Jaaroverzicht: Vitesse in het jaar 2015!

Het jaar zit er bijna op. VitesseTV maakte een jaaroverzicht van 2015. Een video met veel hoogtepunten zowel op als buiten het veld, maar natuurlijk ook aandacht voor de minder mooie momenten.

VitesseTV heeft de belangrijkste momenten uit 2015 per maand achter elkaar gezet. Van de contractverlenging van Kevin Diks in januari tot en met de laatste overwinning van het jaar vs FC Twente. Natuurlijk ook aandacht voor de businessclub, Kids Club en maatschappelijk activiteiten.

image

Reacties (104)

Godverdomme, daar gaat die Vieze club uit A'dam ....<br /> Ze willen Traore van Chelsea huren met optie tot KOOP ...!!!<br /> <br /> Technische staf en Bestuur van Vitesse word eens wakker man .....!!!

<span class="blockquote">Godverdomme, daar gaat die Vieze club uit A'dam ....<br /> Ze willen Traore van Chelsea huren met optie tot KOOP ...!!!<br /> <br /> Technische staf en Bestuur van Vitesse word eens wakker man .....!!!</span><br /> <br /> Daar kan Vitesse weinig aan doen lijkt mij. Ik denk trouwens dat die deal wel rond komt. Dat is het lot van Vitesse sinds de komst van De Witt en Allach. Spelers beter maken zodat clubs als PSV, Feyenoord en nu waarschijnlijk 020 daar van kunnen profiteren.

<span class="blockquote">Godverdomme, daar gaat die Vieze club uit A'dam ....<br /> Ze willen Traore van Chelsea huren met optie tot KOOP ...!!!<br /> <br /> Technische staf en Bestuur van Vitesse word eens wakker man .....!!!<br /> <br /> Daar kan Vitesse weinig aan doen lijkt mij. Ik denk trouwens dat die deal wel rond komt. Dat is het lot van Vitesse sinds de komst van De Witt en Allach. Spelers beter maken zodat clubs als PSV, Feyenoord en nu waarschijnlijk 020 daar van kunnen profiteren.</span><br /> Verschrikkelijk is dat ....ook Chelsea mag daar best z'n poot in stijf houden ....Op die manier helpen ze Vitesse daar ook niet echt mee.....

Iedereen mag toch vragen of ze een speler mogen huren. Denk dat We niet zo bang hoeven te zijn gaat toch niet gebeuren.

Wij hebben hem wel nodig!!!!

<span class="blockquote">Godverdomme, daar gaat die Vieze club uit A'dam ....<br /> Ze willen Traore van Chelsea huren met optie tot KOOP ...!!!<br /> <br /> Technische staf en Bestuur van Vitesse word eens wakker man .....!!!<br /> <br /> Daar kan Vitesse weinig aan doen lijkt mij. Ik denk trouwens dat die deal wel rond komt. Dat is het lot van Vitesse sinds de komst van De Witt en Allach. Spelers beter maken zodat clubs als PSV, Feyenoord en nu waarschijnlijk 020 daar van kunnen profiteren.</span><br /> <br /> Chelsea heeft destijds wel geweigerd om Van Ginkel aan Ajax uit te lenen. Als ze hem naar Ajax sturen (hebben ook enkel nog Eredivisievoetbal), kunnen ze hem net zo goed ook naar Vitesse sturen. Grotere kans op speelminuten.

Chelsea heeft wereldwijd zo'n 130 spelers verhuurt die ze zelf ( waarschijnlijk allemaal voor een prikkie) hebben gekocht.<br /> Daarna worden ze ondergebracht bij diverse clubs om beter te kunnen worden zodat ze ze later weer met winst kunnen verkopen ( een geregistreerde mensenhandel dus)<br /> Door Vitesse wordt er i.o.m. Chelsea spelers verhuurt aan Vitesse die daar dan beter worden dat hebben we allemaal gezien.<br /> Vitesse moet dan ook afdwingen bij Chelsea dat zij het 1ste recht hebben tot koop/verhuur omdat ze daar toch al de nodige energie in gestoken hebben en ook het nodige geld heeft gekost ( Opvang e.d.)<br /> <br /> Ik denk dan ook dat als die eikels uit Amsterdam een bod neerleggen bij Chelsea, Bertrand daar heen gaat en dat doet pijn, temeer omdat Vitesse ( de Wit en Allach) slapen en een hele goede speler weer missen.<br /> <br /> Solanke si vrij jong,maar wordt geen topspits,omdat zijn handelingssnelheid te langzaam is en veel te grote passen maakt. ( skibben is een optie)<br /> <br /> Daarbij is hij veel minder balvast dan Bertrand,dus de verantwoordelijken bij Vitesse hebben weer zitten slapen.<br /> <br /> Wat erg is dat als de gehuurde spelers terug gaan naar Chelsea ze niet beter worden omdat daar alleen maar getraind wordt om bij te houden en niet om beter te worden. ( i.v.m. veel wedstrijden).<br /> <br /> Daarbij komt nog dat Chelsea al veel eerder had door moeten selecteren en de jonge spelers ( die Vitesse beter maakt) eerder moeten laten spelen.<br /> <br /> Wil Vitesse de komende jaren zich meten in de top4 van Nederland dan zal hier ook het beleid op aangepast moeten worden.<br /> <br /> Fijne dagen een een vooral gezond 2016 voor iedereen hier op dit forum.<br /> <br /> <br />

Er zijn trouwens ook nog gegadigden voor Traore uit de premierleague zelf dus ik moet nog maar zien of hij bij die neuzen komt, maar wat ik al eens eerder heb aangegeven heeft Vitesse zelf de ideale spits in huis die nu nog voornamelijk in o19 speelt maar alles wat een toekomstige topspits moet hebben in huis heeft namelijk Yuning Zhang, geef die goser 5 of 6 wedstrijden de kans in het eerste en hij is beter dan Solanke want hij lijkt geknipt voor het Vitesse spelletje, techniek, snelheid, doelgericht en zijn bijnaam jonge uitvoering van Bony heeft hij ook niet voor niks want hij is zeer sterk, geef hem de kans om te wennen aan het hogere niveau van het eerste ten opzichte van o19 en hij pakt het wel op.

<span class="blockquote">Er zijn trouwens ook nog gegadigden voor Traore uit de premierleague zelf dus ik moet nog maar zien of hij bij die neuzen komt, maar wat ik al eens eerder heb aangegeven heeft Vitesse zelf de ideale spits in huis die nu nog voornamelijk in o19 speelt maar alles wat een toekomstige topspits moet hebben in huis heeft namelijk Yuning Zhang, geef die goser 5 of 6 wedstrijden de kans in het eerste en hij is beter dan Solanke want hij lijkt geknipt voor het Vitesse spelletje, techniek, snelheid, doelgericht en zijn bijnaam jonge uitvoering van Bony heeft hij ook niet voor niks want hij is zeer sterk, geef hem de kans om te wennen aan het hogere niveau van het eerste ten opzichte van o19 en hij pakt het wel op.</span><br /> <br /> Hij zou in ieder geval eens een paar wedstrijden kunnen invallen als de overwinning al in de tas zit ( Zoals tegen Twente en Excelcior dit seizoen ). Helaas zie ik dit voorlopig nog niet gebeuren. Hij heeft nog niet één keer bij de selectie gezeten.

<span class="blockquote">Er zijn trouwens ook nog gegadigden voor Traore uit de premierleague zelf dus ik moet nog maar zien of hij bij die neuzen komt, maar wat ik al eens eerder heb aangegeven heeft Vitesse zelf de ideale spits in huis die nu nog voornamelijk in o19 speelt maar alles wat een toekomstige topspits moet hebben in huis heeft namelijk Yuning Zhang, geef die goser 5 of 6 wedstrijden de kans in het eerste en hij is beter dan Solanke want hij lijkt geknipt voor het Vitesse spelletje, techniek, snelheid, doelgericht en zijn bijnaam jonge uitvoering van Bony heeft hij ook niet voor niks want hij is zeer sterk, geef hem de kans om te wennen aan het hogere niveau van het eerste ten opzichte van o19 en hij pakt het wel op.</span><br /> <br /> <br /> Ik heb een paar weken terug al aangegeven om Zhang een kans te geven en dat o20 achter Traore aanzat maar geen reactie hier.<br />

<span class="blockquote">Er zijn trouwens ook nog gegadigden voor Traore uit de premierleague zelf dus ik moet nog maar zien of hij bij die neuzen komt, maar wat ik al eens eerder heb aangegeven heeft Vitesse zelf de ideale spits in huis die nu nog voornamelijk in o19 speelt maar alles wat een toekomstige topspits moet hebben in huis heeft namelijk Yuning Zhang, geef die goser 5 of 6 wedstrijden de kans in het eerste en hij is beter dan Solanke want hij lijkt geknipt voor het Vitesse spelletje, techniek, snelheid, doelgericht en zijn bijnaam jonge uitvoering van Bony heeft hij ook niet voor niks want hij is zeer sterk, geef hem de kans om te wennen aan het hogere niveau van het eerste ten opzichte van o19 en hij pakt het wel op.<br /> <br /> <br /> Ik heb een paar weken terug al aangegeven om Zhang een kans te geven en dat o20 achter Traore aanzat maar geen reactie hier.<br /> </span><br /> <br /> Waarschijnlijk kreeg je geen reactie omdat dit een verschrikkelijk klote scenario zou zijn... Traore moest perse terug naar Londen voor die werkvergunning. Het gaat ruk met het eerste van Chelsea en dus is dat ook een verloren jaar voor alle jonge spelers in die selectie. Vervolgens zou ajax dan handig gebruik gaan maken van het feit dat Hiddink Nederland wel als een ontwikkelingscompetitie ziet (voor meerdere jaren) voor de Chelsea talenten.. Hopelijk beseft Hiddink ook dat als hij Traore nu naar ajax laat vertrekken, PSV op zeker geen kampioen gaat worden! Je weet dan in dat geval wel zeker dat Vitesse door Chelsea niet gestimuleerd wordt in de ambities..

