Elftal vragen aan technisch directeur Mo Allach

Supporters hadden de afgelopen dagen de kans om vragen in te sturen aan technisch directeur Mo Allach. Ruim vijftig supporters stelden hun vraag aan de technisch directeur. Bekijk op Vitesse.nl de antwoorden van Allach.

Een groot deel van de vragen kwam overeen met elkaar. Zo bleken de situatie rondom Financial Fair Play, het aflopende contract van Captain Kashia, het scoutingsbeleid en de doorstroming van jeugdspelers naar de selectie prangende onderwerpen.

Vitesse TV legde elf vragen over het sportieve reilen en zeilen aan Allach voor. In de wekelijkse uitzending op FOX Sports beantwoordde de 42-jarige technisch directeur een aantal vragen. Op Vitesse.nl geef Allach in een uitgebreid verslag antwoord op een elftal vragen van supporters.

Reacties (80)

Echt een zeik verhaal 1e klas ik zie hier een man die fabeltjes verteld Diks heeft zich dik voor hem aantreden al laten zien En Osman en lieftink spelen binnen een paar jaar bij Heracles of de Graafschap die krijgen hier de kans niet Het verhaal is Academie verhaal waar eens in de 10 jaar een speler van doorbreekt <br /> <br /> Ik had ook een vraag gesteld i.v.m. Uros Djurjevic het grootste talent wat wij verleden jaar bij Jong Vitesse hadden maar nee geen antwoorden daar over. Ze praten nu over jochies van 14 en 15 jaar die zo kunnen vertrekken als zij dat willen Alles op Diks na is gekocht dus koop spelers en investeer niet in een bodemloze put als de Academie die miljoenen kost met alles er om heen. Koop spelers voor je 1e elftal die je weer kan verkopen dat brengt geld op En niet Jong Vitesse dat ieder week met een half elftal van spelers van het 1e loopt te spelen. En de andere spelers wat zogenaamd word opgeleid uit dit elftal laat lekker op de bank ermee.<br /> <br /> Het is een Politicus deze technisch directeur Mo Allach lekker ieder een voor de gek houden op de achtergrond doet hij zijn goede werk neem een ander in de maling gladiool.

Diks is doorgebroken omdat Wallace geen rechtsback bleek te zijn ( lekker stukje scouting trouwens ). Roepen dat Osman, Lieftink en Lelieveld zijn doorgebroken is totale waanzin. Deze jongens hebben inderdaad een aantal minuten mee mogen doen. Maar eigenlijk komen zij niet aan de bak door de vele huurlingen. Een probleem waar de Vitesse jeugd al sinds de overname last van heeft en dus niet direct de schuld van Allach is. Allach heeft ook zeker goede dingen gedaan. De komst van Rashica, Yeini, Van der Werf en vooral Nakamba vind ik top. Ook de live stream van Sparta Praag-Vitesse die hij volgens Fan 1 heeft verzorgd vond ik goed. Maar het aantrekken van teveel dezelfde type spelers, het laten lopen van verschillende buitenkansjes, het speeltuin debacle in Abu dabi, het laten lopen van Obradovic en het aantrekken van Achenteh. Zijn zaken waar ik mij over verbaas en irriteer.

Ik ben het helemaal eens dicky! <br /> Al vind ik wel dat de jeugdopleiding de goede kant op gaat! Dat heeft ook tijd nodig natuurlijk! <br /> <br /> Hendry jij zegt koop spelers en verkoop ze weer.... Tja ti's toch onderhand wel duidelijk dat er geen geld is om te kopen ?! Dan heb ik liever goede talenten als huurlingen als transfervrije spelers die je dan uit nood gaat halen, zie een cziommer, was ook helemaal niks

Vooral tijd ja. Voordat je de vruchten gaat plukken van het investeren in eigen jeugd ben je 10 jaar verder. Dat begint bij het scouten en opleiden van 8- tot 12-jarigen. Als je nu plots flink investeert in de jeugd heb je natuurlijk niet 3 jaar later opeens vijf basisspelers in het eerste elftal staan.

Ik ben het wat meer eens met Henry, ik zie ook meer een politicus aan het werk dan een TD van Vitesse. De cultuur van Vitesse is toch echt wat directer, gewoon "recht voor z'n raap". Als Esther Bal nog in dienst zou zijn, zou dit denk ik niet gepubliceerd zijn.

