Maak jouw opstelling voor Vitesse vs NEC

Aan supporters de vraag met wie de hoofdtrainer in de basis moet gaan starten. Ga op de stoel van Peter Bosz zitten en maak jouw favoriete opstelling voor de eerstvolgende wedstrijd van Vitesse. MijnOpstelling is powered by De Wit Schijndel.

Zondag 29 november staat de Gelderse derby op het programma. Welke elf spelers stuur jij tegen NEC het veld op? Selecteer via de widget MijnOpstelling de elf spelers. Je kunt jouw opstelling eenvoudig delen via Facebook en Twitter en zo laten zien wie jij zou opstellen. Op de wedstrijddag wordt de favoriete opstelling van de supporters via de social media kanalen van Vitesse bekend gemaakt.

Voor de opstelling van Vitesse vs NEC heb je tot en met zaterdag 28 november, 23.59 uur de tijd om je elftal samen te stellen. Klik op onderstaande afbeelding en log in om aan de slag te gaan.

image

Vitesse-account
Op het dashboard van Vitesse.nl kun je wekelijks jouw voorspelling voor de eerstvolgende competitiewedstrijd invoeren, de in jouw ogen ideale opstelling doorgeven en spelers na elke wedstrijd een rapportcijfer geven. Aan het begin van elke maand kies jij de beste speler en mooiste doelpunt van de maand ervoor. Heb je nog geen account, maak deze dan direct aan op Vitesse.nl/mijnvitesse. Log gemakkelijk in via je Facebook- of Twitter-account en koppel je seizoenkaart.

Over De Wit Schijndel
De Wit Schijndel is niet zomaar een winkel, het is een wereld van 70.000m2 aan kampeer-, tuin en sportartikelen. Dit enorme aantal vierkante meters is opgedeeld in 13 afdelingen, die vervolgens weer zijn onderverdeeld in gespecialiseerde subafdelingen. Alles wat u nodig heeft voor uw sport- of vakantie avontuur vindt u geheid bij De Wit Schijndel. Kijk ook op www.dewitschijndel.nl.

Reacties (11)

Room, Diks, Kashia, Kruiswijk, Leerdam, Nakamba, Yeini, Ibarra, Vako, Rashica, Dauda.

<span class="blockquote">Room, Diks, Kashia, Kruiswijk, Leerdam, Nakamba, Yeini, Ibarra, Vako, Rashica, Dauda.</span><br /> Ik vond van de Werf met Room de beste tegen ADO dus als je Kruiswijk opstelt zou ik zeggen voor Leerdam als linksback.

<span class="blockquote">Room, Diks, Kashia, Kruiswijk, Leerdam, Nakamba, Yeini, Ibarra, Vako, Rashica, Dauda.<br /> Ik vond van de Werf met Room de beste tegen ADO dus als je Kruiswijk opstelt zou ik zeggen voor Leerdam als linksback.</span><br /> <br /> Kruiswijk of v.d. werf maak dicky niks uit als er maar geen huurlingen in het elftal staan, dat is het enige wat bij dicky telt.

<span class="blockquote">Room, Diks, Kashia, Kruiswijk, Leerdam, Nakamba, Yeini, Ibarra, Vako, Rashica, Dauda.<br /> Ik vond van de Werf met Room de beste tegen ADO dus als je Kruiswijk opstelt zou ik zeggen voor Leerdam als linksback.<br /> <br /> Kruiswijk of v.d. werf maak dicky niks uit als er maar geen huurlingen in het elftal staan, dat is het enige wat bij dicky telt.</span><br /> <br /> <br /> En als we met de opstelling van dicky dan misschien toch verliezen ,ja dan ligt het aan die ONBENUL (Bosz)

Ik vind Rashica de laatste wedstrijden ook erg teleurstellen. Wat helemaal niet gek is. Die jongen is 19 jaar en speelt zijn eerste maanden in het eerste elftal, dan mag je best een dipje hebben. Hij wil ook iets te graag zichzelf bewijzen en loopt zich meermaals in zijn acties te simpel vast. Wat mij betreft mag hij dan ook wel eens vanaf de bank starten. Een voorhoede met Brown, Solanke en Ibarra zou ik dan voor opperen zondag. Al heeft Ibarra ook al tijden niets laten zien, die verdient dan wel weer een keer een kans om het ook eens 60 minuten (bijv) vanaf de start te laten zien.

Welke gehuurde speler vind jij wat toevoegen dan? Op het moment dat je een speler huurt die beter is dan wat je zelf in huis hebt ( Traore een half seizoen, Kalas 1 seizoen, Atsu, Van Aanholt bijvoorbeeld) dan moet je die de voorkeur geven. Helaas zijn van de 5 spelers die Vitesse dit seizoen huurt alleen Baker bruikbaar, en Nathan voor het laatste kwartier. Solanke, Brown en Pantic zijn nog niet klaar voor de Eredivisie. Dus dan zou ik voor eigen spelers kiezen.

Ik zou zondag met een niet fitte dauda beginnen inderdaad ! <br /> Kunnen we meteen afbellen!<br /> Ik zou de verdediging laten staan , het middenveld als een compacte ruit <br /> Yeini na achter , nakamba op links , baker rechts , vako op 10<br /> Voorin solanke met rashica , al mag ibarra van mij ook wel weer een keer starten!

Ik wist niet dat Dauda niet fit is. Tja dan maar weer Solanke. Je moet altijd met een spits beginnen. Dus als hij de enige beschikbare spits in de selectie is moet je hem maar weer de kans geven.

De jongens weten zaterdag zowiezo waar het om gaat! We moetten vertrouwen houden in een goede afloop ! Met z'n alle achter geel zwart !

<span class="blockquote">De jongens weten zaterdag zowiezo waar het om gaat! We moetten vertrouwen houden in een goede afloop ! Met z'n alle achter geel zwart ! </span><br /> Ik heb liever dat ze dat Zondag weten.

Ah oke ! Ja zaterdag komt<br /> Ook niet voor zondag he ! Of denk je dat ze zo dom zijn dat ze het na een nacht al vergeten !


Inloggen en reactie plaatsen

Nieuws delen