Het is ongelofelijk als je die beelden van afgelopen jaar ziet hoe snel Traoré zich in 1 jaar heeft ontwikkeld. Ik begrijp niet goed waarom Traoré naar 020 zou moeten en niet naar Vitesse zou kunnen. Pijnlijk voor Solanke maar met Traoré in de spits gaat Vitesse, mits hij niet uit vorm is, weer hoge ogen gooien dit jaar. Samen et Brown en Rachica en met ons klasse middenveld en een nieuwe links back acht ik van alles mogelijk. Hopelijk zijn ze bij Chelsea zo slim om hem in ieder geval niet naar een concurrent van Vitesse te laten gaan. Zou ik redelijk respectloos vinden naar Vitesse toe, die hem graag langer had willen houden.

Omdat het niet goed gaat met Chelsea heeft Hiddink maar één doel: zo hoog mogelijk eindigen (Europees voetbal). Voor 31 januari moeten de transfers rond zijn. Hiddink heeft enkele weken om Traore te beoordelen. Chelsea heeft nu in 19 wedstrijden slechts 23 goals gemaakt. Hiddink kan en gaat kopen en zal Traore naast de boot vallen. <br /> Ik las dat Chelsea 130 huurlingen heeft. Dat wij er vijf hebben is leuk voor ons. Maar Vitesse heeft natuurlijk in Engeland (die Russen zijn alleen geïnteresseerd in het eerste van Chelsea) geen grote naam. Traore kan natuurlijk gewoon naar 020, als 020 maar genoeg betaald. Het gaat uiteindelijk om het geld. Het ligt aan de technische staf of financiële hart (of hard) van Chelsea hoe belangrijk ze Vitesse vinden. Of Vitesse kampioen van Nederland wordt maakt Chelsea niets uit natuurlijk. In dat opzicht heb ik geen illusies. Het is eigenbelang (de ontwikkeling van hun spelers) en dat is oké. Vanuit die positie (eigenbelang) zal Vitesse zich ook naar Chelsea moeten opstellen: zoals het nu gaat zullen we veel complimenten krijgen van Chelsea, maar de supporters moeten het eerste halve seizoen steeds afwachten wat er komt, hoe het team zich ontwikkelt en als het gaat draaien zijn ze weg. Mogelijk kunnen er afspraken gemaakt worden met Chelsea (3 talenten per jaar met een looptijd van 2 jaar). Ik denk uiteindelijk beter voor die jonge knapen en beter voor Vitesse. Maar mogelijk ben ik ook naïef: heb je niets te vertellen en moet je blij zijn met wat je krijgt.<br /> <br /> <br /> <br />

Waarom zou Chelsea Traore verkopen dan? Een potentiele wereldtopper verkoop je niet voor een paar miljoen aan Ajax als je er in de toekomst (na een goede verhuurperiode, bijvoorbeeld in de Bundesliga), veel meer voor kan vangen.<br /> <br /> Verhuren aan Ajax kan best plaatsvinden. Ik zie het niet gebeuren maar het is een riële optie.

<span class="blockquote">Omdat het niet goed gaat met Chelsea heeft Hiddink maar één doel: zo hoog mogelijk eindigen (Europees voetbal). Voor 31 januari moeten de transfers rond zijn. Hiddink heeft enkele weken om Traore te beoordelen. Chelsea heeft nu in 19 wedstrijden slechts 23 goals gemaakt. Hiddink kan en gaat kopen en zal Traore naast de boot vallen. <br /> Ik las dat Chelsea 130 huurlingen heeft. Dat wij er vijf hebben is leuk voor ons. Maar Vitesse heeft natuurlijk in Engeland (die Russen zijn alleen geïnteresseerd in het eerste van Chelsea) geen grote naam. Traore kan natuurlijk gewoon naar 020, als 020 maar genoeg betaald. Het gaat uiteindelijk om het geld. Het ligt aan de technische staf of financiële hart (of hard) van Chelsea hoe belangrijk ze Vitesse vinden. Of Vitesse kampioen van Nederland wordt maakt Chelsea niets uit natuurlijk. In dat opzicht heb ik geen illusies. Het is eigenbelang (de ontwikkeling van hun spelers) en dat is oké. Vanuit die positie (eigenbelang) zal Vitesse zich ook naar Chelsea moeten opstellen: zoals het nu gaat zullen we veel complimenten krijgen van Chelsea, maar de supporters moeten het eerste halve seizoen steeds afwachten wat er komt, hoe het team zich ontwikkelt en als het gaat draaien zijn ze weg. Mogelijk kunnen er afspraken gemaakt worden met Chelsea (3 talenten per jaar met een looptijd van 2 jaar). Ik denk uiteindelijk beter voor die jonge knapen en beter voor Vitesse. Maar mogelijk ben ik ook naïef: heb je niets te vertellen en moet je blij zijn met wat je krijgt. </span><br /> <br /> Nou naïef ben je zeker niet. Het is ook al besproken in Londen dat spelers langer dan 1 seizoen zouden moeten blijven. Dat gebeurt ook wel (was bij traore ook zo dat hij verlenging kreeg trouwens), maar meestal alleen als die betreffende speler in Engeland nog geen werkvergunning krijgt. Vitesse heeft niet de status binnen de technische staf in londen dat men meer dan één jaar als doorontwikkelen ziet. Vitesse speelt niet ieder seizoen Europees en als het al zo is, dan meestal alleen voorrondes..... In dat opzicht is het niveau hier minder aansprekend dan bijvoorbeeld bij enkele Belgische clubs, sommigge clubs uit Cyprus of die ellendelingen uit Amsterdam.<br /> Als Vitesse van de huidige lichting huurlingen er een paar langer dan een jaar mag houden dan zal dat voor pantic en Nathan gelden. Die hebben nog geen werkvergunning en geen meerwaarde opgebouwd. Als solanke er dit jaar 10 tot 15 weet te maken achten ze hem al uitgeleerd hier ben ik bang. Solanke maakt niet echt de indruk in interviews dat hij zelf ook snapt dat hij nog lang niet klaar is voor de premier league of de 2e klasse in Engeland. Traore had trouwens zelf nog een jaar in Nederland bij Vitesse willen blijven. Die begreep heel goed dat hij hier nog kon groeien. Uiteindelijk heeft ook hij gewoon moeten doen wat hem gezegd werd... <br />

Wel grappig dat mensen nu al om Zhang gaan roepen ! Net zo oud en nog minder ervaren<br /> Solanke heeft een goed seizoen achter de rug en is topscorer geworden van de youth champions league.<br /> Bovendien kun je weer een half jaar gaan bouwen dan en is het seizoen weer voorbij. <br /> Traore wordt echt niet verkocht aan Ajax , of ze moeten een gek bedrag rond de 25 miljoen bieden!<br /> Het is een van de grootste talenten die Chelsea heeft en ik denk dat ze hem verhuren aan een Engelse laagvlieger, ook vanwege z'n werkvergunning !<br /> <br /> 1 iemand hoeft dit maar te roepen en iedereen gelooft het ! Veratti, 130 verhuurde spelers ? Geloof je het zelf?<br /> Dat kan echt nooit ! Ze hebben rond de 30 spelers verhuurt denk ik maar 130 ?! Haha <br /> Overigens zou het wel een slimme zet zijn van Ajax ! <br /> Ik heb vertrouwen in deze selectie en denkt dat het vanzelf goed gaan komen en uiteindelijk 4de plek eindigen, met een beetje geluk 3de <br /> <br />

Ajax zou een optie tot kopen willen. Dat is leuk. Chelsea zal Traore mogelijk willen verhuren aan Ajax voor een redelijk bedrag, maar verkopen lijkt me geen optie voor Chelsea en Traore zat bij de selectie. <br /> Ook Ajax hangt nu ook aan de onderkant van het internationale voetbal. Zoals zij vroeger spelers konden opkopen van andere teams zo zullen nu Ajax-spelers worden opgekocht door andere teams. Tete en Bazoer zijn ze zo kwijt. Ze hebben nog geluk dat die spelers niet eerder zijn opgekocht en in de stallen van het Arabische, Russische en toekomstige Chinese/Thaise etc clubs staan. <br /> <br /> De wedstrijdtijden van de competitie in India worden vastgesteld op grond van de wedstrijdtijden in Engeland. De jongens met de tv-rechten van het Engelse voetbal op zak hebben heel veel macht gekregen. Zo ook voetbalmakelaars en/of clubeigenaren. En die hebben in hun netwerk weer de coryfeeën van de FIFA/UEFA/KNVB etc. Good old boys. Zij dicteren nu samen het voetbal. En Nederland maar hopen op Michael van Praag: als hij president wordt van de FIFA dan zal het beter worden. <br /> <br /> 020 mag vragen om een koopoptie voor Traore en moet hopen dat ze niet uitgelachen worden.<br /> <br /> <br />

Ik denk juist dat ze Solanke, Brown en Baker nog een seizoen hier laten. Pantic en Nathan lijken me hier net zoveel perspectief te hebben als Delac, Davila etc, geen dus. Juist die eerste drie kunnen zich nog doorontwikkelen, zoals ook Van Aanholt deed. Benieuwd hoe ze er in Londen over denken, we will see.

