Stem op de Speler van de Maand augustus!

Na vijf gespeelde wedstrijden in de maand augustus willen wij graag weten wie jij de beste speler in deze maand vond. Ga naar het dashboard op MijnVitesse.nl en kies jouw speler. De winnaar ontvangt uit handen van jouw beste speler een gesigneerde en ingelijste actiefoto.

Je kunt een keuze maken uit negentien spelers. Ga jij voor Lewis Baker die afgelopen maand tweemaal vanaf elf meter trefzeker was? Zijn de reddingen van Eloy Room bepalend voor jouw keuze? Of waardeer jij de onverzettelijkheid van bijvoorbeeld Guram Kashia of Marvelous Nakamba in de maand augustus het meest? De keuze is aan jou!

image
MAN OF THE MATCH 
Guram Kashia was de Man of the Match vs SC Cambuur volgens de bezoekers van Vitesse.nl. De aanvoerder werd beloond met het hoogste rapportcijfer: 7,9. Hij werd gevolgd door Marvelous Nakamba met een gemiddelde van 7,8. 

MIJNVITESSE OP VITESSE.NL
Op het dashboard kun je wekelijks jouw voorspelling voor de eerstvolgende competitiewedstrijd invoeren, de in jouw ogen ideale opstelling doorgeven en spelers na elke wedstrijd een rapportcijfer geven. Heb je nog geen account, maak deze dan direct aan op de registratiepagina.

Reacties (26)

Dat is Gerard Borman de grootse klootzak die er is. Groet van mij etterbak 1e klas.

Uiteraard Nkamba gestemd. Veruit de beste speler bij Vitesse op dit moment zonder ook maar enige concurrentie. Leerdam zet ik op 2 en Dauda op 3 omdat hij 2 keer in 3 wedstrijden beslissent was.

<span class="blockquote">Dat is Gerard Borman de grootse klootzak die er is. Groet van mij etterbak 1e klas.</span><br /> Hier sluit ik me weer volledig bij aan ....

<span class="blockquote">Uiteraard Nkamba gestemd. Veruit de beste speler bij Vitesse op dit moment zonder ook maar enige concurrentie. Leerdam zet ik op 2 en Dauda op 3 omdat hij 2 keer in 3 wedstrijden beslissent was.</span><br /> Hey Dicky, doe je Kashia hiermee niet een beetje te kort...?<br /> Nogmaals het is jou keuze maar vond Kashia toch wel ijzersterk de laatste 4 duels ...

Allemaal leuk en aardig, maar Milot Rashica was bij de meest gevaarlijke momenten betrokken. Dreiging, gevaar, overzicht en techniek. Milot gaat de komende wedstrijden voor nog meer bruikbare assists zorgen op Solanke.

<span class="blockquote">Uiteraard Nkamba gestemd. Veruit de beste speler bij Vitesse op dit moment zonder ook maar enige concurrentie. Leerdam zet ik op 2 en Dauda op 3 omdat hij 2 keer in 3 wedstrijden beslissent was.<br /> Hey Dicky, doe je Kashia hiermee niet een beetje te kort...?<br /> Nogmaals het is jou keuze maar vond Kashia toch wel ijzersterk de laatste 4 duels ...</span><br /> Nou ik zou Room op 4 zetten en daarna zou Kashia kort daarop op 5 volgen. Ik vind Kashia over het algemeen 1 van de belangrijkste spelers en ik hoop dat Vitesse zo snel mogelijk met hem om de tafel gaat zitten voor contract verlenging. Maar deze maand geef ik hem een 6je waar ik Nkamba een 8 geef, Leerdam een 7, Dauda een 6,5, en Room een 6,4. Vandaar dat ik Kashia niet in mijn top 3 heb.

Leerdam heeft toch maar 2 duels of zo gespeeld? Daarna geblesseerd geraakt. Deed het weliswaar uit bij Southampton prima, maar dan nog wel een smalle basis voor zo'n hoge beoordeling voor speler van de MAAND. Vako trouwens de 1-0 tegen Schotland gescoord. Hopen dat ie die vorm bij Vitesse gaat doortrekken, nog niet bepaald scherp dit seizoen.

Hendry & 19Vitesse77; absoluut ongepast om direct een nieuw onderwerp offtopic, beledigend en negatief te starten. jammer.<br /> <br /> [ontopic]<br /> twijfel Kashia, Nakamba en toch beetje Dauda. geef dan Kashia mn stem gezien hij als aanvoerder toch in het veld de kar met nieuwelingen moet trekken.

