1. Ook vrije verkoop in finale play-offs!

  Ook vrije verkoop in finale play-offs!

  Vitesse staat in de finale van de play-offs voor Europees voetbal. Dankzij de resultaten tegen PEC Zwolle, kunnen de geel-zwarten zich opmaken voor nog twee belangrijke wedstrijden. Koop dan snel een kaart en ben er bij, te beginnen donderdag in Heerenveen!

  - Lees verder
 2. KWF voor 1 dag shirtsponsor van Vitesse

  KWF voor 1 dag shirtsponsor van Vitesse

  De naam KWF Kankerbestrijding prijkt zondag op het shirt van Vitesse. Hoofdsponsor Truphone maakt een gebaar door het wedstrijdshirt voor de laatste competitiewedstrijd tegen FC Utrecht eenmalig beschikbaar te stellen aan deze partner van Vitesse Betrokken.

  - Lees verder
 3. Vitesse viert vrijheid: Airborne Museum Hartenstein

  Vitesse viert vrijheid: Airborne Museum Hartenstein

  Vitesse heeft tijdens seizoen 2014|2015 zeventig jaar vrijheid gevierd. Airborne stond dit jaar in vele dingen centraal. Het unieke Macron Airborne uittenue, de vele activiteiten bij Airborne Museum ‘Hartenstein’, op Fox Sports werd een documentaire over de veteranen Big Joe en Little Joe getoond en vele veteranen genoten van de Airborne-wedstrijd in september. Bij elke uitwedstrijd werd stilgestaan bij de 70 jaar vrijheid die Nederland geniet. De aanvoerder overhandigde elk duel een bijzondere Airborne-Vitesse vaan en voorafgaand aan elk uitduel werd bij een monument uit de betreffende stad stilgestaan.

  - Lees verder
 4. Nieuw op de Oost-tribune: ouder-kind vak

  Nieuw op de Oost-tribune: ouder-kind vak

  Op de Oost-tribune worden vanaf het seizoen 2015|2016 twee ouder-kind vakken gecreëerd. Dit zijn de vakken 117 en 123. Voor maar 1 euro meer neem jij jouw kind (t/m 16 jaar) een geheel seizoen mee naar Vitesse in GelreDome.

  - Lees verder