt je structureel een supermarkt van het rechterrijtje, de grijze middenmoot.

gk: room, velthuizen ( te koop) , houwen

verdedigers : diks, kashia, v/d werf, bosz, achente(trabzonspor??),kruiswijk

middenveld : leerdam , yeini( nieuw),vako, propper ( word verkocht) , veijnovic ( word verkocht) , nakamba,koryan (verlenging van die rus?) , en die armenier waar ik even de naam niet van weet

aanval : ibarra , olynnyk,daud,lieftink, osman, zhang , djurdjevic(nieuw chinees)

4 miljoen is natuurlijk voor deze speler een schijntje. Zo dom zullen ze toch niet zijn bij vites. Zelfde als propper waar 5 miljoen wordt genoemd. Ik moet het eerst allemaal zien en dan Zal ik mijn mening wel geven..ik kan me niet indenken dat er geen interesse is van buitenlandse clubs. Ik ging trouwens voor vako als ik wat zal kopen.

Zei je nou Bosz?

Jaaaaa street hij zei Bosz tegen Bosz!! Dan is dicky toch geen onbenul haha

Vitesse moet veel proffesioneler worden. je moet als club gewoon zeggen " er is niemand te koop, en zeker venovic en propper niet" daarna gewoon je poot stijf houden. Als PSV 5 miljoen bied moet je lachend zeggen voor 15 miljoen is hij nog niet eens te koop. Mocht het uiteindelijk mislopen en de club haakt af dan hou je gewoon je beste spelers. Weet iedereen dat je niet zomaar je beste spelers laat gaan komt er vanzelf een hoger bod. Wij hebben in het verleden zoveel goede spelers voor bijna niets laten gaan. Van wolfswinkel ging destijds voor 50 000 naar Utrecht. Utrecht ving er 9 miljoen voor! Tighaduine is voor nop naar NAC gegaan. Bied de grote jongens langdurige contracten aan. Dan lopen ze niet gratis de winkel uit.ik hoorde dat f.oord 2 miljoen over heeft voor venovic. Zoiets heeft PSV ook over voor propper. Niet doen dus! Er komen nog genoeg kapers op de kust die met miljoenen smijten!

Vitesse moet veel proffesioneler worden. je moet als club gewoon zeggen " er is niemand te koop, en zeker venovic en propper niet" daarna gewoon je poot stijf houden. Als PSV 5 miljoen bied moet je lachend zeggen voor 15 miljoen is hij nog niet eens te koop. Mocht het uiteindelijk mislopen en de club haakt af dan hou je gewoon je beste spelers. Weet iedereen dat je niet zomaar je beste spelers laat gaan komt er vanzelf een hoger bod. Wij hebben in het verleden zoveel goede spelers voor bijna niets laten gaan. Van wolfswinkel ging destijds voor 50 000 naar Utrecht. Utrecht ving er 9 miljoen voor! Tighaduine is voor nop naar NAC gegaan. Bied de grote jongens langdurige contracten aan. Dan lopen ze niet gratis de winkel uit.ik hoorde dat f.oord 2 miljoen over heeft voor venovic. Zoiets heeft PSV ook over voor propper. Niet doen dus! Er komen nog genoeg kapers op de kust die met miljoenen smijten!


Jij bent een echte supporter sta hier volledig achter.

Minimaal 7,5 miljoen moet hij toch wel kunnen opleveren. Ik zou ook nog zeker afwachten, komen echt nog wel
Clubs ! Maar dit is toch ook geen sportieve vooruitgang voor Marko? Ik denk dat dit onzin is! Dat propper Naar PSV gaat vindt ik wel een goede stap van hem,ook minimaal 8 miljoen aub!

Feyenoord is helemaal geen stap hogerop, zowel sportief als financieel niet. Alleen qua historie en supportersaantallen, maar dat zou bij mij nauwelijks meewegen als voetballer. Psv is de enige echte stap hogerop binnen de eredivisie op het moment. Maar ik zou lekker kijken of we propper en vejinovic aan Hertha BSC of aan een engelse ploeg als sunderland(dick advocaat zei laatst gecharmeerd te zijn van propper), Leicester city, Crystal Palace of everton etc verkopen. Die betalen gewoon 8 mln euro voor vejinovic of propper, wat ze gewoonweg waard zijn.

Als je nu je beste spelers verkwanselt voor een paar miljoen, wat kan je dan de komende jaren voor je beste spelers vragen ook een paar miljoen. De clubs weten dat Vitesse moet verkopen voor die Clasie willen ze 18 miljoen terwijl Marko Veijnovic veel beter is al dat mannetje Kijk naar Heerenveen dat wel het volle pond laat betalen voor zijn beste spelers.

