Vitesse en DHL gaan samenwerking aan

Vitesse is van en voor de regio. Met trots kunnen we dan ook melden dat DHL zich verbindt aan Vitesse: de wereldwijde marktleider in de logistiek, die sterk vertegenwoordigd is in onze regio. In Arnhem heeft de e-commerce divisie DHL Parcel twee belangrijke vestigingen, bij elkaar goed voor meer dan 500 medewerkers.

Vitesse en DHL versterken elkaar momenteel al op meerdere gebieden. Zo is DHL Parcel sinds dit seizoen de trotse partner en shirtsponsor van Vitesse eSports. Met de hulp van Vitesse wil DHL in contact komen met mensen die voor DHL willen werken, met name op het contact center en als bezorger of chauffeur (zie ook www.werkenbijdhl.nl). De LED-boarding in GelreDome draagt hier in grote mate aan bij. Samen met Vitesse gaat DHL voor bestaande medewerkers leuke acties opzetten. Het Arnhemse DNA van beide bedrijven speelt hier een grote rol in.

Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse, is verheugd dat Vitesse en DHL zich aan elkaar hebben verbonden. “We gaan in ieder geval voor anderhalf seizoen samenwerken”, vertelt Smit. “Voor zowel Vitesse als DHL is deze deal zakelijk interessant, maar we zijn er met name erg trots op dat een groot merk als DHL, dat net als Vitesse gele accenten bezit, zich verbindt aan Vitesse.”

Michel Clausing, commercieel directeur van DHL Parcel: ”Wie Arnhem zegt, zegt Vitesse. Door deze samenwerking wil DHL zijn aanwezigheid in de regio onder de aandacht brengen en mensen aanspreken die een loopbaan bij de meest innovatieve werkgever in de logistiek wel zien zitten.”

Naast DHL werkt Vitesse momenteel al samen met de Arnhemse partijen Koninklijke Burgers’Zoo en Nederlands Openluchtmuseum, die prijken op het thuis- en uitshirt van de club. Vitesse blijft ernaar streven om meerdere samenwerkingen met Arnhemse partijen aan te gaan, om zo de binding met de regio te versterken.

image

Nieuws delen