Staf voor nieuwe seizoen compleet

Met het vastleggen van het trio Dick Schreuder, Edwin Zoetebier en Marink Reedijk is de technische staf in Arnhem compleet.

Dick Schreuder wordt assistent-trainer van Vitesse. De 49-jarige Barnevelder was als speler onder meer actief voor PSV, FC Groningen, Stoke City en Go Ahead Eagles. Na 4 jaar VV Katwijk te hebben getraind koos hij voor het assistent-trainerschap bij Philadelphia Union in de MLS. In 2019 was hij assistent van zijn broer Alfred bij 1899 Hoffenheim. Schreuder volgt Joseph Oosting op.

image

De keeperstrainer wordt een oude bekende: Edwin Zoetebier. De doelman stond in het seizoen 2000-2001 onder de lat bij Vitesse. In totaal keepte hij ruim 350 competitiewedstrijden in Nederland (FC Volendam, Vitesse, Feyenoord, PSV, NAC Breda). Na zijn actieve carrière werkte hij als keeperstrainer bij FC Volendam. Zoetebier volgt Rein Baart op.

image
Edwin Zoetebier als doelman van Vitesse, rechts Tim Cornelisse

Het derde nieuwe lid van de staf is Marink Reedijk. De 29-jarige Reedijk wordt onder meer verantwoordelijk voor de standaard situaties. Eerder was hij actief als jeugdtrainer bij Ajax, West-Bromwich en KSV Roeselare. In Engeland behaalde hij zijn Phd in Sports Coaching.

image
Marink Reedijk (midden) werkzaam bij Roeselare

Technisch directeur Johannes Spors: "Met het aantrekken van deze drie stafleden beschikken we weer over de juiste expertise en competenties. Het zijn tevens mensen die zeer gemotiveerd zijn om voor Vitesse te werken én het karakter hebben dat bij ons past. Ik ben tevreden dat ik ze heb kunnen overtuigen om de stap naar Arnhem te maken."

Nieuws delen