<span class="blockquote">Ik ben het helemaal eens dicky! <br /> Al vind ik wel dat de jeugdopleiding de goede kant op gaat! Dat heeft ook tijd nodig natuurlijk! <br /> <br /> Hendry jij zegt koop spelers en verkoop ze weer.... Tja ti's toch onderhand wel duidelijk dat er geen geld is om te kopen ?! Dan heb ik liever goede talenten als huurlingen als transfervrije spelers die je dan uit nood gaat halen, zie een cziommer, was ook helemaal niks </span><br /> <br /> <br /> Nakamba kost zo wat notthing heeft maanden als proef speler zich moet bewijzen, en als hij zo door gaat word hij ook verkocht met winst neem ik aan, Maar 5 huurlingen die 5 spelers van je eigen selectie in de weg staan daar word ik niet blij van Neem Job van der Linden speelt heel goed bij AZ een verdediger notabene die ook nog scoort.<br /> <br /> Van der Werf waar blijft hij die top was bij PEC Yeini ook niet de minste Osman Lieftink Lelieveld Ibarra ik had ze graag zien spelen. <br /> <br /> En wat dat voor geprogrammeerde filmpje met Allach is Alach wekkend.<br /> <br /> En het stadion loopt weer vol als je spelers hebt zoals onder andere Kashia en spelers uit de Regio en een enkele huurling geen probleem mee, maar geen half elftal wat aan het einde van het seizoen weer vertrekt.

<span class="blockquote">Ik ben het wat meer eens met Henry, ik zie ook meer een politicus aan het werk dan een TD van Vitesse. De cultuur van Vitesse is toch echt wat directer, gewoon "recht voor z'n raap". Als Esther Bal nog in dienst zou zijn, zou dit denk ik niet gepubliceerd zijn.</span><br /> <br /> Top reactie Joost Recht voor de raap niet de boel verdraaien 11 vragen en 11 dezelfde antwoorden <br /> Kijk naar de oud voorzitters die zochten wel contact maar deze heren zitten voorgeprogrammeerd voor de Vitesse TV. Wie neemt wie in de maling..... Hij Allach mij zeker niet.

<span class="blockquote">Echt een zeik verhaal 1e klas ik zie hier een man die fabeltjes verteld Diks heeft zich dik voor hem aantreden al laten zien En Osman en lieftink spelen binnen een paar jaar bij Heracles of de Graafschap die krijgen hier de kans niet Het verhaal is Academie verhaal waar eens in de 10 jaar een speler van doorbreekt <br /> <br /> Ik had ook een vraag gesteld i.v.m. Uros Djurjevic het grootste talent wat wij verleden jaar bij Jong Vitesse hadden maar nee geen antwoorden daar over. Ze praten nu over jochies van 14 en 15 jaar die zo kunnen vertrekken als zij dat willen Alles op Diks na is gekocht dus koop spelers en investeer niet in een bodemloze put als de Academie die miljoenen kost met alles er om heen. Koop spelers voor je 1e elftal die je weer kan verkopen dat brengt geld op En niet Jong Vitesse dat ieder week met een half elftal van spelers van het 1e loopt te spelen. En de andere spelers wat zogenaamd word opgeleid uit dit elftal laat lekker op de bank ermee.<br /> <br /> Het is een Politicus deze technisch directeur Mo Allach lekker ieder een voor de gek houden op de achtergrond doet hij zijn goede werk neem een ander in de maling gladiool. </span><br /> <br /> Ik ben het voor het grootste gedeelte met je eens. Zeker wat betreft de jeugdopleiding betreft. Wat had je precies gevraagd over Djurdjevic? Jij, ik en nog een paar anderen hadden graag gezien dat hij een eerlijke kans had gekregen. Toch kan je zijn vertrek eigenlijk alleen maar Bosz aanrekenen. Hij zag het totaal niet zitten in deze jongen.

