1. Jon Dahl Tomasson twee seizoenen assistent-trainer bij Vitesse

  Jon Dahl Tomasson twee seizoenen assistent-trainer bij Vitesse

  Jon Dahl Tomasson is de komende twee seizoenen assistent-trainer bij Vitesse. De Deen (38) tekende vandaag een contract bij de Arnhemse deelnemer aan de Europa League. Tomasson vult de vacature in die was ontstaan na het vertrek van Hendrie Kr├╝zen naar Heracles.

  - Lees verder
 2. Programma Eredivisie 2015|2016

  Programma Eredivisie 2015|2016

  De KNVB heeft zojuist het competitieprogramma voor de Eredivisie bekend gemaakt. Vitesse opent het seizoen op zondag 9 augustus met een uitwedstrijd tegen Willem II. Op vrijdag 14 augustus staat het eerste duel in GelreDome op het programma. Dan is promovendus Roda JC de tegenstander.

  - Lees verder
 3. Maatschappelijke selectie Vitesse en Menzis

  Maatschappelijke selectie Vitesse en Menzis

  Met maatschappelijk partner Menzis brachten we ook in het seizoen 2014|2015 veel supporters in beweging. Bekijk een compilatie van het afgelopen seizoen met beelden van de Menzis Vitesse G-trofee, de Vitesse Hattrick en de maatschappelijke selectie.

  - Lees verder
 4. Vitesse Seizoensoverzicht 2014|2015

  Vitesse Seizoensoverzicht 2014|2015

  Het seizoen 2014|2015 zit erop. We sluiten traditiegetrouw af met ons overzicht van het voetbaljaar. Van de eerste training tot het behalen van Europees voetbal via de play-offs. VitesseTV heeft deze voetbaljaargang per maand samengevat.

  - Lees verder
 5. Terugblik Vitesse vs sc Heerenveen

  Terugblik Vitesse vs sc Heerenveen

  Vitesse behaalde zondagmiddag de voorronde van de Europa League na een 5-2 zege op sc Heerenveen. Groot feest direct na afloop op het veld bij de spelers en staf, en natuurlijk op de tribunes bij de fantastische supporters. Ook de Oost-promenade stond helemaal vol. Bekijk het sfeerverslag met goals, feest en reacties.

  - Lees verder