Ik hoop ook dat Solanke, Brown en Baker nog een jaar mogen blijven. En als de rest dan blijft dan kunnen we zeker naar de top 3 volgend seizoen. Maar verwacht niet dat we de krenten nog een jaar mogen behouden. <br /> <br /> Berghemvitesse, sorry dat ik er net 100 huurlingen teveel noemde (een profetische verschrijving? ), maar heb net wat boeken gelezen over de trend dat er nu clubeigenaren zijn die niets met voetbal hebben, maar naamsbekendheid voor zichzelf of hun gebied willen opbouwen (de Arabieren, eigenaren van onder meer Paris Saint Germain en Manchester City, doen dat op een slimme manier). Ze hebben allemaal één target: de Champions League liefst meerdere malen winnen. En dat gaat ze lukken. Bij deze teams staat er wel eens een ééntje of nulletje te weinig of teveel. <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br />

Ah kan gebeuren man! Maar 130 is we<br /> Erg veel haha! Overigens staat Peter bosz open voor contractverlenging ! Ook allach z'n contract wordt waarschijnlijk verlengt , ben benieuwd .

Mensen kunnen nu wel Zhang als ideale opvolger zien... maarehh, zijn er geen geruchten dat chinese clubs hem weer willen terughalen na zijn prima spel in dat toernooi in China?

Alleen waarom zou Vitesse hem nu alweer verkopen als ze eventueel goud in handen hebben. Daarbij willen die jongens in het oosten graag in Europa bewijzen wat ze kunnen.<br /> <br /> <span class="blockquote">Mensen kunnen nu wel Zhang als ideale opvolger zien... maarehh, zijn er geen geruchten dat chinese clubs hem weer willen terughalen na zijn prima spel in dat toernooi in China?</span><br />

Als Zhang werkelijk zoveel talent heeft, dan zou Peter Bosz deze speler allang in zijn selectie hebben opgenomen. Het kan natuurlijk altijd nog gebeuren in de 2e seizoenshelft. Waarom zou hij dan in de laatste wedstrijd tegen FC Twente wel een 16-jarig talent uit de eigen jeugdopleiding zijn debuut laten maken en Zhang buiten de selectie laten? Daar moet toch een reden voor zijn!

<span class="blockquote">Als Zhang werkelijk zoveel talent heeft, dan zou Peter Bosz deze speler allang in zijn selectie hebben opgenomen. Het kan natuurlijk altijd nog gebeuren in de 2e seizoenshelft. Waarom zou hij dan in de laatste wedstrijd tegen FC Twente wel een 16-jarig talent uit de eigen jeugdopleiding zijn debuut laten maken en Zhang buiten de selectie laten? Daar moet toch een reden voor zijn!</span><br /> <br /> Die meneer Bosz heeft al meer talenten laten gaan en niet opgesteld TheoSr en dat hij die jongen 5 minuten laat spelen is popi jopi gedrag van deze etterbak van een trainer,die zijn aanvoerder warm laat lopen en dit voor de 2e keer en niet opstelt laat hem lekker opsodemieteren.!! Er zijn trainers genoeg die deze ploeg kunnen smeden talent genoeg.

<span class="blockquote">Als Zhang werkelijk zoveel talent heeft, dan zou Peter Bosz deze speler allang in zijn selectie hebben opgenomen. Het kan natuurlijk altijd nog gebeuren in de 2e seizoenshelft. Waarom zou hij dan in de laatste wedstrijd tegen FC Twente wel een 16-jarig talent uit de eigen jeugdopleiding zijn debuut laten maken en Zhang buiten de selectie laten? Daar moet toch een reden voor zijn!<br /> <br /> Die meneer Bosz heeft al meer talenten laten gaan en niet opgesteld TheoSr en dat hij die jongen 5 minuten laat spelen is popi jopi gedrag van deze etterbak van een trainer,die zijn aanvoerder warm laat lopen en dit voor de 2e keer en niet opstelt laat hem lekker opsodemieteren.!! Er zijn trainers genoeg die deze ploeg kunnen smeden talent genoeg.</span><br /> <br /> Waarom kunnen de meeste supporters niet begrijpen dat het duo V/d Werff - Kruiswijk wel wat beter staat dan V/d Werff - Kashia??? Met kruiswijk erbij heeft Vitesse ziezo minder goals tegen gekregen... bovendien maakt Kruiswijk minder snel fouten. De meeste mensen kijken puur naar Kashia's persoonlijkheid heb ik het idee... en niet naar zijn verdedigende acties.

<span class="blockquote">Als Zhang werkelijk zoveel talent heeft, dan zou Peter Bosz deze speler allang in zijn selectie hebben opgenomen. Het kan natuurlijk altijd nog gebeuren in de 2e seizoenshelft. Waarom zou hij dan in de laatste wedstrijd tegen FC Twente wel een 16-jarig talent uit de eigen jeugdopleiding zijn debuut laten maken en Zhang buiten de selectie laten? Daar moet toch een reden voor zijn!<br /> <br /> Die meneer Bosz heeft al meer talenten laten gaan en niet opgesteld TheoSr en dat hij die jongen 5 minuten laat spelen is popi jopi gedrag van deze etterbak van een trainer,die zijn aanvoerder warm laat lopen en dit voor de 2e keer en niet opstelt laat hem lekker opsodemieteren.!! Er zijn trainers genoeg die deze ploeg kunnen smeden talent genoeg.<br /> <br /> Waarom kunnen de meeste supporters niet begrijpen dat het duo V/d Werff - Kruiswijk wel wat beter staat dan V/d Werff - Kashia??? Met kruiswijk erbij heeft Vitesse ziezo minder goals tegen gekregen... bovendien maakt Kruiswijk minder snel fouten. De meeste mensen kijken puur naar Kashia's persoonlijkheid heb ik het idee... en niet naar zijn verdedigende acties.</span><br /> <br /> Kashia en kruiswijk >>>>>>>

<span class="blockquote">Als Zhang werkelijk zoveel talent heeft, dan zou Peter Bosz deze speler allang in zijn selectie hebben opgenomen. Het kan natuurlijk altijd nog gebeuren in de 2e seizoenshelft. Waarom zou hij dan in de laatste wedstrijd tegen FC Twente wel een 16-jarig talent uit de eigen jeugdopleiding zijn debuut laten maken en Zhang buiten de selectie laten? Daar moet toch een reden voor zijn!<br /> <br /> Die meneer Bosz heeft al meer talenten laten gaan en niet opgesteld TheoSr en dat hij die jongen 5 minuten laat spelen is popi jopi gedrag van deze etterbak van een trainer,die zijn aanvoerder warm laat lopen en dit voor de 2e keer en niet opstelt laat hem lekker opsodemieteren.!! Er zijn trainers genoeg die deze ploeg kunnen smeden talent genoeg.</span><br /> <br /> Noem al die talenten dan eens op die het zo goed overal doen die Bosz heeft laten gaan ? De meesten zitten bijna overal de bank warm te houden( ook Bosz jr.) , de enigste die het nog redelijk doet is v d Streek. Ik denk het Bosz het wel redelijk goed gezien heeft.

