BCVG-voetbalteam 2019 | 2020

Ook in het seizoen 2018 | 2019 was het BCVG-voetbalteam weer zeer succesvol. Op het veld maar nog meer daarbuiten! Het is een zeer hecht team dat elkaar – zeker ook buiten de wedstrijden – weet te vinden en elkaar de bal toespeelt.

In het seizoen 2019 | 2020 staan er wedstrijden op het programma tegen het business team van Heracles Almelo, RKC Waalwijk, ADO Den Haag en FC Twente. Deze wedstrijden worden uit- en thuis gespeeld voorafgaand aan de eredivisie-thuiswedstrijd die vervolgens ook samen wordt bezocht.

Wij vragen aan de deelnemers dit seizoen een bijdrage van € 255,- (excl. BTW). Hiervan wordt bijvoorbeeld op wedstrijddagen de lunch of het diner betaald in de Toon Huiberts-businessruimte (Galaxy) voor diegenen die gespeeld hebben, ontvangen wij onze gasten bij Arnhemia, ontvangt de tegenstander kaarten voor de business tribune, de Toon Huiberts-business club (Galaxy) en het parkeerterrein. Ook dit seizoen worden er weer trainingen georganiseerd, wordt de wedstrijdkleding gewassen en ontvangen wij een aantal kaarten voor de uitwedstrijden.

Wilt u toetreden tot deze zakelijke selectie en beschikt u tijdens genoemde thuiswedstrijden over een business seat of -logekaart? Meld u dan aan via bcvg@vitesse.nl! Wij informeren u dan over het trainings- en wedstrijdprogramma en hiervoor ontvangt u dan telkens een uitnodiging.

Nieuws delen