Sfeervolle bijeenkomst bij Brasserie de Boerderij

Dinsdag 8 december stond alweer de laatste bijeenkomst van de businessclub in 2015 op het programma. Locatie was de sfeervolle Brasserie de Boerderij in Park Sonsbeek.

image
Tijdens de drukbezochte bijeenkomst voor leden van de Business Club Vitesse-GelreDome heette manager Commerciële Zaken Willem van der Linden iedereen van harte welkom en bedankte alle aanwezigen voor hun positieve bijdrage, alsmede ook feedback ten aanzien van de businessclub. 

image
Daarna gaf Peter Bosz kort een terugblik op de eerste seizoenshelft waarbij er nog twee belangrijke duels op het programma staan. De hoofdtrainer bekende deels tevreden te zijn over de voorbije periode. "Onze supporters hebben goede en leuke wedstrijden gezien, die helaas niet altijd het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Een voorbeeld was de meest recente wedstrijd tegen PSV. We hebben nog twee zware duels voor de boeg en daarin willen we zes punten behalen. Daarna gaan we ons, na een korte periode, in Spanje voorbereiden op de tweede helft. Ik ben er van overtuigd dat we nog een aantal plaatsen gaan stijgen op de ranglijst. Daar hebben we de kwaliteit voor en daar gaan we alles aan doen" besloot Bosz.

image
Vervolgens gaf Peter van Bussel, voorzitter van de businessclub, de microfoon aan 'Kerstman' Tobias Haagma. samen met Frans Gazendam gastheer van de avond. Mooie woorden werden opgevolgd door het openen van het zeer gevarieerde buffet dat buiten klaar stond.

image
Naast Peter Bosz waren ook zijn assistenten Rob Maas en Jon Dahl Tomasson  aanwezig. Zij werden vergezeld door aanvoerder Guram Kashia, verdediger Arnold Kruiswijk en aanvaller Denys Oliinyk. 
image
image
image

 

Reacties (11)

12 jaar in de jeugdopleiding bij Vitesse, Voor een fooi verkocht aan PSV, en zichzelf nu al weer terug verdiend. Eeuwig zonde dat Propper voor €4,500,000 verkocht moest worden. In Eindhoven profiteren ze wel optimaal van al het harde werk van de Arnhemse jeugdopleiding.

Het bestuur van Vitesse moet toch maar eens achter zijn oren krabben of de strategie m.b.t. tot de Chelsea-connectie wel de juiste is? Qua geld zijn we helaas afhankelijk van Abramovitsj, maar het moet toch mogelijk zijn een deal te sluiten met de Chelsea-bonzen om de uitgeleende jonge talenten 2 jaar of langer in ons midden te kunnen houden, zodat ook Vitesse als opleidingsinstituut meer profijt uit een langer verblijf van deze talenten kan hebben. Nu moet een coach elk seizoen opnieuw beginnen om een team te formeren en automatismen in te slijpen. Ik neem toch mijn petje af voor Peter Bosz dat hij dit elk seizoen voor elkaar krijgt. Neem nou Traore, deze speler is 1 jaar bij Vitesse geweest en krijgt nu nauwelijks speeltijd, terwijl hij bij Vitesse de ene na de andere goal scoorde. Op deze manier is het water naar de zee dragen.<br /> De Wit en Mo Allach, stroop de mouwen nou eens op en ga eens een goed gesprek aan met Chelsea en probeer met een positief resultaat terug te komen naar Arnhem. Niet geschoten is altijd mis!

Dicky je weet zelf ook wel dat hij anders gratis de deur uit was gelopen hè? Had je dat liever gehad?<br /> Vitesse heeft hem zelf 2 jaar links laten liggen, nauwelijks opgesteld , terwijl hij daarvoor het grote talent was! <br /> Ze gingen ook niet met hem prAten, en toen hij uiteindelijk door Peter bosz in de basis werdt gezet, en men zag hoe goed hij was, was het al te laat, en daar kan ik Davy geen ongelijk in geven! Ik gun het hem , en ik hoop dat hij slaagt ! Als ie dat al niet is haha<br /> <br /> @theosr<br /> Ik sta achter je uitspraken, maar je weet toch ook wel dat vitesse dat zal proberen?! Chelsea is nu eenmaal de baas en hebben geld genoeg om dit soort dingen te kunnen doen, ze gaan vanzelf inzien dat langer verhuren beter is! Al hebben ze dat natuurlijk wel met een aantal spelers gedaan, o.a. Kalas en van aanholt . Ik heb wel het gevoel dat bijv. Een solanke langer zal blijven !

Propper heeft alles te danken aan Vitesse. In ruil daar voor heeft hij een clausule in zijn contract op laten nemen dat hij voor een appel en een ei weg kon. Ik ben blij dat PSV door is. Maar Propper gun ik niks. Net zo als dat hij Vitesse geen fanstsoenlijke transfersom gunde.