Nakamba gestemd. Zeer harde werker op dat middenveld, een soort stofzuiger, een 2e Jan Wouters in zijn jonge jaren. Deze speler gaan we nog veel van horen en wordt alleen maar beter en zal begeerd gaan worden door de grote clubs. Een advies aan Mo Allach, laat hem niet voor een appel en een ei vertrekken, want deze speler is goud waard voor Vitesse.

Wat mij betreft was er een het meest marvelous!!

<span class="blockquote">Leerdam heeft toch maar 2 duels of zo gespeeld? Daarna geblesseerd geraakt. Deed het weliswaar uit bij Southampton prima, maar dan nog wel een smalle basis voor zo'n hoge beoordeling voor speler van de MAAND. Vako trouwens de 1-0 tegen Schotland gescoord. Hopen dat ie die vorm bij Vitesse gaat doortrekken, nog niet bepaald scherp dit seizoen.</span><br /> <br /> Door de goal van Vako heeft Georgie uiteindelijk gewonnen. Laten we met zijn allen hopen, dat dit de ommekeer wordt voor deze speler bij ons cluppie. Die goal kan hem wel eens net dat duwtje in de rug geven om zijn vorm terug te krijgen. Kan eigenlijk niet anders, dit geeft zo'n speler het vertrouwen terug.

Behalve wat betreft Vako ook goed nieuws over Solanke die met Engeland o19 speelt tegen Duitsland o19 en een assist en een goal heeft gemaakt en voor zover ik weet leid Engeland o19 met 2-1, weet niet of dit al een eindstand is.

3-2 Engeland o19 uiteindelijk.

<span class="blockquote">Leerdam heeft toch maar 2 duels of zo gespeeld? Daarna geblesseerd geraakt. Deed het weliswaar uit bij Southampton prima, maar dan nog wel een smalle basis voor zo'n hoge beoordeling voor speler van de MAAND. Vako trouwens de 1-0 tegen Schotland gescoord. Hopen dat ie die vorm bij Vitesse gaat doortrekken, nog niet bepaald scherp dit seizoen.</span><br /> Je hebt een punt denk ik. Ik heb mijn beoordeling over de vier serieuze wedstrijden die Leerdam gespeeld heeft gemaakt en niet specifiek over de maand Augustus. Sorry, maar dan nog verdient Leerdam in mijn optiek een 7.

Ja of omdat jij vind dat Leerdam er in moet staan? Slaat natuurlijk helemaal nergens op! Dat je nakamba als eerste heb kan ik wel begrijpen, zelf voor kashia gekozen! Zoveel inzet zie je weinig ! <br /> <br /> Hendry en vitesse 1977<br /> Kunnen jullie niet samen een forumpje beginnen , kunnen jullie de hele dag mauwen<br /> En vitesse1977 jou neemt niemand hier serieus , met je gezwets elke week iets anders! Ga lekker naar de overkant liggen vervelen held

<span class="blockquote">Ja of omdat jij vind dat Leerdam er in moet staan? Slaat natuurlijk helemaal nergens op! Dat je nakamba als eerste heb kan ik wel begrijpen, zelf voor kashia gekozen! Zoveel inzet zie je weinig ! <br /> <br /> Hendry en vitesse 1977<br /> Kunnen jullie niet samen een forumpje beginnen , kunnen jullie de hele dag mauwen<br /> En vitesse1977 jou neemt niemand hier serieus , met je gezwets elke week iets anders! Ga lekker naar de overkant liggen vervelen held </span><br /> Deze reactie slaat nergens op. Als ik Leerdam gewoon 4 wedstrijden op rij als 1 van de weinigen telkens een goede wedstrijd zie spelen dan mag ik hem toch een hoge beoordeling geven? Jij geeft Kashia een hoge beoordeling vanwege zijn inzet. Dat vind ik dan weer nergens op slaan. Dan kan je Achenteh ook wel een hoge beoordeling geven want die heeft dezelfde inzet. Ik vind Kashia voor de Eredivisie een goede verdediger. Maar ik vond hem de afgelopen tijd minder dan Leerdam. Dit heeft er niks mee te maken met het feit dat ik vind dat Leerdam een speler voor de basis vind. Als ik zo zou oordelen dan zou ik Room niet in de mijn top 5 zetten aangezien ik liever Velthuizen op doel wil zien. Ik geef mijn beoordeling naar wat ik gezien heb. Jij geeft zo lijkt het jouw beoordeling omdat je sympathie hebt voor Kashia. Bovendien ben je mij nou weer aan het zoeken omdat ik een afwijkende mening heb dan jou. Ik beledig helemaal niemand en toch zoek je weer de confrontatie. En dan wil je ook nog bepalen wie hier wel en niet welkom zijn. Ik moet jou en Fan 1 niet. Maar ik ga echt niet roepen dat jullie van dit forum af moeten. We zitten gelukkig in Nederland waar iedereen zijn eigen mening mag hebben. Ik hoop dat je dat ook een keer begrijpt.