<span class="blockquote">Als Zhang werkelijk zoveel talent heeft, dan zou Peter Bosz deze speler allang in zijn selectie hebben opgenomen. Het kan natuurlijk altijd nog gebeuren in de 2e seizoenshelft. Waarom zou hij dan in de laatste wedstrijd tegen FC Twente wel een 16-jarig talent uit de eigen jeugdopleiding zijn debuut laten maken en Zhang buiten de selectie laten? Daar moet toch een reden voor zijn!</span><br /> <br /> Dat Van Bergen 5 minuten mee heeft mogen doen tegen Twente is natuurlijk erg leuk voor die jongen en het publiek. Het is ook een PR stunt van Bosz om te laten zien dat hij jong talent de kans geeft. Soms slaat Bosz echter al dan niet gedwongen door afspraken die gemaakt zijn in Londen door op dit gebied. Solanke is hier een mooi voorbeeld van. Solanke is een speler die af en toe een keer een half uur zou moeten invallen als de stand dit toe laat. Voor Zhang geldt misschien wel hetzelfde. Dat Bosz Solanke zoveel speeltijd geeft en Zhang helemaal niet vind ik een slechte zaak. Natuurlijk heeft Zhang zijn kunsten nog niet op het hoogste niveau getoond. Maar dat had Solanke voor dat hij naar Vitesse kwam ook nog niet. Laatst genoemde heeft overigens alleen nog maar bewezen dat hij nog niet klaar is voor de Eredivisie. Weer een half seizoen verkwanseld aan het opleiden van een speler waar je straks weer niet zelf de vruchten van plukt. Ik hoop dat de lelijkste club van Groot Brittannië snel zijn klauwen van Vitesse aftrekt. Dan krijgen in ieder geval onze eigen talenten meer kans.

<span class="blockquote">Als Zhang werkelijk zoveel talent heeft, dan zou Peter Bosz deze speler allang in zijn selectie hebben opgenomen. Het kan natuurlijk altijd nog gebeuren in de 2e seizoenshelft. Waarom zou hij dan in de laatste wedstrijd tegen FC Twente wel een 16-jarig talent uit de eigen jeugdopleiding zijn debuut laten maken en Zhang buiten de selectie laten? Daar moet toch een reden voor zijn!<br /> <br /> Die meneer Bosz heeft al meer talenten laten gaan en niet opgesteld TheoSr en dat hij die jongen 5 minuten laat spelen is popi jopi gedrag van deze etterbak van een trainer,die zijn aanvoerder warm laat lopen en dit voor de 2e keer en niet opstelt laat hem lekker opsodemieteren.!! Er zijn trainers genoeg die deze ploeg kunnen smeden talent genoeg.<br /> <br /> Waarom kunnen de meeste supporters niet begrijpen dat het duo V/d Werff - Kruiswijk wel wat beter staat dan V/d Werff - Kashia??? Met kruiswijk erbij heeft Vitesse ziezo minder goals tegen gekregen... bovendien maakt Kruiswijk minder snel fouten. De meeste mensen kijken puur naar Kashia's persoonlijkheid heb ik het idee... en niet naar zijn verdedigende acties.<br /> <br /> Kashia en kruiswijk >>>>>>></span><br /> <br /> Is even sterk als V/d Werff-Kruiswijk.... Dus de vorm van het moment gaat de samenstelling beslissen. Mogelijk dat het karakter van Kashia nog wat in zijn voordeel gaat doen, maar zowel v/d Werff als Kashia gaan beoordeeld worden op hun missertjes in de wedstrijden. Kashia had er een paar vlak voor zijn blessure. V/d Werff had er de laatste wedstrijden steeds enkele. In die lijn bezien is het nu dus feitelijk weer de beurt aan Kashia na de winterstop. Kashia-Kruiswijk dus...

<span class="blockquote">Ik denk juist dat ze Solanke, Brown en Baker nog een seizoen hier laten. Pantic en Nathan lijken me hier net zoveel perspectief te hebben als Delac, Davila etc, geen dus. Juist die eerste drie kunnen zich nog doorontwikkelen, zoals ook Van Aanholt deed. Benieuwd hoe ze er in Londen over denken, we will see.</span><br /> <br /> Alle vijf hebben ze nog wel wat te leren hier. Baker en Solanke spelen relatief veel in het eerste elftal. Dat zou mensen in Engeland kunnen laten denken dat ze al klaar zijn voor een Engelse 2e divisieclub.. Talent hebben ze beiden overduidelijk, maar een tweede jaar in Arnhem lijkt mij waardevoller voor hen dan bij een willekeurige club opnieuw te beginnen op het 2e niveau in Engeland.<br /> Brown hangt tussen jong Vitesse en Vitesse 1 in. Die moet een hele goede 2e seizoenshelft draaien om scouts, de technische leiding van Chelsea of willekeurige andere volgers in Engeland ook het misplaatste idee te geven dat hij hier al klaar is. <br /> Nathan en Pantic zijn op jong Vitesse niveau nog geen constante en beslissende factoren. Ik zou niet weten wat die spelers komend seizoen al in Engeland te zoeken hebben. Los van het feit dat ze daar dan nog geen werkvergunning krijgen. Ik denk dat Chelsea hen sowieso gaat pushen om nog een extra jaar Vitesse te doen...(wat voor heel veel voetballers een grote eer zou zijn trouwens). Hopelijk gaan ze dat zelf ook inzien.

Ik ben trouwens erg benieuwd of Peter Bosz nog een jaar extra bij Vitesse blijft... Dat is een belangrijke beslissing die gaat vallen in de winterstop of in de maanden er na. <br /> Of Allach blijft is in mijn ogen minder spannend. Ik denk dat er meerdere geschikte kandidaten te vinden zijn voor zijn plek in deze technische staf. Hij zegt zelf goed te zitten, maar ook te denken aan een rol in de politiek of een sabbatical. Die alternatieven zijn het goed recht van Mo Allach, maar geven ook aan dat hij niet 100% voetbal leeft en ademt. Vitesse heeft dat wel nodig als ze verder willen. Allach is inderdaad op zijn plaats in een organisatie waar vooral anderen het werk doen, waar geen harde targets worden benoemd en waar geen kritische leiding omheen loopt. Alleen het geld wat Allach hier krijgt zal hij gaan missen in elk van de door hem genoemde alternatieven...

<span class="blockquote">Ik ben trouwens erg benieuwd of Peter Bosz nog een jaar extra bij Vitesse blijft... Dat is een belangrijke beslissing die gaat vallen in de winterstop of in de maanden er na. <br /> Of Allach blijft is in mijn ogen minder spannend. Ik denk dat er meerdere geschikte kandidaten te vinden zijn voor zijn plek in deze technische staf. Hij zegt zelf goed te zitten, maar ook te denken aan een rol in de politiek of een sabbatical. Die alternatieven zijn het goed recht van Mo Allach, maar geven ook aan dat hij niet 100% voetbal leeft en ademt. Vitesse heeft dat wel nodig als ze verder willen. Allach is inderdaad op zijn plaats in een organisatie waar vooral anderen het werk doen, waar geen harde targets worden benoemd en waar geen kritische leiding omheen loopt. Alleen het geld wat Allach hier krijgt zal hij gaan missen in elk van de door hem genoemde alternatieven... </span><br /> <br /> Beide heren zijn vervangbaar. Zolang Bosz en Allach hier een baan hebben speelt Vitesse om des keizers baard. Ik zou liever een technisch directeur hebben die meer kijkt of er buitenkansjes rondlopen ipv 5 overschatte jeugdspelers uit Londen huurt. En duidelijk de doelstelling uitspreekt om derde te worden zodat je de playoffs ontloopt ( als de groep daar goed genoeg voor is zoals dit seizoen ). Nu is het allemaal veel te vrijblijvend en ronduit saai. Ik zou ook veel liever een resultaat trainer bij Vitesse zien en niet een trainer die zogenaamd wil domineren.

Ik ben ook geen fan van allach laat dat duidelijk zijn, maar dan moet er wel geld zijn dicky, en dat was er niet. Met buitenkansjes vind ik toch dat hij het met rashica nakamba yeini niet verkeerd gedaan heeft. Maar het gaat ook meer om bosz want allach heeft nog een contract tot 2017 .

<span class="blockquote">Als Zhang werkelijk zoveel talent heeft, dan zou Peter Bosz deze speler allang in zijn selectie hebben opgenomen. Het kan natuurlijk altijd nog gebeuren in de 2e seizoenshelft. Waarom zou hij dan in de laatste wedstrijd tegen FC Twente wel een 16-jarig talent uit de eigen jeugdopleiding zijn debuut laten maken en Zhang buiten de selectie laten? Daar moet toch een reden voor zijn!</span><br /> Een reden zou kunnen zijn dat de selecties van het eerste en de beloften al zo ongeveer vast stonden toen hij na 2 toernooien met jong China pas laat aankwam en ook nog geblesseerd was op dat moment, daardoor hebben ze hem ingepast bij Vitesse o19, van Bergen is natuurlijk een buitenspeler en Zhang een spits dus dat is wat moeilijk vergelijken, maar ik heb wat beelden van hem gezien van wedstrijden met het olympisch elftal van China (ik denk redelijk vergelijkbaar met Eredivisie kwa niveau) en dan zie ik dingen die niet onder doen of zelfs beter zijn dan Solanke en zeker Dauda dus ik dacht ik noem zijn naam maar eens.