<span class="blockquote">Echt een zeik verhaal 1e klas ik zie hier een man die fabeltjes verteld Diks heeft zich dik voor hem aantreden al laten zien En Osman en lieftink spelen binnen een paar jaar bij Heracles of de Graafschap die krijgen hier de kans niet Het verhaal is Academie verhaal waar eens in de 10 jaar een speler van doorbreekt <br /> <br /> Ik had ook een vraag gesteld i.v.m. Uros Djurjevic het grootste talent wat wij verleden jaar bij Jong Vitesse hadden maar nee geen antwoorden daar over. Ze praten nu over jochies van 14 en 15 jaar die zo kunnen vertrekken als zij dat willen Alles op Diks na is gekocht dus koop spelers en investeer niet in een bodemloze put als de Academie die miljoenen kost met alles er om heen. Koop spelers voor je 1e elftal die je weer kan verkopen dat brengt geld op En niet Jong Vitesse dat ieder week met een half elftal van spelers van het 1e loopt te spelen. En de andere spelers wat zogenaamd word opgeleid uit dit elftal laat lekker op de bank ermee.<br /> <br /> Het is een Politicus deze technisch directeur Mo Allach lekker ieder een voor de gek houden op de achtergrond doet hij zijn goede werk neem een ander in de maling gladiool. </span><br /> En ja hoor daar is ie weeeeeeeeeer. Lekker zeuren!!!

<span class="blockquote">Ik ben het helemaal eens dicky! <br /> Al vind ik wel dat de jeugdopleiding de goede kant op gaat! Dat heeft ook tijd nodig natuurlijk! <br /> <br /> Hendry jij zegt koop spelers en verkoop ze weer.... Tja ti's toch onderhand wel duidelijk dat er geen geld is om te kopen ?! Dan heb ik liever goede talenten als huurlingen als transfervrije spelers die je dan uit nood gaat halen, zie een cziommer, was ook helemaal niks <br /> <br /> <br /> Nakamba kost zo wat notthing heeft maanden als proef speler zich moet bewijzen, en als hij zo door gaat word hij ook verkocht met winst neem ik aan, Maar 5 huurlingen die 5 spelers van je eigen selectie in de weg staan daar word ik niet blij van Neem Job van der Linden speelt heel goed bij AZ een verdediger notabene die ook nog scoort.<br /> <br /> Van der Werf waar blijft hij die top was bij PEC Yeini ook niet de minste Osman Lieftink Lelieveld Ibarra ik had ze graag zien spelen. <br /> <br /> En wat dat voor geprogrammeerde filmpje met Allach is Alach wekkend.<br /> <br /> En het stadion loopt weer vol als je spelers hebt zoals onder andere Kashia en spelers uit de Regio en een enkele huurling geen probleem mee, maar geen half elftal wat aan het einde van het seizoen weer vertrekt. </span><br /> <br /> Van der Linden doet het heel goed bij AZ? Heeft al aardig wat verdedigende blunders gemaakt dit seizoen. Dat ie een geweldige trap heeft, is bekend ja. Maar op zijn positie van het veld moet je ook kunnen verdedigen en niet enkel vrije trappen in het doel kunnen schieten.

De praktijk zoals Allach het schetst is toch anders.<br /> Jonge spelers die bij jong Vitesse spelen moeten ook veel kansen krijgen om zich in het 1ste te spelen,anders lopen ze zo weer een keer weg,na veel arbeid die ook de andere trainers daarin gestoken hebben,of worden weggelokt !!<br /> Als je spelers van Chelsea gaat halen omdat je zelf de spelers niet voor diverse positie's hebt is op zich niet zo;n ramp,maar niet ten koste van je eigen spelers !!!!!<br /> De spelers die van Chelsea komen worden alleen maar beter worden bij Vitesse en de winnaar is dan Chelsea omdat die ze dan beter en voor meer geld kunnen verkopen.<br /> Vitesse zou dan de eerste optie moeten hebben om bv een speler te kopen.<br /> Nu worden deze spelers beter door Vitesse omdat ze in England in een andere klasse spelen dan Chelsea 1 en leren niet veel meer omdat het daar nog steeds hotsknots voetbal is.<br /> Kijk eens naar andere Engelse topclubs hoeveel Engelse spelers daar rondlopen in de 1ste teams.Zo weinig wat dan ten koste gaat van de eigen engelse voetballers.<br /> Vandaar dat Vitesse dan jong getalenteerde spelers kan ( moet) huren van Chelsea omdat zoals eerder gezegd Chelsea ze beter en voor meer geld kan verkopen.<br /> Daarom nogmaals: Eerst de eigen jeugd een dikke kans geven met fouten maken en al dan pas spelers van Chelsea en diegene die erg goed zijn de 1ste optie hebben om te kopen,dan denk ik ook dat je toch wel wat stabieler gaat worden !!<br />

Ze hadden beter kunnen vragen: waarom worden spelers bij Vitesse voor relatief lage bedragen verkocht sinds uw aanstelling? Verder een duidelijk verhaal, alleen heb ik niet de indruk dat er eerst naar eigen jeugd wordt gekeken. Mo osman is daar een goed voorbeeld van, die is absoluut niet minder dan Pantic op dit moment.

