1. Lunch met Vitesse-betrokkenen op Papendal

  Lunch met Vitesse-betrokkenen op Papendal

  Vanmiddag verzamelde een groep van circa dertig personen zich op de trainingsaccommodatie van Vitesse. Op uitnodiging van Vitesse kwamen zij voor een exclusieve lunch in het spelershome met een fotomoment op de middenstip van het nieuwe hoofdveld.

  - Lees verder
 2. Dubbelslag: Brown en Nathan naar Vitesse

  Dubbelslag: Brown en Nathan naar Vitesse

  Isaiah Brown en Nathan vertrekken zondag met de A-selectie van Vitesse naar het trainingskamp in het Oostenrijkse Linz. Beide talenten komen op huurbasis van Chelsea FC en tekenden een overeenkomst voor één seizoen. Engelsman Brown (18) en Braziliaan Nathan (19) versterken de voorste linie van Vitesse.

  - Lees verder
 3. Peter Bosz en Rob Maas drukken shirts in MijnVitesse

  Peter Bosz en Rob Maas drukken shirts in MijnVitesse

  Voor hoofdtrainer Peter Bosz en assistent-trainer Rob Maas was het donderdagavond in MijnVitesse niet alleen poseren en handtekeningen uitdelen, ook werd het duo aan het werk gezet om een aantal wedstrijdshirts te bedrukken.

  - Lees verder
 4. Only for Men winnaar 2015 in Fashionbranche De Succesfactor

  Only for Men winnaar 2015 in Fashionbranche De Succesfactor

  Kostuumsponsor Only for Men is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Fashionbranche. Met een zeer sterke positionering en onderscheidend concept heeft het bedrijf zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een spraakmakende onderneming binnen de mannenmodebranche. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Only for Men. Zij is continu bezig haar belevingsconcept verder uit te breiden en te verbeteren, om zo beter te kunnen concurreren met andere fashion-retailers.’

  - Lees verder
 5. Vitesse-supporters presenteren uitshirt 15|16

  Vitesse-supporters presenteren uitshirt 15|16

  Dinsdagmiddag hebben supporters van Vitesse in GelreDome het nieuwe uitshirt gepresenteerd. Een groep fanatieke twitteraars en facebook-gebruikers deelden foto’s van het witte uitshirt met geel-zwarte strepen veelvuldig via social media. Om 13.00 uur ging ook MijnVitesse open.

  - Lees verder