Fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2016!

Vitesse bedankt alle supporters voor de steun dit jaar. Namens de gehele selectie, staf, academie en kantoorpersoneel hele fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2016! Tot woensdag 27 januari in GelreDome bij Vitesse vs PEC Zwolle. Vitesse beweegt!

De trainingsaccommodatie van Vitesse op Papendal is vanaf 25 december tot en met zondag 3 januari gesloten. MijnVitesse is in de periode tussen Kerst en nieuwjaar wel geopend. 

Reacties (16)

Jullie ook allemaal gezellige feestdagen en vooral een gezond 2016!!

Ik wens iedereen bij Vitesse ook een goede Kerst en een gezond Nieuwjaar toe.<br /> <br /> Ook alle mede forumleden wens ik dat toe.!

De gehele selectie, staf van Vitesse en natuurlijk alle forumleden een hele prettige kerst en vooral een goed<br /> en gezond 2016 toegewenst.

Ook ik sluit mij aan in het rijtje en wens iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar in 2016.<br /> Dat geldt natuurlijk ook voor het bestuur van Vitesse en haar medewerkers.<br /> PS:hopen dat onze Aziaten een verassing in positieve zin zullen blijken en dat Bosz blijft ondanks de geruchten in Engeland.

<span class="blockquote">Ook ik sluit mij aan in het rijtje en wens iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar in 2016.<br /> Dat geldt natuurlijk ook voor het bestuur van Vitesse en haar medewerkers.<br /> PS:hopen dat onze Aziaten een verassing in positieve zin zullen blijken en dat Bosz blijft ondanks de geruchten in Engeland.</span><br /> <br /> Welke geruchten?

Hoi Dicky<br /> Het gaat om Bosz die al dan niet assistent van Hiddink gaat worden bij Chelsea.<br /> Het kan ook zo zijn dat Bosz trainer word van jong Chelsea.Dat laatste is al een wat langdurig gerucht,naar waar rook is,is ook vuur!<br /> Drogba is en word ook genoemd als mogelijke assistent.<br /> Hiddink krijgt ook weer de mogelijkheid om spelers te kopen en dat bied misschien weer mogelijkheden voor Vitesse om bv Traore terug te halen.<br /> Dit is alleen op hoop gevestigd en niet op basis van iets anders!<br />

<span class="blockquote">Hoi Dicky<br /> Het gaat om Bosz die al dan niet assistent van Hiddink gaat worden bij Chelsea.<br /> Het kan ook zo zijn dat Bosz trainer word van jong Chelsea.Dat laatste is al een wat langdurig gerucht,naar waar rook is,is ook vuur!<br /> Drogba is en word ook genoemd als mogelijke assistent.<br /> Hiddink krijgt ook weer de mogelijkheid om spelers te kopen en dat bied misschien weer mogelijkheden voor Vitesse om bv Traore terug te halen.<br /> Dit is alleen op hoop gevestigd en niet op basis van iets anders!<br /> </span><br /> <br /> Oké dat klinkt positief allemaal. Dank je wel voor de info.

Overigens staan er 3 Vitesse spelers in de IBWM100 lijst. Dit is een prestigieus lijstje van de 100 meest veelbelovende talenten. Nakamba, Rashica en Diks zijn opgenomen in deze lijst. Er staan ook namen van Engelse talenten in de lijst. De namen van Brown, Solanke en Baker ontbreken echter.

Wens spelers,selectie, staf, bestuur , organisatie medewerkers en alle supporters van Vitesse prettige kerstdagen en een voorspoedig, gezond en sportief 2016 toe!

Drogba is de nieuwe assistent van Hiddink geworden dus dat verhaal gaat al niet meer door ! Ik zie bosz ook echt niet de trainer van jong Chelsea worden , dat is eerder een stap achteruit dan vooruit !

Ook ik wens alle spelers, bestuur, staf en iedereen die Vitesse een warm hart toewenst een mooie kerst en een fantastisch 2016

<span class="blockquote">Drogba is de nieuwe assistent van Hiddink geworden dus dat verhaal gaat al niet meer door ! Ik zie bosz ook echt niet de trainer van jong Chelsea worden , dat is eerder een stap achteruit dan vooruit ! </span><br /> <br /> Sportief momenteel wel een stap terug, maar financieel zou dit wel eens de doorslag kunnen geven in zijn beslissing Jong Chelsea wel onder zijn hoede te nemen, met in zijn achterhoofd in de toekomst promotie te maken door hoofdtrainer te worden bij deze club. Volgens mij heeft Bosz als coach van Vitesse een goede indruk gemaakt bij de leiding van Chelsea door de huurlingen van deze club als betere voetballers terug te laten keren naar Londen. Dus zo zeker dat Bosz blijft bij ons cluppie ben ik niet. We wachten af.

Niemand zegt hier zeker te zijn dat Peter bosz blijft, zoals elke trainer zal ook hij een keer vertrekken. Maar ik denk echt niet naar jong Chelsea . Chelsea zal qua trainers alleen maar kijken naar grote namen, en daar hoort bosz zeker niet bij! Mooi voorbeeld is nu Hiddink, puur gekozen op naam, en niet op z'n laatste resultaten met het nl elftal ! <br /> Iedereen fijne dagen en tot in 2016 !

Ik mag toch hopen dat traoré niet naar ajax vertrekt. Ik vind traoré een betere spits dan de overschatte solanke.

<span class="blockquote">Ik mag toch hopen dat traoré niet naar ajax vertrekt. Ik vind traoré een betere spits dan de overschatte solanke.</span><br /> <br /> Ik ben het volledig met je eens. Chelsea heeft deze speler de hemel in geprezen als Het Grote Talent. De verwachtingen waren daardoor zeer hoog. Echter bij Vitesse heeft hij zijn klasse nog allerminst laten zien. Het kan zijn dat hij aanpassingsproblemen heeft gehad, maar deze moeten toch in de 2e seizoenshelft verdwenen zijn. Als spits heeft hij nog heel weinig gescoord. Solanke speelt bij Vitesse meer als dienende speler en Vitesse heeft toch echt een spits nodig om de ballen in het netje te deponeren. We wachten af.

TRAORE gaat niet naar Ajax,Hiddink wil hem bij de selectie houden.


Inloggen en reactie plaatsen

Nieuws delen