Flinke opbrengst Ekris Sonsbeek Open 2015

De Ekris Sonsbeek Open werd vrijdag 4 september alweer voor de twaalfde keer georganiseerd. De totale opbrengst bedroeg maar liefst € 25.000,-, waarvan € 7.500,- ten goede komt aan Vitesse Betrokken. Additioneel: het officiële Vitesse-shirt met handtekeningen werd bij een veiling voor € 600,- gekocht door Dave Aaldering van Breedband Arnhem.

image
Park Sonsbeek werd deze vrijdag omgetoverd tot een heuse golfbaan met tweeëntwintig holes en twee funholes.Dat varieerde van holes met een wat langere afstand tussen de tee en de daadwerkelijke hole tot aan holes waarbij geblindoekt afgeslagen moest worden. Tussen de holes (en af en toe wat regen) door werd er genoten van culinaire hapjes en drankjes, zoals bij de stand van Brasserie Zypendaal.
image
Vitesse Betrokken verzorgde één van deze funholes. De funhole stond in het teken van het sociaal-maatschappelijke project Vitesse Hattrick. Het was aan de deelnemers van de Ekris Sonsbeek Open om drie keer te scoren op een speciale Vitesse Hattrick gatenwand. 

image
Vitesse Hattrick
Vitesse Hattrick is een sociaal-maatschappelijk project van Vitesse Betrokken met als doel om jeugd en jongeren zowel op sportief als maatschappelijk vlak in beweging te brengen. Hattrick is de overkoepelende naam voor drie projecten die aan elkaar verbonden zijn, namelijk: School, League en Academy. Vitesse Hattrick is ontstaan uit een gezamenlijke wens van Sportbedrijf Arnhem (gelieerd aan Gemeente Arnhem), stichting Rijnstad en stichting Vitesse Betrokken om de sociaal-maatschappelijke sportactiviteiten in Arnhem nog meer met elkaar te verbinden. Activiteiten van Vitesse Hattrick vinden plaats in de Arnhemse wijken: Geitenkamp – Monnikenhuizen, Klarendal – St. Marten, Malburgen – Immerloo, Arnhem – Midden en Presikhaaf. Maatschappelijk partners van Vitesse Hattrick zijn: Ekris Sonsbeek Open, Kuijpers, Menzis en Volkshuisvesting, KNVB en de Cruyff Foundation ondersteunen het programma. 

Vitesse Betrokken dankt JCI, Ekris Sonsbeek Open en alle deelnemers voor hun interesse in Vitesse Betrokken en met het mede mogelijk maken van Vitesse Hattrick. 
image

Reacties (9)

Weet iemand hoe het met de eventuele contractverlenging van Kashia is?

<span class="blockquote">Weet iemand hoe het met de eventuele contractverlenging van Kashia is?</span><br /> zal wel in de winterstop gesproken gaan worden denk ik, is elk jaar toch?<br />

Georgië - Schotland 1-0 Vako!

Wordt tijd dat hij dat hier bij vitesse weer een keer doet dat scoren.

<span class="blockquote">Georgië - Schotland 1-0 Vako!</span><br /> Ik hoop dat dit de boost is die Vako nodig heeft. Vako in goede doen is de beste speler die Vitesse heeft. Deze speler heeft meer potentie dan Propper en Van Ginkel. Alleen lijkt hij telkens aan het begin van hat seizoen moeite te hebben om in vorm te komen. Dat is toch vreemd vind ik.

Trouwens een mooie goal van Vako. Althans hij maakte de bal mooi vrij. Deze jongen kan echt heel goed voetballen. Ik hoop dat bij dit vanaf nu ook weer in Arnhem gaat doen.

<span class="blockquote">Trouwens een mooie goal van Vako. Althans hij maakte de bal mooi vrij. Deze jongen kan echt heel goed voetballen. Ik hoop dat bij dit vanaf nu ook weer in Arnhem gaat doen.</span><br /> <br /> Geweldige voetballer, moeilijk van de bal te krijgen, heeft spelinzicht en diepgang. Kortom de ideale middenvelder!!!<br />

3-0 verliezen van Turkije en toch vinden dat je hebt gedomineerd. Deze achterlijke denkwijze komt dus niet alleen in Arnhem voor. Het is een Nederlands probleem. Vandaag is maar weer eens bewezen dat de Hollandse school niet meer van deze tijd is. Bij de NOS krijgen ze dit nu ook door. Ik hoop dat dit nou eindelijk eens in heel Nederland door dringt. Te beginnen in Arnhem.

Het park Sonsbeek stroomde vol vrijdag met de elite.


Inloggen en reactie plaatsen

Nieuws delen