<span class="blockquote">Diks is doorgebroken omdat Wallace geen rechtsback bleek te zijn ( lekker stukje scouting trouwens ). Roepen dat Osman, Lieftink en Lelieveld zijn doorgebroken is totale waanzin. Deze jongens hebben inderdaad een aantal minuten mee mogen doen. Maar eigenlijk komen zij niet aan de bak door de vele huurlingen. Een probleem waar de Vitesse jeugd al sinds de overname last van heeft en dus niet direct de schuld van Allach is. Allach heeft ook zeker goede dingen gedaan. De komst van Rashica, Yeini, Van der Werf en vooral Nakamba vind ik top. Ook de live stream van Sparta Praag-Vitesse die hij volgens Fan 1 heeft verzorgd vond ik goed. Maar het aantrekken van teveel dezelfde type spelers, het laten lopen van verschillende buitenkansjes, het speeltuin debacle in Abu dabi, het laten lopen van Obradovic en het aantrekken van Achenteh. Zijn zaken waar ik mij over verbaas en irriteer. </span><br /> <br /> Spijker op de kop dicky, allemaal goede punten aangedragen. De aanstelling van achenteh is ook op dubieuze wijze geschiedt.

<span class="blockquote"><br /> Nakamba kost zo wat notthing heeft maanden als proef speler zich moet bewijzen, en als hij zo door gaat word hij ook verkocht met winst neem ik aan, Maar 5 huurlingen die 5 spelers van je eigen selectie in de weg staan daar word ik niet blij van Neem Job van der Linden speelt heel goed bij AZ een verdediger notabene die ook nog scoort.<br /> <br /> Van der Werf waar blijft hij die top was bij PEC Yeini ook niet de minste Osman Lieftink Lelieveld Ibarra ik had ze graag zien spelen. </span><br /> Wat een gezeur!<br /> Nakamba is een topper in wording en natuurlijk wordt hij met winst verkocht. De clubs staan straks in de rij!<br /> <br /> Job vd Linden......tja....moet ik daar nou serieus op reageren. Niveautje te laag en trouwens wie wil je er dan uithalen....Kashia?<br /> <br /> Vd Werff is een rechtsbenige centrale verdediger die incidenteel ook links centraal kan spelen. Heeft dus Kashia voor zich. Wil je Kashia op de bank zetten? Links staat nu Kruiswijk en die speelt prima op dit moment. Dus pech voor Vd Werff.<br /> <br /> Yeini speelt nu toch(laatste keer helaas geblesseerd)??<br /> <br /> Osman is de enige waar je van kan zeggen dat een huurling hem in de weg zou kunnen zitten. Toch denk ik dat hij z'n minuutjes wel gaat pakken dit seizoen. Beetje vergelijkbaar met Nakamba vorig seizoen. <br /> <br /> Lieftink en Lelieveld zijn nog niet klaar voor het grote werk! <br /> <br /> En Ibarra....tja....kansen genoeg gehad om zich weer terug in het elftal te spelen, maar stelt keer op keer teleur! Ik zie echt liever Rashica.<br /> <br /> Dus..............