Hou de poot lekker stijf en spreek je uit wat je wilt hebben voor je beste spelers,,,,,,,,, anders blijven ze toch nog een seizoen om Kampioen te worden, waarom zou dat niet kunnen.............

Hoorde in de wandelgangen tijdens Vitesse - AZ dat Inter Milan aast op Propper.

Als je nu je beste spelers verkwanselt voor een paar miljoen, wat kan je dan de komende jaren voor je beste spelers vragen ook een paar miljoen. De clubs weten dat Vitesse moet verkopen voor die Clasie willen ze 18 miljoen terwijl Marko Veijnovic veel beter is al dat mannetje Kijk naar Heerenveen dat wel het volle pond laat betalen voor zijn beste spelers.

Hou de poot lekker stijf en spreek je uit wat je wilt hebben voor je beste spelers,,,,,,,,, anders blijven ze toch nog een seizoen om Kampioen te worden, waarom zou dat niet kunnen.............


Probleem is dat Vitesse Pröpper en Vejinovic alleen kan houden als andere relatief dure krachten vertrekken. Ik doel dan op Velthuizen, Leerdam en Dauda. Qua salaris ook Ubarra en Oliinyk.
Stel dat het merendeel van hen gaat en Pröpper en Vejinovic blijven, dan nog is het seizoen te lang om met die smalle en kwalitatief onervaren bank een kampioenschap te kunnen halen.
Vejinovic mag gaan omdat Yeini zijn plekje gaat krijgen. De extra kwaliteit die deze selectie nodig heeft om weer in de subtop mee te kunnen, zal wederom uit Londen komen. Daar is het wachten op voordat je ambities of verwachtingen kunt hebben op iets.
Ik denk wel dat we onze beste voetballer houden komend seizoen. Dat zal Vako namelijk zijn. Ik voorspel dat hij komend seizoen met afstand de beste middenvelder van de Eredivisie is. Hopelijk krijgt hij van Chelsea nog wat goede voetballers om zich heen...

gk: room, velthuizen ( te koop) , houwen

verdedigers : diks, kashia, v/d werf, bosz, achente(trabzonspor??),kruiswijk

middenveld : leerdam , yeini( nieuw),vako, propper ( word verkocht) , veijnovic ( word verkocht) , nakamba,koryan (verlenging van die rus?) , en die armenier waar ik even de naam niet van weet

aanval : ibarra , olynnyk,daud,lieftink, osman, zhang , djurdjevic(nieuw chinees)


Lieftink is eigenlijk verdediger centraal, of middenvelder. Osman is eenzelfde speler als Pröpper. Middenvelder dus.
Rashica is een Albanees en aanvaller, Koryan kan aanvallend of op het middenveld worden ingezet.Het is dus:

Keeper: room, velthuizen ( te koop) ,houwen

verdedigers : diks, kashia, v/d werff, achenteh (trabzonspor??), kruiswijk, lieftink ( heel misschien Bosz)

middenveld : leerdam , yeini (nieuw), vako, propper ( word verkocht) , veijnovic ( word verkocht) , nakamba, Osman

aanval : ibarra, oliinyk, dauda (te koop), djurdjevic, Zhang (nieuwe chinees), Koryan, Rashica


Misschien laten ze Gouw en Ani(l (?) nog aansluiten vanuit de jeugd in de voorbereiding. Daar kunnen ze zich dan manifesteren net als het met Diks is gegaan..

Met de volgende basis houdt Bosz zijn spelsysteem het meest in tact tov afgelopen seizoen:

Room

Diks, Kashia, v/Werff, Achenteh

Osman, Yeini, Vako

Ibarra, Djurdjevic, Oliinyk

Bank :Nakamba voor Achenteh of Vako, Rashica voor Ibarra, Koryan voor Oliinyk of Vako, Zhang voor Djurdjevic, Houwen voor Room, Lieftink voor Kashia of Yeini, Kruiswijk voor v/Werff, Leerdam voor Osman, of Yeini en Bosz, Gouw,Anil en Dauda voor wat ze waard blijken te zijn in de voorbereiding...

Daar gaan we het niet mee redden !! hopen op een paar echte versterkingen.

Daar gaan we het niet mee redden !! hopen op een paar echte versterkingen.

