1. Informatie vernieuwde Vitesse LIVE App

  Informatie vernieuwde Vitesse LIVE App

  De officiële App van Vitesse heeft in de zomer een nieuwe look gekregen. Hieraan gekoppeld is een nieuwe live-omgeving die deze week afgerond wordt. Abonnees kunnen zondag de uitwedstrijd Feyenoord vs Vitesse via smartphone of tablet bekijken.

  - Lees verder
 2. Tijdstip Airborne-wedstrijd vs De Graafschap verlaat

  Tijdstip Airborne-wedstrijd vs De Graafschap verlaat

  De Airborne-wedstrijd vs De Graafschap begint op zondag 20 september om 16.45 uur in plaats van 14.30 uur. Vitesse en Supportersvereniging Vitesse hebben zich ingespannen om de traditionele Airborne-wedstrijd vs De Graafschap ruim twee uur later te laten beginnen om zoveel mogelijk veteranen en hun familieleden uit te kunnen nodigen in GelreDome aanwezig te zijn.

  - Lees verder
 3. Winnaars Sportstadion voetbalreizen bekend

  Winnaars Sportstadion voetbalreizen bekend

  De winnaars van de drie voetbalreizen zijn bekend. Sven Peters gaat naar Real Madrid, Ronald Schoonbeek (foto) gaat naar Liverpool en Marjolein Huizinga gaat naar Inter Milaan. De prijswinnaars werden vlak voor Vitesse vs Roda JC bekend gemaakt.

  - Lees verder
 4. Vitesse overtuigend naar drie punten tegen Roda JC

  Vitesse overtuigend naar drie punten tegen Roda JC

  Vitesse heeft vanavond dikverdiend met 3-0 gewonnen van Roda JC. De Arnhemmers speelden vol passie en dicteerden de gehele wedstrijd. Lewis Baker, Abiola Dauda en Nathan maakten de doelpunten namens de thuisploeg.

  - Lees verder
 5. Vitesse viert half jaar Vitesse-tankstation

  Vitesse viert half jaar Vitesse-tankstation

  Iets meer dan een half jaar geleden werd het unieke Vitesse-tankstation geopend. Om het succes te vieren worden er op woensdag 5 augustus vanaf 13.00 uur diverse activiteiten gehouden.

  - Lees verder