Ik ben het helemaal met je eens Hendry, onbegrijpelijk dat ze zo'n topper als durdevic hebben laten gaan, supertechnisch, zelf kansen creëren , altijd doeltreffend in het eerste team. Onbegrijpelijk dat allach geen spelers koopt en dan voor dikke winst verkoopt, zou die allach dat nou niet in de gaten hebben dat dat kan.<br /> <br /> <span class="blockquote">Echt een zeik verhaal 1e klas ik zie hier een man die fabeltjes verteld Diks heeft zich dik voor hem aantreden al laten zien En Osman en lieftink spelen binnen een paar jaar bij Heracles of de Graafschap die krijgen hier de kans niet Het verhaal is Academie verhaal waar eens in de 10 jaar een speler van doorbreekt <br /> <br /> Ik had ook een vraag gesteld i.v.m. Uros Djurjevic het grootste talent wat wij verleden jaar bij Jong Vitesse hadden maar nee geen antwoorden daar over. Ze praten nu over jochies van 14 en 15 jaar die zo kunnen vertrekken als zij dat willen Alles op Diks na is gekocht dus koop spelers en investeer niet in een bodemloze put als de Academie die miljoenen kost met alles er om heen. Koop spelers voor je 1e elftal die je weer kan verkopen dat brengt geld op En niet Jong Vitesse dat ieder week met een half elftal van spelers van het 1e loopt te spelen. En de andere spelers wat zogenaamd word opgeleid uit dit elftal laat lekker op de bank ermee.<br /> <br /> Het is een Politicus deze technisch directeur Mo Allach lekker ieder een voor de gek houden op de achtergrond doet hij zijn goede werk neem een ander in de maling gladiool. </span><br />

Djurdjevic speelt dit seizoen waarschijnlijk niet meer! Helaas zwaar geblesseerd.<br /> Mogelijk ook gekomen door zijn onbesuisde manier van spelen. Z'n inzet was top, maar laten we eerlijk zijn, hij kwam gewoon tekort.

<span class="blockquote">Djurdjevic speelt dit seizoen waarschijnlijk niet meer! Helaas zwaar geblesseerd.<br /> Mogelijk ook gekomen door zijn onbesuisde manier van spelen. Z'n inzet was top, maar laten we eerlijk zijn, hij kwam gewoon tekort.</span><br /> Dat kunnen we dus niet weten. Djurdjevic heeft totaal geen kans gehad.

Vergeet niet dat door de aanwezigheid van de toptalenten van Chelsea het niveau van de trainingen ook omhoog gaat. Daar profiteren de talenten van Vitesse dan ook weer van.<br /> <br /> Die worden echt niet beter van Job vd Linden hoor!!

Ik mis trouwens het commentaar over Tighadouini, Vd Streek, Darri, etc. <br /> Wat doen die het goed he?!? Vooral die Darri......hoe heeft Vitesse die kunnen laten gaan.....ahummm.<br /> <br /> Als hij zo doorgaat bij Heracles zit hij daar straks op de tribune.<br /> <br /> Zouden ze het bij de technische staf dan toch goed hebben gezien!!!

Tigahoudini komt voor de Spaanse competitie te kort. Maar zou bij elke club in de top 4 van de Eredivisie een zeer goede speler zijn. Van der Streek heeft ook bewezen goed te kunnen ballen. Is ook nog zeer jong en gaat straks ook echt nog wel stappen maken. Darri zit nu even in een dipje, maar zal ook slagen in de Eredivisie. Je moet ook kijken wat Vitesse voor deze spelers heeft terug gehuurd. Labyad niet beter dan Tigahoudini, Mceacran niet beter dan Van der Streek. Dit zijn gewoon hele slechte deals geweest. Heeft alleen maar onnodig veel geld gekost.

Henri, vergeet issa kallon van fc Utrecht niet , die daar een 4 jarig contract heeft getekend. Blijkbaar had Bosz en allach dat toen wel goed gezien om hem te laten gaan.<br /> <br /> <span class="blockquote">Ik mis trouwens het commentaar over Tighadouini, Vd Streek, Darri, etc. <br /> Wat doen die het goed he?!? Vooral die Darri......hoe heeft Vitesse die kunnen laten gaan.....ahummm.<br /> <br /> Als hij zo doorgaat bij Heracles zit hij daar straks op de tribune.<br /> <br /> Zouden ze het bij de technische staf dan toch goed hebben gezien!!!</span><br />

Ik heb het interview met Mo allach gezien en dat gaf me wel een goed gevoel. Ik vind hem betrouwbaar overkomen . Het is jammer dat er zonvakantie en zoveel negatieve reacties zijn. Mo allach gaf opening van zaken en ik ben het wel eens met het beleid. Natuurlijk zijn er fouten gemaakt, zeker op transfergebied. Maar ik vind dat er ook enkele goede jongens zijn aangetrokken bij. Die Albanees rechica en n.kamba zijn goede aankopen geweest. Ook de huurlingen zien er goed uit. Op technisch gebied is er veel verandert. Vitesse heeft tijd nodig. Cultuuromslag is altijd een moeizaam proces. Maar het komt goed