Allach heeft zich dit jaar weer enigszins hersteld van zijn eerdere fouten door rashica, nakamba en yeini te halen wat alle 3 gewoon onbetwiste basisspelers zijn terwijl ze weinig tot niets gekost hebben(yeini 4 ton, rashica 3 ton en nakamba transfervrij). Onze japanner wordt nog afwachten, maar ik verwacht dat ook hij het goed gaat doen, gezien zijn statistieken is hij namelijk veel beter dan yasuda destijds en yasuda was aanvallend al niet slecht. Dat heeft hij toch wel knap gedaan. Nu nog het verkoopbeleid verbeteren, want 4,5 mln voor een speler als propper is natuurlijk te weinig. Die had wel minimaal 6 moeten opleveren. Ook vejinovic heeft destijds te weinig opgeleverd. Hier moet allach kijken naar marcel brands, die zelfs manolev en marcelo voor ruim 3 mln wist te verkopen. Uiteraard heeft psv een betere status dan Vitesse, maar met een goed netwerk valt er meer uit het verkoopbeleid te halen voor allach. Piet velthuizen moet er zo snel mogelijk uit, verhuur hem desnoods voor een halfjaar. Dauda in zweden aanbieden, een goede td kan dauda voor een paar ton verkopen in zweden daar ben ik van overtuigd. Achenteh valt vast en zeker ook wel in turkije, qatar of dubai te slijten. Allach moet aan het buitenland verkopen.

Spelers als nathan kunnen eigenlijk ook wel een jaar extra blijven aangezien ik niet het gevoel heb dat hij het maximale van zichzelf heeft laten zien. Dit zijn spelers die allemaal aanpassingstijd nodig hebben, ze staan er niet direct zoals ik wel verwacht van onze japanner. Sowieso hebben jonge buitenlandse altijd veel tijd nodig, dat zie je ook bij pereiro van psv, die weliswaar van hoger niveau is, maar nog niet het zijn topniveau heeft laten zien.

Ook bij Wallace zagen we het vorig jaar, eerste halfjaar bakte hij er weinig van maar laatste 5 wedstrijden als rechtsbuiten deed hij het ineens heel goed. Idem bij Traoré. Ik hoor het dicky al zeggen, dit heeft ook met de posities van beide spelers te maken.

Waarom probeert Vitesse eigenlijk atsu niet te huren? Pantic zou ik dan terugsturen aangezien pantic niet verder is dan osman en eigen jeugd moet in dat geval altijd voor gaan.

Omdat vitesse geen spelers krijgt van chelsea die een hoger niveau hebben voor de eredivisie. Zo is het nou eenmaal helaas. Als ze het niveau hebben die net iets hoger ligt gaan ze weg. Daarom zullen We ook nooit kampioen worden want als chelsea dat wou waren We dat al wel geweest.

<span class="blockquote">Omdat vitesse geen spelers krijgt van chelsea die een hoger niveau hebben voor de eredivisie. Zo is het nou eenmaal helaas. Als ze het niveau hebben die net iets hoger ligt gaan ze weg. Daarom zullen We ook nooit kampioen worden want als chelsea dat wou waren We dat al wel geweest.</span><br /> <br /> Klopt, maar hij kan beter bij vitesse spelen dan bij degradatiekandidaat Bournemouth op de bank zitten zoals hij nu doet. Atsu is een stuk beter dan oliinyk en zou op die plek onbetwiste basisspeler zijn. Ze kunnen het in ieder geval proberen.

<span class="blockquote">Omdat vitesse geen spelers krijgt van chelsea die een hoger niveau hebben voor de eredivisie. Zo is het nou eenmaal helaas. Als ze het niveau hebben die net iets hoger ligt gaan ze weg. Daarom zullen We ook nooit kampioen worden want als chelsea dat wou waren We dat al wel geweest.<br /> <br /> Klopt, maar hij kan beter bij vitesse spelen dan bij degradatiekandidaat Bournemouth op de bank zitten zoals hij nu doet. Atsu is een stuk beter dan oliinyk en zou op die plek onbetwiste basisspeler zijn. Ze kunnen het in ieder geval proberen.</span><br /> <br /> Waarom praten steeds meer mensen over een terugkeer van Atsu naar Vitesse? Zijn daar geruchten over ofzo? Zou wel echt fantastisch zijn als het lukt!

Vitesse is dit jaar wel erg laat met melden tegen wie geoefend wordt in Spanje tijdens het trainingskamp. Ze vertrekken a.s. maandag al. Ik woon er vlakbij en wil net als vorig jaar wel gaan als het een aansprekende tegenstander is. En dan graag geen 5-0 afstraffing.

<span class="blockquote">Omdat vitesse geen spelers krijgt van chelsea die een hoger niveau hebben voor de eredivisie. Zo is het nou eenmaal helaas. Als ze het niveau hebben die net iets hoger ligt gaan ze weg. Daarom zullen We ook nooit kampioen worden want als chelsea dat wou waren We dat al wel geweest.<br /> <br /> Klopt, maar hij kan beter bij vitesse spelen dan bij degradatiekandidaat Bournemouth op de bank zitten zoals hij nu doet. Atsu is een stuk beter dan oliinyk en zou op die plek onbetwiste basisspeler zijn. Ze kunnen het in ieder geval proberen.<br /> <br /> Waarom praten steeds meer mensen over een terugkeer van Atsu naar Vitesse? Zijn daar geruchten over ofzo? Zou wel echt fantastisch zijn als het lukt!</span><br /> <br /> Daar hoeven we niet over te praten want dat gaat toch niet gebeuren.<br /> Spelers worden niet voor een tweede periode aan Vitesse verhuurd, daar heeft Chelsea ook geen baat bij.<br /> Ze weten dat hij het niveau van Vitesse aan kan en hem weer terug naar Vitesse sturen zal zijn waarde geen goed doen. Wellicht verhuren ze hem aan een andere club, misschien in Frankrijk of dergelijke, met een optie tot verkoop (dat is immers het hele doel van alle Chelsea-huurlingen: veel verhuren zodat waardevermeerdering ontstaat en dan verkopen).

<span class="blockquote">Als Zhang werkelijk zoveel talent heeft, dan zou Peter Bosz deze speler allang in zijn selectie hebben opgenomen. Het kan natuurlijk altijd nog gebeuren in de 2e seizoenshelft. Waarom zou hij dan in de laatste wedstrijd tegen FC Twente wel een 16-jarig talent uit de eigen jeugdopleiding zijn debuut laten maken en Zhang buiten de selectie laten? Daar moet toch een reden voor zijn!<br /> Een reden zou kunnen zijn dat de selecties van het eerste en de beloften al zo ongeveer vast stonden toen hij na 2 toernooien met jong China pas laat aankwam en ook nog geblesseerd was op dat moment, daardoor hebben ze hem ingepast bij Vitesse o19, van Bergen is natuurlijk een buitenspeler en Zhang een spits dus dat is wat moeilijk vergelijken, maar ik heb wat beelden van hem gezien van wedstrijden met het olympisch elftal van China (ik denk redelijk vergelijkbaar met Eredivisie kwa niveau) en dan zie ik dingen die niet onder doen of zelfs beter zijn dan Solanke en zeker Dauda dus ik dacht ik noem zijn naam maar eens.</span><br /> <br /> Dat klinkt hoopvol wat betreft Zhang. Ik heb Solanke in alle thuiswedstrijden zien spelen, maar ik mis bij deze speler de explosiviteit en grilligheid die een spits moet hebben. Een spits moet nu eenmaal onberekenbaar zijn en dat is hij helaas niet. Solanke is beslist geen slechte speler, maar tot nu toe niet De spits waarop het thuisfront zit te wachten.

<span class="blockquote">Omdat vitesse geen spelers krijgt van chelsea die een hoger niveau hebben voor de eredivisie. Zo is het nou eenmaal helaas. Als ze het niveau hebben die net iets hoger ligt gaan ze weg. Daarom zullen We ook nooit kampioen worden want als chelsea dat wou waren We dat al wel geweest.</span><br /> <br /> Daarom zouden talenten uit de eigen Jeugdopleiding bij gelijkwaardigheid de voorkeur moeten krijgen boven de Chelsea-huurlingen.<br /> Gelukkig hebben we prima spelers zelf aangetrokken tw. Rashica, Nakamba en Yeini. Deze spelers doen echt niets onder voor de Chelsea-huurlingen. Dus ik heb goede hoop op een goede 2e seizoenshelft. Wel hoop ik, dat onze captain Kashia weer zijn plaats terugkrijgt. Dit team heeft beslist een speler nodig met eigenschappen, die nodig zijn om dit Vitesse naar een hoger plan te brengen.

