1. Talentmanagement op Papendal

  Talentmanagement op Papendal

  Vitesse organiseerde dinsdagavond in samenwerking met Sales Management Association (SMA) een evenement op Papendal dat in het teken stond van talentmanagement. Vanuit de SMA , sinds 1971 dé beroepsvereniging voor sales professionals, waren zo’n 35 personen aanwezig.

  - Lees verder
 2. TenCate en GreenFields informerend en inspirerend over XtraGrass™

  TenCate en GreenFields informerend en inspirerend over XtraGrass™

  Sinds dit seizoen heeft Vitesse, dankzij een samenwerking met GreenFields, diverse nieuwe velden aangelegd. Zowel in GelreDome als op Papendal ligt een revolutionair XtraGrass™ grasveld. Een versterkt natuurgrasveld, waardoor het veld meer belasting kan verdragen en het veld beter egaal en vlak blijft. Op het hoofdveld bij de trainingsaccommodatie is een GreenFields® MX-veld aangelegd, een kunstgrasveld.

  - Lees verder
 3. 16e Vitesse Menzis G-Trofee groot succes

  16e Vitesse Menzis G-Trofee groot succes

  De jaarlijkse Vitesse Menzis G-Trofee werd dit jaar alweer voor de 16e keer georganiseerd. En ook vanmiddag was het één groot spektakel op Papendal. Zo’n 150 deelnemers, verdeeld over vijftien teams, waren de hele middag in de weer met winnen, sportiviteit en vooral heel veel lol.

  - Lees verder
 4. Business bijeenkomst in GelreDome

  Business bijeenkomst in GelreDome

  Dinsdagavond vond de eerste businessbijeenkomst van het seizoen 2015|2016 plaats in GelreDome. Vooraf was er eerst nog een bijeenkomst van shirtsponsor en partner Smipe in één van de zakelijke ruimtes in het stadion.

  - Lees verder
 5. Woensdag 16e Vitesse Menzis G-Trofee

  Woensdag 16e Vitesse Menzis G-Trofee

  Woensdag 16 september vindt de Vitesse Menzis G-Trofee plaats. De traditionele en jaarlijkse sportdag voor teams met deelnemers uit woonvoorzieningen en gezinsvervangende tehuizen wordt dit jaar alweer voor de 16e keer georganiseerd.

  - Lees verder