1. Vitesse traint op nieuwe XtraGrass veld

  Vitesse traint op nieuwe XtraGrass veld

  De selectie, waarbij nog steeds diverse spelers afwezig zijn door interlandverplichtingen, werkte woensdag in aanloop naar FC Utrecht vs Vitesse een training af op het nieuwe XtraGrass trainingsveld.

  - Lees verder
 2. Flinke opbrengst Ekris Sonsbeek Open 2015

  Flinke opbrengst Ekris Sonsbeek Open 2015

  De Ekris Sonsbeek Open werd vrijdag 4 september alweer voor de twaalfde keer georganiseerd. De totale opbrengst bedroeg maar liefst € 25.000,-, waarvan € 7.500,- ten goede komt aan Vitesse Betrokken. Additioneel: het officiële Vitesse-shirt met handtekeningen werd bij een veiling voor € 600,- gekocht door Dave Aaldering van Breedband Arnhem.

  - Lees verder
 3. Stem op de Speler van de Maand augustus!

  Stem op de Speler van de Maand augustus!

  Na vijf gespeelde wedstrijden in de maand augustus willen wij graag weten wie jij de beste speler in deze maand vond. Ga naar het dashboard op MijnVitesse.nl en kies jouw speler. De winnaar ontvangt uit handen van jouw beste speler een gesigneerde en ingelijste actiefoto.

  - Lees verder
 4. Clubactie: een onvergetelijk teamuitje!

  Clubactie: een onvergetelijk teamuitje!

  Zondag 4 oktober speelt Vitesse in eigen huis tegen FC Groningen. Vitesse nodigt alle voetbalclubs uit om deze mooie wedstrijd in GelreDome tegen een aantrekkelijk actietarief te bekijken.

  - Lees verder
 5. Maatschappelijke selectie Vitesse en Menzis

  Maatschappelijke selectie Vitesse en Menzis

  Ook in seizoen 2015|2016 hebben Vitesse en Menzis, maatschappelijk partner, een maatschappelijke selectie. Samen met zorgverzekeraar Menzis probeert Vitesse supporters in beweging te krijgen en houden. Want als je beweegt, win je veel: je voelt je beter, het is goed voor je gezondheid en het is gezellig om samen te sporten.

  - Lees verder