<span class="blockquote">Als Zhang werkelijk zoveel talent heeft, dan zou Peter Bosz deze speler allang in zijn selectie hebben opgenomen. Het kan natuurlijk altijd nog gebeuren in de 2e seizoenshelft. Waarom zou hij dan in de laatste wedstrijd tegen FC Twente wel een 16-jarig talent uit de eigen jeugdopleiding zijn debuut laten maken en Zhang buiten de selectie laten? Daar moet toch een reden voor zijn!</span><br /> <br /> De reden daarvoor is dat het 16 jarige talent nog geen full-prof contract heeft bij Vitesse en maar zo weggekaapt kan worden door ajax, psv of een engelse club. Door dit gebaar van Bosz weet deze jongen dat hij bij Vitesse een serieuze kans gaat krijgen en zal geduldig wachten op zijn doorbraak in Arnhem.. Dat is ook het beste voor hem. Hier kan hij bepalend zijn en naam maken voordat hij een vervolgstap gaat maken.

<span class="blockquote">Vitesse is dit jaar wel erg laat met melden tegen wie geoefend wordt in Spanje tijdens het trainingskamp. Ze vertrekken a.s. maandag al. Ik woon er vlakbij en wil net als vorig jaar wel gaan als het een aansprekende tegenstander is. En dan graag geen 5-0 afstraffing.</span><br /> <br /> Er wordt geoefend tegen Anderlecht als ik me niet vergis....

Dat was vorig jaar ja die 0-5 of willen ze proberen revanche te halen?

<span class="blockquote">Als Zhang werkelijk zoveel talent heeft, dan zou Peter Bosz deze speler allang in zijn selectie hebben opgenomen. Het kan natuurlijk altijd nog gebeuren in de 2e seizoenshelft. Waarom zou hij dan in de laatste wedstrijd tegen FC Twente wel een 16-jarig talent uit de eigen jeugdopleiding zijn debuut laten maken en Zhang buiten de selectie laten? Daar moet toch een reden voor zijn!<br /> <br /> De reden daarvoor is dat het 16 jarige talent nog geen full-prof contract heeft bij Vitesse en maar zo weggekaapt kan worden door ajax, psv of een engelse club. Door dit gebaar van Bosz weet deze jongen dat hij bij Vitesse een serieuze kans gaat krijgen en zal geduldig wachten op zijn doorbraak in Arnhem.. Dat is ook het beste voor hem. Hier kan hij bepalend zijn en naam maken voordat hij een vervolgstap gaat maken. </span><br /> <br /> Klopt helemaal. Van Bergen kreeg in de voorbereiding ook al de kans toen hij nog 15 was. Hij blijft na de winter ook meetrainen met het eerste en gaat mee op trainingskamp. Hierdoor ziet die jongen toch dat hij hier de kans gaat krijgen, als Ajax langskomt vertrekt hij niet direct omdat hij hier geen kansen zou krijgen. Pas als hij dat profcontract heeft getekend is die vrees in principe weg. Benieuwd of ze dit ook bij Buitink gaan doen, die in de belangstelling stond van clubs als City, United, Chelsea en Arsenal... <br /> Wat betreft Zhang, geen idee hoe goed hij is, maar als hij inderdaad echt goed is, dan komt hij wel bij het eerste. Tot die tijd moet hij het eerst maar bij jong-vitesse laten zien (al speelt hij daar nu ook niet altijd).

Nou Traore gaat niet naar 020 ,mag niet van Hiddink , dus kan iedereen met een gerust hart aan de oliebollen, fijne jaarwisseling allemaal.

Dat is heel slim van Guus, want hij kan Traore zelf wel eens heel hard nodig hebben. Fijne jaarwisseling allemaal.

Ik denk eerder dat Hiddink 020 geen versterking gunt omdat zij de concurrent van PSV zijn. Traore is nog lang niet klaar voor de Premier league. Iedereen die wel eens naar Match of the day kijkt ( ik elke week ) weet dat Traore nog te slap, en te traag is voor deze competitie. Ook ik wens iedereen op dit forum een goed uiteinde toe.

Het mooiste moment was voor mij de goal van Uros Djurdjevic tegen Ajax thuis.<br /> En verder wens ik iedereen een Gezond en Liefdevol Jaar toe.!

Ja, Hendry, die goal van Uros was een hoogtepunt. Niet alleen het technische hoogstandje, maar ook de ontlading op de tribune.<br /> <br /> Er zullen nog vele transfers van spelers en van trainers volgen de komende maand. Het is voor mij koffiedik kijken. Hiddink is door de wol geverfd en laat het achterste van z'n tong niet zien. Het is voor trainers en makelaars een periode van geruchten, liegen en bedriegen, kortom een gezellig pokerspel. Ik ben benieuwd. Natuurlijk hoop ik niet dat Traore naar 010 gaat, maar dat weten we pas echt eind januari.<br /> <br /> Voor alle forumleden, lezers, supporters, spelers en staf een fijne jaarwisseling en een goed 2016.<br /> <br />

Hier scouts van Vitesse haal deze speler maar op.<br /> <br /> "De Eredivisie is de ideale plek voor een jonge speler om als springplank te gebruiken", zegt de 22-jarige Ivanic in de Servische media, vertaald door het Algemeen Dagblad. De middenvelder heeft in de Servische competitie de smaak duidelijk te pakken. In 22 wedstrijden was hij goed voor acht doelpunten en viermaal kwam de assist van zijn schoen.<br />

Ja nog een middenvelder! Die komen we echt tekort zeg !<br /> Het winnen van de play of finale , uit en thuis tegen Southampton en de wedstrijd uit bij Feyenoord waren voor mij de echte hoogtepunten ! Veel succes vitesse dit jaar ! <br />

<span class="blockquote">Dat was vorig jaar ja die 0-5 of willen ze proberen revanche te halen?</span><br /> <br /> Het schijnt echt weer Anderlecht te zijn waartegen geoefend word..

<span class="blockquote">Hier scouts van Vitesse haal deze speler maar op.<br /> <br /> "De Eredivisie is de ideale plek voor een jonge speler om als springplank te gebruiken", zegt de 22-jarige Ivanic in de Servische media, vertaald door het Algemeen Dagblad. De middenvelder heeft in de Servische competitie de smaak duidelijk te pakken. In 22 wedstrijden was hij goed voor acht doelpunten en viermaal kwam de assist van zijn schoen.<br /> </span><br /> <br /> Zal nu niet gaan gebeuren. Chelsea haalt in de winterstop geen spelers tussentijds bij ons terug. Er wordt niemand verkocht of verhuurd uit het basisteam. Van de reserves mogen hooguit Piet, Dauda en Achenteh vertrekken, maar die kans is klein. Dus naast de komst van Ota is er geen verschuiving in de selectie te verwachten. <br /> Zo'n Ivanic is wel een speler die wordt bekeken. Maar hoe groot is de kans dat Vitesse hem kan betalen? <br /> Op zijn vroegst in de zomer krijgt Vitesse weer armslag om gaten in de selectie op te vullen. Zul je eerst moeten afwachten welke huurlingen blijven, welke er voor in de plaats komen en welke eigen spelers een transfer gaan maken. Ik ben erg benieuwd of Vitesse ook nu weer redelijk op tijd de selectie rond heeft. Afgelopen seizoen kregen ze veel medewerking, ook omdat er Europese voorrondes waren. <br /> <br /> Toch apart dat bij de tussenevaluatie van de huurlingen van Chelsea erg veel spelers het niet kunnen waarmaken bij hun clubs. Kalas , Atsu en Bamford zijn buiten de boot gevallen en spelen niet of nauwelijks meer. Voor Kalas is dat mogelijk einde carriere bij Chelsea. Atsu wordt door Hiddink teruggehaald naar Londen om daar of elders te worden ondergebracht. Bamford (waar ook geruchten van waren dat hij in Arnhem als Vitesse huurling in de belangstelling stond) speelt niet bij Crystal Palace en wil zelf terug. Van Ginkel overuigt niet bij Stoke. Wallace blijft in Brazilie en eigenlijk alleen de ontwikkeling van Nathan Ake is dusdanig dat hij komende zomer een serieuze kans gaat maken bij Chelsea 1. Vooral Kalas en Atsu had ik de afgelopen jaren graag hier gehad. Toch jammer dat ze die zo veel te vroeg hier hebben weggehaald.<br /> <br /> De tweede seizoenshelft zal voor onze huurlingen beslissend zijn voor hun carriere vervolg. Baker zal meer moeten afdwingen, maar zijn unieke tweebenigheid zal hem bij Chelsea wel binnenboord houden. <br /> Brown lijkt de omslag gemaakt te hebben. Ik verwacht vooral van hem nog grote stappen. Of dat voldoende zal zijn om het eerste van Chelsea te halen kun je nu onmogelijk al zeggen.. <br /> Solanke krijgt gewoon de afgesproken tijd en alle kansen in de basis. Of hij nou scoort of niet. Solanke krijgt gewoon een basisplaats.<br /> Pantic is niveau jong Vitesse. Speelt daar alles en zal eind van het seizoen toch meer teamspeler moeten zijn om hem hier te willen houden lijkt me. Nathan moet eerst maar terugkomen van zijn blessure. Daarbuiten heeft hij tactisch nog grote stappen te maken om als linksbuiten bij het eerste van Vitesse de vaste waarde te zijn.<br /> <br /> Voor Vitesse is het mogelijk wel goed dat deze selectie vooral dit seizoen/deze winterstop gewoon bij elkaar blijft. Iedereen heeft zicht op de concurrentie die er onderling is. Er is nog geen echte onvrede naar buiten toe door ontstaan. De selectie is kwalitatief gezien breed genoeg om jonge spelers die vermoeid raken, of uit vorm, te kunnen vervangen als op het einde de prijzen worden verdeeld. <br /> Te hopen is dat iedereen zijn focus kan houden tot het einde. Ook en vooral dus de huurlingen, de trainer (mocht hij beslissen weg te gaan) en enkele spelers waarvoor ongetwijfeld belangstelling komt. In die laatste categorie denk ik dan aan Vako, Nakamba, Diks, Room en misschien ook Rashica al.