Kashia heeft alles gespeelt met passie en inzet! Moet ik er dan ook bij zeggen dat ik hem geweldig vind spelen? Lijkt me duidelijk toch? Leerdam heeft gewoon weinig gespeelt en op de Lb plek was hij ronduit slecht ! Maar omdat wij juist andere meningen geven kan dat volgens jou en hendry niet ! Maar daar is het beste forum voor dicky. En een mening geven is wat anders als vitesse de hele tijd lopen afzeiken over alles en nog wat! En dan wat over de media zeggen.

<span class="blockquote">Kashia heeft alles gespeelt met passie en inzet! Moet ik er dan ook bij zeggen dat ik hem geweldig vind spelen? Lijkt me duidelijk toch? Leerdam heeft gewoon weinig gespeelt en op de Lb plek was hij ronduit slecht ! Maar omdat wij juist andere meningen geven kan dat volgens jou en hendry niet ! Maar daar is het beste forum voor dicky. En een mening geven is wat anders als vitesse de hele tijd lopen afzeiken over alles en nog wat! En dan wat over de media zeggen. </span><br /> Het is toch niet meer dan normaal om passie en inzet te tonen in een wedstrijd? Leerdam deed het echt niet slecht op linksback dat is gewoon stom gelul. Maar dat ben ik van jou wel gewend. En waarom zou ik Leerdam geen beoordeling mogen geven en jij Kashia wel? Omdat Kashia 2 wedstrijden meer gespeelt heeft? O ja en een mening geven is ook iets heel anders dan constant de beslingen van Vitesse te verdedigen. Jij past het beste in Noord Korea thuis. Daar mogen mensen ook geen enkel commentaar geven op wat er gebeurt.

<span class="blockquote">Kashia heeft alles gespeelt met passie en inzet! Moet ik er dan ook bij zeggen dat ik hem geweldig vind spelen? Lijkt me duidelijk toch? Leerdam heeft gewoon weinig gespeelt en op de Lb plek was hij ronduit slecht ! Maar omdat wij juist andere meningen geven kan dat volgens jou en hendry niet ! Maar daar is het beste forum voor dicky. En een mening geven is wat anders als vitesse de hele tijd lopen afzeiken over alles en nog wat! En dan wat over de media zeggen. <br /> Het is toch niet meer dan normaal om passie en inzet te tonen in een wedstrijd? Leerdam deed het echt niet slecht op linksback dat is gewoon stom gelul. Maar dat ben ik van jou wel gewend. En waarom zou ik Leerdam geen beoordeling mogen geven en jij Kashia wel? Omdat Kashia 2 wedstrijden meer gespeelt heeft? O ja en een mening geven is ook iets heel anders dan constant de beslingen van Vitesse te verdedigen. Jij past het beste in Noord Korea thuis. Daar mogen mensen ook geen enkel commentaar geven op wat er gebeurt.</span><br /> Juist Dicky, en Berghem maar op .... ;-)

<span class="blockquote">Kashia heeft alles gespeelt met passie en inzet! Moet ik er dan ook bij zeggen dat ik hem geweldig vind spelen? Lijkt me duidelijk toch? Leerdam heeft gewoon weinig gespeelt en op de Lb plek was hij ronduit slecht ! Maar omdat wij juist andere meningen geven kan dat volgens jou en hendry niet ! Maar daar is het beste forum voor dicky. En een mening geven is wat anders als vitesse de hele tijd lopen afzeiken over alles en nog wat! En dan wat over de media zeggen. <br /> Het is toch niet meer dan normaal om passie en inzet te tonen in een wedstrijd? Leerdam deed het echt niet slecht op linksback dat is gewoon stom gelul. Maar dat ben ik van jou wel gewend. En waarom zou ik Leerdam geen beoordeling mogen geven en jij Kashia wel? Omdat Kashia 2 wedstrijden meer gespeelt heeft? O ja en een mening geven is ook iets heel anders dan constant de beslingen van Vitesse te verdedigen. Jij past het beste in Noord Korea thuis. Daar mogen mensen ook geen enkel commentaar geven op wat er gebeurt.<br /> Juist Dicky, en Berghem maar op .... ;-)</span><br /> <br /> Daar hebben we dat grote blaag ook weer. Ik ken dat type als jij wel, thuis en op het werk niks te zeggen,(wat hij ook niet durf denk ik) ma zodra die achter zijn pc zit gaat hij helemaal los, en daar als niemand het ziet en weet wie hij is daar is hij een grote kerel. Schelden en tieren en lekker afgeven op buitenlanders, ja dat is zijn uitlaatklep ,totdat moeder de vrouw zegt dat hij weer keurig aan de afwas moet. De held op sokken.

