16e Vitesse Menzis G-Trofee groot succes

De jaarlijkse Vitesse Menzis G-Trofee werd dit jaar alweer voor de 16e keer georganiseerd. En ook vanmiddag was het één groot spektakel op Papendal. Zo’n 150 deelnemers, verdeeld over vijftien teams, waren de hele middag in de weer met winnen, sportiviteit en vooral heel veel lol.

image
Ook werd de 2500e deelnemer van de G-Trofee in het zonnetje gezet. De 37-jarige Chris-Jan Kleijberg uit Velp werd verrast met een wedstrijdshirt van aanvoerder Guram Kashia.

image
Na de opening van algemeen directeur van Joost de Wit en nadat van ieder team een elftalfoto was gemaakt, begonnen de wedstrijden. Vitesse-jeugdtrainers en –collega’s en vrijwilligers hielpen de hele dag mee en waren onder meer scheidsrechter en hadden de wedstrijdleiding in handen.

image
Iets na 13.00 uur sloot ook de complete A-selectie en technische staf aan. Elke speler voetbalde mee met een team en de trainers beoordeelden de teams op sportiviteit. De medische staf maakte hun opwachting als scheidsrechter. Pas bij de laatste wedstrijden begon het flink te regenen, maar dat mocht de pret niet drukken.

image
Na een dag vol spanning en plezier werd Elver 1 bekroond als winnaar. Zij wonnen de finale van De Zuiling. Op de derde plaats eindigde JP van de Bent. De Fair Play-prijs ging naar AZ 2000.

image
Alle teams zijn uitgenodigd om de wedstrijd Vitesse vs FC Groningen bij te wonen. Het winnende team, Elver 1, krijgt een ereronde bij dit duel. De winnaars van de fairplay-prijs, AZ 2000, mogen tijdens deze wedstrijd in de line-up meelopen.
image

 

Reacties (5)

Dit is heel mooi...

Inderdaad mooi Hendry. Dit soort dingen mogen nooit ondersneeuwen en dat gebeurt gelukkig ook niet. Vitesse heeft net als iedere andere sportclub zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en pakt deze met verve op! Chapeau!

<span class="blockquote">Dit is heel mooi... </span><br /> Eens.

Het plezier straalt eraf bij die gasten. Er zijn ook veel dingen die goed gaan bij deze club en deze mogen ook benoemd worden.

Weer voor de 15e keer geweest, altijd leuk en gezellig bij de G-trofee.


Inloggen en reactie plaatsen

Nieuws delen