Talentmanagement op Papendal

Vitesse organiseerde dinsdagavond in samenwerking met Sales Management Association (SMA) een evenement op Papendal dat in het teken stond van talentmanagement. Vanuit de SMA , sinds 1971 dé beroepsvereniging voor sales professionals, waren zo’n 35 personen aanwezig.

‘Sales is vergelijkbaar met topsport’, is een veel gehoorde kreet binnen de commerciële wereld. Tijdens deze bijeenkomst werd gekeken of deze raakvlakken er inderdaad zijn op het gebied van talentontwikkeling. Joost de Wit, algemeen directeur van Vitesse, verzorgde het welkomstwoord. Vervolgens gaf hoofdtrainer Peter Bosz een presentatie over de manier waarop je in zijn ogen een succesvol team kunt bouwen en wat hierin de paralellen zijn richting het bedrijfsleven.

Daarna vertelden Gerry Hamstra, hoofd Vitesse Voetbal Academie en Terry Peters, loop- en coördinatietrainer, over de wijze waarop Vitesse omgaat met het ontwikkelen van haar talenten en welke fysiologische aspecten daarbij van cruciaal belang zijn.  

Na de presentaties werden de leden van de SMA rondgeleid door de trainingsaccommodatie van Vitesse op Papendal en werd er afgesloten met een borrel.

image

Nieuws delen