Dat het niet meer dan normaal is weet iedereen! Maar het gebeurd zelden! Wijvezakken zeggen we dan ! Ja tuurlijk een andere mening is weer stom gelul , maar een speler die niet speelt kan nooit de beste zijn! Kun je blijven zwetsen wat je wilt ! Ik ben kritisch op vitesse als het moet ! En net als de meeste hier niet constant gaan lopen zeiken over niks wat jullie wel doen ! Kun je wel belachelijk gaan lopen doen met je noord Korea , maar iemand die zielig alleen in een café de wedstrijd van het jaar gaat zitten bekijken , neemt ook niemand meer serieus ! Wel jammer want ik nam je wel serieus, maar je bent echt zelf begonnen met je rare commentaar !

<span class="blockquote">Dat het niet meer dan normaal is weet iedereen! Maar het gebeurd zelden! Wijvezakken zeggen we dan ! Ja tuurlijk een andere mening is weer stom gelul , maar een speler die niet speelt kan nooit de beste zijn! Kun je blijven zwetsen wat je wilt ! Ik ben kritisch op vitesse als het moet ! En net als de meeste hier niet constant gaan lopen zeiken over niks wat jullie wel doen ! Kun je wel belachelijk gaan lopen doen met je noord Korea , maar iemand die zielig alleen in een café de wedstrijd van het jaar gaat zitten bekijken , neemt ook niemand meer serieus ! Wel jammer want ik nam je wel serieus, maar je bent echt zelf begonnen met je rare commentaar ! </span><br /> Ik zit dus nooit zielig en alleen in een kroeg. Een play off wedstrijdje is voor mij nooit de wedstrijd van het jaar. Leerdam heeft dit seizoen 4 van de 6 wedstrijden gespeeld. En wat jij van mij vindt zal mij aan mijn reet roesten.

Oké ouwe baas ! Als je dan toch zielig blijft doen , jij hebt gelijk meneer de azijnzeiker ! <br />

<span class="blockquote">Oké ouwe baas ! Als je dan toch zielig blijft doen , jij hebt gelijk meneer de azijnzeiker ! <br /> </span><br /> Hoe zo zielig? Ik probeer in ieder geval niet mensen weg te jagen omdat ze een andere mening dan ik hebben. Titje!!!

berghemvitesse en gerardborman Weet je praat is over voetbal, jullie beiden zoeken de confrontatie en willen de wil op opleggen aan een paar forum leden die wel over voetbal en andere zaken spreken.<br /> <br /> Maar weet je jullie berghemvitesse en gerardborman verpesten en verzieken de sfeer op dit forum Ik denk dat jullie beiden aan de stofzuiger en afwas staan stelletje Azijn eikers dat jullie zijn. <br /> <br /> En ook vind dat Leerdam onderschat word en een goede speler is voor ons team stelletje ouwe zeikers zijn jullie stelletje diknekken.!!!

<span class="blockquote">berghemvitesse en gerardborman Weet je praat is over voetbal, jullie beiden zoeken de confrontatie en willen de wil op opleggen aan een paar forum leden die wel over voetbal en andere zaken spreken.<br /> <br /> Maar weet je jullie berghemvitesse en gerardborman verpesten en verzieken de sfeer op dit forum Ik denk dat jullie beiden aan de stofzuiger en afwas staan stelletje Azijn eikers dat jullie zijn. <br /> <br /> En ook vind dat Leerdam onderschat word en een goede speler is voor ons team stelletje ouwe zeikers zijn jullie stelletje diknekken.!!!</span><br /> Hendry & Dicky, niet meer op ingaan joh ..... Laten we ons niet tot dat soort niveau verlagen .....<br /> Zoals ik al zei Berghem maar op ......En Gerard doe niet zo Bor man...praat op niveau en dus over voetbal ....<br /> hahahahahaha...


Inloggen en reactie plaatsen

Nieuws delen