1. Kostuumsponsor Only for Men genomineerd

  Kostuumsponsor Only for Men genomineerd

  Kostuumsponsor en business club-lid Only for Men is genomineerd voor de De Nationale Business Succes Award 2015. De uitzending is zondag 28 juni a.s. om 12.55 uur en zaterdag 4 juli a.s. om 13.25 op RTL 7.

  - Lees verder
 2. Jon Dahl Tomasson twee seizoenen assistent-trainer bij Vitesse

  Jon Dahl Tomasson twee seizoenen assistent-trainer bij Vitesse

  Jon Dahl Tomasson is de komende twee seizoenen assistent-trainer bij Vitesse. De Deen (38) tekende vandaag een contract bij de Arnhemse deelnemer aan de Europa League. Tomasson vult de vacature in die was ontstaan na het vertrek van Hendrie Krüzen naar Heracles.

  - Lees verder
 3. Programma Eredivisie 2015|2016

  Programma Eredivisie 2015|2016

  De KNVB heeft zojuist het competitieprogramma voor de Eredivisie bekend gemaakt. Vitesse opent het seizoen op zondag 9 augustus met een uitwedstrijd tegen Willem II. Op vrijdag 14 augustus staat het eerste duel in GelreDome op het programma. Dan is promovendus Roda JC de tegenstander.

  - Lees verder
 4. Maatschappelijke selectie Vitesse en Menzis

  Maatschappelijke selectie Vitesse en Menzis

  Met maatschappelijk partner Menzis brachten we ook in het seizoen 2014|2015 veel supporters in beweging. Bekijk een compilatie van het afgelopen seizoen met beelden van de Menzis Vitesse G-trofee, de Vitesse Hattrick en de maatschappelijke selectie.

  - Lees verder