1. Motten ze Dan! Verleng nu jouw seizoenkaart (video)

  Motten ze Dan! Verleng nu jouw seizoenkaart (video)

  Al veel vaker in onze lange historie hebben wij het zwaar gehad. Maar niemand kan ons breken. Wij zijn met velen, maar vooral krachtig in de kern. Wij zijn geen individuen, maar wij zijn Samen Geel-Swert. Onze kracht is zichtbaar en voelbaar in Arnhem en omgeving. Wij komen altijd terug, sterker dan ooit. Samen winnen wij ook van dit virus. Met humor en cynisme. Met het mes tussen onze tanden. Nooit alleen. Een Ernemse jongen is niet bang. Voor onze club en onze stad. Armen wijd, borst vooruit en kop omhoog. #MottenZeDan

  - Lees verder
 2. Gezamenlijke aanpak Eredivisieclubs niet gespeelde wedstrijden: seizoenkaarten en verkochte losse tribunekaarten

  Gezamenlijke aanpak Eredivisieclubs niet gespeelde wedstrijden: seizoenkaarten en verkochte losse tribunekaarten

  We hebben elkaar helaas al een tijdje niet gezien. Lang hadden we de hoop dat we het seizoen onder verantwoorde condities konden hervatten. Helaas is het seizoen vanwege de coronamaatregelen alsnog vroegtijdig en abrupt beëindigd. Dat is voor iedereen een aderlating. We hadden met z’n allen niets liever gewild dan dat we tot het einde konden blijven strijden voor een plek in de UEFA Europa League.

  - Lees verder
 3. Van Uffelen Mode nieuwe kostuumsponsor vanaf het nieuwe voetbalseizoen

  Van Uffelen Mode nieuwe kostuumsponsor vanaf het nieuwe voetbalseizoen

  Na maar liefst zes seizoenen gekleed te zijn door Only for Men, waar wij Piet en Arthur Feenstra en hun team hartelijk voor danken, is Van Uffelen Mode met ingang van 1 juli 2020 als nieuwe kostuumsponsor aan Vitesse verbonden. De overeenkomst tussen Van Uffelen Mode en Vitesse is gesloten voor twee jaar. Als onderdeel van deze nieuwe samenwerking levert Van Uffelen Mode het clubkostuum voor onder andere de selectie, technische staf en directie van Vitesse.

  - Lees verder
 4. Boodschap van veteraan Wilf Oldham (video)

  Boodschap van veteraan Wilf Oldham (video)

  Veteraan Wilf Oldham vocht in september 1944 mee tijdens de Slag om Arnhem. Ondanks de corona-crisis maakt Wilf het momenteel goed. Speciaal voor alle Vitessenaren en alle mensen in de regio sprak hij een boodschap in voor deze bijzondere Bevrijdingsdag.

  - Lees verder