Net zoals vitesse geen vertrouwen in hem had de seizoenen ervoor! Je kunt het allemaal tegen elkaar af wegen en voor beide valt iets te zeggen! Maar ga maar na als jij Davy was, dan had je precies hetzelfde gedaan! Mensen roepen vanalles maar ondertussen! En dat je hem niks gunt had ik al wel verwacht van jou! Iets positiefs bestaat voor jou volgens mij niet helaas ! Propper heeft alles aan vitesse te danken , wat een onzin zeg ! Net of het door vitesse komt dat die jongen zo goed kan voetballen . Dan was hij ergens anders wel doorgebroken en had je nu niks gehad ! De enigste die wel in hem geloofde was Peter bosz ! Eerdere is het technische hart iets aan te rekenen , door hem niet eerder te laten spelen of een contract te laten tekenen ! En 5 miljoen is voor een club als vitesse best veel geld, de topclubs krijgen nu eenmaal meer geld voor een speler, dat zijn helaas de wetten van het voetbal. <br />

Propper presteerde ondermaats waardoor Van den Brom en Rutten deze jongen buiten de basis lieten simpelweg omdat er op dat moment betere opties waren. Na gesprekken met een psycholoog en het vertrek van Ginkeltje heeft hij dan eindelijk weer een basisplaats kreeg. Hij heeft wel degelijk alles aan Vitesse te danken gehadt. En 4,5 miljoen is gewoon een fooi. Zeker als je ziet wat er voor spelers van bijvoorbeeld AZ en Twente betaald wordt met vergelijkbare of zelfs minder kwaliteit.

Ja gewoon je verhaaltje blijven geloven joh! Ben je goed in! Onder rutten heeft hij zeker geen kansen gehad ! Waardeloze trainer was dat zeg! Maar gewoon volhouden, Davy lacht je ondertussen heel hard uit ! Haha

En dat az en Twente meer geld vangen ligt aan hun mannen die daar zitten en grote conneties hebben opgebouwd , iets wat allach en de wit niet echt hebben! Dus je kunt de speler wel van alles verwijten , maar het is simpelweg niet waar !

<span class="blockquote">Ja gewoon je verhaaltje blijven geloven joh! Ben je goed in! Onder rutten heeft hij zeker geen kansen gehad ! Waardeloze trainer was dat zeg! Maar gewoon volhouden, Davy lacht je ondertussen heel hard uit ! Haha</span><br /> <br /> Alsof Propper ooit op deze site kijkt. En Rutten heeft inderdaad ondermaats gepresenteerd. Maar dat hij op dat moment Ginkeltje en Janssen verkoos boven Propper was zeer terecht. Propper liet het op dat moment ook niet zien als hij mocht spelen bij blessures of schorsingen.

<span class="blockquote">En dat az en Twente meer geld vangen ligt aan hun mannen die daar zitten en grote conneties hebben opgebouwd , iets wat allach en de wit niet echt hebben! Dus je kunt de speler wel van alles verwijten , maar het is simpelweg niet waar ! </span><br /> <br /> Je hebt gelijk dat er bij AZ mensen zitten met betere connecties en vooral ook meer lef. De transfer van Veijnovic is hier een voorbeeld van. Maar aan de transfer van Propper konden De Witt en Allach weinig doen. Propper heeft die clausule in zijn contract laten opnemen en anders zou hij voor nop de deur uit lopen. Het is niet dat ik ex werknemers van Vitesse niks gun. Ik hoop nog altijd dat bijvoorbeeld Ginkeltje slaagt en dat Bony topscorer wordt bij een mooie club. Maar Propper heeft Vitesse gewoon flink benadeeld. Dus hem gun ik niks.

Verwacht ook niet dat die hier kijkt maar je begrijpt hopelijk wel wat ik daar mee bedoel. Oke dat is jou mening en dat mag ook! Maar dan had de 'technische staf ballen moetten tonen en dat hebben ze niet gedaan! Ze dachten dat die jongen toch nooit zo uitstekend zou presteren , iets waar ze vorig jaar flink spijt van hebben gehad! Gelukkig valt het verlies van vejinovic ons niet heel zwaar met nakamba en yeini als<br /> Vervangers, ze hadden wel meer geld moetten vangen voor hem, gelukkig was hij transfervrij gehaalt <br /> <br /> Laatste tijd zie ik van ginkel niet vaak spelen, meer invallen, erg jammer. Stoke lijkt me toch een prima club voor hem ! Bony heeft toch een verkeerde keuze gemaakt denk ik, alhoewel aguero wel vaak geblesseerd is, afgelopen week toch een assist en goal gemaakt in de cl ! Wat een klasbak is het toch !


Inloggen en reactie plaatsen

Nieuws delen