<span class="blockquote">Henri, vergeet issa kallon van fc Utrecht niet , die daar een 4 jarig contract heeft getekend. Blijkbaar had Bosz en allach dat toen wel goed gezien om hem te laten gaan.<br /> <br /> Ik mis trouwens het commentaar over Tighadouini, Vd Streek, Darri, etc. <br /> Wat doen die het goed he?!? Vooral die Darri......hoe heeft Vitesse die kunnen laten gaan.....ahummm.<br /> <br /> Als hij zo doorgaat bij Heracles zit hij daar straks op de tribune.<br /> <br /> Zouden ze het bij de technische staf dan toch goed hebben gezien!!!<br /> </span><br /> Goeie!

En Gosens

En Tim Linthorst

<span class="blockquote">Ik heb het interview met Mo allach gezien en dat gaf me wel een goed gevoel. Ik vind hem betrouwbaar overkomen . Het is jammer dat er zovaak en zoveel negatieve reacties zijn. Mo allach gaf opening van zaken en ik ben het wel eens met het beleid. Natuurlijk zijn er fouten gemaakt, zeker op transfergebied. Maar ik vind dat er ook enkele goede jongens zijn aangetrokken bij. Die Albanees rechica en n.kamba zijn goede aankopen geweest. Ook de huurlingen zien er goed uit. Op technisch gebied is er veel verandert. Vitesse heeft tijd nodig. Cultuuromslag is altijd een moeizaam proces. Maar het komt goed<br /> </span><br />

Ik denk dat we met Tighadouini, Darri, Vd Streek, Kallon, Linthorst, Gosens o ja en Job vd Linden en Djurdjevic nu bovenaan hadden gestaan. <br /> <br /> Wat dom dat Vitesse zeg, dat ze die hebben laten gaan. Nu zitten we opgescheept met spelers als Nakamba, Yeini, Diks, Baker, Rashica, Nathan, Solanke. Pffff slecht beleid.

<span class="blockquote">Echt een zeik verhaal 1e klas ik zie hier een man die fabeltjes verteld Diks heeft zich dik voor hem aantreden al laten zien En Osman en lieftink spelen binnen een paar jaar bij Heracles of de Graafschap die krijgen hier de kans niet Het verhaal is Academie verhaal waar eens in de 10 jaar een speler van doorbreekt <br /> <br /> Ik had ook een vraag gesteld i.v.m. Uros Djurjevic het grootste talent wat wij verleden jaar bij Jong Vitesse hadden maar nee geen antwoorden daar over. Ze praten nu over jochies van 14 en 15 jaar die zo kunnen vertrekken als zij dat willen Alles op Diks na is gekocht dus koop spelers en investeer niet in een bodemloze put als de Academie die miljoenen kost met alles er om heen. Koop spelers voor je 1e elftal die je weer kan verkopen dat brengt geld op En niet Jong Vitesse dat ieder week met een half elftal van spelers van het 1e loopt te spelen. En de andere spelers wat zogenaamd word opgeleid uit dit elftal laat lekker op de bank ermee.<br /> <br /> Het is een Politicus deze technisch directeur Mo Allach lekker ieder een voor de gek houden op de achtergrond doet hij zijn goede werk neem een ander in de maling gladiool. <br /> <br /> Ik ben het voor het grootste gedeelte met je eens. Zeker wat betreft de jeugdopleiding betreft. Wat had je precies gevraagd over Djurdjevic? Jij, ik en nog een paar anderen hadden graag gezien dat hij een eerlijke kans had gekregen. Toch kan je zijn vertrek eigenlijk alleen maar Bosz aanrekenen. Hij zag het totaal niet zitten in deze jongen. </span><br /> <br /> Dicky ik heb gevraagd waarom Djurdjevic ineens moest vertrekken en waarom ze hem hebben laten gaan, en wat de reden was dat hij bij Bosz geen eerlijke kans kreeg. Toch een normale vraag. De waarheid krijg je niet te horen kijk maar naar Esther Bal die moest zwijgen.<br /> <br /> <br /> Weet je Bosz is niet mijn trainer als hij vroeger mijn trainer was geweest had ik hem knock-out geslagen arrogant ten top is die vent. Weet je als ik dat gezicht van Uros voor mij zie een jongen die gewoon niet goed begeleid is hier, en denk aan Bosz mag die voor mij voor het hele seizoen geschorst worden ik hang de vlag uit als die op gedonderd is. En laat ze allemaal maar Komen met hun commentaar dat doet mij totaal niks.