<span class="blockquote">Hier scouts van Vitesse haal deze speler maar op.<br /> <br /> "De Eredivisie is de ideale plek voor een jonge speler om als springplank te gebruiken", zegt de 22-jarige Ivanic in de Servische media, vertaald door het Algemeen Dagblad. De middenvelder heeft in de Servische competitie de smaak duidelijk te pakken. In 22 wedstrijden was hij goed voor acht doelpunten en viermaal kwam de assist van zijn schoen.<br /> </span><br /> <br /> Zowel links- als rechtsbenige aanvallende middenvelder. Geschatte transferwaarde 1,5 miljoen. Maar contract tot juni 2016. Dus wil je wat dan moet het nu in de winterstop al beklonken worden.. Goed gezien Hendry.<br /> Zal als opvolger van Vako meteen kunnen instromen, maar loopt dan Pantic in de weg als die hier nog een jaar moet/mag blijven. Zijn statistieken zijn prima. Hoe goed hij echt is zal door de Vitesse scouts wel in kaart gebracht zijn....En anders gewoon Bosko Bursac vragen. 100% dat hij een goede inschatting kan maken!! <br />

Hoop dat onze selectie compleet blijf. Alleen dauda, accenteh en Velthuizen mogen wat mij betreft vertrekken. <br /> Ben wel benieuwd welke jeugdspelers uit eigen jeugd mee mogen op trainingskamp.

<span class="blockquote">Hoop dat onze selectie compleet blijf. Alleen dauda, accenteh en Velthuizen mogen wat mij betreft vertrekken. <br /> Ben wel benieuwd welke jeugdspelers uit eigen jeugd mee mogen op trainingskamp.</span><br /> <br /> Dauda is veel te snel afgeschreven. Had Dauda ipv Solanke in de basis laten staan en je had nu een punt of 5 meer gehaald. Niet dat Dauda nou zo goed is. Maar bij kan wel scoren. Dat in tegenstelling tot Solanke die meer potentieel heeft maar tot dus ver vooral faalt als het er op aan komt. Voor Achenteh en Velthuizen zou het beter zijn dat ze vertrekken. In het geval van Velthuizen vind ik dat persoonlijk erg jammer. Ik vind Velthuizen nog altijd een betere keeper dan Room ( die het overigens uitstekend doet ). Achenteh is gewoon geen linksback. Ik denk dat hij links op het middenveld beter tot zijn recht komt. Maar goed. Hij wordt gezien als linksback en dus is hij niet bruikbaar. Ik hoop dat deze jongen een leuke club vind. Want inzet heeft hij altijd gehad.

Vitesse heeft misschien interesse om de Guzman van Napoli te huren...

<span class="blockquote">Hier scouts van Vitesse haal deze speler maar op.<br /> <br /> "De Eredivisie is de ideale plek voor een jonge speler om als springplank te gebruiken", zegt de 22-jarige Ivanic in de Servische media, vertaald door het Algemeen Dagblad. De middenvelder heeft in de Servische competitie de smaak duidelijk te pakken. In 22 wedstrijden was hij goed voor acht doelpunten en viermaal kwam de assist van zijn schoen.<br /> <br /> <br /> Zowel links- als rechtsbenige aanvallende middenvelder. Geschatte transferwaarde 1,5 miljoen. Maar contract tot juni 2016. Dus wil je wat dan moet het nu in de winterstop al beklonken worden.. Goed gezien Hendry.<br /> Zal als opvolger van Vako meteen kunnen instromen, maar loopt dan Pantic in de weg als die hier nog een jaar moet/mag blijven. Zijn statistieken zijn prima. Hoe goed hij echt is zal door de Vitesse scouts wel in kaart gebracht zijn....En anders gewoon Bosko Bursac vragen. 100% dat hij een goede inschatting kan maken!! <br /> </span><br /> <br /> Een contractduur van een halfjaar is opzicht vrij positief en de statistieken zijn uiteraard erg goed.<br /> De geschatte marktwaardes op transfermarkt.nl vind ik zelf altijd wel wat aan de lage kant, zo wordt de marktwaarde van Vako op 3 miljoen geschat maar zal hij nooit voor zo'n laag bedrag vertrekken. Gezien het korte contract van deze Ivanic moet er prijstechnisch nog wel wat mogelijk zijn, maar Vitesse zal bijvoorbeeld geen miljoen kunnen betalen. Desondanks zou het een gokje waard zijn, zo'n speler kan het wel eens top gaan doen hier.<br />

<span class="blockquote">Hier scouts van Vitesse haal deze speler maar op.<br /> <br /> "De Eredivisie is de ideale plek voor een jonge speler om als springplank te gebruiken", zegt de 22-jarige Ivanic in de Servische media, vertaald door het Algemeen Dagblad. De middenvelder heeft in de Servische competitie de smaak duidelijk te pakken. In 22 wedstrijden was hij goed voor acht doelpunten en viermaal kwam de assist van zijn schoen.<br /> <br /> <br /> Zal nu niet gaan gebeuren. Chelsea haalt in de winterstop geen spelers tussentijds bij ons terug. Er wordt niemand verkocht of verhuurd uit het basisteam. Van de reserves mogen hooguit Piet, Dauda en Achenteh vertrekken, maar die kans is klein. Dus naast de komst van Ota is er geen verschuiving in de selectie te verwachten. <br /> Zo'n Ivanic is wel een speler die wordt bekeken. Maar hoe groot is de kans dat Vitesse hem kan betalen? <br /> Op zijn vroegst in de zomer krijgt Vitesse weer armslag om gaten in de selectie op te vullen. Zul je eerst moeten afwachten welke huurlingen blijven, welke er voor in de plaats komen en welke eigen spelers een transfer gaan maken. Ik ben erg benieuwd of Vitesse ook nu weer redelijk op tijd de selectie rond heeft. Afgelopen seizoen kregen ze veel medewerking, ook omdat er Europese voorrondes waren. <br /> <br /> Toch apart dat bij de tussenevaluatie van de huurlingen van Chelsea erg veel spelers het niet kunnen waarmaken bij hun clubs. Kalas , Atsu en Bamford zijn buiten de boot gevallen en spelen niet of nauwelijks meer. Voor Kalas is dat mogelijk einde carriere bij Chelsea. Atsu wordt door Hiddink teruggehaald naar Londen om daar of elders te worden ondergebracht. Bamford (waar ook geruchten van waren dat hij in Arnhem als Vitesse huurling in de belangstelling stond) speelt niet bij Crystal Palace en wil zelf terug. Van Ginkel overuigt niet bij Stoke. Wallace blijft in Brazilie en eigenlijk alleen de ontwikkeling van Nathan Ake is dusdanig dat hij komende zomer een serieuze kans gaat maken bij Chelsea 1. Vooral Kalas en Atsu had ik de afgelopen jaren graag hier gehad. Toch jammer dat ze die zo veel te vroeg hier hebben weggehaald.<br /> <br /> De tweede seizoenshelft zal voor onze huurlingen beslissend zijn voor hun carriere vervolg. Baker zal meer moeten afdwingen, maar zijn unieke tweebenigheid zal hem bij Chelsea wel binnenboord houden. <br /> Brown lijkt de omslag gemaakt te hebben. Ik verwacht vooral van hem nog grote stappen. Of dat voldoende zal zijn om het eerste van Chelsea te halen kun je nu onmogelijk al zeggen.. <br /> Solanke krijgt gewoon de afgesproken tijd en alle kansen in de basis. Of hij nou scoort of niet. Solanke krijgt gewoon een basisplaats.<br /> Pantic is niveau jong Vitesse. Speelt daar alles en zal eind van het seizoen toch meer teamspeler moeten zijn om hem hier te willen houden lijkt me. Nathan moet eerst maar terugkomen van zijn blessure. Daarbuiten heeft hij tactisch nog grote stappen te maken om als linksbuiten bij het eerste van Vitesse de vaste waarde te zijn.<br /> <br /> Voor Vitesse is het mogelijk wel goed dat deze selectie vooral dit seizoen/deze winterstop gewoon bij elkaar blijft. Iedereen heeft zicht op de concurrentie die er onderling is. Er is nog geen echte onvrede naar buiten toe door ontstaan. De selectie is kwalitatief gezien breed genoeg om jonge spelers die vermoeid raken, of uit vorm, te kunnen vervangen als op het einde de prijzen worden verdeeld. <br /> Te hopen is dat iedereen zijn focus kan houden tot het einde. Ook en vooral dus de huurlingen, de trainer (mocht hij beslissen weg te gaan) en enkele spelers waarvoor ongetwijfeld belangstelling komt. In die laatste categorie denk ik dan aan Vako, Nakamba, Diks, Room en misschien ook Rashica al. </span><br /> <br /> Zou het zo kunnen zijn Dogo,dat men bij Vitesse al druk bezig is om de selectie voor volgend seizoen al klaar te hebben.<br /> Er zijn namelijk al enige tijd geruchten over het aantrekken van nieuwe spelers door Vitesse en één daarvan is de reeds aangetrokken Kasuke Ota.<br /> Wat Ik vernomen heb is,dat het beschikbare budget daarmee voor dit seizoen op is.Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat men bij Vitesse wetenschap heeft van een mogelijke verkoop van één of misschien wel twee spelers die jij noemt.<br /> Voor mij zijn dat dan Vako(Ajax) en Nakamba (premier league) of misschien toch ook nog Diks,als Ajax tete gaat verkopen of PSV arias.<br /> Dan zou er relatief veel geld vrijkomen om zaken te doen.<br /> Ik hoop echt dat de door jou en mij genoemde spelers niet verkocht worden maar het blijft gewoon afwachten.<br /> De allerbeste wensen voor iedereen en hoop op veel wijsheid en gezond verstand tijdens het schrijven van reacties op dit forum.

