1. Peter Bosz en Rob Maas drukken shirts in MijnVitesse

  Peter Bosz en Rob Maas drukken shirts in MijnVitesse

  Voor hoofdtrainer Peter Bosz en assistent-trainer Rob Maas was het donderdagavond in MijnVitesse niet alleen poseren en handtekeningen uitdelen, ook werd het duo aan het werk gezet om een aantal wedstrijdshirts te bedrukken.

  - Lees verder
 2. Only for Men winnaar 2015 in Fashionbranche De Succesfactor

  Only for Men winnaar 2015 in Fashionbranche De Succesfactor

  Kostuumsponsor Only for Men is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Fashionbranche. Met een zeer sterke positionering en onderscheidend concept heeft het bedrijf zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een spraakmakende onderneming binnen de mannenmodebranche. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Only for Men. Zij is continu bezig haar belevingsconcept verder uit te breiden en te verbeteren, om zo beter te kunnen concurreren met andere fashion-retailers.’

  - Lees verder
 3. Vitesse-supporters presenteren uitshirt 15|16

  Vitesse-supporters presenteren uitshirt 15|16

  Dinsdagmiddag hebben supporters van Vitesse in GelreDome het nieuwe uitshirt gepresenteerd. Een groep fanatieke twitteraars en facebook-gebruikers deelden foto’s van het witte uitshirt met geel-zwarte strepen veelvuldig via social media. Om 13.00 uur ging ook MijnVitesse open.

  - Lees verder
 4. Vitesse en Van Speyk presenteren Vitesse-horloge

  Vitesse en Van Speyk presenteren Vitesse-horloge

  Sinds januari 2015 is Van Speyk horloges officieel tijdsponsor van Vitesse. Naast vermelding op Vitesse.nl en de schermen in GelreDome heeft het Nederlandse horlogemerk een prachtig Vitesse-horloge ontwikkeld. Deze is vanaf 30 juni verkrijgbaar in de webshop.

  - Lees verder
 5. Vitesse met eerste training 2015|2016 van start

  Vitesse met eerste training 2015|2016 van start

  De voorbereiding op het seizoen 2015|2016 is vandaag officieel begonnen. Om 12.00 uur kwam de selectie het nieuwe hoofdveld van de trainingsaccommodatie op. Onder toeziend oog van ruim 2.000 supporters werd er ruim een uur getraind. Bekijk het sfeerverslag met reacties van Huub Loeffen, Roberto Straal, Peter Bosz, Maikel van der Werff en Lewis Baker.

  - Lees verder