Die komen echt nog wel hoor. Sterker nog, ik denk dat het nu belangrijker is om eerst alle dure overbodige spelers te lozen, dan je te druk te maken over de uiteindelijke sterkte van de ploeg.
Iedereen bij Vitesse weet al een jaar dat er spelers weggaan (en wie). Er is tot nu toe nog niet één speler weggegaan (of benaderd) die niemand verwacht had. Ze weten precies vanuit welke basis gebouwd gaat worden en er zijn al enkele wensspelers vastgelegd.
Zelf denk ik dat er nog één speler gericht voor de basis zal worden aangekocht en twee, misschien drie spelers voor jong Vitesse.
Grootste verrassing zal worden wie Chelsea ons dit jaar gaan gunnen. Dat zal mede bepalen of Vitesse zich ook komend seizoen in de top 5 zal handhaven.
Ik verwacht en mooi jaar met veel eigen spelers die doorbreken en ook nu weer de voetbalwereld in Nederland versteld doen staan. Na dit seizoen hoop ik echter wel dat de club de noodzaak om te verkopen minder heeft en gewoon kan wachten tot de hoofdprijs voor hun smaakmakers wordt betaald. Ook dan gan er dingen veranderen. Kashia zal dan transfervrij vertrekken en trainer Bosz zal een andere uitdaging aan gaan. Dat weten we nu al, dus ook daar zal de technische staf al op vooruit denken...

Daar gaan we het niet mee redden !! hopen op een paar echte versterkingen.

Die komen echt nog wel hoor. Sterker nog, ik denk dat het nu belangrijker is om eerst alle dure overbodige spelers te lozen, dan je te druk te maken over de uiteindelijke sterkte van de ploeg.
Iedereen bij Vitesse weet al een jaar dat er spelers weggaan (en wie). Er is tot nu toe nog niet één speler weggegaan (of benaderd) die niemand verwacht had. Ze weten precies vanuit welke basis gebouwd gaat worden en er zijn al enkele wensspelers vastgelegd.
Zelf denk ik dat er nog één speler gericht voor de basis zal worden aangekocht en twee, misschien drie spelers voor jong Vitesse.
Grootste verrassing zal worden wie Chelsea ons dit jaar gaan gunnen. Dat zal mede bepalen of Vitesse zich ook komend seizoen in de top 5 zal handhaven.
Ik verwacht en mooi jaar met veel eigen spelers die doorbreken en ook nu weer de voetbalwereld in Nederland versteld doen staan. Na dit seizoen hoop ik echter wel dat de club de noodzaak om te verkopen minder heeft en gewoon kan wachten tot de hoofdprijs voor hun smaakmakers wordt betaald. Ook dan gan er dingen veranderen. Kashia zal dan transfervrij vertrekken en trainer Bosz zal een andere uitdaging aan gaan. Dat weten we nu al, dus ook daar zal de technische staf al op vooruit denken...

Zou Vitesse er niet verstandig aan doen om Kashia nu al vast een contract verlenging aan te bieden? Ik las vorige week allerlei berichten over een Braziliaanse verdediger van Napoli hoe staat het daar mee?

Vejinovic kennelijk in gesprek met Feyenoord. Zou jammer zijn als ie naar een concurrent vertrekt, maar als er een goede prijs tegenover staat is ie wel vervangbaar. Liever hem kwijt dan Pröpper. Al zullen beiden wel gaan.

Ik vind zelf dit een foutief beleid, om beide bepalende middenvelders te verkopen. Het is wel de as van het team wat je vervangt.
Dat is niet onmogelijk, maar vergt veel tijd en dus veel wedstrijden waarin het team zijn spelritme weer moet zien te hervinden.
M.i. moet je één van die twee behouden om de continuïteit te waarborgen.

Vejinovic kennelijk in gesprek met Feyenoord. Zou jammer zijn als ie naar een concurrent vertrekt, maar als er een goede prijs tegenover staat is ie wel vervangbaar. Liever hem kwijt dan Pröpper. Al zullen beiden wel gaan.

Ik vind zelf dit een foutief beleid, om beide bepalende middenvelders te verkopen. Het is wel de as van het team wat je vervangt.
Dat is niet onmogelijk, maar vergt veel tijd en dus veel wedstrijden waarin het team zijn spelritme weer moet zien te hervinden.
M.i. moet je één van die twee behouden om de continuïteit te waarborgen.

Ik denk dat we blij mogen zijn dat de beste van de 3 spelers op ons middenveld ( en de selectie ) Vako niet op de radar van een concurrent staat. Anders hadden de angst hazen De Witt en Allach deze speler ook nog voor een habbekrats verpatst. Gelukkig heeft Allach nog wel iets goed gedaan en de aanvoerder van het Israëlische nationale elftal gecontracteerd. Ik verwacht daar toch wel iets van. Mori vind ik een goede verdediger en die is niet eens international van dat land. Volgens mij gaat Israël volgend jaar zelfs het EK halen. Zo heeft Vitesse in ieder geval al 2 middenvelders in huis. Wie weet wat daar nog bij komt? Het beste zou zijn als Veijnovic of Propper toch blijft. Maar mocht dit niet het geval zijn dan zijn De Zeeuw en MC Eacran aardige alternatieven denk ik.