De naam van Jonathan de Guzman, die bij Napoli niet in het stuk voor komt, gaat flink rond in Europa. Volgens Sky Italia hebben de clubs zich in een rijtje opgesteld voor de Canadese Nederlander, waaronder Bournemouth, Vitesse en Montpellier.<br /> <br /> <br /> <br /> Sky Italia voegde daar vandaag ook de naam van PSV aan toe, maar dat wordt door de leiding van de landskampioen ontkend tegenover onze verslaggever Rik Elfrink. Afgelopen zomer ging de transfer van De Guzman naar de Engelse promovendus Bournemouth om onduidelijke redenen niet door. De club is dus nu weer in beeld voor de oud-international (?) van Oranje.<br /> <br /> <br /> <br /> Dit zou toch echt fantastisch zijn als het lukt!! maar.. als je realitisch bent, zie ik dit niet gebeuren. Vitesse kan zijn salaris denk ik niet betalen.. Misschien huren, maar daar heb je nu vrij weinig aan denk ik

<span class="blockquote">De naam van Jonathan de Guzman, die bij Napoli niet in het stuk voor komt, gaat flink rond in Europa. Volgens Sky Italia hebben de clubs zich in een rijtje opgesteld voor de Canadese Nederlander, waaronder Bournemouth, Vitesse en Montpellier.<br /> <br /> <br /> <br /> Sky Italia voegde daar vandaag ook de naam van PSV aan toe, maar dat wordt door de leiding van de landskampioen ontkend tegenover onze verslaggever Rik Elfrink. Afgelopen zomer ging de transfer van De Guzman naar de Engelse promovendus Bournemouth om onduidelijke redenen niet door. De club is dus nu weer in beeld voor de oud-international (?) van Oranje.<br /> <br /> <br /> <br /> Dit zou toch echt fantastisch zijn als het lukt!! maar.. als je realitisch bent, zie ik dit niet gebeuren. Vitesse kan zijn salaris denk ik niet betalen.. Misschien huren, maar daar heb je nu vrij weinig aan denk ik</span><br /> <br /> De Guzman zou een geweldige versterking zijn. Maar dan alleen als hij ook voor het volgende seizoen wordt vastgelegt. Dit seizoen gaat nergens meer om. Maar mocht hij volgend seizoen in het geel zwart spelen, alle sterkhouders van het huidige team blijven ( Nakamba, Vako, Rashica ), er een scorende spits komen ( of doorstromen ) en Bosz vertrekken dan doet Vitesse volgend seizoen mee om de prijzen ( dan bedoel ik dus de bovenste 3 plaatsen of de beker ). Een middenveld met een Nakamba, Vako en De Guzman is net zo sterk als dat van PSV.

<span class="blockquote">De naam van Jonathan de Guzman, die bij Napoli niet in het stuk voor komt, gaat flink rond in Europa. Volgens Sky Italia hebben de clubs zich in een rijtje opgesteld voor de Canadese Nederlander, waaronder Bournemouth, Vitesse en Montpellier.<br /> <br /> <br /> <br /> Sky Italia voegde daar vandaag ook de naam van PSV aan toe, maar dat wordt door de leiding van de landskampioen ontkend tegenover onze verslaggever Rik Elfrink. Afgelopen zomer ging de transfer van De Guzman naar de Engelse promovendus Bournemouth om onduidelijke redenen niet door. De club is dus nu weer in beeld voor de oud-international (?) van Oranje.<br /> <br /> <br /> <br /> Dit zou toch echt fantastisch zijn als het lukt!! maar.. als je realitisch bent, zie ik dit niet gebeuren. Vitesse kan zijn salaris denk ik niet betalen.. Misschien huren, maar daar heb je nu vrij weinig aan denk ik<br /> <br /> De Guzman zou een geweldige versterking zijn. Maar dan alleen als hij ook voor het volgende seizoen wordt vastgelegt. Dit seizoen gaat nergens meer om. Maar mocht hij volgend seizoen in het geel zwart spelen, alle sterkhouders van het huidige team blijven ( Nakamba, Vako, Rashica ), er een scorende spits komen ( of doorstromen ) en Bosz vertrekken dan doet Vitesse volgend seizoen mee om de prijzen ( dan bedoel ik dus de bovenste 3 plaatsen of de beker ). Een middenveld met een Nakamba, Vako en De Guzman is net zo sterk als dat van PSV.</span><br /> <br /> <br /> Ben het zeker met je eens, maar denk je echt dat Vitesse kans heeft om De Guzman binnen te halen?<br />

<span class="blockquote">De naam van Jonathan de Guzman, die bij Napoli niet in het stuk voor komt, gaat flink rond in Europa. Volgens Sky Italia hebben de clubs zich in een rijtje opgesteld voor de Canadese Nederlander, waaronder Bournemouth, Vitesse en Montpellier.<br /> <br /> <br /> <br /> Sky Italia voegde daar vandaag ook de naam van PSV aan toe, maar dat wordt door de leiding van de landskampioen ontkend tegenover onze verslaggever Rik Elfrink. Afgelopen zomer ging de transfer van De Guzman naar de Engelse promovendus Bournemouth om onduidelijke redenen niet door. De club is dus nu weer in beeld voor de oud-international (?) van Oranje.<br /> <br /> <br /> <br /> Dit zou toch echt fantastisch zijn als het lukt!! maar.. als je realitisch bent, zie ik dit niet gebeuren. Vitesse kan zijn salaris denk ik niet betalen.. Misschien huren, maar daar heb je nu vrij weinig aan denk ik<br /> <br /> De Guzman zou een geweldige versterking zijn. Maar dan alleen als hij ook voor het volgende seizoen wordt vastgelegt. Dit seizoen gaat nergens meer om. Maar mocht hij volgend seizoen in het geel zwart spelen, alle sterkhouders van het huidige team blijven ( Nakamba, Vako, Rashica ), er een scorende spits komen ( of doorstromen ) en Bosz vertrekken dan doet Vitesse volgend seizoen mee om de prijzen ( dan bedoel ik dus de bovenste 3 plaatsen of de beker ). Een middenveld met een Nakamba, Vako en De Guzman is net zo sterk als dat van PSV.<br /> <br /> <br /> Ben het zeker met je eens, maar denk je echt dat Vitesse kans heeft om De Guzman binnen te halen?<br /> </span><br /> <br /> Het lijkt mij onwaarschijnlijk. Ik heb gelezen dat bijvoorbeeld ook Bournemouth interesse heeft. Die kunnen meer bieden dan Vitesse. Bovendien speelt hij zich daar eerder in de kijker dan bij Vitesse. Maar het zou fantastisch zijn.

Vitesse gaat maandag op trainingskamp naar Zuid-Spanje, maar enkele dagen voor de reis naar Orihuela Costa verblijft Bosz (52) in Tel Aviv. De coach werd daar door het Israëlische dagblad One gezien in een koffiebar met Jordi Cruijff, de huidige technisch directeur van Maccabi Tel Aviv.<br /> <br /> Bij die ontmoeting zouden nog meer bestuursleden van de koploper in de Israëlische competitie aanwezig zijn geweest. Bosz en Cruijff bestudeerden verschillende papieren documenten tijdens hun gesprek. Na het vertrek van trainer Slaviša Jokanović zoekt Maccabi naar een nieuwe trainer.<br /> <br />