1. Thelander vertrekt naar Aalborg BK

  Thelander vertrekt naar Aalborg BK

  Rasmus Thelander vertrekt per direct naar het Deense Aalborg BK. De 28-jarige verdediger vervolgt zijn loopbaan bij de club waar hij al eerder speelde.

  - Lees verder
 2. Indrukwekkend eerbetoon aan Dejan Čurović (video)

  Indrukwekkend eerbetoon aan Dejan Čurović (video)

  Dejan Čurović overleed zondag op 51-jarige leeftijd. Rondom de wedstrijd Vitesse vs PEC Zwolle werd er uitgebreid stilgestaan bij het verlies van het clubicoon. Familie en oud-teamgenoten waren aanwezig om de Vitessenaar te herdenken. Namens de supporters was er een prachtig spandoek en de minuut stilte en het daaropvolgende applaus was indrukwekkend. Een gedenkwaardig eerbetoon aan onze DJ Superstar.

  - Lees verder
 3. Dejan Čurović | 1968 - 2019 (video)

  Dejan Čurović | 1968 - 2019 (video)

  Clubicoon Dejan Čurović overleed zondag 11 augustus op 51-jarige leeftijd. Het bericht kwam hard aan bij Vitesse en de club staat uitgebreid stil bij zijn overlijden. Vrienden en oud-teamgenoten halen herinneringen op over de altijd vriendelijke DJ Superstar.

  - Lees verder
 4. Servicebericht Vitesse vs PEC Zwolle

  Servicebericht Vitesse vs PEC Zwolle

  Vitesse speelt vrijdagavond 16 augustus (20.00 uur) een thuiswedstrijd vs PEC Zwolle. Het duel in GelreDome staat uiteraard in het teken van Dejan Čurović. De oud-Vitessenaar overleed afgelopen week op 51-jarige leeftijd aan de gevolgen van leukemie. Alle informatie over de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle lees je hieronder.

  - Lees verder
 5. Vitesse rouwt om Dejan Čurović

  Vitesse rouwt om Dejan Čurović

  Het overlijden van Dejan Čurović is hard aangekomen binnen de club en bij supporters. DJ Superstar overleed dit weekend na een kort ziekbed op 51-jarige leeftijd. De komende week staat Vitesse uitgebreid stil bij het overlijden van het clubicoon.

  - Lees verder