Vejinovic kennelijk in gesprek met Feyenoord. Zou jammer zijn als ie naar een concurrent vertrekt, maar als er een goede prijs tegenover staat is ie wel vervangbaar. Liever hem kwijt dan Pröpper. Al zullen beiden wel gaan.

Ik vind zelf dit een foutief beleid, om beide bepalende middenvelders te verkopen. Het is wel de as van het team wat je vervangt.
Dat is niet onmogelijk, maar vergt veel tijd en dus veel wedstrijden waarin het team zijn spelritme weer moet zien te hervinden.
M.i. moet je één van die twee behouden om de continuïteit te waarborgen.
Ik denk dat we blij mogen zijn dat de beste van de 3 spelers op ons middenveld ( en de selectie ) Vako niet op de radar van een concurrent staat. Anders hadden de angst hazen De Witt en Allach deze speler ook nog voor een habbekrats verpatst. Gelukkig heeft Allach nog wel iets goed gedaan en de aanvoerder van het Israëlische nationale elftal gecontracteerd. Ik verwacht daar toch wel iets van. Mori vind ik een goede verdediger en die is niet eens international van dat land. Volgens mij gaat Israël volgend jaar zelfs het EK halen. Zo heeft Vitesse in ieder geval al 2 middenvelders in huis. Wie weet wat daar nog bij komt? Het beste zou zijn als Veijnovic of Propper toch blijft. Maar mocht dit niet het geval zijn dan zijn De Zeeuw en MC Eacran aardige alternatieven denk ik.


Bij Mc Eachren is Vitesse afhankelijk van de grillen van Chelsea of ze bereid zijn deze speler af te staan aan onze club. Dus allemaal onzekerheden en daar heb ik het niet zo op. Afwachten maar!

Vejinovic kennelijk in gesprek met Feyenoord. Zou jammer zijn als ie naar een concurrent vertrekt, maar als er een goede prijs tegenover staat is ie wel vervangbaar. Liever hem kwijt dan Pröpper. Al zullen beiden wel gaan.

Ik vind zelf dit een foutief beleid, om beide bepalende middenvelders te verkopen. Het is wel de as van het team wat je vervangt.
Dat is niet onmogelijk, maar vergt veel tijd en dus veel wedstrijden waarin het team zijn spelritme weer moet zien te hervinden.
M.i. moet je één van die twee behouden om de continuïteit te waarborgen.
Ik denk dat we blij mogen zijn dat de beste van de 3 spelers op ons middenveld ( en de selectie ) Vako niet op de radar van een concurrent staat. Anders hadden de angst hazen De Witt en Allach deze speler ook nog voor een habbekrats verpatst. Gelukkig heeft Allach nog wel iets goed gedaan en de aanvoerder van het Israëlische nationale elftal gecontracteerd. Ik verwacht daar toch wel iets van. Mori vind ik een goede verdediger en die is niet eens international van dat land. Volgens mij gaat Israël volgend jaar zelfs het EK halen. Zo heeft Vitesse in ieder geval al 2 middenvelders in huis. Wie weet wat daar nog bij komt? Het beste zou zijn als Veijnovic of Propper toch blijft. Maar mocht dit niet het geval zijn dan zijn De Zeeuw en MC Eacran aardige alternatieven denk ik.

Bij Mc Eachren is Vitesse afhankelijk van de grillen van Chelsea of ze bereid zijn deze speler af te staan aan onze club. Dus allemaal onzekerheden en daar heb ik het niet zo op. Afwachten maar!

Ik denk dat niemand blij wordt van die onzekerheid. Vitesse wil met alle geweld voldoen aan de ffp ( waar ik mij overigens best in kan vinden ). Maar wat heb je eraan als je straks geen representatieve selectie meer hebt tijdens die Europa league voorronde.

Als je Europa League wedstrijden speelt dan moet het elftal er staan, anders zijn alle inspanningen in het voorafgaande seizoen voor niets geweest. Als je bij de eerste wedstrijden er direct uit ligt dan is dat geen bemoedigende start voor de eerste competitiewedstrijden!
Dus hopelijk kan Peter Bosz zijn selectie tijdig klaar stomen, zodat er echt een team in het veld staat.


Inloggen en reactie plaatsen

Nieuws delen