Vitesse traint op nieuwe XtraGrass veld

De selectie, waarbij nog steeds diverse spelers afwezig zijn door interlandverplichtingen, werkte woensdag in aanloop naar FC Utrecht vs Vitesse een training af op het nieuwe XtraGrass trainingsveld.

image

image
image
image
image
image
image
image
image
image

Reacties (5)

wel je recht gebruiken,in ieder geval beter als tot nu toe,

Eindelijk goed nieuws Vitesse wil door met Kashia hoop dat ze er uit komen.

<span class="blockquote">Eindelijk goed nieuws Vitesse wil door met Kashia hoop dat ze er uit komen. </span><br /> Dat zou natuurlijk fantastisch zijn. Voor de Eredivisie is Kashia een goede speler. Kashia wil ook graag door bij Vitesse. Wat ik persoonlijk wel erg kan waarderen. Meestal hoor je spelers roepen dat ze een stapje hogerop willen ook als ze daar eigenlijk het niveau niet voor hebben. Het lijkt er op dat Kashia beseft dat de Eredivisie zijn plafond is en dat hij voor Vitesse een belangrijke speler is. Het zou geweldig zijn als Kashia de rest van zijn carrière in Arnhem speelt. Hij is al 28 dus als hij verlengt speelt hij in ieder geval tot zijn 30 ste hier.

<span class="blockquote">Eindelijk goed nieuws Vitesse wil door met Kashia hoop dat ze er uit komen. </span><br /> Eens! Een win-win situatie!<br />

Dat zou inderdaad fantastisch nieuws zijn als Kashia behouden kan blijven voor Vitesse. Deze speler staat er altijd in goede en slechte tijden. Hij is echt een speler die de mannen van Peter Bosz over een dood punt in de wedstrijd heen kan helpen. Door zijn onaflatende inzet is hij momenteel niet weg te denken uit de basis. Hij is een speler zonder enige kapsones en dat wordt door de supporters uitermate gewaardeerd. Toen hij vorig seizoen een wedstrijd geschorst was nam hij als één van ons plaats op de Zuidtribune en dat heeft hem heel veel goodwill opgeleverd bij de supporters. Advies van deze supporter: deze speler moeten ze na zijn voetballoopbaan opnemen in de Vitesse-organisatie. Een man die zo betrokken is bij onze club moeten we zuinig op zijn.


Inloggen en reactie plaatsen

Nieuws delen