<span class="blockquote">Ik denk dat we met Tighadouini, Darri, Vd Streek, Kallon, Linthorst, Gosens o ja en Job vd Linden en Djurdjevic nu bovenaan hadden gestaan. <br /> <br /> Wat dom dat Vitesse zeg, dat ze die hebben laten gaan. Nu zitten we opgescheept met spelers als Nakamba, Yeini, Diks, Baker, Rashica, Nathan, Solanke. Pffff slecht beleid.</span><br /> <br /> Jij bent een rat.....

Hendry. Maak je niet zo druk voor die enkele sukkels hier op dit forum. Ik reageer niet vaak maar gelijk heb je.

<span class="blockquote">Echt een zeik verhaal 1e klas ik zie hier een man die fabeltjes verteld Diks heeft zich dik voor hem aantreden al laten zien En Osman en lieftink spelen binnen een paar jaar bij Heracles of de Graafschap die krijgen hier de kans niet Het verhaal is Academie verhaal waar eens in de 10 jaar een speler van doorbreekt <br /> <br /> Ik had ook een vraag gesteld i.v.m. Uros Djurjevic het grootste talent wat wij verleden jaar bij Jong Vitesse hadden maar nee geen antwoorden daar over. Ze praten nu over jochies van 14 en 15 jaar die zo kunnen vertrekken als zij dat willen Alles op Diks na is gekocht dus koop spelers en investeer niet in een bodemloze put als de Academie die miljoenen kost met alles er om heen. Koop spelers voor je 1e elftal die je weer kan verkopen dat brengt geld op En niet Jong Vitesse dat ieder week met een half elftal van spelers van het 1e loopt te spelen. En de andere spelers wat zogenaamd word opgeleid uit dit elftal laat lekker op de bank ermee.<br /> <br /> Het is een Politicus deze technisch directeur Mo Allach lekker ieder een voor de gek houden op de achtergrond doet hij zijn goede werk neem een ander in de maling gladiool. <br /> <br /> Ik ben het voor het grootste gedeelte met je eens. Zeker wat betreft de jeugdopleiding betreft. Wat had je precies gevraagd over Djurdjevic? Jij, ik en nog een paar anderen hadden graag gezien dat hij een eerlijke kans had gekregen. Toch kan je zijn vertrek eigenlijk alleen maar Bosz aanrekenen. Hij zag het totaal niet zitten in deze jongen. <br /> <br /> Dicky ik heb gevraagd waarom Djurdjevic ineens moest vertrekken en waarom ze hem hebben laten gaan, en wat de reden was dat hij bij Bosz geen eerlijke kans kreeg. Toch een normale vraag. De waarheid krijg je niet te horen kijk maar naar Esther Bal die moest zwijgen.<br /> <br /> <br /> Weet je Bosz is niet mijn trainer als hij vroeger mijn trainer was geweest had ik hem knock-out geslagen arrogant ten top is die vent. Weet je als ik dat gezicht van Uros voor mij zie een jongen die gewoon niet goed begeleid is hier, en denk aan Bosz mag die voor mij voor het hele seizoen geschorst worden ik hang de vlag uit als die op gedonderd is. En laat ze allemaal maar Komen met hun commentaar dat doet mij totaal niks.</span><br /> We weten al heel lang dat het jou allemaal niks doet!

<span class="blockquote">Ik denk dat we met Tighadouini, Darri, Vd Streek, Kallon, Linthorst, Gosens o ja en Job vd Linden en Djurdjevic nu bovenaan hadden gestaan. <br /> <br /> Wat dom dat Vitesse zeg, dat ze die hebben laten gaan. Nu zitten we opgescheept met spelers als Nakamba, Yeini, Diks, Baker, Rashica, Nathan, Solanke. Pffff slecht beleid.<br /> <br /> Jij bent een rat..... </span><br /> En jij een vuile rat.